!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κιμούλης - μπούλινκ

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Re: Κιμούλης - μπούλινκ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

Βγήκε στο Mega και είπε "είναι της μόδας οι καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου" ωχ ωχ ωχ, μάλλον δεν θα τη γλιτώσει παρά τις αριστερές περγαμηνές του...
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Naida έγραψε: 26 Ιαν 2021, 21:50
Otto Weininger έγραψε: 26 Ιαν 2021, 21:48
Naida έγραψε: 26 Ιαν 2021, 18:26

Από κάτι που διάβασα σε ειδησεογραφικο site από έρευνα που έγινε 22-24/1.σε 1000 νομίζω γυναίκες βγήκε ένα ποσοστό 7 στις 10.
:smt005:
Μπορεί να ήταν άλλες οι ημερομηνίες και να τις μπερδεύω.
Ναι οι ημερομηνίες είναι το θέμα.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Κιμούλης :Τώρα έχω θυμώσει πάρα πολύ. Έχω ήδη δώσει εντολή για αγωγή και μήνυση. Το ότι κλώτσησα, ούτε για αστείο. Δεν πρόκειται να την πάρω πίσω, ακόμα κι αν αρχίσει να το παίρνει πίσω :-? :-?

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Planis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Planis »

Είναι απίστευτο πώς καταφέρνει η συγκεκριμένη κυβέρνηση όταν περνάει σοβαρή κρίση, αμέσως να σκάει θέμα για κάποιον της αντίπαλης πλευράς και να παίζει επί μέρες στα κανάλια. Μάλλον οι χορηγίες για τον κινεζοϊό έχουν και άλλα οφέλη, τι να πω...
Άβαταρ μέλους
Jack Shephard
Phorum.gr user: Jack Shephard

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jack Shephard »

Έχει δίκιο ο Κιμούλης που λέει ότι βγαίνουν όλες και μιλάνε με αφορμή την Μπεκατώρου αλλά για να καταγγέλλουν αδικήματα άλλης φύσης. Ένας manager που υποτιμά και ενδεχομένως κακομεταχειρίζεται το προσωπικό του είναι κακός manager αλλά δεν είναι επίδοξος βιαστής. Και αν κατηγορηθεί γι' αυτό, πρόκειται για διακριτή κατηγορία.

Λέγοντας ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του ή τον πόνο του κουράζει και όσους παρακολουθούν και αποσπά την εστίαση στο πόσο σοβαρό αδίκημα άλλης τάξης είναι η σεξουαλική παρενόχληση/κακοποίηση ή ο βιασμός.

Και ευτυχώς για τον Κιμούλη που εμφανίστηκε και άνδρας ηθοποιός και είπε ότι υπέστη αντίστοιχη συμπεριφορά. Γιατί με το κλίμα που υπάρχει τώρα θα μπορούσε άνετα να υπονοηθεί ότι φέρεται έτσι μόνο σε γυναίκες. Κάτι που για να είμαστε δίκαιοι όμως δεν το ισχυρίστηκαν οι καταγγέλουσες.

Τέλος, ελπίζω ο Κιμούλης να μην είναι τόσο παράνοιας και να απαγόρευε πραγματικά στην άλλη να πιεί ακόμα και νερό ενώ ψηνόταν στον πυρετό.
Planis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Planis »

Περιμένατε οτιδήποτε το φυσιολογικό από έναν άνθρωπο ο οποίος έκατσε μαζί (όσο έκατσε τέλος πάντων) με τη ...Δαμανάκη; :o
Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick »

Γενικά τα μεγάλα ταλέντα είναι ιδιότροποι. Ο Weinstein παρόλα τα μειονεκτήματα του μας έχει χαρίσει ταινίαρες.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 26 Ιαν 2021, 18:58cavaliere θέλω άποψη για Ζέτα, είμαι σίγουρος πως θα με δικαιώσεις, εσύ ξέρεις από γυναίκες
Μπορεί να παίξει καλά. Και ο Κιμούλης είναι ένας ηθοποιός με εξαιρετικό τάλαντο για κάμερα, στο Θέατρο δεν είναι τόσο καλός, αλλά σε μερικούς ρόλους είναι εντάξει. Σε άλλους, είναι πολύ νευρικός και φωναχτός.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Gherschaagk έγραψε: 26 Ιαν 2021, 19:50
Naida έγραψε: 26 Ιαν 2021, 19:42
Ντρές έγραψε: 26 Ιαν 2021, 19:34 Αναφέρει ότι της είπε " φύγε απο εδω κοριτσάκι του 1ου έτους της θεατρικής σχολής" και οι άλλοι στο πάνελ κοιτάγανε αποσβολωμένοι, μα καλα , σε πια χώρα ζούνε όλοι τους...
Οταν δουλευα σαν φοιτητης σε μεταφορικη για να βγάλω τα έξοδα μου, με το που έμπαινες το πρωί, ξεκίναγε η χριστοπαναγία και το γαμοσταυρίδι, και με σταθερούς ρυθμούς συνέχιζε έως τη λήξη της βάρδιας για να μην ξεχνιόμαστε
Όντως στο Λιχτεστάιν μπορει κατι τέτοιο να ακουγεται σοκαριστικο αλλα για τα ελληνικά δεδομένα (όπου το μαλάκα και τη χριστοπαναγία την έχουμε για ψωμοτύρι) ειναι ουσιαστικά η πραγματικότητα σε χωρους εργασίας σε πολλους τομείς του ιδιωτικου τομεα μεταξυ αφεντικού ή προϊστάμενου και νέου εργαζόμενου.
Έτσι ακριβώς. Παρά πάρα πολλά περιστατικά. Οι χριστοπαναγιες και οι προσβολές πάνε σύννεφο στους υφιστάμενους. Όσο πιο απλή η δουλειά του στιλ όχι γραφείο τόσο πιο πολύ η άσχημη συμπεριφορά.
Gherschaagk έγραψε: 26 Ιαν 2021, 19:37

