!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ομολογία-σοκ του προπονητή ιστιοπλοΐας της 11χρονης: Δεν ήταν βιασμός -Ηθελα να την παντρευτώ

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Ομολογία-σοκ του προπονητή ιστιοπλοΐας της 11χρονης: Δεν ήταν βιασμός -Ηθελα να την παντρευτώ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Cecily Anne έγραψε: 23 Ιαν 2021, 22:41

Υπάρχει ένα σοβαρό διαδικαστικό που δημιουργείται σε ώρα προβλήματος, θανάτου κλπ. Καλό είναι να υπάρχει κοινός αποταμιευτικός για τέτοιες ώρες. Εμείς συζητάμε και για δεύτερο για τα παιδιά, ο οποίος δε θα αγγίζεται. Θα το δούμε, αν έρθει η ώρα.
για τα παιδια υπαρχει ειδικος λογαριασμος, απο οπου μεχρι να ενηλικιωθουν και να μπορουν να κανουν αναληψη μονα τους, δεν μπορει να κανει αναληψη ενας γονμεας μονος του. πρεπει να ειναι και οι 2 παροντες στο γκισε, καρτες και τετοια δεν εχει.

τον προτεινω
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Re: Ομολογία-σοκ του προπονητή ιστιοπλοΐας της 11χρονης: Δεν ήταν βιασμός -Ηθελα να την παντρευτώ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

George_V έγραψε: 26 Ιαν 2021, 10:13
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 26 Ιαν 2021, 10:09

Έχει πάντως την δυνατότητα να σου κάνει μεγάλη ζημιά εάν σε μηνύσει έστω με λάθος η ψευδή στοιχεία :wink
Ποιος? Ο γαμπρος μου η η αδελφη μου?
Ασφαλώς δεν μπορώ να μιλήσω συγκεκριμένα :D

Απλά επισημαίνω πόσο επικυνδινα είναι τα πράγματα στο να βρεθείς κατηγορούμενος από το τίποτε με σοβαρές κατηγορίες και ότι θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί

Το να αγκαλιάσεις η να αγγίζεις έστω , ακόμη και αν το κάνεις τελείως αθώα η απονηρευτα μικρά παιδιά η έστω άλλες γυναίκες πχ την κουνιάδα μου η την φίλη του ανηψιού μου σαν θείος κλπ είναι άκρως παρεξηγήσιμο και επικυνδινη συμπεριφορά :D
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Ασέβαστος έγραψε: 26 Ιαν 2021, 10:15
Cecily Anne έγραψε: 23 Ιαν 2021, 22:41

Υπάρχει ένα σοβαρό διαδικαστικό που δημιουργείται σε ώρα προβλήματος, θανάτου κλπ. Καλό είναι να υπάρχει κοινός αποταμιευτικός για τέτοιες ώρες. Εμείς συζητάμε και για δεύτερο για τα παιδιά, ο οποίος δε θα αγγίζεται. Θα το δούμε, αν έρθει η ώρα.
για τα παιδια υπαρχει ειδικος λογαριασμος, απο οπου μεχρι να ενηλικιωθουν και να μπορουν να κανουν αναληψη μονα τους, δεν μπορει να κανει αναληψη ενας γονμεας μονος του. πρεπει να ειναι και οι 2 παροντες στο γκισε, καρτες και τετοια δεν εχει.

τον προτεινω
Tην πατησα ετσι με τον μακαριτη τον πατερα μου.

Οταν πεθανε ακυρωσα ολες του τις καρτες (γιατι ειμαι αντιθετος στην πιστωτικη. Μονο χρεωστικη εχω) αλλα καταλαθος ακυρωσα και την χρεωστικη του. Ειχε μεσα στο λογαριασμο 1000 ευρω (αφου τραβηχτηκε πισω η συνταξη του απο το ΙΚΑ που ειχε ηδη μπει τη μερα που πεθανε) και δεν μπορουσα να τα παρω γιατι στο λογαριασμο ηταν μονος του.

Μετα τραβιομουνα με χαρτια, με εξουσιοδοτησεις απο κληρονομοςυ και με μαλακιες για 3 μηνες μεχρι να τα παρω.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

George_V έγραψε: 26 Ιαν 2021, 10:15
Ασέβαστος έγραψε: 26 Ιαν 2021, 10:12
Naida έγραψε: 23 Ιαν 2021, 22:22

Δνε γίνεται να είστε οικογένεια και να έχετε ξεχωριστούς λογαριασμούς. Κατά τη γνώμη μου πάντα.
αυτο που δεν γινεται, ειναι να ΜΗΝ εχεις ξεχωριστους λογαριασμους.

αν εισαι μισθωτος, ο μισθοδοσιας πρεπει να ειναι προσωπικος. αν εισαι επαγγελματιας, ο επαγγελματικος επισης.

ε, αν εχεις και εναν κοινο δεν κακο, ειδικα αμα ειναι συνηθως αδειος και βαζεις μονο για να πληρώνονται αυτοματα υποχρεωσεις καρτες κλπ.

