Πήρες και ποπ κορν ε; Πρόσεχε εσύ μη σου κάτσει και κανένα στο λαιμό.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ομολογία-σοκ του προπονητή ιστιοπλοΐας της 11χρονης: Δεν ήταν βιασμός -Ηθελα να την παντρευτώ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ομολογία-σοκ του προπονητή ιστιοπλοΐας της 11χρονης: Δεν ήταν βιασμός -Ηθελα να την παντρευτώ
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Re: Ομολογία-σοκ του προπονητή ιστιοπλοΐας της 11χρονης: Δεν ήταν βιασμός -Ηθελα να την παντρευτώ
Kαι λοιπόν;δικαίωμά της είναι,ας την αγνοήσει.Naida έγραψε: 25 Ιαν 2021, 22:44Με το να είναι προκλητική απέναντι του προσωπικά και να τον φλερτάρει. Τι πως εισβάλει;πατησιωτης έγραψε: 25 Ιαν 2021, 22:41Πως εισβάλλει όμως;τόσο καιρό δεν λέγαμε ότι το άγγιγμα και τα λόγια είναι μόνο επιλήψιμα και όχι το κούνημα και η εμφάνιση;Naida έγραψε: 25 Ιαν 2021, 22:36 Αλλά θα στο εξηγήσω. Αν θα δω εγώ κάποια να κουνιέται προσωπικά στον δικό μου, φυσικά και θα εκφραστώ με όχι κόσμιο τρόπο για εκείνη. Όχι για αυτά που φοράει, αλλά για το ότι εισβάλλει στα προσωπικά μας όρια.
Δικαίωμά της δεν είναι να κουνιέται και δεν πέφτει σε κανένα λόγος εάν κουνιέται;
Υπάρχει μια φυσική ή μάλλον βιοχημική βιολογική πραγματικότητα : οι γυναίκες ασκούν έλξη δια του φλερτ στους άντρες.Όταν αυτή η πραγματική έλξη προκαλεί τον κίνδυνο παρενόχλησης οχυρωνόμαστε πίσω από τα ατομικά δικαιώματα και λέμε ότι δεν έχει σημασία εάν προκάλεσε αφού δεν ήθελε να προχωρήσει.
Όταν όμως η ίδια έλξη κινδυνεύει να ανατρέψει μια άλλη σχέση τα ξεχνάμε αυτά και λέμε είναι προκλητική και φταίει;
Οχι,δεν φταίει.Κατά τη λογική ο "βιαστής είσαι εσύ" ο δικός σου οφείλει να μείνει βράχος και να αδιαφορήσει,αλλιώς φταίει ο ίδιος και δεν φταίει η γυναίκα.
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Όπως χαζεύω τις βιτρίνες κάποιων καταστημάτων που δελεαστικά μου εκθέτουν το εμπόρευμά τους, έτσι ακριβώς αισθάνομαι νομιμοποιημένος να χαζεύω οιαδήποτε αιθέρια ύπαρξη μπει στο οπτικό μου πεδίο με ενδυματολογικές επιλογές τέτοιες που να προκαλούν το βλέμμα μου. Αμαρτία εξομολογημένη: οφθαλμοπορνεία.
Αυτό που δεν καταπίνεται με τίποτα είναι να φοράς το μίνι μέχρι τον αφαλό και να κάνεις τάχα μου ότι το κατεβάζεις κάθε τρεις και λίγο. Το θεωρώ επιτομή της γυναικείας υποκρισίας.
Αυτό που δεν καταπίνεται με τίποτα είναι να φοράς το μίνι μέχρι τον αφαλό και να κάνεις τάχα μου ότι το κατεβάζεις κάθε τρεις και λίγο. Το θεωρώ επιτομή της γυναικείας υποκρισίας.
