!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αποκάλυψη: Η NIKE οδηγεί σε ξαφνικό θάνατο 91 ελληνικές εταιρίες λιανικής αθλητικών ειδών
- wooded glade
Re: Αποκάλυψη: Η NIKE οδηγεί σε ξαφνικό θάνατο 91 ελληνικές εταιρίες λιανικής αθλητικών ειδών
Παπούτσια διαδικτυακά ;
Ούτε με sms Άδωνι δεν αγοράζω εγώ.
Σκεφτείτε να σας πονάει η φτέρνα και να πρέπει να παρακολουθήσετε μία milf από την πλατεία Κάνιγγος μέχρι το Σύνταγμα.
Δεν παίζει.
Ούτε με sms Άδωνι δεν αγοράζω εγώ.
Σκεφτείτε να σας πονάει η φτέρνα και να πρέπει να παρακολουθήσετε μία milf από την πλατεία Κάνιγγος μέχρι το Σύνταγμα.
Δεν παίζει.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Re: Αποκάλυψη: Η NIKE οδηγεί σε ξαφνικό θάνατο 91 ελληνικές εταιρίες λιανικής αθλητικών ειδών
Δε γράφεται κάπου πως θα πουλιούνται τα ΝΙΚΕ αποκλειστικά μέσω Ίντερνετ. Αλλά πέραν τούτου, το site όπου ανέβηκε το άρθρο αναφορικάGreen Dragon έγραψε: 27 Ιαν 2021, 14:23Προφανώς και δεν γίνεται να πουλάς αποτελεσματικά (να έχεις δηλαδή σοβαρό όγκο παραγγελιών) ρούχα από το Ίντερνετ. Επίσης προφανώς, η Nike το ξέρειΑσέβαστος έγραψε: 27 Ιαν 2021, 13:59 καταρχην κατι ψεμμα μου μυριζει. μπορει να ειπε η ναικ να μην πουλανε παραεισαγωγες η μαιμουδες και να το φουσκωσε ο κνιτης, τεσπα, ας πουμε οτι ειναι αληθεια.
στα ειδη ρουχισμου, δεν ειναι τοσο ευκολη η διαδικτυακη πωληση. αν το κανει η ναικ, θα ειναι μαλλον η πρωτη εταιρεια παγκοσμιως που δεν θα πουλα σε φυσικα καταστηματα. μου μοιαζει αδιανοητο, και καταδικασμενο σε αποτυχια, αλλα θα δουμε.
στον εδω μικροκοσμο μας, μια εταιρεια που κατασκευαζε ψαροτουφεκα (η demka, ισως η πιο γνωστη ελληνικη της εποχης της με ιστορια μισου αιωνα και αριστα ανταγωνιστικα προιοντα) εκανε κατι παρομοιο. επαψε να δινει σε καταστηματα, και εκανε μονο ονλαιν πωλησεις, με καλυτερες μαλιστα τιμες. σε κανα χρονο φαλιρησε, και εκλεισε. δεν ξερω αν ειχε αλλα προβληματα, αλλα παντως δε μοιαζει καλη λυση το να θες να εισαι αποκλειστικα ονλαιν, σε ορισμενα προιοντα.![]()
Άρα κάποιοςλέει βλακείες
![]()
με τις επιδιώξεις της ΝΙΚΕ, ανήκει στα κορυφαία του είδους του στην Ελλάδα. Σε κάθε περίπτωση, η ΝΙΚΕ έχει το μαχαίρι και το πεπόνι, άρα
ίδωμεν.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Η εταιρεία έχει σημασία, βρε παιδιά...ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 27 Ιαν 2021, 14:40ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 27 Ιαν 2021, 14:26Aμερικανική είναι η New Balance.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 27 Ιαν 2021, 14:01
.
Τά Ν πάντως τα αγοράζουν.....
Ο New Balance νομίζω είναι Ελληνας.....
.
.
Η εταιρία ναί Αμερικανική ..... αλλά ο αφεντικός Ελλην.....
.
Να σημειώσουμε οτι η NIKE έδωσε 17 μήνες περιθώριο, οπότε δεν το λες και μαχαίρι στο λαιμό. Έχουν όλο το χρόνο να αρχίσουν να πουλάνε adidas.
