Είναι ναι. Που γίνονται αυτά δε μου είπες ακόμα όμως. Μόνο σε τίποτα γειτονιές λαθρομεταναστών. Να αποφεύγεις τέτοια σημεία.Naida έγραψε: 26 Ιαν 2021, 19:33
Μην το πας προσωπικά. Ρώτησα αν το να ακούει μια γυναίκα χυδαιότητες ενώ περπατάει στο δρόμο, είναι σεξουαλικη παρενόχληση. Λοιπόν;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κιμούλης - μπούλινκ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Κιμούλης - μπούλινκ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Σύνελθε.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 26 Ιαν 2021, 19:36ε καλά, εσείς αι γυναίκαι ζηλεύετε η μία την άλληGherschaagk έγραψε: 26 Ιαν 2021, 19:32Εγώ θα σου πω.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 26 Ιαν 2021, 18:58
ουστ ρε κάφροι![]()
cavaliere θέλω άποψη για Ζέτα, είμαι σίγουρος πως θα με δικαιώσεις, εσύ ξέρεις από γυναίκες
Χρειάζεσαι οφθαλμίατρο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Έτσι ακριβώς. Παρά πάρα πολλά περιστατικά. Οι χριστοπαναγιες και οι προσβολές πάνε σύννεφο στους υφιστάμενους. Όσο πιο απλή η δουλειά του στιλ όχι γραφείο τόσο πιο πολύ η άσχημη συμπεριφορά.Ντρές έγραψε: 26 Ιαν 2021, 19:34 Αναφέρει ότι της είπε " φύγε απο εδω κοριτσάκι του 1ου έτους της θεατρικής σχολής" και οι άλλοι στο πάνελ κοιτάγανε αποσβολωμένοι, μα καλα , σε πια χώρα ζούνε όλοι τους...
Οταν δουλευα σαν φοιτητης σε μεταφορικη για να βγάλω τα έξοδα μου, με το που έμπαινες το πρωί, ξεκίναγε η χριστοπαναγία και το γαμοσταυρίδι, και με σταθερούς ρυθμούς συνέχιζε έως τη λήξη της βάρδιας για να μην ξεχνιόμαστε
Όντως στο Λιχτεστάιν μπορει κατι τέτοιο να ακουγεται σοκαριστικο αλλα για τα ελληνικά δεδομένα (όπου το μαλάκα και τη χριστοπαναγία την έχουμε για ψωμοτύρι) ειναι ουσιαστικά η πραγματικότητα σε χωρους εργασίας σε πολλους τομείς του ιδιωτικου τομεα μεταξυ αφεντικού ή προϊστάμενου και νέου εργαζόμενου.
Φαντάζομαι σταμάτησες να παίρνεις λεωφορείο;Gherschaagk έγραψε: 26 Ιαν 2021, 19:37Θυμάμαι 3 περιστατικά σε λεωφορείο που ήταν γερή παρενόχληση.Naida έγραψε: 26 Ιαν 2021, 19:04Ο τύπος που θα κάνει την κίνηση να τριφτει σε κάποια στο λεωφορείο δεν είναι σεξουαλικη παρενόχληση; δηλαδηάμα του πει στοπ και συνεχίσει είναι σεξουαλική παρενόχληση;nyxtovios έγραψε: 26 Ιαν 2021, 18:50
Δεν χανόμαστε πουθενά. Παρενόχληση είναι όταν ενώ βλέπει ότι δεν θες συνεχιζει να ενοχλεί και να σου τα σπάει. Δεν θέλει ιδιαίτερη ερμηνεία.![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Οι αλλοδαποί και να μιλάνε χυδαία δεν τους καταλαβαίνουμεnyxtovios έγραψε: 26 Ιαν 2021, 19:37Είναι ναι. Που γίνονται αυτά δε μου είπες ακόμα όμως. Μόνο σε τίποτα γειτονιές λαθρομεταναστών. Να αποφεύγεις τέτοια σημεία.Naida έγραψε: 26 Ιαν 2021, 19:33
Μην το πας προσωπικά. Ρώτησα αν το να ακούει μια γυναίκα χυδαιότητες ενώ περπατάει στο δρόμο, είναι σεξουαλικη παρενόχληση. Λοιπόν;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Στο Βέλγιο Γερμανία και Ολλανδία οι μισοί αλλοδαποί με καταγωγή εξ ανατολών που δούλευαν σε κεμπάπ μου μίλαγαν στα ΕλληνικάNaida έγραψε: 26 Ιαν 2021, 19:43Οι αλλοδαποί και να μιλάνε χυδαία δεν τους καταλαβαίνουμεnyxtovios έγραψε: 26 Ιαν 2021, 19:37Είναι ναι. Που γίνονται αυτά δε μου είπες ακόμα όμως. Μόνο σε τίποτα γειτονιές λαθρομεταναστών. Να αποφεύγεις τέτοια σημεία.Naida έγραψε: 26 Ιαν 2021, 19:33
Μην το πας προσωπικά. Ρώτησα αν το να ακούει μια γυναίκα χυδαιότητες ενώ περπατάει στο δρόμο, είναι σεξουαλικη παρενόχληση. Λοιπόν;![]()
Τεσπά καταλαβαίνω τι λες γενικά αλλά νομίζω είσαι λάθος δεν συμπεριφέρεται έτσι ο μέσος άντρας πλέον. Μόνο σε τίποτα Ελληνικές ταινίες τα βλέπεις αυτά.
Άρα μέχρι τώρα έχουμε 2 περιπτώσεις στην καθημερινότητα μιας γυναίκας να δεχθεί σεξουαλικη παρενόχληση. Πιο σπάνια λες εσύ, οκ λέω εγώ.nyxtovios έγραψε: 26 Ιαν 2021, 19:44Στο Βέλγιο Γερμανία και Ολλανδία οι μισοί αλλοδαποί με καταγωγή εξ ανατολών που δούλευαν σε κεμπάπ μου μίλαγαν στα Ελληνικά
Τεσπά καταλαβαίνω τι λες γενικά αλλά νομίζω είσαι λάθος δεν συμπεριφέρεται έτσι ο μέσος άντρας πλέον. Μόνο σε τίποτα Ελληνικές ταινίες τα βλέπεις αυτά.
Να δούμε άλλη περίπτωση; γυναίκα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ανεβάζει μια σεξι φώτο της. Λαμβάνει μνμ με σεξουαλικές εκφράσεις, προτάσεις κτλ. Είναι σεξουαλικη παρενόχληση;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν έγιναν απανωτά και στο ένα δεν ήμουν εγώ το θύμα αλλά ένα κοριτσάκι γύρω στα 15. Ο θύτης μπάρμπας γύρω στα 60, ήθελε να ανακουφιστεί. Την στρίμωξε στη γωνία και τριβόταν πάνω της. Δίπλα εγώ. Την αρπάζω, την γυρνάω και της λέω κοίτα τον. Ντράπηκε ο άλλος και σταμάτησε. Εγω έφαγα χούφτωμα, γερό όμως. Κι εκείνος βρίσιμο, ακούστηκα σε όλο το λεωφορείο. Στη φάση που πήγα να κατέβω, με σταμάτησε μια κοπέλα και μου είπε, καλά του είπες. Και μια ακόμη φορά, ο τρόπος που με κοίταξε ένας.Naida έγραψε: 26 Ιαν 2021, 19:42Έτσι ακριβώς. Παρά πάρα πολλά περιστατικά. Οι χριστοπαναγιες και οι προσβολές πάνε σύννεφο στους υφιστάμενους. Όσο πιο απλή η δουλειά του στιλ όχι γραφείο τόσο πιο πολύ η άσχημη συμπεριφορά.Ντρές έγραψε: 26 Ιαν 2021, 19:34 Αναφέρει ότι της είπε " φύγε απο εδω κοριτσάκι του 1ου έτους της θεατρικής σχολής" και οι άλλοι στο πάνελ κοιτάγανε αποσβολωμένοι, μα καλα , σε πια χώρα ζούνε όλοι τους...
Οταν δουλευα σαν φοιτητης σε μεταφορικη για να βγάλω τα έξοδα μου, με το που έμπαινες το πρωί, ξεκίναγε η χριστοπαναγία και το γαμοσταυρίδι, και με σταθερούς ρυθμούς συνέχιζε έως τη λήξη της βάρδιας για να μην ξεχνιόμαστε
Όντως στο Λιχτεστάιν μπορει κατι τέτοιο να ακουγεται σοκαριστικο αλλα για τα ελληνικά δεδομένα (όπου το μαλάκα και τη χριστοπαναγία την έχουμε για ψωμοτύρι) ειναι ουσιαστικά η πραγματικότητα σε χωρους εργασίας σε πολλους τομείς του ιδιωτικου τομεα μεταξυ αφεντικού ή προϊστάμενου και νέου εργαζόμενου.