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
- Winston Smith
Όχι απαραίτητα. Το ότι αισθανόμαστε ωραία όταν είμαστε ωραίοι εμφανισιακά είναι επειδή υπάρχουν άλλοι άνθρωποι να θαυμάσουν την ομορφιά, η αξία της είναι σχετική με το τι πιστεύουν οι άλλοι και όχι απόλυτη. Αν δεν υπάρχουν άλλοι άνθρωποι τριγύρω μας και ήμασταν σε ένα ξερονήσι μόνοι, το κίνητρό μας να ήμασταν ωραίοι θα ήταν ακριβώς στο μηδέν. Τώρα η τέρψη του ανδρός/γυναικός μας δεν είναι ανάγκη να γίνει δημόσια, μας βλέπει και στο σπίτι. Δημόσια γίνεται για το ego validation: είτε γιατί μας θαυμάζουν άλλοι (έχουμε αξία) είτε γιατί θαυμάζουν την γυναίκα/άντρα μας άλλοι (=για να την/τον έχουμε έχουμε και μεις αξία). Προφανώς δεν λέω ότι είναι κακό, έτσι λειτουργούμε.Naida έγραψε: 25 Ιαν 2021, 22:36 Α) η τέρψη του δικού της άντρα ή της μάζας των ανδρών είναι δύο άσχετα πράγματα μεταξύ τους.
Βέβαια πολλές φορές όταν ο άντρας πει μια προτίμηση, τότε δεν σας θέλει γι' αυτό που είστε και σας πιέζει να αλλάξετε.
- Winston Smith
Δεν μας ενοχλεί, απλά έχει γίνει meme στο φόρουμNaida έγραψε: 25 Ιαν 2021, 22:40 Δεν ξέρω γιατί σας ενοχλεί ο όρος πατσαβουρα. Αναφέρομαι μόνο στις πρώην του δικού μου γκόμενου που δεν τις ξέρω καν και έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.
Και όποια βέβαια την γνωρίζω και το κερδίζει επάξια με τον χαρακτήρα της.
Από τι ακριβώς πιαστηκατε από τον χαρακτηρισμό και το κάνατε πανό;
Σωστά. Ο βιαστής συνήθως βιάζει επειδή τον φλέρταραν.πατησιωτης έγραψε: 25 Ιαν 2021, 22:52Kαι λοιπόν;δικαίωμά της είναι,ας την αγνοήσει.Naida έγραψε: 25 Ιαν 2021, 22:44Με το να είναι προκλητική απέναντι του προσωπικά και να τον φλερτάρει. Τι πως εισβάλει;πατησιωτης έγραψε: 25 Ιαν 2021, 22:41
Πως εισβάλλει όμως;τόσο καιρό δεν λέγαμε ότι το άγγιγμα και τα λόγια είναι μόνο επιλήψιμα και όχι το κούνημα και η εμφάνιση;
Δικαίωμά της δεν είναι να κουνιέται και δεν πέφτει σε κανένα λόγος εάν κουνιέται;
Υπάρχει μια φυσική ή μάλλον βιοχημική βιολογική πραγματικότητα : οι γυναίκες ασκούν έλξη δια του φλερτ στους άντρες.Όταν αυτή η πραγματική έλξη προκαλεί τον κίνδυνο παρενόχλησης οχυρωνόμαστε πίσω από τα ατομικά δικαιώματα και λέμε ότι δεν έχει σημασία εάν προκάλεσε αφού δεν ήθελε να προχωρήσει.
Όταν όμως η ίδια έλξη κινδυνεύει να ανατρέψει μια άλλη σχέση τα ξεχνάμε αυτά και λέμε είναι προκλητική και φταίει;
Οχι,δεν φταίει.Κατά τη λογική ο "βιαστής είσαι εσύ" ο δικός σου οφείλει να μείνει βράχος και να αδιαφορήσει,αλλιώς φταίει ο ίδιος και δεν φταίει η γυναίκα.
