Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Της απευθύνουν προσωπικά τα σχόλια. Πριν είπες ότι εάν περπατά στον δρόμο κάποια και της κάνουν χυδαία σχόλια, είναι σεξουαλικη παρενόχληση. Εάν είναι ημίγυμνη όπως λες δεν είναι σεξουαλικη παρενόχληση;
Σωστή. Και αυτή μπορεί να κάνει το ίδιο στα σχόλια.
Τα σχόλια απευθύνονται προσωπικά σε αυτή.
Μπορεί να κάνει μπλοκ ό,τι τη προσβάλλει (κλείνει μάτια). Το ποστ της και τα σχόλια από κάτω είναι δημόσια. Αν μιλάγαμε για πριβέ συνομιλίες θα είχες δίκιο.
Winston Smith έγραψε: 26 Ιαν 2021, 20:18
Σωστή. Και αυτή μπορεί να κάνει το ίδιο στα σχόλια.
Τα σχόλια απευθύνονται προσωπικά σε αυτή.
Μπορεί να κάνει μπλοκ ό,τι τη προσβάλλει (κλείνει μάτια). Το ποστ της και τα σχόλια από κάτω είναι δημόσια. Αν μιλάγαμε για πριβέ συνομιλίες θα είχες δίκιο.
Μα είπα να της στείλει μνμ
Α ναι οκ τότε. Στο σενάριο που σχολιάζει κάποιος δημόσια κάτω από ανάλογη φωτό "τι πάτος είναι αυτός;" είναι σεξουαλική παρενόχληση λες;
Winston Smith έγραψε: 26 Ιαν 2021, 20:33
Μα είπα να της στείλει μνμ
Α ναι οκ τότε. Στο σενάριο που σχολιάζει κάποιος δημόσια κάτω από ανάλογη φωτό "τι πάτος είναι αυτός;" είναι σεξουαλική παρενόχληση λες;
Της απευθύνουν προσωπικά τα σχόλια. Πριν είπες ότι εάν περπατά στον δρόμο κάποια και της κάνουν χυδαία σχόλια, είναι σεξουαλικη παρενόχληση. Εάν είναι ημίγυμνη όπως λες δεν είναι σεξουαλικη παρενόχληση;
Εσύ πριν κρατιόσουν από το αν ήταν γυμνή ή ημίγυμνη. Και επίσης δεν μου απάντησες γιατί η δημόσια αιδώ, το fb είναι δημόσιο, είναι λιγότερο σημαντική από τα μηνύματα που εκπέμπει ο κάθε τενεκές.
Γυμνή εννοούμε σαν την ξετσιπωτη που λες ότι βγαίνει στο FB. Μην κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις.
Λοιπόν άκου να μαθαίνεις καλή μου.
Από επιστημονικής άποψης έχει αποδειχθεί ότι ο ήχος και το φως έχουν κυματική μορφή. Γιατί λοιπόν τα ηχητικά κύματα που εκπέμπει ο κατά εσένα παρενοχλητής είναι κακά ενώ τα ηλεκτρομαγνητικά που εκπέμπει η ξετσίπωτη είναι αθώα;
Εδώ να σε δω.
nyxtovios έγραψε: 26 Ιαν 2021, 20:24
Και η ημίγυμνη τα αυτιά με αυτή τη λογική.
Εσύ πριν κρατιόσουν από το αν ήταν γυμνή ή ημίγυμνη. Και επίσης δεν μου απάντησες γιατί η δημόσια αιδώ, το fb είναι δημόσιο, είναι λιγότερο σημαντική από τα μηνύματα που εκπέμπει ο κάθε τενεκές.
Γυμνή εννοούμε σαν την ξετσιπωτη που λες ότι βγαίνει στο FB. Μην κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις.
Από επιστημονικής άποψης έχει αποδειχθεί ότι ο ήχος και το φως έχουν κυματική μορφή. Γιατί λοιπόν τα ηχητικά κύματα που εκπέμπει ο κατά εσένα παρενοχλητής είναι κακά ενώ τα ηλεκτρομαγνητικά που εκπέμπει η ξετσίπωτη είναι αθώα;
Εδώ να σε δω.
Εάν μιλάς για εντελώς γυμνό θα είχε προβλήματα με τον νόμο. Εσυ πρέπει να μου απαντήσεις μια γυναίκα που θα βγει ολιγοντυμενη στον δρόμο, όπως θα έβγαινε στο φμπ δηλαδή, εάν της μιλούσαν χυδαία στον δρόμο θα ήταν σεξουαλικη παρενόχληση;
Winston Smith έγραψε: 26 Ιαν 2021, 20:36
Οριακά ναι.
Γιατί να είναι όμως και να μη κλείσει απλά τα μάτια, όπως έκανε ο χριστιανός που νήστευε;
Γιατί κάνει σχόλιο σε προσωπικό λογαριασμό και της το απευθύνει. Εάν ο κυριουλης πάει και γράψει στην δική του σελίδα τις οποιες σκέψεις του, σαφώς και δεν είναι παρενόχληση. Καταλαβαίνεις την διαφορά;
Εδώ να σε δω.
Εάν μιλάς για εντελώς γυμνό θα είχε προβλήματα με τον νόμο. Εσυ πρέπει να μου απαντήσεις μια γυναίκα που θα βγει ολιγοντυμενη στον δρόμο, όπως θα έβγαινε στο φμπ δηλαδή, εάν της μιλούσαν χυδαία στον δρόμο θα ήταν σεξουαλικη παρενόχληση;
Συγκρίνουμε ανόμοια πράματα.
Σαφώς είναι παρενόχληση αυτό που λες στο δρόμο.
Σαφώς είναι όμως και παρενόχληση για τα μάτια μου αυτό που γίνεται στα media με τις μεροκαματιάρες.
Αποσύρομαι δεν μπορώ άλλο. Spoiler
Την αγάπη μου ελπίζω να μην πιαστεί παρενόχληση το είχα σε σποιλερ
Μπαντάς έγραψε: 26 Ιαν 2021, 20:46
Ρε συνέλθετε σεξουαλική παρενόχληση είναι να σαι γκαφρος στο πλησίασμα. Αυτός που το κάνει σωστά και με τρόπο το πέσιμο δεν έχει θέμα παρενόχλησης
nyxtovios έγραψε: 26 Ιαν 2021, 20:44
Συγκρίνουμε ανόμοια πράματα.
Σαφώς είναι παρενόχληση αυτό που λες στο δρόμο.
Σαφώς είναι όμως και παρενόχληση για τα μάτια μου αυτό που γίνεται στα media με τις μεροκαματιάρες.
Αποσύρομαι δεν μπορώ άλλο. Spoiler
Την αγάπη μου ελπίζω να μην πιαστεί παρενόχληση το είχα σε σποιλερ
Είναι δύο καρδούλες οπότε όχι δεν είναι παρενόχληση.