sys3x έγραψε: 27 Ιαν 2021, 14:03
Δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ σωστό αυτό που κάνεις.
Τι έκανα; δεν ανέφερα τίποτα προσωπικό του. Αντιθέτως.
Ασέβαστος έγραψε: 27 Ιαν 2021, 14:09
ρε συ, αν θυμαμαι καλα καπου εχω γραψει οτι την εχω 25 ποντους. μην το δημοσιευσεις πουθενα και πλακωσουν ολες οι λυσσαρες, ετσι;
20 είχες πει. Το θυμάμαι εγώ. Κατεγράφη στην μακρά μνήμη.
Μπορεί εσύ αυτή σου την θεωρία να την αναπαράγεις και αλλού, το ξέρω εγώ αυτό; οχι. Με ποιον τρόπο μπορώ να το μάθω; αν γίνει κάποια καταγγελία.
Σημασία έχει ότι ΕΣΥ έχεις δώσει τα στοιχεία σου δημόσια σε δημόσιο μέσο μαζικής δικτύωσης όπως είναι ένα φόρουμ
Και η πληροφορία ήρθε σε εμένα από στοιχεία που έδωσες δημόσια ΕΣΥ
Μα αυτό που έγραψες σε πμ, όχι απλά δεν το έχω πει ποτέ γιατί ούτε καν ισχύει αλλά όπως μου είπες εσύ το έβγαλες μόνος σου σαν συμπέρασμα. Και μάλιστα ανέφερες ξανά σε συζητήσεις δημόσιες σχετικά με το πμ με ενα υφάκι εκβιαστικο να πω; ότι και καλά κάτι ξέρεις για μένα. Και σε ρώταγα. Άρα; κάτι που δεν έχω πει ποτέ,, κάτι που φαντάστηκες ότι ανακάλυψες, μου το έστειλες σε πμ. Θα μπορούσε να θεωρηθεί συκοφαντική δυσφήμηση αυτό που μου έγραψες αν το μετέφερες σε κάποιον τρίτο; τι λες;
Πέρα του ότι αποκαλύπτεις δικά μου προσωπικά δεδομένα και συζητήσεις οι οποίες έγιναν κατά ίδιαν και μου παραβιάσεις τα δικά μου προσωπικά δεδομένα όλα εκείνα που του ανέφερα τα ευχές αναφέρει εσύ σε δικά σου ποστ
Και .. συκοφαντική δυσφήμιση από που έως που ;
Δεν ανέφερα ότι είχες κάνει κάτι παράνομο;
ρε συ, αν θυμαμαι καλα καπου εχω γραψει οτι την εχω 25 ποντους. μην το δημοσιευσεις πουθενα και πλακωσουν ολες οι λυσσαρες, ετσι;
τεσπα, μπορει να ειχα βαλει τιμη χωρις φπα.
αααα, τα ιδια καμνεις κι εσυ με το πιλαφ. κρατας δεδομενα. ουναμουχαθεις.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Αν το δημοσιεύσω αποτελεί συκοφαντική δυσφήμιση ;
ναι.
αν ελεγα ψεμματα.
και τον εχω 30.
το θεμα ειναι, οτι τα δεδομενα που νομιζεις οτι εχεις, μπορει να ειναι σε πολυ μεγαλο βαθμο, ανακριβη.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Βρίσκομαι στο καφενείο (παράνομα ) και θα πάω για φαγητό
Καλό μεσημέρι
300 ευρώ σε σένα και κανα 3χίλιαρο στον καφετζή τον παράνομο.
Εκεί που βρίσκομαι στα απάτητα βουνά της Ρούμελης ..δεν με ενοχλούν ούτε νόμοι ούτε αστυνόμοι !!!
Εκείνος που θα χρησιμοποιήσει η αναδημοσιεύσει αυτή την δική μου προσωπική πληροφορία , την οποία εγώ αναφέρω δημόσια στο φόρουμ ,.. παραβαίνει τον νόμο για τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα
Καλό μεσημέρι Πασιφάη
Σιγά τα βουνά της Ρούμελης που δεν έχουμε οργώσει με τα ''άγια μηχανάκια''. Τσου ρε.
Αν δε στείλεις τσίπουρο και κοψίδια πεσκέσι, δεν σου εγγυώμαι, παλιοποιότητα ανθρώπου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πασιφάη την 27 Ιαν 2021, 14:50, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
ναι.
αν ελεγα ψεμματα.
και τον εχω 30.
το θεμα ειναι, οτι τα δεδομενα που νομιζεις οτι εχεις, μπορει να ειναι σε πολυ μεγαλο βαθμο, ανακριβη.
Ε και ;
Διανοητική άσκηση το βλέπω όπως και το διάβασμα
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 27 Ιαν 2021, 14:11
Πέρα του ότι αποκαλύπτεις δικά μου προσωπικά δεδομένα και συζητήσεις οι οποίες έγιναν κατά ίδιαν και μου παραβιάσεις τα δικά μου προσωπικά δεδομένα όλα εκείνα που του ανέφερα τα ευχές αναφέρει εσύ σε δικά σου ποστ
Τα αξιοπροσεκτα μόνο. Έχω ειδικό χώρο στο μυαλό για αυτά
300 ευρώ σε σένα και κανα 3χίλιαρο στον καφετζή τον παράνομο.
Εκεί που βρίσκομαι στα απάτητα βουνά της Ρούμελης ..δεν με ενοχλούν ούτε νόμοι ούτε αστυνόμοι !!!
Εκείνος που θα χρησιμοποιήσει η αναδημοσιεύσει αυτή την δική μου προσωπική πληροφορία , την οποία εγώ αναφέρω δημόσια στο φόρουμ ,.. παραβαίνει τον νόμο για τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα
Καλό μεσημέρι Πασιφάη
Σιγά τα βουνά της Ρούμελης που δεν έχουμε οργώσει με τα ''άγια μηχανάκια''. Τσου ρε.
Αν δε στίλεις τσίπουρο και κοψίδια πεσκέσι, δεν σου εγγυώμαι, παλιοποιότητα ανθρώπου.
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 27 Ιαν 2021, 14:11
Τα αξιοπροσεκτα μόνο. Έχω ειδικό χώρο στο μυαλό για αυτά
Τι μπορεί να θεωρηθεί ως συκοφαντικο από αυτά που σου είχα γράψει ;
Το οποία όμως ΕΞΗΓΟΎΝ σε μεγάλο βαθμό τις απόψεις και τη συμπεριφορά σου εδώ μέσα ;
Που γι αυτό τον λόγο σου είχα γράψει αυτά τα δεδομένα κατά ίδιαν τα οποία εσύ τα είχες δώσει στην δημοσιότητα
ναι.
αν ελεγα ψεμματα.
και τον εχω 30.
Ασέβαστε, το μήκος της ψωλής είναι προσωπικό δεδομένο. Δώσε συγκατάθεση να χρησιμοποιηθεί για όσους ορέγονται.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison