!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εμβόλιο covid-19 Update
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Εμβόλιο covid-19 Update
elchav έγραψε: 28 Ιαν 2021, 22:56όπου μουντάρουν=κάνουν κρα να αγοράσουν το εμβόλια της ώστε να μην μπορεί να ανταγωνιστεί τη PfizerΑρίστος έγραψε: 28 Ιαν 2021, 20:01 Tην Αstrazeneka την μουνταρουν γιατι ειναι βρετανικη και δεν θελουν η Bρετανια του Brexit να ανταγωνιστει την Pfizer και τη ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ εταιρεια που εχει συνεταιρο;
.
πάλι μπίνγκο, μεγάλε αναλυτή
Oxι αγορι μου.
Η ευαισθησια της ΕΕ ειναι επιλεκτικη.
Πιχι μουνταρει την Astrazeneka δηθεν γιατι δεν τηρησε τις συμφωνιες.
https://www.zougla.gr/kosmos/article/i- ... n-komision
Αλλα δεν κανει το ιδιο με την Pfizer που μειωσε τις παραγγελιες επισης κατα 60% (εκει απλα ζηταει εξηγησεις).
Και δεν κανει το ιδιο γιατι η Pfizer συνεργαζεται με γερμανικη εταιρεια.
Αν η ΕΕ δεν ηταν μια ενωση με γερμανικα συμφεροντα θα ειχε προσφυγει στη δικαιοσυνη για την Pfizer οπως εκανε η Ιταλια.
.
- hellegennes
Κι εσένα τι σε νοιάζει, αφού δεν το θες το εμβόλιο της Pfizer;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Η φωνή της Αληθειας
https://www.usatoday.com/story/news/hea ... 294584001/
Φρέσκα νέα για το εμβόλιο της Novavax. Τώρα μένει να ακούσουμε και από την J&J εντός της εβδομάδας.
Φρέσκα νέα για το εμβόλιο της Novavax. Τώρα μένει να ακούσουμε και από την J&J εντός της εβδομάδας.
- hellegennes
Καθόλου αμφιλεγόμενο αποτέλεσμα
The two studies showed it to be nearly 90% effective against symptomatic COVID-19 in the U.K., though just 50% effective in the smaller South African trial
The two studies showed it to be nearly 90% effective against symptomatic COVID-19 in the U.K., though just 50% effective in the smaller South African trial
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Είναι φοβερή πάντως η έκταση που έχει πάρει με 2.188.745 θανάτους παγκόσμια σε 7,8 δισεκατομμύρια ανθρώπους. Και διάρκεια πάνω από χρόνο.
https://www.arcgis.com/apps/opsdashboar ... 7b48e9ecf6
https://www.arcgis.com/apps/opsdashboar ... 7b48e9ecf6
the end
Ενδιαφερον θα ειχε να μπορουσαμε να υπολογισουμε στο περιπου τα total hospitalizations.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
Η φωνή της Αληθειας
Δεν είναι. Στην Ν. Αφρική ο ιός που κυκλοφορεί κυρίως είναι μεταλλαγμένος. Και στην Βρετανία είναι μεταλλαγμένος, άλλα η συγκεκριμένη μετάλλαξη δεν φαίνεται να δημιουργεί πρόβλημα.hellegennes έγραψε: 29 Ιαν 2021, 04:25 Καθόλου αμφιλεγόμενο αποτέλεσμα
Παρόμοιες παρατηρήσεις έκαναν και η Pfizer και η Moderna (ότι τα εμβόλια τους εξακολουθούν να λειτουργούν εξαιρετικά με την βρετανική μετάλλαξη και λιγότερο με την νοτιοαφρικάνικη) με την διαφορά ότι αυτοί το είδαν αυτό σε πειράματα σε εργαστήριο αντί σε κλινική μελέτη.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
- Otto Weininger
Δε νομίζω ότι χρειάζεται να το εξηγήσω. Και αν την πρώτη φορά βιάστηκα να τον πω χαπατο, την δεύτερη με επιβεβαίωσε.hellegennes έγραψε: 28 Ιαν 2021, 23:05Θα το εξηγήσεις καθόλου ή απλά θα τον προσβάλλεις;Otto Weininger έγραψε: 28 Ιαν 2021, 22:52Και ξαναρωταω: ποσο χαπατο είσαι;Alphabet έγραψε: 28 Ιαν 2021, 18:50
Χαπατο;![]()
Germany recommends Oxford Covid vaccine not be used on over-65s
Germany’s disease control agency the Robert Koch Institute said there was insufficient data to judge how effective the vaccine is for people above 65 and that as a result it could only recommend using the vaccine on people aged 18 to 64.
