Την λεω στους Νεοδημοκρατες που θεωρουν οτι οι παραιτησεις αυτοματα λυνουν καθε προβλημα.Δεν με ενδιαφερει εαν θα παραιτηθει η οχι απαιτω τα 21 μυρια που χρειαζοντε για τα αντιπλυμηρικα εργα να δωθουν για το Μαρουσι.Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Ιούλ 2018, 21:07Θα μπορούσες να παίξεις εσύ σε υψηλούς τόνους το "μας πνίγει ο Πατούλης αφού μας έκαψε ο ΣΥΡΙΖΑ", αλλά ή είχες πρόβλημα με το δεύτερο σκέλος, ή έχεις συνηθίσει τη θέση του απολογητή/γουοαμπάουτερ.dna replication έγραψε: 26 Ιούλ 2018, 21:03εδώ στο νήμα αρχικά έπαιξε σε υψηλούς τόνους το "πνιγόμαστε, μας πνιγει ο συριζα αφού μας έκαψε, επιτέλους δε θα παραιτηθεί κανείς?"zteo έγραψε: 26 Ιούλ 2018, 20:52 https://www.902.gr/eidisi/koinonia/1647 ... -plimmyres
Αποδειξη οτι ο Πατουλης λεει ψεματα αλλα επειδη ειναι ΝΔ εχει την ασυλια του φορουμ.
αλλά μόλις μαθεύτηκαν οι λεπτομέρειες του δράματος και ο ενδεχόμενος καταμερισμός ευθυνών
επιστρέψαμε στην τραγωδία της φωτιάς![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πυρκαγιες στην Αττική
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Πυρκαγιες στην Αττική
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Dwarven Blacksmith
Δεν ξέρω κανέναν που είπε ότι οι παραιτήσεις λύνουν κάποιο πρόβλημα. Απλά δείχνουν λίγη τσίπα.zteo έγραψε: 26 Ιούλ 2018, 21:16Την λεω στους Νεοδημοκρατες που θεωρουν οτι οι παραιτησεις αυτοματα λυνουν καθε προβλημα.Δεν με ενδιαφερει εαν θα παραιτηθει η οχι απαιτω τα 21 μυρια που χρειαζοντε για τα αντιπλυμηρικα εργα να δωθουν για το Μαρουσι.Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Ιούλ 2018, 21:07Θα μπορούσες να παίξεις εσύ σε υψηλούς τόνους το "μας πνίγει ο Πατούλης αφού μας έκαψε ο ΣΥΡΙΖΑ", αλλά ή είχες πρόβλημα με το δεύτερο σκέλος, ή έχεις συνηθίσει τη θέση του απολογητή/γουοαμπάουτερ.dna replication έγραψε: 26 Ιούλ 2018, 21:03
εδώ στο νήμα αρχικά έπαιξε σε υψηλούς τόνους το "πνιγόμαστε, μας πνιγει ο συριζα αφού μας έκαψε, επιτέλους δε θα παραιτηθεί κανείς?"
αλλά μόλις μαθεύτηκαν οι λεπτομέρειες του δράματος και ο ενδεχόμενος καταμερισμός ευθυνών
επιστρέψαμε στην τραγωδία της φωτιάς![]()
Εννοείται ότι πρέπει να γίνουν αντιπλυμμηρικά έργα και τζάμπα δε γίνεται (πλην ονειρώξεων για ΜΟΜες)
- nik_killthemall
ε ναι γενικα η φαση ειναι στο ό,τι κανεις μόνος σουΓΑΛΗ έγραψε: 26 Ιούλ 2018, 21:10Ε, γι' αυτό είμαι υπέρ της αυτοδικίας.nik_killthemall έγραψε: 26 Ιούλ 2018, 21:05ένα δίκιο το χεις γιατί μέχρι τώρα η τακτική είναι "αυτό το μήνα διαρρήκτες αναγνωρίζουμε μονο στη στερεά ελλάδα και δεν αναγνωρίζουμε διαρήκτες στη κρητη ..."enaon έγραψε: 26 Ιούλ 2018, 20:58
ατιμώρητοι, εκτός και αν πιάσουμε όλους τους πλιαστικολόγους της Ελλάδας ταυτόχρονα.![]()
και καλά κάνουμε γιατί κωστάκης, ελενίτσα, βρακάκι, ρόδα τσάντα και κοπάνα ...
Σιγά μην περιμένω πότε θα γυρίσει ο αέρας για να αναγνωρισθεί η Αττική από τον κάθε κυβερνητικό γύφτο.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- billy huge
- Phorum.gr user: Billy Huge
Με αφορμή αυτά, προσπαθώ να φανταστώ τι φρικιαστικές στιγμές θα πέρασαν οι άνθρωποι που συνωστίστηκαν στο λιμάνι της Σμύρνης το 1922... Και σε όλες τις παρόμοιες περιπτώσεις... Να τα έχεις όλα αυτά και να έχεις και τον άλλον να θέλει να σε σφάξει...
