ναι, συνηθέστατα, εμείς οι μονίμως αδιάβαστοι.νύχτα έγραψε: 29 Ιαν 2021, 01:02θυμήθηκα εκείνες τις φάσεις στο σχολείο που έπρεπε να απαντήσουμεaLiCat έγραψε: 29 Ιαν 2021, 00:53 Δεν συμφωνώ στην υποτίμηση της εφυΐας σου,
αλλά θα συμφωνήσω στην παραδοχή της βαρεμάρας μας να μπούμε σε αυτή την (άσκοπη) διαδικασία.![]()
σε κάποια ερώτηση, και κάποιοι δεν καταλαβαίναμε καν την εκφώνηση
και την διαβάζαμε ξανά και ξανά απελπισμένοι![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φορουμικό σκορ χρηστών
Re: Φορουμικό σκορ χρηστών
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Αλμπρεχτης
Προβλεψιμότητα: -9 πλεον,τον μαθαμε απ εξω
Επαναληψιμότητα: -7 κυριαρχει το "ηττα σαν νικη" και το "τι τους κανεις μπροεδρα"
Θραύση γεννητικών οργάνων: 0
Παραθεσιμότητα: 9
Ευφυΐα: 6 και ειμαι γενναιοδωρος
Χιούμορ: 9
Κλάση/στυλ: 9
Δημιουργία προβληματισμών: 0
Ευφράδεια: 2
Διαδραστικότητα: 4
Ενδιαφέρον: 7 εχει πεσει τωρα τελευταια
Αναγνωσιμότητα: 9
Τρόλινγκ: 9
Προβλεψιμότητα: -9 πλεον,τον μαθαμε απ εξω
Επαναληψιμότητα: -7 κυριαρχει το "ηττα σαν νικη" και το "τι τους κανεις μπροεδρα"
Θραύση γεννητικών οργάνων: 0
Παραθεσιμότητα: 9
Ευφυΐα: 6 και ειμαι γενναιοδωρος
Χιούμορ: 9
Κλάση/στυλ: 9
Ευφράδεια: 2
Ενδιαφέρον: 7 εχει πεσει τωρα τελευταια
Αναγνωσιμότητα: 9
Τρόλινγκ: 9
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
νύχτα έγραψε: 29 Ιαν 2021, 01:02θυμήθηκα εκείνες τις φάσεις στο σχολείο που έπρεπε να απαντήσουμεaLiCat έγραψε: 29 Ιαν 2021, 00:53 Δεν συμφωνώ στην υποτίμηση της εφυΐας σου,
αλλά θα συμφωνήσω στην παραδοχή της βαρεμάρας μας να μπούμε σε αυτή την (άσκοπη) διαδικασία.![]()
σε κάποια ερώτηση, και κάποιοι δεν καταλαβαίναμε καν την εκφώνηση
και την διαβάζαμε ξανά και ξανά απελπισμένοι![]()
150 φορές όμως κι ακόμα δεν...
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Νομίζω κάπου έχεις κάνει λάθος στους βαθμούς ,. Ξαναδες καλύτεραAlienWay έγραψε: 29 Ιαν 2021, 00:03 Naida
Προβλεψιμότητα: -8
Επαναληψιμότητα: -10
Θραύση γεννητικών οργάνων: -2
Παραθεσιμότητα: 5
Ευφυΐα: 5
Χιούμορ: -9
Κλάση/στυλ: 5
Ευφράδεια: 7
Ενδιαφέρον: 6
Αναγνωσιμότητα: 10
Τρόλινγκ: -6
Φορουμικό σκορ: 7
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 29 Ιαν 2021, 05:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Γενιά της Αγαμίας
the comet the course the tail
Προβλεψιμότητα: (Πολιτικά,μουσική, συναισθηματικές εξαρσεις) -10
Επαναληψιμότητα κατηγοριων περί "ημιαυγο": -10
Θραύση γεννητικών οργάνων όταν γυριζει ντιρλα απο το καπηλειό: -2
Παραθεσιμότητα: 0, αντιγράφω και χωρίο απο Μαρξ, κατευθειαν
Ευφυΐα: 10 στα πρακτικά ζητήματα
Χιούμορ: 9,42
Κλάση/στυλ: 3 υποψιάζομαι οτι ντύνεται σαν λετσος
Δημιουργία προβληματισμών: 10 (για το πού παει η νεα γενιά)
Ευφράδεια: 5, εξαρτάται τι κρασι έβγαλε ο Πητ
Διαδραστικότητα: 10
Ενδιαφέρον: 10
Αναγνωσιμότητα: 7 (μας μπερδεύουν συνεχεια)
Τρόλινγκ: 0 και αυτό ειναι που με τρομάζει, τα λεει σοβαρά
Συνολο: 42,42 (στο ορκιζομαι βγήκε τυχαία, το ακέραιο μέρος, αν δεν ειμαστε πλασμένοι ο ένας για τους αλλους, τι να πω!)
