Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Green Dragon έγραψε: 25 Ιαν 2021, 23:31
Τώρα κι αν δεν θέλω να κάνω το συγκεκριμένο εμβόλιο!
Θέλω RNA για να έχω το κεφάλι μου 90% ήσυχο.
Ξέχνα ότι θα έχει αποτελεσματικότητα 95% το mRNA εμβόλιο. Αυτά είναι σανός της εταιρείας. Ήδη τα προκαταρκτικά στατιστικά δείχνουν πολύ μικρότερη αποτελεσματικότητα κι αυτό πριν αρχίσουν να χορεύουν οι μεταλλάξεις.
Έχεις κολλήσει μ' αυτό, επιμένεις να κρίνεις ένα εμβόλιο νέας τεχνολογίας με δεδομένα της παλιάς.
Επίσης, κάποιοι σου εξήγησαν το 33% και γιατί δεν έρχεται σε αντίθεση με το 50% των μελετών.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Green Dragon την 25 Ιαν 2021, 23:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Green Dragon έγραψε: 25 Ιαν 2021, 23:31
Τώρα κι αν δεν θέλω να κάνω το συγκεκριμένο εμβόλιο!
Θέλω RNA για να έχω το κεφάλι μου 90% ήσυχο.
Ξέχνα ότι θα έχει αποτελεσματικότητα 95% το mRNA εμβόλιο. Αυτά είναι σανός της εταιρείας. Ήδη τα προκαταρκτικά στατιστικά δείχνουν πολύ μικρότερη αποτελεσματικότητα κι αυτό πριν αρχίσουν να χορεύουν οι μεταλλάξεις.
Έχεις κολλήσει μ' αυτό, επιμένεις να κρίνεις ένα εμβόλιο νέας τεχνολογίας με δεδομένα της παλιάς.
Ναι, έχεις δίκιο. Είναι πολύ λογικό ένα εμβόλιο με τεχνολογία που δεν έχει δοκιμαστεί ζωντανά ποτέ και με δυο μήνες έρευνας να έχει ίδια αποτελεσματικότητα με εμβόλια που κάνουμε στον πιο δεκτικό στα εμβόλια πληθυσμό (τα μωρά), με δεκαετίες τελειοποίησης και σε ιούς που είναι εν γένει σταθεροί. Τι MMR τι κορωνοmRNA.
Όπως και να 'χει, τα αποτελέσματα δεν κρύβονται.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 25 Ιαν 2021, 23:34
Η Κίνα που έχει παρόμοιας τεχνολογίας εμβόλια, εμβολιάζει μόνο τον πληθυσμό 18-65.
Τους άλλους τους αφήνει στην τύχη τους;
Όχι δα! Με του παρουσιαστεί κρούσμα πέφτουν αμπάρες παντού. Εκεί το εμβόλιο είναι το κερασάκι στην τούρτα.
Ωστόσο λένε ότι δεν έχουν μελετηθεί καλά οι ηλικίες 65+.
Ένας τουλάχιστον όμως θα την πατήσει. Χωρίς εμβόλιο με 65+ ρισκάρεις και αν μη τι άλλο δεν είναι καθόλου ευχάριστη η ζωή σου. Γιατί δεν παίρνει το δικό μας που καλύπτει 90%;
Who is The 4th man έγραψε: 25 Ιαν 2021, 19:17
μην αντιδράτε ρε σείς παρορμητικά μονο και μονο για να ταπωσουμε τον άλλο...
Οι μεταλλάξεις για τον ίδιο είναι αναμενόμενες , όπως είπε, για όλους τους επιστήμονες αλλά το ερώτημα είναι αν χρησιμοποιούνται επικοινωνιακά για να καλύψουν κενά στην υπόθεση των εμβολίων, ώστε η ευθύνη αστοχιών να πέσει στις μεταλλάξεις.
adon99
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Juno έγραψε: 24 Ιαν 2021, 14:31
Ναι, αν κολλήσει κάποιος που ανήκει σε εμπαθή ομάδα, θα πεθάνει. Επίσης αν κάνει εμβόλιο Fast Track είναι πολύ πιθανόν να πεθάνει.
Απο πού προκύπτει το υπογραμμισμένο;
Από το ότι δεν είναι επαρκώς δοκιμασμένο και δεν ξέρεις τι θα βγει. Πόσες φορές οι φαρμακευτικές έχουν αποσύρει τα καλούδια τους;
Δεν είπα πως θα συμβεί σίγουρα, αλλά εγώ πειραματόζωο δεν γίνομαι.
Ναι, αν κολλήσει κάποιος που ανήκει σε εμπαθή ομάδα, θα πεθάνει. Επίσης αν κάνει εμβόλιο Fast Track είναι πολύ πιθανόν να πεθάνει.
Με φτιάχνει η αυτοπεποίθησή σου
Μπορείς να πληρώσεις κάποια επαγγελματία, το ξέρεις. Είναι κατάντια να φτιάχνεσαι από την αυτοπεποίθηση των άλλων.
Κάντε έμβόλιο βρε, αν σας το συστήνει ο γιατρός σας. Η επίτευξη συλλογικής ανοσίας είναι ασπίδα και για τα λίγα άτομα της κοινότητας που δεν εμβολιάζονται ενώ η μεγάλη αδιαφορία υποσκάπτει την προσπάθεια και των λιγων ατόμων που εμβολιάζονται.
Με φτιάχνει η αυτοπεποίθησή σου
Μπορείς να πληρώσεις κάποια επαγγελματία, το ξέρεις. Είναι κατάντια να φτιάχνεσαι από την αυτοπεποίθηση των άλλων.
"The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt."
Bertrand Russell
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
hellegennes έγραψε: 24 Ιαν 2021, 21:29
Γιατί; Απ' το εμβόλιο πέθανε;
Δεν λένε από τι πέθανε, αλλά λίγο διαβολική σύμπτωση έτσι; Και δεν είναι ο πρώτος ηλικιωμένος που κάνει το εμβόλιο και λίγο μετά πεθαίνει.
Ναι, οι ηλικιωμένοι έχουν την τάση να πεθαίνουν, γενικώς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
πραγματικό ποστ μνημείο. απο την βλακεία της αρχικής σκέψης μεχρι την αμορφωσια της εκτέλεσης.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Juno έγραψε: 26 Ιαν 2021, 06:04
Δεν λένε από τι πέθανε, αλλά λίγο διαβολική σύμπτωση έτσι; Και δεν είναι ο πρώτος ηλικιωμένος που κάνει το εμβόλιο και λίγο μετά πεθαίνει.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.