!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΕΝΑ ΑΓΑΠΗΜΈΝΟ ΜΟΥ ΧΟΜΠΥ ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ ΤΟ PHORUM.

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: ΕΝΑ ΑΓΑΠΗΜΈΝΟ ΜΟΥ ΧΟΜΠΥ ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ ΤΟ PHORUM.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Πασιφάη έγραψε: 26 Ιαν 2021, 21:44
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 26 Ιαν 2021, 21:37 Όσον αφορά το άτομο μου
Όταν έγινα συνταξιούχος απόστρατος
Είχα σκεφτεί να γράφω επώνυμα με το ονοματεπώνυμο μου αντί για το ψευδώνυμο ΑΙΝΕΙΑΝ
Απλά στο άλλο φόρουμ το Ελεύθερο
Με τιχσν ειδοποιήσει ότι αυτό θα σήμαινε
Οτι πιθανόν θα έπαιζα ακόμη και ξύλο με μερικα στόμα που διαφωνούμε σε .. φιλοσοφικά πολιτικά ζητήματα
Ρε εμένα μπήκε άτομο από δω μέσα και ποστάρησε φωτό μου στο Ελεύθερο, που είχα σε φόρουμ που ήμουν αντμίν.
Έπρεπε να πέσουν τα ανάλογα και να συμβουλευτω δικηγόρο. Ήμουν έτοιμη να απευθυνθώ στη ΔΗΕ για σοβαρή και κακόβουλη παρενόχληση. Τα παιδιά με προστάτευσαν όμως η αλήθεια είναι.
ποιο γιδι ξηγηθηκε ετσι;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

“Όποιος χωρίς δικαίωμα επεμβαίνει με οποιονδήποτε τρόπο σε αρχείο δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ή λαμβάνει γνώση των δεδομένων αυτών ή τα αφαιρεί, αλλοιώνει, βλάπτει, καταστρέφει, επεξεργάζεται, μεταδίδει, ανακοινώνει, τα καθιστά προσιτά σε μη δικαιούμενα πρόσωπα ή επιτρέπει στα πρόσωπα αυτά να λάβουν γνώση των εν λόγω δεδομένων ή τα εκμεταλλεύεται με οποιονδήποτε τρόπο, τιμωρείται με φυλάκιση και χρηματική ποινή και αν πρόκειται για ευαίσθητα δεδομένα με φυλάκιση τουλάχιστον ενός (1) έτους και χρηματική ποινή τουλάχιστον ενός εκατομμυρίου (1.000.000) έως δέκα εκατομμυρίων (10.000.000) δραχμών, αν η πράξη δεν τιμωρείται βαρύτερα από άλλες διατάξεις”.

καποιος πηγε για μαλλι και θα βγει κουρεμενος με την ψιλη.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Είχα σκεφτεί να γράφω επώνυμα με το ονοματεπώνυμο μου αντί για το ψευδώνυμο ΑΙΝΕΙΑΝ
Οτι πιθανόν θα έπαιζα ακόμη και ξύλο με μερικα στόμα που διαφωνούμε σε .. φιλοσοφικά πολιτικά ζητήματα
Α2 Ναυτικού σε αποστρατεία. :D
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

John Brown Gun Club έγραψε: 27 Ιαν 2021, 09:33 “Όποιος χωρίς δικαίωμα επεμβαίνει με οποιονδήποτε τρόπο σε αρχείο δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ή λαμβάνει γνώση των δεδομένων αυτών ή τα αφαιρεί, αλλοιώνει, βλάπτει, καταστρέφει, επεξεργάζεται, μεταδίδει, ανακοινώνει, τα καθιστά προσιτά σε μη δικαιούμενα πρόσωπα ή επιτρέπει στα πρόσωπα αυτά να λάβουν γνώση των εν λόγω δεδομένων ή τα εκμεταλλεύεται με οποιονδήποτε τρόπο, τιμωρείται με φυλάκιση και χρηματική ποινή και αν πρόκειται για ευαίσθητα δεδομένα με φυλάκιση τουλάχιστον ενός (1) έτους και χρηματική ποινή τουλάχιστον ενός εκατομμυρίου (1.000.000) έως δέκα εκατομμυρίων (10.000.000) δραχμών, αν η πράξη δεν τιμωρείται βαρύτερα από άλλες διατάξεις”.

