Θα μπορούσαν να ασχοληθούν με αλλα, ευγενέστερα επαγγέλματα. Με την πολιτική, ας πούμε...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κιμούλης - μπούλινκ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Hector Buas
Re: Κιμούλης - μπούλινκ
Ναι,τι θέλεις να μου πεις ; Προσωπικά,θα "απαντούσα" με κεφαλίδι.Naida έγραψε: 27 Ιαν 2021, 19:12Πρόσφατη περίπτωση κουριερ που είπε στον ανώτερο του "πήγαινε παρέδωσε τα εσύ" πακέτα που δεν πρόλαβε να παραδώσει και πήρε ως απάντηση μπουκέτο. Όχι με λουλούδια.Papa John έγραψε: 27 Ιαν 2021, 19:04 Το θετικό στην περίπτωση αυτή (επειδή έχω δουλέψει σε μεταφορική,υπό τις ίδιες ακριβώς συνθήκες) είναι ότι μπορείς να ανταλλάξεις γαμωσταυρίδια ή και να πλακωθείς στα μπουνίδια με τον οδηγό,τον φορτηγατζή,τον συνάδελφο,τον τύπο που κόβει τα τιμολόγια και μετά από 5' να δώσεις χέρια και να μην τρέχει καν θέμα προσβολής,παρενόχλησης κλπ κλπ
Σιγά να μην περίμενα την επιθεώρηση.
A! Ολα κι όλα...Papa John έγραψε: 27 Ιαν 2021, 18:57Ο Χριστός και η Παναγία.
*χρηστός
Χρήστος
Το σωστό: Αυτό το… χριστουγεννιάτικο αντρικό όνομα, ετυμολογείται από το Χριστός και ουδεμία σχέση έχει με το χρηστός, που σημαίνει τον ηθικό. Το σωστό λοιπόν είναι Χρίστος.
Αγαπάμε το λάθος: Γιατί, κατά κανόνα, οι Χρήστοι είναι και χρηστοί. Και στην τελική, δεν θα μας αλλάξουν τώρα και τα (χρηστά) ήθη κι έθιμα. Χρήστος λεγόταν ο παππούς, ο προπάππος, ο προπροπάππος, Χρήστο θα πούμε και τα εγγόνια.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Αν έκανες το ίδιο δεν θα έβρισκες δουλειά πουθενά.Papa John έγραψε: 27 Ιαν 2021, 19:15Ναι,τι θέλεις να μου πεις ; Προσωπικά,θα "απαντούσα" με κεφαλίδι.Naida έγραψε: 27 Ιαν 2021, 19:12Πρόσφατη περίπτωση κουριερ που είπε στον ανώτερο του "πήγαινε παρέδωσε τα εσύ" πακέτα που δεν πρόλαβε να παραδώσει και πήρε ως απάντηση μπουκέτο. Όχι με λουλούδια.Papa John έγραψε: 27 Ιαν 2021, 19:04 Το θετικό στην περίπτωση αυτή (επειδή έχω δουλέψει σε μεταφορική,υπό τις ίδιες ακριβώς συνθήκες) είναι ότι μπορείς να ανταλλάξεις γαμωσταυρίδια ή και να πλακωθείς στα μπουνίδια με τον οδηγό,τον φορτηγατζή,τον συνάδελφο,τον τύπο που κόβει τα τιμολόγια και μετά από 5' να δώσεις χέρια και να μην τρέχει καν θέμα προσβολής,παρενόχλησης κλπ κλπ
Σιγά να μην περίμενα την επιθεώρηση.
Δεν είναι δημόσιο οι ιδιωτικές εταιρίες.
Ωραία,ας υποστούν τις συνέπειες και τις καφρίλες του συγκεκριμένου χώρου και ας μην μυξοκλαίγονται.
Πέφτουμε από τα σύννεφα ότι ο τάδε σκηνοθέτης κάνεις τις οντισιόν και ταυτόχρονα τον παίζει,ή,ότι ο Κιμούλης είναι ο υπέρτατος μαλάκας.Λες και δεν το γράφει ξεκάθαρα στο μέτωπό του.