Γίνετε καλύτεροι άνθρωποι ρε, ένα τίποτα είναι η ζωή..
εδιτ: Τζανακό τώρα στην ΕΡΤ.
Γίνετε καλύτεροι άνθρωποι ρε, ένα τίποτα είναι η ζωή..
εδιτ: Τζανακό τώρα στην ΕΡΤ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος billy huge την 26 Ιούλ 2018, 21:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Vae Victis
Το φρεάτιο του ασανσέρ από τους κανονισμούς έχει πυράντοχες μεταλλικές πόρτες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μηχανικός την 26 Ιούλ 2018, 21:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
syriza damage control live
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- Ελβετός Τραπεζίτης
Εγω, και ειμαι σίγουρος και αλλοι, κατάλαβαν οτι λες ανοησιες και γενικεύσεις που καταληγουν στο οτι "φταιει η δεκσιά" .dna replication έγραψε: 26 Ιούλ 2018, 21:11πω ρε τι ειπες τωρα, φωτιστηκε ο ουρανόςΕλβετός Τραπεζίτης έγραψε: 26 Ιούλ 2018, 21:07 Στον απλοϊκό τρόπο με τον οποιον προχωράει το κοκκινο καμμενομυαλουδάκι σου αδυνατεί να καταλαβει την διαφορά του "αυθσιρετου" απο το "οριοθετημένο" ενος συνοικισμού.![]()
δεν κατάλαβες μα τιποτα απόσα έγραψα?
μας λες οτι το ένα είναι νομιμο και το άλλο παράνομο
ρε ελβετέ καλυβάτση
Εσύ όμως είναι δύσκολο να καταλάβεις ότι λες παπαριές.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
αυτό το μάτι σας που γυαλίζει από ανυπομονησία και λαχτάρα να πάρετε την κυβέρνηση με κάθε τρόποnik_killthemall έγραψε: 26 Ιούλ 2018, 20:50 το ΚΑΒΛΙ επομένως ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΔΕΝ είναι ΜΌΝΟ σε επίπεδο αυτοδιοίκησης (καίμε τη Δούρου και πάμε παρακάτω) αλλά είναι ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ σε επίπεδο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ !
να ξέρετε δε χτυπάει καλά
καλά αρχίσαμε
όλο εντολές έδινε ο αφερματιβ άκσιον π/θ
όλο εντολές έδινε ο αφερματιβ άκσιον π/θ
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
σιγά μην φταίει η μάγια η μέλισσα, αν και δεν είναι σωστός πολύ ο παραλληλισμός, οι μέλισσες υπάρχουν.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
εσυ ρε ελβετέ Σωτήρη Καλυβάτση με τους φοβερούς συλλογισμούς "μα αυτό έγινε νόμιμο - ενώ το άλλο παραμένει παράνομο"Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 26 Ιούλ 2018, 21:24 Εγω, και ειμαι σίγουρος και αλλοι, κατάλαβαν οτι λες ανοησιες και γενικεύσεις που καταληγουν στο οτι "φταιει η δεκσιά" .![]()
Εσύ όμως είναι δύσκολο να καταλάβεις ότι λες παπαριές.![]()
![]()
να γράφεις πιο συχνά να εξηγείς να καταλαβαινει ο κοσμος
Το ξερω γιατι ο αιγιαλος εχει συγκεκριμενο ορισμο (30 μετρα απο εκει που φτανει το χειμεριο κυμα ή κατι τετοιο) και δεν αλλαζει με τα χρονια. Το 2014 ξεκινησε να χαρασσεται με συγχρονα μεσα και σιγουρα υπαρχουν καποιες μικροδιορθωσεις ομως σε περιπτωση που δεν υφιστανται εκτεταμενες επιχωσεις ή διαβρωσεις η διαφορα δεν ειναι ουσιαστικη, αντε καποια εκατοστα στην παραλια που συζηταμε. Επισης αλλο "κτισμα στον αιγιαλο" πχ καλυβι που απαγορευεται κατα κανονα αλλα μπορει να εξαιρειται βασει των παραπανω, αλλο μαντρα να κοβει την προσβαση που ειναι αντισυνταγματικο.nik_killthemall έγραψε: 26 Ιούλ 2018, 20:501) Οι εξαιρέσεις έχουν να κάνουν με χάραξη παλιού - καινούργιου αιγιαλού, οπότε πως εσύ ξέρεις πως σε όλη την παράκτια αττική προς αιγαίο δεν έχει χαρακτεί νέος αιγιαλός που να έχει καταπατηθεί ώστε να υπαχθεί στο νόμο ? ΔΕΝ το ξέρεις ! Πιθανοθεωρητικά και μόνο δεν μπορείς να το στηρίξεις.foscilis έγραψε: 26 Ιούλ 2018, 20:14
Οι εξαιρεσεις ειναι συγκεκριμενες και αυτονοητες -κυριως παλιος αιγιαλος να διαφερει απο τον νεο του 2014- και δεν καλυπτονται απο τις παρατασεις γιατι ειναι καινουριες. Επισης δεν αφορουν την περιπτωση της παραλιας εκει που ειναι η ιδια εδω και 200 χρονια. Και δεν καλυπτουν μαντρες που εμποδιζουν την προσβαση (καταληψη κοινοχρηστου χωρου).