Θυμάμαι 3 περιστατικά σε λεωφορείο που ήταν γερή παρενόχληση. :011:
Φαντάζομαι σταμάτησες να παίρνεις λεωφορείο;
Δεν έγιναν απανωτά και στο ένα δεν ήμουν εγώ το θύμα αλλά ένα κοριτσάκι γύρω στα 15. Ο θύτης μπάρμπας γύρω στα 60, ήθελε να ανακουφιστεί. Την στρίμωξε στη γωνία και τριβόταν πάνω της. Δίπλα εγώ. Την αρπάζω, την γυρνάω και της λέω κοίτα τον. Ντράπηκε ο άλλος και σταμάτησε. Εγω έφαγα χούφτωμα, γερό όμως. Κι εκείνος βρίσιμο, ακούστηκα σε όλο το λεωφορείο. Στη φάση που πήγα να κατέβω, με σταμάτησε μια κοπέλα και μου είπε, καλά του είπες. Και μια ακόμη φορά, ο τρόπος που με κοίταξε ένας.
Σε ολα υπαρχει νομος, στα ματια οχι ομως....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Nostalgia

Στο θεμα του Κιμουλη βγηκαν οι αλλοι δυο που ηταν με την Δουκα και ειπαν οτι ηταν μπροστα σε πολλα τετοια περιστατικα και οτι θα καταθεσουν κιολας εαν χρειαστει. Αντιο Κιμουλη....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Nostalgia έγραψε: 27 Ιαν 2021, 10:48
Naida έγραψε: 26 Ιαν 2021, 19:42

Έτσι ακριβώς. Παρά πάρα πολλά περιστατικά. Οι χριστοπαναγιες και οι προσβολές πάνε σύννεφο στους υφιστάμενους. Όσο πιο απλή η δουλειά του στιλ όχι γραφείο τόσο πιο πολύ η άσχημη συμπεριφορά.

Φαντάζομαι σταμάτησες να παίρνεις λεωφορείο;
Δεν έγιναν απανωτά και στο ένα δεν ήμουν εγώ το θύμα αλλά ένα κοριτσάκι γύρω στα 15. Ο θύτης μπάρμπας γύρω στα 60, ήθελε να ανακουφιστεί. Την στρίμωξε στη γωνία και τριβόταν πάνω της. Δίπλα εγώ. Την αρπάζω, την γυρνάω και της λέω κοίτα τον. Ντράπηκε ο άλλος και σταμάτησε. Εγω έφαγα χούφτωμα, γερό όμως. Κι εκείνος βρίσιμο, ακούστηκα σε όλο το λεωφορείο. Στη φάση που πήγα να κατέβω, με σταμάτησε μια κοπέλα και μου είπε, καλά του είπες. Και μια ακόμη φορά, ο τρόπος που με κοίταξε ένας.
Στα μάτια ή στη σκέψη;
Nostalgia έγραψε: 27 Ιαν 2021, 10:52 Στο θεμα του Κιμουλη βγηκαν οι αλλοι δυο που ηταν με την Δουκα και ειπαν οτι ηταν μπροστα σε πολλα τετοια περιστατικα και οτι θα καταθεσουν κιολας εαν χρειαστει. Αντιο Κιμουλη....
Καλά να πάθει.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
georgebi

Spoiler
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

ποιός θα το 'λεγε :lol:
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Nostalgia

Gherschaagk έγραψε: 27 Ιαν 2021, 10:53
Nostalgia έγραψε: 27 Ιαν 2021, 10:48

Στα μάτια ή στη σκέψη;
Nostalgia έγραψε: 27 Ιαν 2021, 10:52 Στο θεμα του Κιμουλη βγηκαν οι αλλοι δυο που ηταν με την Δουκα και ειπαν οτι ηταν μπροστα σε πολλα τετοια περιστατικα και οτι θα καταθεσουν κιολας εαν χρειαστει. Αντιο Κιμουλη....
Καλά να πάθει.
Ενταξει πως μπορεις να αιτιολογησεις σαν παρενοχληση ρε συ μια ματια; Μην το χεσουμε τελειως.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”