Κάτσε λίγο. Μιλάς να είναι η άλλη προκλητικά ντυμένη πχ και να σκύβει επιδεικτικά μπροστά του και εγώ να είμαι δίπλα ας πούμε; εκεί το κάνει για να τον προκαλέσει και τρώει κλωτσιά όπως σκύβει. Καταλάθος εννοείται. Και αυτή είναι και πατσαβουρα με αυτό που κάνει.ST48410 έγραψε: 25 Ιαν 2021, 22:48Ο πατησιώτης σε ρωτάει αναφορικά με άλλα νήματα όπου λεγόταν ότι το ντύσιμο μιας γυναίκας, ας πούμε, δεν μπορεί να θεωρηθεί προκλητικό και το πρόβλημα το έχει αυτός που προκαλείται.Naida έγραψε: 25 Ιαν 2021, 22:44 Με το να είναι προκλητική απέναντι του προσωπικά και να τον φλερτάρει. Τι πως εισβάλει;
Να είναι προκλητικά ντυμένη και η κοπέλα απλά να βρίσκεται στον χώρο και να την κοιτάει το δικό μου το γομάρι, την τρώει αυτός την κλωτσιά.
Γιατί τα μπερδεύετε όλα;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
πατησιωτης
Μα όχι,ο βιαστής φταίει και κατά τον ίδιο τρόπο εάν κάποια φλερτάρει έναν άλλο άντρα που είναι δεσμευμένος είναι δικό του το φταίξιμο εάν εγκαταλείψει τη γυναίκα του.Να μην τα βάζουμε με αυτήν που κουνιέται,δικαίωμά της είναι.stavmanr έγραψε: 25 Ιαν 2021, 22:54Σωστά. Ο βιαστής συνήθως βιάζει επειδή τον φλέρταραν.πατησιωτης έγραψε: 25 Ιαν 2021, 22:52Kαι λοιπόν;δικαίωμά της είναι,ας την αγνοήσει.Naida έγραψε: 25 Ιαν 2021, 22:44
Με το να είναι προκλητική απέναντι του προσωπικά και να τον φλερτάρει. Τι πως εισβάλει;
Οχι,δεν φταίει.Κατά τη λογική ο "βιαστής είσαι εσύ" ο δικός σου οφείλει να μείνει βράχος και να αδιαφορήσει,αλλιώς φταίει ο ίδιος και δεν φταίει η γυναίκα.![]()
ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ και πρέπει να μείνει βράχος και να μην πεταρισει βλέφαρο. Εκεί ξεκάθαρα είναι δική του ευθύνη αν ανταποκριθεί. Πλάκα κάνεις; θα τον βγάλουμε και λάδι;.πατησιωτης έγραψε: 25 Ιαν 2021, 22:52Kαι λοιπόν;δικαίωμά της είναι,ας την αγνοήσει.Naida έγραψε: 25 Ιαν 2021, 22:44Με το να είναι προκλητική απέναντι του προσωπικά και να τον φλερτάρει. Τι πως εισβάλει;πατησιωτης έγραψε: 25 Ιαν 2021, 22:41
Πως εισβάλλει όμως;τόσο καιρό δεν λέγαμε ότι το άγγιγμα και τα λόγια είναι μόνο επιλήψιμα και όχι το κούνημα και η εμφάνιση;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Αν το γομάρι σου μπανίζει και δεν φυλάγεται να μην τον πάρεις είδηση, του αξίζει η κλωτσιά.Naida έγραψε: 25 Ιαν 2021, 22:56Κάτσε λίγο. Μιλάς να είναι η άλλη προκλητικά ντυμένη πχ και να σκύβει επιδεικτικά μπροστά του και εγώ να είμαι δίπλα ας πούμε; εκεί το κάνει για να τον προκαλέσει και τρώει κλωτσιά όπως σκύβει. Καταλάθος εννοείται. Και αυτή είναι και πατσαβουρα με αυτό που κάνει.ST48410 έγραψε: 25 Ιαν 2021, 22:48Ο πατησιώτης σε ρωτάει αναφορικά με άλλα νήματα όπου λεγόταν ότι το ντύσιμο μιας γυναίκας, ας πούμε, δεν μπορεί να θεωρηθεί προκλητικό και το πρόβλημα το έχει αυτός που προκαλείται.Naida έγραψε: 25 Ιαν 2021, 22:44 Με το να είναι προκλητική απέναντι του προσωπικά και να τον φλερτάρει. Τι πως εισβάλει;
Να είναι προκλητικά ντυμένη και η κοπέλα απλά να βρίσκεται στον χώρο και να την κοιτάει το δικό μου το γομάρι, την τρώει αυτός την κλωτσιά.
