!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ομολογία-σοκ του προπονητή ιστιοπλοΐας της 11χρονης: Δεν ήταν βιασμός -Ηθελα να την παντρευτώ

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Ομολογία-σοκ του προπονητή ιστιοπλοΐας της 11χρονης: Δεν ήταν βιασμός -Ηθελα να την παντρευτώ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Naida έγραψε: 25 Ιαν 2021, 20:40
Χάνεις το σημείο που ο κωλος είναι της γυναίκας και η γυναίκα δεν είναι προς τέρψη του ανδρός. Δεν έχει κανένα δικαίωμα πάνω σε αυτό. Απλά.
Κατά τ' άλλα ναι, άμα ψάχνεις ιστορικό βιβλίο καλό είναι να μην πας σε sex shop.
Αντιθέτως, έχω ξεκάθαρη άποψη.

α) Είναι άλλο πράγμα να χρησιμοποιεί η οποιαδήποτε γυναίκα, τα οποιαδήποτε σεξιστικά "όπλα" της για την τέρψη του δικού της άντρα και άλλο να τέρπεται η ίδια από τις αντιδράσεις της μάζας των αντρών.

β) Ο χαρακτηρισμός "πουτανάκι" κλπ δεν εκφράζεται μόνον από τους άντρες, έτσι δεν είναι; Χρησιμοποιείται ευρέως ΚΑΙ από τις γυναίκες που νοιώθουν να απειλούνται όταν μία "απελευθερωμένη" γυναίκα που ασκεί το δικαίωμα της να ντύνεται και να φέρεται όπως γουστάρει, τραβήξει το ενδιαφέρον του δικού τους άντρα, ακόμη και αν αυτός δεν της πιάσει τον κώλο.

Πόσο σοβαρά μπορεί να πάρει ο οποιοσδήποτε την οποιαδήποτε φεμινίστρια που θα πει στον άντρα της "απορώ τι βρήκες σ' αυτό το μπάζο";

Πόσο;

Για τους φερόμενους ως υποστηρικτές της ισότητας, ισχύει ακριβώς το ίδιο ερώτημα.

Πόσο;

ΥΓ. Ξέρω που είναι τα βιβλιοπωλεία και δεν υπήρξα ποτέ πελάτης σεξσοπ. Τα θεωρώ κάτι σαν Ντισνέιλαντ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 25 Ιαν 2021, 22:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Winston Smith

Re: Ομολογία-σοκ του προπονητή ιστιοπλοΐας της 11χρονης: Δεν ήταν βιασμός -Ηθελα να την παντρευτώ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Winston Smith »

ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιαν 2021, 22:24 Πόσο σοβαρά μπορεί να πάρει ο οποιοσδήποτε την οποιαδήποτε φεμινίστρια που θα πει στον άντρα της "απορώ τι βρήκες σ' αυτό το μπάζοή τη πατσαβούρα";
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιαν 2021, 22:24 Πόσο σοβαρά μπορεί να πάρει ο οποιοσδήποτε την οποιαδήποτε φεμινίστρια που θα πει στον άντρα της "απορώ τι βρήκες σ' αυτό το μπάζο";

Πόσο;

Για τους φερόμενους ως υποστηρικτές της ισότητας, ισχύει ακριβώς το ίδιο ερώτημα.

Πόσο;
Δυστυχώς τα δύο φύλα είναι διαφορετικά και ούτε το επιτελείο LGBTQ και άλλα 40 γράμματα του προέδρου Μπάιντεν δεν μπορεί να τα κάνει ίδια.
Δυστυχώς και μέχρι νεοτέρας ιατρικής ανακαλύψεως οι άντρες διεγείρονται οπτικώς πολύ περισσότερο από τις γυναίκες.Κανείς νόμος δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό.Πριν 40 χρόνια,την εποχή της πολύ προχωρημένης μπουμερικής αριστερής επαναστατικότητος της γενιάς του πολυτεχνείου είχα πει σε κάποιους θερμούς οπαδούς της αταξικής κοινωνίας ότι και να εξισώσετε ποτέ δεν θα μπορέσετε να κάνετε ίσες τις όμορφες και τις άσχημες γυναίκες. :D
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Winston Smith έγραψε: 25 Ιαν 2021, 22:31
ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιαν 2021, 22:24 Πόσο σοβαρά μπορεί να πάρει ο οποιοσδήποτε την οποιαδήποτε φεμινίστρια που θα πει στον άντρα της "απορώ τι βρήκες σ' αυτό το μπάζοή τη πατσαβούρα";
Εντάξει, υπάρχουν πολλά συνώνυμα.

Και κάποιοι/ες από το φεμινιστικό κλαμπ, τα χρησιμοποιούν όλα. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιαν 2021, 22:24 Και κάτι πολύ βασικό.

α) Είναι άλλο πράγμα να χρησιμοποιεί η οποιαδήποτε γυναίκα, τα οποιαδήποτε σεξιστικά "όπλα" της για την τέρψη του δικού της άντρα και άλλο να τέρπεται η ίδια από τις αντιδράσεις της μάζας των αντρών.

β) Ο χαρακτηρισμός "πουτανάκι" κλπ δεν εκφράζεται μόνον από τους άντρες, έτσι δεν είναι; Χρησιμοποιείται ευρέως ΚΑΙ από τις γυναίκες που νοιώθουν να απειλούνται όταν μία "απελευθερωμένη" γυναίκα που ασκεί το δικαίωμα της να ντύνεται και να φέρεται όπως γουστάρει, τραβήξει το ενδιαφέρον του δικού τους άντρα, ακόμη και αν αυτός δεν της πιάσει τον κώλο.

Πόσο σοβαρά μπορεί να πάρει ο οποιοσδήποτε την οποιαδήποτε φεμινίστρια που θα πει στον άντρα της "απορώ τι βρήκες σ' αυτό το μπάζο";

Πόσο;

Πόσο;
Α) η τέρψη του δικού της άντρα ή της μάζας των ανδρών είναι δύο άσχετα πράγματα μεταξύ τους.
Β) Βάζεις μέσα και τα προσωπικά που αφορούν μια σχέση σε σχέση με τρίτα πρόσωπα και γίνεται αχταρμάς.Αλλά θα στο εξηγήσω. Αν θα δω εγώ κάποια να κουνιέται προσωπικά στον δικό μου, φυσικά και θα εκφραστώ με όχι κόσμιο τρόπο για εκείνη. Όχι για αυτά που φοράει, αλλά για το ότι εισβάλλει στα προσωπικά μας όρια.
Αν δω μια γυναίκα προκλητικά ντυμένη όπως λες, να την κοιτάζει ο δικός μου, θα εκφραστώ όχι κόσμια προς εκείνον. Γιατί επίσης υπερβαίνει τα όρια. Δεν μου φταίει κάτι η κοπέλα.
Όπως δεν θα φταίω κι εγώ αν με κοιτάξει ο άλλος επειδή φοράω κάτι προκλητικό.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Winston Smith έγραψε: 25 Ιαν 2021, 22:31
Απάντηση του άντρα

" Μα αγάπη μου , μόνο και μόνο που δεν μου λέγει τις φεμινιστικές θεωρίες που πιστεύεις εσύ , μου αρκεί " :smt005:
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Δεν ξέρω γιατί σας ενοχλεί ο όρος πατσαβουρα. Αναφέρομαι μόνο στις πρώην του δικού μου γκόμενου που δεν τις ξέρω καν και έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.
Και όποια βέβαια την γνωρίζω και το κερδίζει επάξια με τον χαρακτήρα της.
Από τι ακριβώς πιαστηκατε από τον χαρακτηρισμό και το κάνατε πανό;

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

.
Το τσογλάνι κραύγαζε σε κάποιον Σπύρο, να προσέχει την μάνα, γυναίκα και κόρη του.
Την αλητεία την κατάλαβα.
Ο Σπύρος ποιος είναι; :smt017
.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Naida έγραψε: 25 Ιαν 2021, 22:36 Αλλά θα στο εξηγήσω. Αν θα δω εγώ κάποια να κουνιέται προσωπικά στον δικό μου, φυσικά και θα εκφραστώ με όχι κόσμιο τρόπο για εκείνη. Όχι για αυτά που φοράει, αλλά για το ότι εισβάλλει στα προσωπικά μας όρια.
Πως εισβάλλει όμως;τόσο καιρό δεν λέγαμε ότι το άγγιγμα και τα λόγια είναι μόνο επιλήψιμα και όχι το κούνημα και η εμφάνιση;
Δικαίωμά της δεν είναι να κουνιέται και δεν πέφτει σε κανένα λόγος εάν κουνιέται;
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Naida έγραψε: 25 Ιαν 2021, 22:40 Δεν ξέρω γιατί σας ενοχλεί ο όρος πατσαβουρα. Αναφέρομαι μόνο στις πρώην του δικού μου γκόμενου που δεν τις ξέρω καν και έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.
Και όποια βέβαια την γνωρίζω και το κερδίζει επάξια με τον χαρακτήρα της.
Από τι ακριβώς πιαστηκατε από τον χαρακτηρισμό και το κάνατε πανό;
:lol:
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

πατησιωτης έγραψε: 25 Ιαν 2021, 22:41
Naida έγραψε: 25 Ιαν 2021, 22:36 Αλλά θα στο εξηγήσω. Αν θα δω εγώ κάποια να κουνιέται προσωπικά στον δικό μου, φυσικά και θα εκφραστώ με όχι κόσμιο τρόπο για εκείνη. Όχι για αυτά που φοράει, αλλά για το ότι εισβάλλει στα προσωπικά μας όρια.
Πως εισβάλλει όμως;τόσο καιρό δεν λέγαμε ότι το άγγιγμα και τα λόγια είναι μόνο επιλήψιμα και όχι το κούνημα και η εμφάνιση;
Δικαίωμά της δεν είναι να κουνιέται και δεν πέφτει σε κανένα λόγος εάν κουνιέται;
Με το να είναι προκλητική απέναντι του προσωπικά και να τον φλερτάρει. Τι πως εισβάλει;

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Nandros έγραψε: 25 Ιαν 2021, 22:41 .
Το τσογλάνι κραύγαζε σε κάποιον Σπύρο, να προσέχει την μάνα, γυναίκα και κόρη του.
.
νομίζω ο πατέρας της κοπέλας
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Naida έγραψε: 25 Ιαν 2021, 22:44
πατησιωτης έγραψε: 25 Ιαν 2021, 22:41
Με το να είναι προκλητική απέναντι του προσωπικά και να τον φλερτάρει. Τι πως εισβάλει;
:popc:
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Naida έγραψε: 25 Ιαν 2021, 22:44 Με το να είναι προκλητική απέναντι του προσωπικά και να τον φλερτάρει. Τι πως εισβάλει;
Ο πατησιώτης σε ρωτάει αναφορικά με άλλα νήματα όπου λεγόταν ότι το ντύσιμο μιας γυναίκας, ας πούμε, δεν μπορεί να θεωρηθεί προκλητικό και το πρόβλημα το έχει αυτός που προκαλείται.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

ST48410 έγραψε: 25 Ιαν 2021, 22:45
Nandros έγραψε: 25 Ιαν 2021, 22:41 .
.
νομίζω ο πατέρας της κοπέλας
Τσογλάνι στην νιοστή!
.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”