Νάιδα,υπάρχουν γυναίκες εκεί έξω που σκύβουν κεφάλι και πατάνε δουλειά σαν άντρες,γιατί η ζωή έχει δυσκολέψει υπερβολικά.Δεν τις έχω δει σε κανένα κανάλι ή στο ίνσταγκραμ να γράφουν παπαριές.
Και σε καμμία περίπτωση εννοείται,δεν είμαι υπέρ της λεκτικής ή σωματικής βίας.Καταλαβαίνω απόλυτα τη θέση των γυναικών στους εργασιακούς χώρους,αλλά,δυστυχώς,υπάρχουν και γυναίκες που κάνουν τα ίδια και χειρότερα στους άντρες συναδέλφους τους.
Και να σου πω και το άλλο.Η γυναίκα μου,πριν χρόνια,αρνήθηκε, όχι και πολύ ευγενικά είναι η αλήθεια,καλοπληρωμένη θέση εργασίας,για αυτόν ακριβώς το λόγο.Έπεσε σε γαμημένο πέφτουλα.Συμβιβάστηκε με λιγότερα αλλά κράτησε την αξιοπρέπειά της.
Θα έβρισκα δουλειά,ακόμη και στον ίδιο χώρο.
Δεν είναι όλοι οι εργοδότες το ίδιο.
Αν όχι,υπάρχουν και εναλλακτικές.
Με το δημόσιο δεν κατάλαβα τι εννοείς.Μπορώ να πλακωθώ στο ξύλο και να συνεχίσω να υπάρχω ; Ίσα ίσα που εκεί,πιστεύω,τα πράγματα είναι ακόμη πιο κομ-ιλ-φω.
Γιατί αν γίνει ταμίας σε σμ την διασφαλίζει ότι δεν θα έχει συμπεριφορές τέτοιες; το επάγγελμα μας φταίει;Papa John έγραψε: 27 Ιαν 2021, 19:22Ωραία,ας υποστούν τις συνέπειες και τις καφρίλες του συγκεκριμένου χώρου και ας μην μυξοκλαίγονται.
Πέφτουμε από τα σύννεφα ότι ο τάδε σκηνοθέτης κάνεις τις οντισιόν και ταυτόχρονα τον παίζει,ή,ότι ο Κιμούλης είναι ο υπέρτατος μαλάκας.Λες και δεν το γράφει ξεκάθαρα στο μέτωπό του.
Νάιδα,υπάρχουν γυναίκες εκεί έξω που σκύβουν κεφάλι και πατάνε δουλειά σαν άντρες,γιατί η ζωή έχει δυσκολέψει υπερβολικά.Δεν τις έχω δει σε κανένα κανάλι ή στο ίνσταγκραμ να γράφουν παπαριές.
Και σε καμμία περίπτωση εννοείται,δεν είμαι υπέρ της λεκτικής ή σωματικής βίας.Καταλαβαίνω απόλυτα τη θέση των γυναικών στους εργασιακούς χώρους,αλλά,δυστυχώς,υπάρχουν και γυναίκες που κάνουν τα ίδια και χειρότερα στους άντρες συναδέλφους τους.
Και να σου πω και το άλλο.Η γυναίκα μου,πριν χρόνια,αρνήθηκε, όχι και πολύ ευγενικά είναι η αλήθεια,καλοπληρωμένη θέση εργασίας,για αυτόν ακριβώς το λόγο.Έπεσε σε γαμημένο πέφτουλα.Συμβιβάστηκε με λιγότερα αλλά κράτησε την αξιοπρέπειά της.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 27 Ιαν 2021, 19:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ναι ρε φιλε, αλλα η λυση δεν ειναι να αλλαζουμε δουλειες επειδη καποιοι εκμεταλλευονται τις θεσεις τους, η λυση ειναι αυτα τα καθηκια να μαζευτουν!Papa John έγραψε: 27 Ιαν 2021, 19:22Ωραία,ας υποστούν τις συνέπειες και τις καφρίλες του συγκεκριμένου χώρου και ας μην μυξοκλαίγονται.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Ε,ρε Νάιδα,τι λέω τόση ώρα !! Τα ίδια και χειρότερα μπορεί να υποστούν,αλλά δεν βγαίνουν να το κάνουν ελληνικό μι-του.Naida έγραψε: 27 Ιαν 2021, 19:25Γιατί αν γίνει ταμίας σε σμ την διασφαλίζει ότι δεν θα έχει συμπεριφορές τέτοιες;Papa John έγραψε: 27 Ιαν 2021, 19:22Ωραία,ας υποστούν τις συνέπειες και τις καφρίλες του συγκεκριμένου χώρου και ας μην μυξοκλαίγονται.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Στο δημόσιο το πολύ πολύ να σε έστελναν σε άλλο πόστο και θα τελείωνε εκεί ιδιαίτερα αν ήσουν χρόνια μονιμάς.Papa John έγραψε: 27 Ιαν 2021, 19:25Θα έβρισκα δουλειά,ακόμη και στον ίδιο χώρο.