Φαντάζομαι σταμάτησες να παίρνεις λεωφορείο;Gherschaagk έγραψε: 26 Ιαν 2021, 19:37Θυμάμαι 3 περιστατικά σε λεωφορείο που ήταν γερή παρενόχληση.Naida έγραψε: 26 Ιαν 2021, 19:04
Ο τύπος που θα κάνει την κίνηση να τριφτει σε κάποια στο λεωφορείο δεν είναι σεξουαλικη παρενόχληση; δηλαδηάμα του πει στοπ και συνεχίσει είναι σεξουαλική παρενόχληση;![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Έχεις δίκιο.Naida έγραψε: 26 Ιαν 2021, 19:50Άρα μέχρι τώρα έχουμε 2 περιπτώσεις στην καθημερινότητα μιας γυναίκας να δεχθεί σεξουαλικη παρενόχληση. Πιο σπάνια λες εσύ, οκ λέω εγώ.nyxtovios έγραψε: 26 Ιαν 2021, 19:44Στο Βέλγιο Γερμανία και Ολλανδία οι μισοί αλλοδαποί με καταγωγή εξ ανατολών που δούλευαν σε κεμπάπ μου μίλαγαν στα Ελληνικά
Να δούμε άλλη περίπτωση; γυναίκα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ανεβάζει μια σεξι φώτο της. Λαμβάνει μνμ με σεξουαλικές εκφράσεις, προτάσεις κτλ. Είναι σεξουαλικη παρενόχληση;
Στη άλλη περίπτωση πχ πάει μια να δουλέψει σε μπουρδέλο και δέχεται σεξουαλική παρενοχλήση. Απαράδεκτοι άντρες. Ζώα λέμε.
Και για να απαντήσω και αλλιώς γιατί δεν είναι παρενόχληση προς εμένα η δημόσια εμφάνιση της γυμνής;
Νομίζω στις περισσότερες έχει συμβεί κάτι παρόμοιο.Gherschaagk έγραψε: 26 Ιαν 2021, 19:50
Δεν έγιναν απανωτά και στο ένα δεν ήμουν εγώ το θύμα αλλά ένα κοριτσάκι γύρω στα 15. Ο θύτης μπάρμπας γύρω στα 60, ήθελε να ανακουφιστεί. Την στρίμωξε στη γωνία και τριβόταν πάνω της. Δίπλα εγώ. Την αρπάζω, την γυρνάω και της λέω κοίτα τον. Ντράπηκε ο άλλος και σταμάτησε. Εγω έφαγα χούφτωμα, γερό όμως. Κι εκείνος βρίσιμο, ακούστηκα δε όλο το λεωφορείο. Στη φάση που πήγα να κατέβω, με σταμάτησε μια κοπέλα και μου είπε, καλά του είπες. Και μια ακόμη φορά, ο τρόπος που με κοίταξε ένας.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ναι ειναι , παρενοχλει με την αναρτηση με σκοπο να προκαλεσει τις αντιδρασεις που ειναι σιγουρη πως θα υπαρξουνNaida έγραψε: 26 Ιαν 2021, 19:50Άρα μέχρι τώρα έχουμε 2 περιπτώσεις στην καθημερινότητα μιας γυναίκας να δεχθεί σεξουαλικη παρενόχληση. Πιο σπάνια λες εσύ, οκ λέω εγώ.nyxtovios έγραψε: 26 Ιαν 2021, 19:44Στο Βέλγιο Γερμανία και Ολλανδία οι μισοί αλλοδαποί με καταγωγή εξ ανατολών που δούλευαν σε κεμπάπ μου μίλαγαν στα Ελληνικά
-
Γενιά της Αγαμίας
Εμετούλης. Αυτό.Naida έγραψε: 26 Ιαν 2021, 19:43Οι αλλοδαποί και να μιλάνε χυδαία δεν τους καταλαβαίνουμεnyxtovios έγραψε: 26 Ιαν 2021, 19:37Είναι ναι. Που γίνονται αυτά δε μου είπες ακόμα όμως. Μόνο σε τίποτα γειτονιές λαθρομεταναστών. Να αποφεύγεις τέτοια σημεία.Naida έγραψε: 26 Ιαν 2021, 19:33
Μην το πας προσωπικά. Ρώτησα αν το να ακούει μια γυναίκα χυδαιότητες ενώ περπατάει στο δρόμο, είναι σεξουαλικη παρενόχληση. Λοιπόν;![]()
Το ξέρω.nyxtovios έγραψε: 26 Ιαν 2021, 19:52
Έχεις δίκιο.
Στη άλλη περίπτωση πχ πάει μια να δουλέψει σε μπουρδέλο και δέχεται σεξουαλική παρενοχλήση. Απαράδεκτοι άντρες. Ζώα λέμε.
Πόσες γυμνές έχεις δει να κυκλοφορούν στον δρόμο;nyxtovios έγραψε: 26 Ιαν 2021, 19:55 Και για να απαντήσω και αλλιώς γιατί δεν είναι παρενόχληση προς εμένα η δημόσια εμφάνιση της γυμνής;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...