Εάν όλα αυτά τα στοιχεία τα έχει ανακοινώσει δημοσίως ο ίδιος ενδιαφερόμενος το παραπάνω δεν έχει εφαρμογή.π.χ. εγώ έχω γράψει πολλές φορές στο Φόρουμ ότι ήμουν φοιτητής του πολυτεχνείου τη δεκαετία του 70.Εάν το ανακοινώσει σε κάποιον άλλον ο Αινειάν δεν μπορώ να τον κατηγορήσω ότι το είπε ή το εκμεταλλεύθηκε.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

πατησιωτης έγραψε: 27 Ιαν 2021, 09:37
John Brown Gun Club έγραψε: 27 Ιαν 2021, 09:33 “Όποιος χωρίς δικαίωμα επεμβαίνει με οποιονδήποτε τρόπο σε αρχείο δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ή λαμβάνει γνώση των δεδομένων αυτών ή τα αφαιρεί, αλλοιώνει, βλάπτει, καταστρέφει, επεξεργάζεται, μεταδίδει, ανακοινώνει, τα καθιστά προσιτά σε μη δικαιούμενα πρόσωπα ή επιτρέπει στα πρόσωπα αυτά να λάβουν γνώση των εν λόγω δεδομένων ή τα εκμεταλλεύεται με οποιονδήποτε τρόπο, τιμωρείται με φυλάκιση και χρηματική ποινή και αν πρόκειται για ευαίσθητα δεδομένα με φυλάκιση τουλάχιστον ενός (1) έτους και χρηματική ποινή τουλάχιστον ενός εκατομμυρίου (1.000.000) έως δέκα εκατομμυρίων (10.000.000) δραχμών, αν η πράξη δεν τιμωρείται βαρύτερα από άλλες διατάξεις”.

Εάν όλα αυτά τα στοιχεία τα έχει ανακοινώσει δημοσίως ο ίδιος ενδιαφερόμενος το παραπάνω δεν έχει εφαρμογή.π.χ. εγώ έχω γράψει πολλές φορές στο Φόρουμ ότι ήμουν φοιτητής του πολυτεχνείου τη δεκαετία του 70.Εάν το ανακοινώσει σε κάποιον άλλον ο Αινειάν δεν μπορώ να τον κατηγορήσω ότι το είπε ή το εκμεταλλεύθηκε.
Δεν προκυπτει τετοια διακριση απο το νομο, και δεν ειμαστε αρμοδιοι να κρινουμε. Υπαρχει βαση για ποινικες ευθυνες. Εχουμε ομολογια μιας παρανομης πραξης και μια διαταραξη της εμπιστοσυνης που θα πρεπε να απολαμβανει το φορουμ απο τους χρηστες του.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

-Nαι γειά σας, είμαι ο καινούργιος υπάλληλος συλλογής προσωπικών δεδομένων
-Καλώς τον. Πρώτη σου δουλειά να διαβασεις όλο το πχώρουμ να δεις αν του ξέφυγε κανενός τίποτα προσωπικό, ξεκινάς από θρησκειολογία

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Chilloutbuddy την 27 Ιαν 2021, 10:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Chilloutbuddy έγραψε: 27 Ιαν 2021, 10:22 -Nαι γειά σας, είμαι ο καινούργιος υπάλληλος συλλογής προσωπικών δεδομένων
-Καλώς τον. Πρώτη σου δουλειά να διαβασεις όλο το πχώρουμ να δεις αν του ξέφυγε κανενός τίποτα προσωπικό, ξεκινάς από θρησκειολογία
-Δεν πάω καλύτερα να πουλάω πεπόνια με το γαϊδούρι
σκεψου οτι αυτο εκανε η δικαστινα στη δικη της Χρυσης Αυγης. Για 5 χρονια διαβασε καθε συνομιλια τους, καθε νημα στα φορουμ τους, ολα τα περιοδικα τα βιβλια και τις εφημεριδες τους, καθε αναρτηση τους στα σοσιαλ και ακουσε καθε δημοσια συζητηση και λογο τους.
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

John Brown Gun Club έγραψε: 27 Ιαν 2021, 10:27
Chilloutbuddy έγραψε: 27 Ιαν 2021, 10:22 -Nαι γειά σας, είμαι ο καινούργιος υπάλληλος συλλογής προσωπικών δεδομένων
-Δεν πάω καλύτερα να πουλάω πεπόνια με το γαϊδούρι
σκεψου οτι αυτο εκανε η δικαστινα στη δικη της Χρυσης Αυγης. Για 5 χρονια διαβασε καθε συνομιλια τους, καθε νημα στα φορουμ τους, ολα τα περιοδικα τα βιβλια και τις εφημεριδες τους, καθε αναρτηση τους στα σοσιαλ και ακουσε καθε δημοσια συζητηση και λογο τους.
oύτε δίκη να'τανε
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Ασέβαστος έγραψε: 27 Ιαν 2021, 09:26
Ρε εμένα μπήκε άτομο από δω μέσα και ποστάρησε φωτό μου στο Ελεύθερο, που είχα σε φόρουμ που ήμουν αντμίν.
Έπρεπε να πέσουν τα ανάλογα και να συμβουλευτω δικηγόρο. Ήμουν έτοιμη να απευθυνθώ στη ΔΗΕ για σοβαρή και κακόβουλη παρενόχληση. Τα παιδιά με προστάτευσαν όμως η αλήθεια είναι.
ποιο γιδι ξηγηθηκε ετσι;
Δεν πρόκειται να πω. Όσοι ήσαν τότε στο Ελεύθερο, ίσως θυμούνται τη φάση.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Εκτός εάν ο ίδιος φανέρωνει δημόσια σε φόρουμ αυτές τις πληροφορίες
ΑΙΝΕΙΑΝ06

