Αμάν ρε φίλε. Όλα έτοιμα τα θες; Έχεις μια πρόταση, δε θα κάνεις τίποτα για να εφαρμοστεί; Κάθε μήνας που μπαίνει κανονικός μισθός και όχι του 1960 είναι ένας μήνας χαμένος.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 27 Ιαν 2021, 15:33Έτσι κάνουν οι εργαζόμενοι στη Κίνα? Χτυπούν πόρτες και γραφεία και τα βάζουν με τους εργοδότες τους? Νομίζα πως έχουν luxury automated communism εκεί πέρα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Ιαν 2021, 15:25Χτυπα την πόρτα με αυτοπεποίθηση και αν δεν απαντήσει σε 3 δευτ, άνοιξε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αποκάλυψη: Η NIKE οδηγεί σε ξαφνικό θάνατο 91 ελληνικές εταιρίες λιανικής αθλητικών ειδών
- Dwarven Blacksmith
Re: Αποκάλυψη: Η NIKE οδηγεί σε ξαφνικό θάνατο 91 ελληνικές εταιρίες λιανικής αθλητικών ειδών
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Re: Αποκάλυψη: Η NIKE οδηγεί σε ξαφνικό θάνατο 91 ελληνικές εταιρίες λιανικής αθλητικών ειδών
Και εσύ έχεις πρόταση. Κάθε μήνας που περνάει χωρίς να δουλεύουμε σα τους Κινέζους, είναι χαμένος.Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Ιαν 2021, 15:36Αμάν ρε φίλε. Όλα έτοιμα τα θες; Έχεις μια πρόταση, δε θα κάνεις τίποτα για να εφαρμοστεί; Κάθε μήνας που μπαίνει κανονικός μισθός και όχι του 1960 είναι ένας μήνας χαμένος.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 27 Ιαν 2021, 15:33Έτσι κάνουν οι εργαζόμενοι στη Κίνα? Χτυπούν πόρτες και γραφεία και τα βάζουν με τους εργοδότες τους? Νομίζα πως έχουν luxury automated communism εκεί πέρα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Ιαν 2021, 15:25
Χτυπα την πόρτα με αυτοπεποίθηση και αν δεν απαντήσει σε 3 δευτ, άνοιξε.
Δηλαδή Μπουμπη εσύ θέλεις να αυτοσυντηρούνται οι μικεοαστοι μαγαζάτορας και να μην αγοράζουν πιο φτηνά τα παπουτσάκια τους οι πεολεταριοι;;;ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 27 Ιαν 2021, 13:03 Το ότι η πολυεθνική αθλητικών ειδών Nike έστειλε τελεσίγραφο σε 91 ελληνικές επιχειρήσεις λιανικής πώλησης ότι από τον Οκτώβριο του 2021 τους απαγορεύει να αγοράζουν και να μεταπωλούν τα προϊόντα της, ίσως εμάς να μην μας ενδιαφέρει γιατί δεν είμαστε αθλητικοί τύποι. Όμως εδώ βλέπουμε ότι για να κάνει μία τέτοια κίνηση μία πολυεθνική σημαίνουν δύο σημαντικά πράγματα. Το πρώτο είναι ότι αρχίζει το εμπόριο να γίνεται μονοπωλιακό πετώντας έξω τον ενδιάμεσο επαγγελματία που διαχειρίζεται την πώληση από την εταιρεία μέχρι τον καταναλωτή. Το δεύτερο είναι ότι εφόσον άρχισαν οι ψίθυροι ότι η Nike κλείνει και φυσικά καταστήματά της από την Αττική μέχρι την Κομοτηνή, αυτό δείχνει ότι η εταιρεία ετοιμάζεται να πουλά αποκλειστικά μέσω διαδικτυακής πώλησης.
Μετρήστε τώρα πόσα προϊόντα πολυεθνικών φτάνουν στον καταναλωτή μέσω της πραγματικής αγοράς και αν αυτές οι πολυεθνικές αποφασίσουν τις πωλήσεις τους να τις διαχειρίζονται οι ίδιοι μέσω ηλεκτρονικού εμπορίου τι έχει να γίνει από λουκέτα και ανεργία.
Σε αυτά προσθέστε ότι η Amazon ήδη βρίσκεται στην Ελλάδα και στελεχώνει τα γραφεία της και σίγουρα δεν κάνει μια τέτοια επένδυση χωρίς να ξέρει τα σχέδια οικονομικής στρατηγικής των κυβερνήσεων και των πολυεθνικών για τα επόμενα τουλάχιστον 20 χρόνια.
![]()
Ωραίος κομμουνιστής είσαι!
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Στα τέτοια μας. Μόνο Adidas.
Κολοκύθια η Nike. Το ίδιο και η Adidas.
Mizuno η καλύτερη επιλογή κατά τη γνώμη μου.
Εναλλακτικά, asics tiger.
Μια ζωή άκουγα γκρίνια για τους μεσάζοντες.
Τώρα θα ακούω γκρίνια που δεν θα έχουμε μεσάζοντες;
Τώρα θα ακούω γκρίνια που δεν θα έχουμε μεσάζοντες;
Yippie Kay Yay
- Απολλώνιος
Τα nike παπούτσια είναι τραγικά από θέμα ποιότητας και ανθεκτικότητας της σόλας. Η adidas και η asics βγάζουν πολύ πιο ανθεκτικά παπούτσια
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Μα αφού τα φτιάχνουν στα ίδια εργοστάσια με περίπου ίδιες προδιαγραφές και παρακολουθεί ο καθένας τις καινοτομίες του άλλου , όχι ;Απολλώνιος έγραψε: 27 Ιαν 2021, 18:40 Τα nike παπούτσια είναι τραγικά από θέμα ποιότητας και ανθεκτικότητας της σόλας. Η adidas και η asics βγάζουν πολύ πιο ανθεκτικά παπούτσια
Εγώ όταν φορούσα αθλητικά, ίδια μου φαίνονταν και πιο πολύ μου άρεσαν κάτι diadora.
Σήμερα δεν ξέρω διότι τα τελευταία χρόνια φοράω διαρκώς σανδάλια και κάτι άλλα αυτά για ψαροντούφεκο, δεν ψαρεύω αλλά αυτά μου αρέσουν και είναι και φτηνά και τσαλαβουτάς ελεύθερα στις λάσπες και στις παραλίες, σπίτι σανδαλια
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
- Hector Buas
Σοσιαλιστικά γουρνοτσάρουχα...Maspoli έγραψε: 27 Ιαν 2021, 18:23 Κολοκύθια η Nike. Το ίδιο και η Adidas.

...που μάθατε και τα asics tiger. Αυτά είναι καπιταλιστικά πράγματα, του (σοσιαλιστικού) διαβόλου...
- Obi Wan Iakobi
Hector Buas έγραψε: 30 Ιαν 2021, 15:55
Σοσιαλιστικά γουρνοτσάρουχα...
...που μάθατε και τα asics tiger. Αυτά είναι καπιταλιστικά πράγματα, του (σοσιαλιστικού) διαβόλου...
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Κατέληξα να φοράω μόνο ρημποκ γιατί αντέχουν περισσότερο από τα υπόλοιπα. ναϊκ δεν είναι άσχημα αλλά ακριβά για αυτά που προσφέρουν.
Για τα Strike τι γνώμη έχεις, τύπε;Maspoli έγραψε: 27 Ιαν 2021, 18:23 Κολοκύθια η Nike. Το ίδιο και η Adidas.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
BlastFromThePast
Τελικά θέλετε μικρομεσαία επιχειρηματικότητα-ραχοκοκαλιά της οικονομίας-greek dream ή δεν θέλετε;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 211 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 8 Απαντήσεις