Προβλεψιμότητα: (Πολιτικά,μουσική, συναισθηματικές εξαρσεις) -10
Επαναληψιμότητα κατηγοριων περί "ημιαυγο": -10
Θραύση γεννητικών οργάνων όταν γυριζει ντιρλα απο το καπηλειό: -2
Παραθεσιμότητα: 0, αντιγράφω και χωρίο απο Μαρξ, κατευθειαν
Ευφυΐα: 10 στα πρακτικά ζητήματα
Χιούμορ: 9,42
Κλάση/στυλ: 3 υποψιάζομαι οτι ντύνεται σαν λετσος
Δημιουργία προβληματισμών: 10 (για το πού παει η νεα γενιά)
Ευφράδεια: 5, εξαρτάται τι κρασι έβγαλε ο Πητ
Διαδραστικότητα: 10
Ενδιαφέρον: 10
Αναγνωσιμότητα: 7 (μας μπερδεύουν συνεχεια)
Τρόλινγκ: 0 και αυτό ειναι που με τρομάζει, τα λεει σοβαρά
Συνολο: 42,42 (στο ορκιζομαι βγήκε τυχαία, το ακέραιο μέρος, αν δεν ειμαστε πλασμένοι ο ένας για τους αλλους, τι να πω!)
Ο Παζάρ;Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 29 Ιαν 2021, 05:22 the comet the course the tail
εξαρτάται τι κρασι έβγαλε ο Πητ
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
βαζουμε μερικους βαθμους στην τυχη, και μετα πιανουμε να τσακωνωμαστε με το καθε χρηστη που του βαλαμε η μας εβαλε κακη βαθμολογια.
σκοπος ειναι να υπερασπιστουμε με επιχειρηματα τη βαθμολογια που βαλαμε στην τυχη, λες και ειχαμε καποιον αληθινο λογο που τη βαλαμε.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
μα ποιο μπουστη να βαθμολογησω; ετσι κι αλλιως για πλακα ειμαι στον καφενε, δεν κανω ψυχογραφηματα στον καθενα για τους περισσοτερους δεν εχω καν αποψη, δε θυμαμαι τι γραφουν.
το βρηκα, θα γραψω για αυτον που ξερω καλυτερα απο ολους.
ασεβαστος
Επίπεδο Προβλεψιμότητας (από -10 ως 0). -8 ε, τοσα χρονια δωμεσα, λιγο πολυ ολοι ξερουν τι να περιμενουν.
Επίπεδο Επαναληψιμότητας (από -10 ως 0) -3. δε μπορει, παλι λογω παλαιοτητας, καπου θα ξαναγραφω τις ιδιες ιστοριες
Επίπεδο θραύσεως γεννητικών οργάνων (από -10 ως 0). -1 σπανια ενοχλω οποιον δεν παει γυρευοντας.
Επίπεδο Παραθεσιμότητας (Quotability) (από 0 ως 10). 6 νομιζω καποιος με ειχε κανει υπογραφη καποτε, ειχα πρωτοξεκινησει το "δεν ερχεσαι εδω για το κυνηγι", καποιος μου ειχε πει οτι χρησιμοποιει το "εβγαλα μπλε οθονη", γενικως δεν τα παω κι ασχημα.
Επίπεδο Ευφυΐας (από 0 ως 10). 6 θαβαζα 5, αλλα λιγο πανω απο το μεσο, νομιζω μου αξιζει, ειναι και βυσμα μου ο βαθμολογητης..
Επίπεδο Χιούμορ (από -10 ως +10). 7. δεν ειναι σπανιο να κουταρουν ποστ μου με εμοτικος γελιου αποκατω, αρα τα καταφερνω.
Επίπεδο κλάσης/στυλ (από 0 ως 10). 0. δεν ξερω απο τετοια. για κανα κλασιμο, το συζηταμε.
Επίπεδο δημιουργίας προβληματισμών (από 0 ως 10). 3, σπανια ανοιγω τοπικ, συνηθως χαζοαπαντω σε αλλους.
Επίπεδο ευφράδειας (από 0 ως 10). 2. επιπεδο βασικης συννενοησης, με γρηγορο κοπανημα πληκτρων χωρις να κοιτω καν ορθογραφικα η αλλα λαθη.