https://www.theguardian.com/world/2021/ ... d-over-65s
By the way, ηθελε παιχνιδακια ο 2ος Τραμπ;
EU could block millions of Covid vaccine doses from entering UK
https://www.theguardian.com/world/2021/ ... cine-plant
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Dwarven Blacksmith
Stop trying to make μουνταρω a thing. It's not a thing.
- Dwarven Blacksmith
Αποφεύγεις να εκτεθείς μάλλον.Otto Weininger έγραψε: 29 Ιαν 2021, 08:00Δε νομίζω ότι χρειάζεται να το εξηγήσω. Και αν την πρώτη φορά βιάστηκα να τον πω χαπατο, την δεύτερη με επιβεβαίωσε.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Μη λέμε τα ίδια.Υπάρχει πόλεμος ΕΕ και Άστρα Ζένεκα.Στα πλαίσια του πολέμου οι Γερμανοί έβγαλαν διαρροή στις εφημερίδες τους ότι το εμβόλιο είναι αποτελεσματικό 8% στους άνω των 65,δηλαδή πρακτικά άχρηστο γιατί τέτοια αποτελεσματικότητα σημαίνει ότι είτε το κάνεις είτε όχι είσαι στα ίδια.Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Ιαν 2021, 11:19Αποφεύγεις να εκτεθείς μάλλον.Otto Weininger έγραψε: 29 Ιαν 2021, 08:00Δε νομίζω ότι χρειάζεται να το εξηγήσω. Και αν την πρώτη φορά βιάστηκα να τον πω χαπατο, την δεύτερη με επιβεβαίωσε.
Η εταιρία το διέψευσε μετ αγανακτήσεως και έπρεπε να πάρει θέση και η κυβέρνηση που είπε ότι ο αριθμός των ατόμων που πήραν μέρος στην κλινική δοκιμή της Αστρα Ζένεκα πάνω από 65 ήταν μόνο το 8% του συνολικού αριθμού,κάτι που είναι μικρό ποσοστό και άρα δεν ξέρουμε εάν κάνει για αυτές τις ηλικίες.
Αυτό είναι άλλο πράγμα από αυτό που ειπώθηκε αρχικά και που κατά τη γνώμη μου εσκεμμένα στα πλαίσια του πολέμου παρερμηνεύθηκε.
- Otto Weininger
Να εκτεθω γιατί; Επειδή παίζουν πολιτικά/οικονομικα παιχνιδάκια οι Γερμανοί;Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Ιαν 2021, 11:19Αποφεύγεις να εκτεθείς μάλλον.Otto Weininger έγραψε: 29 Ιαν 2021, 08:00Δε νομίζω ότι χρειάζεται να το εξηγήσω. Και αν την πρώτη φορά βιάστηκα να τον πω χαπατο, την δεύτερη με επιβεβαίωσε.
Let them make the first mistake. We make the last move.
και για να καταλαβει κανεις την Γερμανικη αθλιοτητα κανει πασα το Ρωσικο εμβολιο στην ΕΕ με 100εκ. δοσεις βγαζοντας απο τη μεση τους Αγγλους ... το εργοστασιο φυσικα ειναι συμφωνημενο να γινει στη Γερμανια
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 73 Απαντήσεις
- 2782 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
-