!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κιμούλης - μπούλινκ

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Κιμούλης - μπούλινκ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιαν 2021, 16:46 Μα εγώ δεν έγραψα τι πρέπει να κάνετε ή να μην κάνετε.

Να κάνετε ό,τι θέλετε, να σκέφτεστε όπως θέλετε και να χαρακτηρίζετε όπως θέλετε.

Εγώ αυτό ακριβώς κάνω.
Να ρωτήσω τι χρησιμότητα έχει αυτή η δημοσίευση; Κάνουμε μια συζήτηση, προβάλλεις μια αντίρρηση, την απαντάμε κι εσύ το γυρίζεις στο τσάμικο με το αν έχουμε δικαίωμα να λέμε κάτι ή όχι.

Αν θες να θεωρείσαι τρολ, κανένα πρόβλημα. Να σε αντιμετωπίζουμε ως τέτοιο. Αυτόν τον αποπροσανατολισμό μπορεί να τον βρίσκει κάποιος χαριτωμένο, όταν συνοδεύεται από ένα προσωπικό στυλ και διανθίζεται με εκφράσεις και λόγο παιχνιδιάρικα, σε κάποια ανάλαφρη συζήτηση.

Καταντάει όμως όχι μόνο βαρετό αλλά και ενοχλητικό όταν προσπαθούμε να κάνουμε μια λίγο σοβαρότερη συζήτηση για ένα σοβαρότερο ζήτημα. Είτε διαβάζω την Γαλή του 2007 είτε του 2020 είτε σε συζήτηση για τραγούδια είτε σε συζήτηση για βιασμούς, είναι σαν να διαβάζω το ίδιο πράγμα.

Αν δεν έχεις απάντηση στην απάντησή μας, προσπάθησε να δείξεις σεβασμό και απλά μην λες τίποτα. Είναι ενοχλητικό να απαντάς με απαξιωτικό, αποπροσανατολιστικό ύφος που προσβάλει την νοημοσύνη μας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Cavaliere έγραψε: 28 Ιαν 2021, 15:50
Planis έγραψε: 28 Ιαν 2021, 14:52 Το ότι το ΚΚΕ είναι όχι απλώς συμμορία, αλλά μία επικίνδυνη σέκτα όπως οι Ιεχωβάδες είναι πέραν πάσης αμφιβολίας. Αυτό το «κόλλησε σαν στρείδι» σε συ Cavaliere νομίζω ότι αδικεί το επίπεδό σου, σε είχα για πιο έξυπνο άνθρωπο και όχι τόσο ευκολοπιστο «γραμμιτζή».
Έχουν περάσει οι γιαχωβάδηκες εποχές, φίλε. Αυτά τα ζούσαμε το '80. Για το συμμορία, δεν το δέχομαι. Ούτε τη σέχτα. Εκκλησία είναι το Κόμμα.
πως μπορει να ειναι εκκλησια, χωρις να ειναι συμμορια;

αφου αυτα τα 2 ειναι συνωνυμα. :102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

hellegennes έγραψε: 28 Ιαν 2021, 17:45
ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιαν 2021, 16:46 Μα εγώ δεν έγραψα τι πρέπει να κάνετε ή να μην κάνετε.

Να κάνετε ό,τι θέλετε, να σκέφτεστε όπως θέλετε και να χαρακτηρίζετε όπως θέλετε.

Εγώ αυτό ακριβώς κάνω.
Να ρωτήσω τι χρησιμότητα έχει αυτή η δημοσίευση; Κάνουμε μια συζήτηση, προβάλλεις μια αντίρρηση, την απαντάμε κι εσύ το γυρίζεις στο τσάμικο με το αν έχουμε δικαίωμα να λέμε κάτι ή όχι.

Αν θες να θεωρείσαι τρολ, κανένα πρόβλημα. Να σε αντιμετωπίζουμε ως τέτοιο. Αυτόν τον αποπροσανατολισμό μπορεί να τον βρίσκει κάποιος χαριτωμένο, όταν συνοδεύεται από ένα προσωπικό στυλ και διανθίζεται με εκφράσεις και λόγο παιχνιδιάρικα, σε κάποια ανάλαφρη συζήτηση.