Γενικα ξεχνα το αυτο με τις παρατασεις, ειναι μαλακιες του Τζημερου.
Οσο για τη Δουρου συμφωνω απολυτα.
2) Αν κάτι είναι μαλκιες είναι δικές μου, ο τζήμερος διατύπωσε τα παραπάνω για τα μπαζωμένα ρέμματα στις πλημύρρες και όχι για τις πυρκαγιές, αυτό το ισχυρίζομαι εγώ !
3) Τέλος μαν για να το κλείσουμε, δίνεις ρεσιτάλ υποκρισίας γιατί στην τελική δεν έχει καμια σημασία ο νόμος και οι εξαιρέσεις του ώστε να παραδεχτείς τις τεράστιες ποινικές ευθύνες όχι μόνο στο πάτο της Δούρου σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά στον πάτο όποιου φέρει το πρόθεμα συριζ σε επίπεδο κυβερνητικό, την στιγμή που ο ΣΕ δίπλα, σου έχει φέρει λινκ που ο Κουρουμπλής ως υπουργός εσωτερικών το 2015 αναβάλλει γκρεμίσματα αυθαιρέτων στη ραφήνα επαόριστον στις διαδηλώσεις ενάντια των οποίων γκρεμισμάτων πρωτοστατούσε ο συριζοβουλευτής Πάντζας !
το ΚΑΒΛΙ επομένως ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΔΕΝ είναι ΜΌΝΟ σε επίπεδο αυτοδιοίκησης (καίμε τη Δούρου και πάμε παρακάτω) αλλά είναι ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ σε επίπεδο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ !
Και η αλητεία του καθεστώτος είναι πως στο κομμάτι της αυθαιρεσίας, η "αρχή" του κράτους βάζει στα 5 μέτρα τον καταπατητή και υποθάλπτει τον κυβερνώντα με τον οποίο μερικές ώρες πριν την πυρκαγιά ήταν συνεταιράκια, και όλα αυτά 3 μέρες μετά που ο πρώτος κάηκε ενώ ο δεύτερος ΕΒΛΕΠΕ τον πρώτο να καίγεται ξύνοντας παιχνιδιάρικα τα ρχίδια του μπροστά στις κάμερες ... !
Τελος σε αντιθεση με εσενα εγω κρινω πραξεις και αποτελεσματα δε θεωρω οτι υπαρχει καρμα. Αν καποιος αυθαιρετησε πρεπει να τον γαμησουν και μου ειναι παντελως αδιαφορο τι του ελεγε ο Κουρουμπλης πριν 3 χρονια. Εγω εδωσα ενα χιλιαρικο να μπαζωσω το παρανομο πηγαδι του παππου μου και να το δηλωσω σαν ανενεργο στο ΕΜΣΥ και δικαιουμαι να μη λυπαμαι τον κακομοιρη με το τετραοροφο διπλα στο κυμα που τον ξεγελασε κλαψ ο κουρουμπλης κλαψ κλαψ.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
παντως Φος (και οι υπολοιποι)μας εχεις πρηξει τα ουμπαλα με τα αυθεραιτα ,να φτιαξει το κρατος σχεδιο πολεως και εγω να χτισω στο οικοπεδο μου και δυο δωματια παραπανω δεν σας πεφτει λογος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος perseus την 26 Ιούλ 2018, 21:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- nik_killthemall
σε πρώτη φάση ΝΔ = ΣΥΡΙΖΑ = ΠΑΣΟΚ, σε δεύτερη φάση σακ μαη ντικ ρε συ ντι εν εη ...dna replication έγραψε: 26 Ιούλ 2018, 21:25αυτό το μάτι σας που γυαλίζει από ανυπομονησία και λαχτάρα να πάρετε την κυβέρνηση με κάθε τρόποnik_killthemall έγραψε: 26 Ιούλ 2018, 20:50 το ΚΑΒΛΙ επομένως ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΔΕΝ είναι ΜΌΝΟ σε επίπεδο αυτοδιοίκησης (καίμε τη Δούρου και πάμε παρακάτω) αλλά είναι ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ σε επίπεδο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ !
να ξέρετε δε χτυπάει καλά
αν έχεις επιχειρημα ρίχτο να συζητησουμε, αν δεν εχεις επιχείρημα ε τρέχα βρες κανα τσουκαλα να παίξεις με συνθήματακια ... τι να σου πω κι εγω τώρα, εχω δεκαετιες να παω γήπεδο ...
ΥΓ μλκες ο τσιπρας περισσοτερες εντολες εδινε οσο ηταν στη βοσνια παρα οταν γυρισε
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 259 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 1 Απαντήσεις