αλλα να εχεις ας πουμε 100κ σε ενα λογαριασμο, και μολις παντρευτεις να τον κανεις κοινο, γιατι;
Για να μη σε πρηζει η γυναικα συνεχεια δώσε μοου να παρω αυτο και δωσε μου να παρω εκεινο. :003:
Είδες άμα δεν δουλεύει η γυναίκα; πρήζει τον άντρα να πάρω το 'να να πάρω τ' άλλο. Και εκεί θα πέσουν η γκρίνια τα σχόλια και στην χειρότερη θα κρίνει ότι δεν το χρειάζεσαι και δεν θα σου δώσει.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Ο ελληνικός λαός μέχρι πριν λίγες δεκαετίες είχε μια οικειότητα και αδιάκριτο ενδιαφέρον στην νοοτροπία του που άλλοι λαοί δεν το έχουν
Αυτό έχει και τα θετικά του σημεία πχ ο θεσμός της οικογένειας που βοηθάει και ενδιαφέρεται για δεύτερου και τρίτου βαθμού συγγενείς ,υπάρχει ακόμη αλλιώς ..τον καιρό των μνημονίων θα υπήρχαν πτώματα από την πεινα
Από εκεί και πέρα ..δημιουργεί παρεξηγήσεις η αδιάκριτες παρεμβάσεις στην προσωπική ζωή άλλων
Άβαταρ μέλους
George_V

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 26 Ιαν 2021, 10:19
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 26 Ιαν 2021, 10:09

Έχει πάντως την δυνατότητα να σου κάνει μεγάλη ζημιά εάν σε μηνύσει έστω με λάθος η ψευδή στοιχεία :wink

Απλά επισημαίνω πόσο επικυνδινα είναι τα πράγματα στο να βρεθείς κατηγορούμενος από το τίποτε με σοβαρές κατηγορίες και ότι θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί

Το να αγκαλιάσεις η να αγγίζεις έστω , ακόμη και αν το κάνεις τελείως αθώα η απονηρευτα μικρά παιδιά η έστω άλλες γυναίκες πχ την κουνιάδα μου η την φίλη του ανηψιού μου σαν θείος κλπ είναι άκρως παρεξηγήσιμο και επικυνδινη συμπεριφορά :D
Συγνωμη δεν μπορω να παιξω με την ανηψια μου η να την παρω αγκαλια? Θα πρεπει να βρεθω φυλακη επειδη ειμαι καλος θειος? Δλδ παλιοτερα τι καναμε διαφορετικα και δεν ηταν ετσι?

Δλδ τι? Βλεπουμε παιδι και αλλαζουμε πεζοδρομιο?

Και επαναλαμβάνω γιατι να με μηνυσουν ο γαμπρος μου και η αδελφη μου. Να μου ελεγες κανας ξενος οκ να το καταλαβω αλλα συγγενεις μου?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

George_V έγραψε: 26 Ιαν 2021, 10:25
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 26 Ιαν 2021, 10:19

Συγνωμη δεν μπορω να παιξω με την ανηψια μου η να την παρω αγκαλια? Θα πρεπει να βρεθω φυλακη επειδη ειμαι καλος θειος? Δλδ παλιοτερα τι καναμε διαφορετικα και δεν ηταν ετσι?

Δλδ τι? Βλεπουμε παιδι και αλλαζουμε πεζοδρομιο?

Και επαναλαμβάνω γιατι να με μηνυσουν ο γαμπρος μου και η αδελφη μου. Να μου ελεγες κανας ξενος οκ να το καταλαβω αλλα συγγενεις μου?
Ασφαλώς δεν μπορώ να μιλήσω για τον γαμπρό σου η την αδελφή σου :D
Επισημαίνω απλά ότι πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ασέβαστος έγραψε: 26 Ιαν 2021, 10:12
Naida έγραψε: 23 Ιαν 2021, 22:22
ST48410 έγραψε: 23 Ιαν 2021, 22:18 Αυτό που νομίζω ότι εννοεί η Naida πιο πολύ είναι αν ο καθένας διατηρεί διαφορετικούς λογαριασμούς όπου μόνο εκείνος ξέρει τι γίνεται.
Δνε γίνεται να είστε οικογένεια και να έχετε ξεχωριστούς λογαριασμούς. Κατά τη γνώμη μου πάντα.
αυτο που δεν γινεται, ειναι να ΜΗΝ εχεις ξεχωριστους λογαριασμους.

αν εισαι μισθωτος, ο μισθοδοσιας πρεπει να ειναι προσωπικος. αν εισαι επαγγελματιας, ο επαγγελματικος επισης.

ε, αν εχεις και εναν κοινο δεν κακο, ειδικα αμα ειναι συνηθως αδειος και βαζεις μονο για να πληρώνονται αυτοματα υποχρεωσεις καρτες κλπ.

αλλα να εχεις ας πουμε 100κ σε ενα λογαριασμο, και μολις παντρευτεις να τον κανεις κοινο, γιατι;
Αν έχεις 100000 σε ένα λογαριασμό πριν παντρευτείς όταν κάνεις τα παιδιά σου, βάλε τα παιδιά σου μέσα + την σύζυγο σου δικαιούχο σε περίπτωση θανάτου, αν δεν την εμπιστεύεσαι πριν.