Γιατί τα μπερδεύετε όλα;
.
-
πατησιωτης
Naida έγραψε: 25 Ιαν 2021, 22:56 Κάτσε λίγο. Μιλάς να είναι η άλλη προκλητικά ντυμένη πχ και να σκύβει επιδεικτικά μπροστά του και εγώ να είμαι δίπλα ας πούμε; εκεί το κάνει για να τον προκαλέσει και τρώει κλωτσιά όπως σκύβει. Καταλάθος εννοείται. Και αυτή είναι και πατσαβουρα με αυτό που κάνει.
Κακώς.Μόνο εάν του μιλήσει και του πει σε θέλω έχει παραβιάσει τον χώρο.Εάν απλώς σκύβει δεν έχει κάνει κάτι επιλήψιμο.Αφού δεν είπε κάτι,το σκύψιμο είναι δικαίωμά της.
- Winston Smith
O πατησιώτης σου λέει ότι αυτός έχει ΜΟΝΟ την ευθύνη και η γυναίκα καθόλου, όχι ότι έχει και αυτός.Naida έγραψε: 25 Ιαν 2021, 22:58ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ και πρέπει να μείνει βράχος και να μην πεταρισει βλέφαρο. Εκεί ξεκάθαρα είναι δική του ευθύνη αν ανταποκριθεί. Πλάκα κάνεις; θα τον βγάλουμε και λάδι;.πατησιωτης έγραψε: 25 Ιαν 2021, 22:52Kαι λοιπόν;δικαίωμά της είναι,ας την αγνοήσει.Naida έγραψε: 25 Ιαν 2021, 22:44
Με το να είναι προκλητική απέναντι του προσωπικά και να τον φλερτάρει. Τι πως εισβάλει;
Βρε ναι οκ το καταλαβαίνω, απλά δεν έχει λογική. Σαν να μου λες επειδή θα πεις τον άλλο μαλάκα είσαι κατά των δικαιωμάτων των ανδρών.Winston Smith έγραψε: 25 Ιαν 2021, 22:54Δεν μας ενοχλεί, απλά έχει γίνει meme στο φόρουμNaida έγραψε: 25 Ιαν 2021, 22:40 Δεν ξέρω γιατί σας ενοχλεί ο όρος πατσαβουρα. Αναφέρομαι μόνο στις πρώην του δικού μου γκόμενου που δεν τις ξέρω καν και έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.
Και όποια βέβαια την γνωρίζω και το κερδίζει επάξια με τον χαρακτήρα της.
Από τι ακριβώς πιαστηκατε από τον χαρακτηρισμό και το κάνατε πανό;![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ποια σχέση έχει ο βιαστής με το φλερτ της γυναίκας;πατησιωτης έγραψε: 25 Ιαν 2021, 22:58Μα όχι,ο βιαστής φταίει και κατά τον ίδιο τρόπο εάν κάποια φλερτάρει έναν άλλο άντρα που είναι δεσμευμένος είναι δικό του το φταίξιμο εάν εγκαταλείψει τη γυναίκα του.Να μην τα βάζουμε με αυτήν που κουνιέται,δικαίωμά της είναι.stavmanr έγραψε: 25 Ιαν 2021, 22:54Σωστά. Ο βιαστής συνήθως βιάζει επειδή τον φλέρταραν.πατησιωτης έγραψε: 25 Ιαν 2021, 22:52
Kαι λοιπόν;δικαίωμά της είναι,ας την αγνοήσει.
Οχι,δεν φταίει.Κατά τη λογική ο "βιαστής είσαι εσύ" ο δικός σου οφείλει να μείνει βράχος και να αδιαφορήσει,αλλιώς φταίει ο ίδιος και δεν φταίει η γυναίκα.![]()
Πώς τον έβαλες σε μία υπόθεση φλερτ που συζητάτε;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 316 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-