πατησιωτης έγραψε: 27 Ιαν 2021, 09:37

Όταν γράψεις εδώ μέσα την ηλικία σου :D φταίω εγώ που θα συγκρατήσω ως στοιχείο το ποσο χρονών είσαι ; :wink
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Πασιφάη έγραψε: 27 Ιαν 2021, 10:55
Ασέβαστος έγραψε: 27 Ιαν 2021, 09:26

ποιο γιδι ξηγηθηκε ετσι;
Δεν πρόκειται να πω. Όσοι ήσαν τότε στο Ελεύθερο, ίσως θυμούνται τη φάση.
Φίλη Πασιφάη :D
Την ιδέα να ανοίξω αυτό το νήμα μου την έδωσες εσύ όταν σε κάποιο άλλο ποστ εδω μέσα ανέφερες την ηλικία σου :wink
Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg »

John Brown Gun Club έγραψε: 27 Ιαν 2021, 09:24 Συντονισμος, αυτο σηκωνει μεχρι και καταγγελια στην ΔΗΕ για παρανομη συλλογη και διαχειριση δεδομενων. Προτεινω να εξετασετε αμεσως τις νομικες επιλογες σας. Το νημα αρχειοθετηθηκε για καθε πιθανη μελοντικη χρηση.
Αμφιβάλλω ότι ο GDPR έχει καμία σχέση σε αυτό το context. Πέρα από ότι πουθενά δεν έγραψε ότι μπορεί να κάνει identify την πραγματική σου ταυτότητα από κάτι που διαβάζει εδώ, απλώς ότι κάνει deduce κάποια πράγματα για την περσόνα σου, ο ΑΙΝΕΙΑΝ είναι φυσικό πρόσωπο, δεν είναι ο operator του site, και στο material scope του GDPR είναι explicitly excluded[*] η περίπτωση του να τραβάει ο μαλακίες ο ΑΙΝΕΙΑΝ με τα deductions που έχει για εμάς. (though extremely creepy)

Το phorum είμαι σίγουρος ότι mutatis mutandis έχει υλοποιήσει όποιο μέτρο είναι εφικτό ώστε να μην μπορεί ο κάθε creep να σας doxάρει για πλάκα, οπότε δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι εκεί. Επίσης αν δεν κάνω λάθος αρμόδιο αρχή είναι η ΑΠΔΠΧ, οπότε λογικά εκεί πρέπει να πέσει η καταγγελία.

Article 2.2.c
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μάθημα συλλογής πληροφοριών νούμερο δύο
Όταν διαβάζουμε ένα κείμενο πχ .μιας εφημερίδας η μιας προκήρυξης τρομοκρατικής οργάνωσης η ένα κείμενο που έγραψε ο Βλακι εδώ μέσα διαχωρίζουμε το ύφος και την ιδεολογική ρητορική οσο εξτρέμ και εάν είναι από τις πληροφορίες που μας δίνει το κείμενο
Στο λύκειο όταν ήμουν μαθητής σε ένα κείμενο στο μάθημα των Νέων Ελληνικών βγάζαμε τα πραγματολογικά και καλολογικα στοιχεία από το κείμενο δηλαδή τις πληροφορίες που μας δίνει το κείμενο (για τον τόπο χρόνο εποχή συνήθειες ήθη έθιμα κλπ )
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Η βασική λοιπόν αρχή όταν συλλέγεις πληροφορίες διαβάζοντας κείμενα είναι ότι συνήθως ο συγγραφέας ενός κειμένου δίνει περισσότερα στοιχεία και πληροφορίες από αυτές που θέλει να δώσει
Και αυτές οι πληροφορίες είναι ασήμαντες και μικρολεπτομέρειες όμως αποτελούν μικρά κομματάκια του παζλ που όταν συμπληρωθεί φτιάχνει μια μεγάλη εικόνα με πολλές αποκαλύψεις
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”