παιδιά στο βλοομπεργκ δεν γράφει τίποτα για μεταστροφή στις διαδικτυακές πωλήσεις, μοιάζει προσπάθεια να περιορίσουν τα μαιμού προιόντα και τις πωλήσεις εκτός χώρου δικαιοδοσίας.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Kαι σου λέω πάλι πως με μισθούς 1960 θα παράγουν. Εγω μπορεί να προτείνω να παράγουν με μισθούς Αντετοκούνμπο αλλά ποιός με χέζει?Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Ιαν 2021, 14:40Ήδη παράγουν προϊόντα υπηρεσίες. Το καινοτόμο που προτείνεις είναι να τα παράγουν με μισθούς του 1960. Με τιμές αγαθών και στέγασης του 2021 φαντάζομαι.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 27 Ιαν 2021, 14:38Οι περισσότεροι Έλληνες θα φτωχύνουν έτσι και αλλιώς. Ο καφές του Γρηγόρη στα όρθια και η περατζάδα στα κεντρικά πεζοδρόμια, θα είναι
οι βασικές διασκεδάσεις των πολλών. Τώρα αν μπορεί να προκύψει κάτι θετικό από αυτή τη κατάσταση, λέω αν, είναι η συνειδητοποίηση
μεγάλης μερίδας των Ελλήνων πως πρέπει να δημιουργήσουν και να παράξουν προϊόντα/υπηρεσίες.
- Dwarven Blacksmith
Ε, μια χαρά λοιπόν κατάλαβα τι λες. Δεν μου ακούγεται ελκυστική η πρόταση αλλά μπορεί να είμαι εγώ ο περίεργος.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 27 Ιαν 2021, 14:49Kαι σου λέω πάλι πως με μισθούς 1960 θα παράγουν. Εγω μπορεί να προτείνω να παράγουν με μισθούς Αντετοκούνμπο αλλά ποιός με χέζει?Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Ιαν 2021, 14:40Ήδη παράγουν προϊόντα υπηρεσίες. Το καινοτόμο που προτείνεις είναι να τα παράγουν με μισθούς του 1960. Με τιμές αγαθών και στέγασης του 2021 φαντάζομαι.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 27 Ιαν 2021, 14:38
Οι περισσότεροι Έλληνες θα φτωχύνουν έτσι και αλλιώς. Ο καφές του Γρηγόρη στα όρθια και η περατζάδα στα κεντρικά πεζοδρόμια, θα είναι
οι βασικές διασκεδάσεις των πολλών. Τώρα αν μπορεί να προκύψει κάτι θετικό από αυτή τη κατάσταση, λέω αν, είναι η συνειδητοποίηση
μεγάλης μερίδας των Ελλήνων πως πρέπει να δημιουργήσουν και να παράξουν προϊόντα/υπηρεσίες.
Μα αυτό είναι το point. Εφόσον δεν είμαστε σε θέση είτε να καλύψουμε κενό σε κλάδο ή δεν υπάρχει κενό να καλυφθεί το begin with (γιατί η Nike θα έχει τάξης μεγέθους πιο optimized και cost-effect production και logistics), θα πρέπει να κάνουμε κάτι άλλο. Για αυτό εγώ και o gassim δεν είμαστε τσαγκάρηδες και ακόμα και εσύ η μόνη σχέση με το θέμα που έχεις είναι ότι το bot φέρνει ακουστικά σε μπότα.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 27 Ιαν 2021, 13:22Mε τι προσοντα βρε θα φτιαξει ο gassim η ο klg παπουτσες ;ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 27 Ιαν 2021, 13:18 .
Στό μπούτσο μας.....ας φτιάξουν οι Ελληνες παπούτσες.....ΤσαρουχοΝΙΚΕ μέ φούντες.....
.![]()
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Πάντως Χαλάνδρι, εδώ και χρόνια, όποιο μαγαζί πουλά NIKE κλείνει και μάλιστα σχετικά σύντομα.
-
Γιάννης
Καλά, ποιος μαλάκας εξακολουθεί να αγοράζει Nike εν έτει 2021; Έχουν ρίξει και την ποιότητα πολύ, μόνο για γυφτοτσάβς είναι.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Ακούγεται δεν ακούγεται, η ουσία είναι μία: Λατέρνα, φτώχεια και φιλότιμο από εδώ και στο εξής.Παρεπιπτόντως, η Κίνα στηρίχτηκε στους χαμηλούςDwarven Blacksmith έγραψε: 27 Ιαν 2021, 14:53Ε, μια χαρά λοιπόν κατάλαβα τι λες. Δεν μου ακούγεται ελκυστική η πρόταση αλλά μπορεί να είμαι εγώ ο περίεργος.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 27 Ιαν 2021, 14:49Kαι σου λέω πάλι πως με μισθούς 1960 θα παράγουν. Εγω μπορεί να προτείνω να παράγουν με μισθούς Αντετοκούνμπο αλλά ποιός με χέζει?Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Ιαν 2021, 14:40
Ήδη παράγουν προϊόντα υπηρεσίες. Το καινοτόμο που προτείνεις είναι να τα παράγουν με μισθούς του 1960. Με τιμές αγαθών και στέγασης του 2021 φαντάζομαι.
μισθούς εκατομμυρίων εργαζομένων για να αναπτυχθεί.
- Dwarven Blacksmith
ΟΚ. Σε ακούσαμε. Αύριο το πρωί χτύπα το χέρι σου στο γραφείο του αφεντικού και απαίτησε μείωση μισθού.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 27 Ιαν 2021, 15:04Ακούγεται δεν ακούγεται, η ουσία είναι μία: Λατέρνα, φτώχεια και φιλότιμο από εδώ και στο εξής.Παρεπιπτόντως, η Κίνα στηρίχτηκε στους χαμηλούςDwarven Blacksmith έγραψε: 27 Ιαν 2021, 14:53Ε, μια χαρά λοιπόν κατάλαβα τι λες. Δεν μου ακούγεται ελκυστική η πρόταση αλλά μπορεί να είμαι εγώ ο περίεργος.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 27 Ιαν 2021, 14:49
Kαι σου λέω πάλι πως με μισθούς 1960 θα παράγουν. Εγω μπορεί να προτείνω να παράγουν με μισθούς Αντετοκούνμπο αλλά ποιός με χέζει?
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Ναι, θα με καλέσει και θα με ρωτήσει.Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Ιαν 2021, 15:18ΟΚ. Σε ακούσαμε. Αύριο το πρωί χτύπα το χέρι σου στο γραφείο του αφεντικού και απαίτησε μείωση μισθού.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 27 Ιαν 2021, 15:04Ακούγεται δεν ακούγεται, η ουσία είναι μία: Λατέρνα, φτώχεια και φιλότιμο από εδώ και στο εξής.Παρεπιπτόντως, η Κίνα στηρίχτηκε στους χαμηλούςDwarven Blacksmith έγραψε: 27 Ιαν 2021, 14:53
Ε, μια χαρά λοιπόν κατάλαβα τι λες. Δεν μου ακούγεται ελκυστική η πρόταση αλλά μπορεί να είμαι εγώ ο περίεργος.
- Dwarven Blacksmith
Χτυπα την πόρτα με αυτοπεποίθηση και αν δεν απαντήσει σε 3 δευτ, άνοιξε.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 27 Ιαν 2021, 15:23Ναι, θα με καλέσει και θα με ρωτήσει.Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Ιαν 2021, 15:18ΟΚ. Σε ακούσαμε. Αύριο το πρωί χτύπα το χέρι σου στο γραφείο του αφεντικού και απαίτησε μείωση μισθού.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 27 Ιαν 2021, 15:04
Ακούγεται δεν ακούγεται, η ουσία είναι μία: Λατέρνα, φτώχεια και φιλότιμο από εδώ και στο εξής.Παρεπιπτόντως, η Κίνα στηρίχτηκε στους χαμηλούς
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Έτσι κάνουν οι εργαζόμενοι στη Κίνα? Χτυπούν πόρτες και γραφεία και τα βάζουν με τους εργοδότες τους? Νομίζα πως έχουν luxury automated communism εκεί πέρα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Ιαν 2021, 15:25Χτυπα την πόρτα με αυτοπεποίθηση και αν δεν απαντήσει σε 3 δευτ, άνοιξε.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 27 Ιαν 2021, 15:23Ναι, θα με καλέσει και θα με ρωτήσει.Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Ιαν 2021, 15:18
ΟΚ. Σε ακούσαμε. Αύριο το πρωί χτύπα το χέρι σου στο γραφείο του αφεντικού και απαίτησε μείωση μισθού.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 211 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 8 Απαντήσεις