ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Ιαν 2021, 14:36
πατησιωτης έγραψε: 29 Ιαν 2021, 14:00
ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Ιαν 2021, 13:46
με προτάσεις που αφορούν γενετήσιες πράξεις,
Η φράση "μου αρέσεις πολύ και θέλω να κάνω έρωτα μαζί σου" περιλαμβάνεται στα αδικήματα; Λογικά θα πρέπει να περιλαμβάνεται βάσει του νόμου αυτού.
Κατά τη γνώμη μου, θα μπορούσε να περιλαμβάνεται αν υπήρχε στο πεδίο και το στοιχείο του εκβιασμού (συνήθως εργασιακού) ρητά ή άρρητα.
Διαφορετικά, σαφώς όχι.
Γιατί είναι μια φράση, που μπορεί να την πει και ένας "προϊστάμενος" σε μια γυναίκα ή άνδρα, που εργάζονται στον ίδιο χώρο, χωρίς να έχει καμμία εκβιαστική πρόθεση. Ή μπορεί να λεχθεί στον οποιοδήποτε άλλο χώρο.
Κι εδώ ακριβώς είναι η παράνοια που έχει δημιουργηθεί με την μιτουτζίδικη και όχι μόνον υστερία.
Σε ένα πλαίσιο, που η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών (και ειδικώς στην Ελλάδα) περιμένει από τον άντρα να κάνει το πρώτο
λεκτικό βήμα, ενώ η ίδια παραμένει μονίμως στο πλαίσιο των ανώδυνων σημάτων

είναι πραγματικά γελοίο να εκλαμβάνονται αυτές οι προτάσεις ως σεξιστική πατριαρχική νοοτροπία.
Οπότε, προτείνω κάτι απλό. Για να κοπούν αυτές οι παρεξηγήσεις, όταν γουστάρει πραγματικά μια γυναίκα έναν άντρα, να κάνει αυτή το πρώτο βήμα.
Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα.
Ειλικρινά, έχω βαρεθεί αυτήν την αμφίδρομη ανοησία μεταξύ ανδρών και γυναικών που θέλουν να κρατήσουν το χ σεξιστικό προνόμιο αλλά να διαμαρτύρονται για τις ψ συνέπειες του, είτε είναι άντρες είτε γυναίκες.