Καταντάει όμως όχι μόνο βαρετό αλλά και ενοχλητικό όταν προσπαθούμε να κάνουμε μια λίγο σοβαρότερη συζήτηση για ένα σοβαρότερο ζήτημα. Είτε διαβάζω την Γαλή του 2007 είτε του 2020 είτε σε συζήτηση για τραγούδια είτε σε συζήτηση για βιασμούς, είναι σαν να διαβάζω το ίδιο πράγμα.

Αν δεν έχεις απάντηση στην απάντησή μας, προσπάθησε να δείξεις σεβασμό και απλά μην λες τίποτα. Είναι ενοχλητικό να απαντάς με απαξιωτικό, αποπροσανατολιστικό ύφος που προσβάλει την νοημοσύνη μας.
Την αδικεις. Καταλαβα τι εννοει η Γαλη, ειναι απαισιοδοξη και πιστευει οτι ο κακος χαμος ειναι περισσοτερο λογω ονοματος και οχι λογω πραξης και λογω αυτου θα ξεθωριασει, με αποτελεσμα μια τρυπα στο νερο. Εν μερει εχει τα δικια της, εν μερει ομως διαφωνω. Δεν μπορω να την "κακολογησω" επειδη τα βλεπει λιγο διαφορετικα τα πραγματα και σιγουρα αυτη η διαφορετικη ματια δεν ειναι σημαινει απαθεια ή υποστιριξη σε τετοιες πραξεις (γι αυτα δεν αμφεβαλλα ποτε).
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick »

Daje έγραψε: 28 Ιαν 2021, 16:22
nick έγραψε: 28 Ιαν 2021, 13:55
hellegennes έγραψε: 28 Ιαν 2021, 13:51

Ναι κι εγώ βρίσκω λίγο αστείο το σχόλιο του Jolly Roger. Αν τις έβρισκε μέτριες ή κακές, για ποιον λόγο συνεργάστηκε μαζί τους; Για να τις ταπεινώνει; Ο Κιμούλης με τα υποτιθέμενα υψηλά στάνταρ;
Εγω νομιζω καλο τους έκανε το βρισίδι.
Ειναι η στρατηγική motivation by humiliation.
Προφανως ηθελε να τις πηδηξει και του αρεσουν τα αγρια πραγματα.
Τις δοκιμαζε να δει μεχρι που ειναι διατεθειμενες να φτασουν σε σεξουαλικο επιπεδο.
Αν καμια του ελεγε πχ. "ποναω αλλα μου αρεσει" και τετοια, τοτε θα προχωρουσε στο επομενο επιπεδο.
Εμενα μου φαίνεται ότι έχει αυτο το πονηρό βλέμμα των πούστηδων που τους αρέσουν τα αγορακια.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Nostalgia έγραψε: 28 Ιαν 2021, 17:57 Την αδικεις.
Δεν την αδικώ, ξέρει πολύ καλά τι λέω. Είναι κάτι που συνηθίζει, τουλάχιστον τα τελευταία 14,5 χρόνια που την ξέρω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Paris
Phorum.gr user: ΜΕΓΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Paris »

hellegennes έγραψε: 28 Ιαν 2021, 18:19
Nostalgia έγραψε: 28 Ιαν 2021, 17:57 Την αδικεις.
Δεν την αδικώ, ξέρει πολύ καλά τι λέω. Είναι κάτι που συνηθίζει, τουλάχιστον τα τελευταία 14,5 χρόνια που την ξέρω.
:zz: :zz: :zz: :zz: :zz:
Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki »

Για Κιμούλη και Χάρη Ρώμα , ο κόσμος το χει ντουμπανο κια αυτοί κρυφό καμάρι.
Υπεροψία κακή συμπεριφορά λεκτική βία και πολλά άλλα βρωμερά.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

nick έγραψε: 28 Ιαν 2021, 18:08
Daje έγραψε: 28 Ιαν 2021, 16:22
nick έγραψε: 28 Ιαν 2021, 13:55

Εγω νομιζω καλο τους έκανε το βρισίδι.
Ειναι η στρατηγική motivation by humiliation.
Προφανως ηθελε να τις πηδηξει και του αρεσουν τα αγρια πραγματα.
Τις δοκιμαζε να δει μεχρι που ειναι διατεθειμενες να φτασουν σε σεξουαλικο επιπεδο.
Αν καμια του ελεγε πχ. "ποναω αλλα μου αρεσει" και τετοια, τοτε θα προχωρουσε στο επομενο επιπεδο.
Εμενα μου φαίνεται ότι έχει αυτο το πονηρό βλέμμα των πούστηδων που τους αρέσουν τα αγορακια.
Συνηθως ειναι bisexual ολοι σε αυτο το χωρο.
Πλην Cavaliere που ειναι δικος μας.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Jolly Roger
Phorum.gr user: Jolly Roger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jolly Roger »