Επίπεδο διαδραστικότητας (από 0 ως 10).9 σπανια αφηνω ποστ αναπαντητο.
Επίπεδο ενδιαφέροντος (πόσο ενδιαφέρον έχει ως προσωπικότητα) (από 0 ως 10).5 κατι στη μεση, γιατι δεν καταλαβα την ερωτηση αλλα δε θελω να το παραδεχτω.
Επίπεδο αναγνωσιμότητας (πόσο ενδιαφέρον έχει να διαβάζεις κείμενά του) (από 0 ως 10).8 σπανια γραφω πανω απο καναδυο προτασεις, σιγα τον κοπο ρε γομαρια να τις διαβασετε.
Επίπεδο τρόλινγκ (από -10 = αποτυχημένες απόπειρες, στο 0 = δεν τρολάρει ποτέ, στο +10 = τρολάρει επιτυχημένα). 3 προσπαθω, αλλα δεν τα καταφερνω καλα.
το βρηκα, θα γραψω για αυτον που ξερω καλυτερα απο ολους.
ασεβαστος
Επίπεδο Προβλεψιμότητας (από -10 ως 0). -8 ε, τοσα χρονια δωμεσα, λιγο πολυ ολοι ξερουν τι να περιμενουν.
Επίπεδο Επαναληψιμότητας (από -10 ως 0) -3. δε μπορει, παλι λογω παλαιοτητας, καπου θα ξαναγραφω τις ιδιες ιστοριες
Επίπεδο θραύσεως γεννητικών οργάνων (από -10 ως 0). -1 σπανια ενοχλω οποιον δεν παει γυρευοντας.
Επίπεδο Παραθεσιμότητας (Quotability) (από 0 ως 10). 6 νομιζω καποιος με ειχε κανει υπογραφη καποτε, ειχα πρωτοξεκινησει το "δεν ερχεσαι εδω για το κυνηγι", καποιος μου ειχε πει οτι χρησιμοποιει το "εβγαλα μπλε οθονη", γενικως δεν τα παω κι ασχημα.
Επίπεδο Ευφυΐας (από 0 ως 10). 6 θαβαζα 5, αλλα λιγο πανω απο το μεσο, νομιζω μου αξιζει, ειναι και βυσμα μου ο βαθμολογητης..
Επίπεδο Χιούμορ (από -10 ως +10). 7. δεν ειναι σπανιο να κουταρουν ποστ μου με εμοτικος γελιου αποκατω, αρα τα καταφερνω.
Επίπεδο κλάσης/στυλ (από 0 ως 10). 0. δεν ξερω απο τετοια. για κανα κλασιμο, το συζηταμε.
Επίπεδο δημιουργίας προβληματισμών (από 0 ως 10). 3, σπανια ανοιγω τοπικ, συνηθως χαζοαπαντω σε αλλους.
Επίπεδο ευφράδειας (από 0 ως 10). 2. επιπεδο βασικης συννενοησης, με γρηγορο κοπανημα πληκτρων χωρις να κοιτω καν ορθογραφικα η αλλα λαθη.
Επίπεδο διαδραστικότητας (από 0 ως 10).9 σπανια αφηνω ποστ αναπαντητο.
Επίπεδο ενδιαφέροντος (πόσο ενδιαφέρον έχει ως προσωπικότητα) (από 0 ως 10).5 κατι στη μεση, γιατι δεν καταλαβα την ερωτηση αλλα δε θελω να το παραδεχτω.
Επίπεδο αναγνωσιμότητας (πόσο ενδιαφέρον έχει να διαβάζεις κείμενά του) (από 0 ως 10).8 σπανια γραφω πανω απο καναδυο προτασεις, σιγα τον κοπο ρε γομαρια να τις διαβασετε.
Επίπεδο τρόλινγκ (από -10 = αποτυχημένες απόπειρες, στο 0 = δεν τρολάρει ποτέ, στο +10 = τρολάρει επιτυχημένα). 3 προσπαθω, αλλα δεν τα καταφερνω καλα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
- hellegennes
Μουνί.Ασέβαστος έγραψε: 29 Ιαν 2021, 09:41βαζουμε μερικους βαθμους στην τυχη, και μετα πιανουμε να τσακωνωμαστε με το καθε χρηστη που του βαλαμε η μας εβαλε κακη βαθμολογια.
σκοπος ειναι να υπερασπιστουμε με επιχειρηματα τη βαθμολογια που βαλαμε στην τυχη, λες και ειχαμε καποιον αληθινο λογο που τη βαλαμε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 48 Απαντήσεις
- 1781 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήρωας του λαού
-
- 83 Απαντήσεις