Que Sera, Sera...
ΑΙΝΕΙΑΝ06

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 26 Ιαν 2021, 10:24 Ο ελληνικός λαός μέχρι πριν λίγες δεκαετίες είχε μια οικειότητα και αδιάκριτο ενδιαφέρον στην νοοτροπία του που άλλοι λαοί δεν το έχουν
Αυτό έχει και τα θετικά του σημεία πχ ο θεσμός της οικογένειας που βοηθάει και ενδιαφέρεται για δεύτερου και τρίτου βαθμού συγγενείς ,υπάρχει ακόμη αλλιώς ..τον καιρό των μνημονίων θα υπήρχαν πτώματα από την πεινα
Από εκεί και πέρα ..δημιουργεί παρεξηγήσεις η αδιάκριτες παρεμβάσεις στην προσωπική ζωή άλλων
Θα πρέπει να μάθουμε να είμαστε πιο τυπικοί στις σχέσεις μας έτσι όπως είναι κάποιοι βόρειοι ευρωπαϊκοί λαοί
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

Naida έγραψε: 23 Ιαν 2021, 22:22 Αν έχεις 100000 σε ένα λογαριασμό πριν παντρευτείς όταν κάνεις τα παιδιά σου, βάλε τα παιδιά σου μέσα + την σύζυγο σου δικαιούχο σε περίπτωση θανάτου, αν δεν την εμπιστεύεσαι πριν.
αν τα 100 τα έχεις εσύ?
Άβαταρ μέλους
George_V

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 26 Ιαν 2021, 10:32
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 26 Ιαν 2021, 10:24 Ο ελληνικός λαός μέχρι πριν λίγες δεκαετίες είχε μια οικειότητα και αδιάκριτο ενδιαφέρον στην νοοτροπία του που άλλοι λαοί δεν το έχουν
Θα πρέπει να μάθουμε να είμαστε πιο τυπικοί στις σχέσεις μας έτσι όπως είναι κάποιοι βόρειοι ευρωπαϊκοί λαοί
To ξερεις οτι αυτο δε γινεται. Ειμαστε αλλη κουλτουρα και αλλη νοοτροπια. Δεν γινεται διαφορετικα.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Και κάτι άλλο , για ένα θέμα με τα οικονομικά σε μια οικογένεια
Ακόμη και τον καιρό που δεν δούλευε η σύζυγος μου της εδινα ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό κάθε μήνα να το διαχειριστεί αυτή υπό τον όρο όμως να καλύπτει κάποιες δικές της έστω ανάγκες χωρίς να χρειαστεί να μου ζητάει συνεχώς
Το ίδιο κάνω και τώρα με την δωδεκάχρονη κόρη μου

Έχει ο καθένας το δικό του πορτοφόλι έστω και εάν τα χρήματα τα έχω δώσει εγώ σαν επίδομα
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

nowhere έγραψε: 26 Ιαν 2021, 10:34
Naida έγραψε: 23 Ιαν 2021, 22:22 Αν έχεις 100000 σε ένα λογαριασμό πριν παντρευτείς όταν κάνεις τα παιδιά σου, βάλε τα παιδιά σου μέσα + την σύζυγο σου δικαιούχο σε περίπτωση θανάτου, αν δεν την εμπιστεύεσαι πριν.
αν τα 100 τα έχεις εσύ?
Νομίζω θα τον έβαζα συνδικαιούχο. Είμαι ανοιχτοχερα.

Que Sera, Sera...
ΑΙΝΕΙΑΝ06

George_V έγραψε: 26 Ιαν 2021, 10:34
To ξερεις οτι αυτο δε γινεται. Ειμαστε αλλη κουλτουρα και αλλη νοοτροπια. Δεν γινεται διαφορετικα.
Και θα αντιμετωπίζουμε τις συνέπειες :D

Αν και ..σιγά σιγά γινόμαστε Ευρωπαίοι

Στο αυτοκίνητο μου όταν παίρνω την κόρη μου από το σχολείο ΔΕΝ παίρνω άλλο παιδάκι συμμαθήτριά της εάν δεν υπάρχει μαζί κι ένας έστω από τους γονείς της
Άβαταρ μέλους
George_V

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 26 Ιαν 2021, 10:37
George_V έγραψε: 26 Ιαν 2021, 10:34

Και θα αντιμετωπίζουμε τις συνέπειες :D

Αν και ..σιγά σιγά γινόμαστε Ευρωπαίοι

Στο αυτοκίνητο μου όταν παίρνω την κόρη μου από το σχολείο ΔΕΝ παίρνω άλλο παιδάκι συμμαθήτριά της εάν δεν υπάρχει μαζί κι ένας έστω από τους γονείς της
Ουτε με συναινεση γονεα? Π.χ. παω εκει οποτε μπορω να παρω την κορη/γιο σας μεχρι εκει? Νομιζω καλυπτεσαι αν το θετεις ετσι.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”