Δεν είναι όλοι οι εργοδότες το ίδιο.
Αν όχι,υπάρχουν και εναλλακτικές.
Με το δημόσιο δεν κατάλαβα τι εννοείς.Μπορώ να πλακωθώ στο ξύλο και να συνεχίσω να υπάρχω ; Ίσα ίσα που εκεί,πιστεύω,τα πράγματα είναι ακόμη πιο κομ-ιλ-φω.
Στον Ιδιωτικό αν κάνεις κάτι τέτοιο και θέλει ο άλλος να σε κυνηγήσει θα σε στιγματίσει όπου μπορεί όταν θα πας να ξαναβρείς δουλειά.
Θα σου απαντήσω : δεν μαζεύονται.Nostalgia έγραψε: 27 Ιαν 2021, 19:26
Ναι ρε φιλε, αλλα η λυση δεν ειναι να αλλαζουμε δουλειες επειδη καποιοι εκμεταλλευονται τις θεσεις τους, η λυση ειναι αυτα τα καθηκια να μαζευτουν!
Και δεν μπορεί μία γυναίκα ή ένας άντρας να αποδείξει τίποτα,αν δεν έχει μάρτυρες να την/τον υποστηρίξουν.
Δυστυχώς,η αλήθεια είναι αυτή.
- Παλαιοελλαδίτης
Spoiler

Ναι βρε παπά Τζόνι μου, για αυτό διαιωνιζονται τέτοιες περιπτώσεις.Papa John έγραψε: 27 Ιαν 2021, 19:27
Ε,ρε Νάιδα,τι λέω τόση ώρα !! Τα ίδια και χειρότερα μπορεί να υποστούν,αλλά δεν βγαίνουν να το κάνουν ελληνικό μι-του.
Τώρα βγήκαν ήδη 6 άτομα και τον ξεμπροστιασαν. Θα το ξανακάνει; άλλος που συμπεριφερεται έτσι θα το σκεφτεί 2 φορές πριν ξανασυμπεριφερθεί με αυτόν τον τρόπο;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Το ίδιο μπορώ να κάνω κι εγώ όμως.Να τον κυνηγήσω μέχρι εκεί που δεν παίρνει.taliban έγραψε: 27 Ιαν 2021, 19:28
Στο δημόσιο το πολύ πολύ να σε έστελναν σε άλλο πόστο και θα τελείωνε εκεί ιδιαίτερα αν ήσουν χρόνια μονιμάς.
Στον Ιδιωτικό αν κάνεις κάτι τέτοιο και θέλει ο άλλος να σε κυνηγήσει θα σε στιγματίσει όπου μπορεί όταν θα πας να ξαναβρείς δουλειά.
Η πείρα έχει αποδείξει ότι αν ανέχεσαι ακραίες συμπεριφορές,μια ζωή θα είσαι το θύμα.
Επίσης,η ίδια πείρα έχει αποδείξει και το κλασσικό "και ο Άγιος φοβέρα θέλει"
Ό,τι είναι να πράξει κανείς όμως,πρέπει να το πράξει επιτόπου,είτε καταγγελία, είτε κάτι άλλο.Μετά από 20 χρόνια,δεν έχει το ίδιο αποτέλεσμα.
ρε μαλάκα σοβαρά τώρα.τι λες?Papa John έγραψε: 27 Ιαν 2021, 19:22 Ωραία,ας υποστούν τις συνέπειες και τις καφρίλες του συγκεκριμένου χώρου και ας μην μυξοκλαίγονται.