Niki έγραψε: 28 Ιαν 2021, 18:21 Για Κιμούλη και Χάρη Ρώμα , ο κόσμος το χει ντουμπανο κια αυτοί κρυφό καμάρι.
και για το Ρήγα είχε πει η Ρώπα κάποτε ότι τις έβριζε μέρα-νύχτα στα γυρίσματα, και υπονόησε ότι γι' αυτό έφυγε κι από μια σειρά του. Δεν ήταν της μόδας τότε το cancel culture και ξεχάστηκε το θέμα.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Έχει και αναδρομικά 😁
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Jolly Roger έγραψε: 28 Ιαν 2021, 18:28
Niki έγραψε: 28 Ιαν 2021, 18:21 Για Κιμούλη και Χάρη Ρώμα , ο κόσμος το χει ντουμπανο κια αυτοί κρυφό καμάρι.
και για το Ρήγα είχε πει η Ρώπα κάποτε ότι τις έβριζε μέρα-νύχτα στα γυρίσματα, και υπονόησε ότι γι' αυτό έφυγε κι από μια σειρά του. Δεν ήταν της μόδας τότε το cancel culture και ξεχάστηκε το θέμα.
Μαλλον αλλο ονομα θα σκασει απο εβδομαδα.... Φιλος του Λιαγκα, εχουν και φωτο μαζι το καλοκαιρι.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Paris
Phorum.gr user: ΜΕΓΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Paris »

Jolly Roger έγραψε: 28 Ιαν 2021, 18:28
ολοι εχουν πει για ολους
απλα τα ξεχναμε και τα θυμομαστε οταν ελθει καποιο ιντριγκαδορικο θεμα στην επικαιροτητα οι συνθηκες το επιβαλλουν και μετα τα ξεχναμε παλι

υγ
καλη λευτερια Αλκη
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

hellegennes έγραψε: 28 Ιαν 2021, 17:45

Εγώ αυτό ακριβώς κάνω.

Το να θεωρείς σοβαρότεροτερη συζήτηση για ένα σοβαρότερο ζήτημα την εστίαση στο τι έκανε η Γαλή το 2007 και το 2020 και όχι πόσες καταγγελίες έγιναν για βιασμό το 2007 και το 2021, σε ένα θέμα που αφορά στις καταγγελίες και όχι στο ψυχογράφημα της Γαλής, είναι απλώς η δική σου άποψη για τη σοβαρή συζήτηση.

Ενιγούει, γράψε ό,τι θέλεις και κάνε διάλογο μ' όποιον σοβαρό γουστάρεις.

Αλλά αυτά που σε ενοχλούν ή όχι, αυτά που βρίσκεις κουραστικά ή όχι, αυτά που θεωρείς αποπροσανατολιστικά ή όχι, είναι ξεκάθαρα δικό σου πρόβλημα και όχι δικό μου.

Με λίγα λόγια, θεωρώ την καταγεγραμμένη άποψη σου τόσο για το θέμα, όσο και για μένα, μια υπαρκτή, αναμενόμενη αλλά απολύτως αδιάφορη πληροφορία, είτε στην έγχρωμη είτε στην ασπρόμαυρη απόδοση της.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Nostalgia έγραψε: 28 Ιαν 2021, 17:57
hellegennes έγραψε: 28 Ιαν 2021, 17:45 Είτε διαβάζω την Γαλή του 2007 είτε του 2020 είτε σε συζήτηση για τραγούδια είτε σε συζήτηση για βιασμούς, είναι σαν να διαβάζω το ίδιο πράγμα.
Την αδικεις.
Εγώ πάλι, δεν νοιώθω καθόλου αδικημένη. :lol:

Αυτό που ο hell θεωρεί αρνητικό, εγώ το θεωρώ θετικό στοιχείο.

Οι απόψεις μου παραμένουν σταθερές χωρίς να επηρεάζονται από το πλαίσιο προβολής και θέασης των γεγονότων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run »

ρε χουνερ πουπαθε το ατομον το αριστερον και μπγοοδευτικον!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”