!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ομολογία-σοκ του προπονητή ιστιοπλοΐας της 11χρονης: Δεν ήταν βιασμός -Ηθελα να την παντρευτώ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ομολογία-σοκ του προπονητή ιστιοπλοΐας της 11χρονης: Δεν ήταν βιασμός -Ηθελα να την παντρευτώ
Δε κανει ναι
Όμως εδώ που φτάσαμε ουτε καμμια σημασία να τα δίνουμε
Πχ αν δω στο δρόμο παιδακι που βρέθηκε στο κάτω μαχαλα οπως λενε εδω, να μη το παω σπιτι του γιατί εδώ συνηθίζετε έχει αποστάσεις
Αυτή η κακή θεία δε σταμάτησε..
Ναι έχεις δίκιο, άλλαξαν οι καιροι
Πχ αν δω στο δρόμο παιδακι που βρέθηκε στο κάτω μαχαλα οπως λενε εδω, να μη το παω σπιτι του γιατί εδώ συνηθίζετε έχει αποστάσεις
Re: Ομολογία-σοκ του προπονητή ιστιοπλοΐας της 11χρονης: Δεν ήταν βιασμός -Ηθελα να την παντρευτώ
Σημασία έχει να είμαστε προσεκτικοί και να λαμβάνουμε τα μέτρα μαςbluerose έγραψε: 25 Ιαν 2021, 16:17 Δε κανει ναι
Παρόμοιος θόρυβος σαν κι αυτόν που ξέσπασε με τις αθλητικές ομοσπονδίες και ανήλικα είχε γίνει πριν αρκετά χρόνια και με τους παπάδες με παιδάκια του κατηχητικού..
Δεν το ξερω
Ε τότε να μη πανε πουθενα
Γίνεται; Δε γίνεται
Θέλει ανακαίνιση ο κόσμος
Ε τότε να μη πανε πουθενα
Γίνεται; Δε γίνεται
Θέλει ανακαίνιση ο κόσμος
ελπίζω ο θηριώδης σεξομανής κωλομπαράς που θα μοιράζεται το κελί του να τον αγαπήσει αληθινά και να έχει καλό σκοπό
αποκλειεταιπατησιωτης έγραψε: 25 Ιαν 2021, 15:39 Συμβαίνουν και αλλού.
https://dexiextrem.blogspot.com/2021/01/74.html
σιγουρα προκειται για πατριαρχικη σκευωρια
Εγώ αντιθέτως καταλαβαίνω πλήρως τις δικές σας τσαχπινιές, τρεντοκούταβα.John Brown Gun Club έγραψε: 24 Ιαν 2021, 17:29ουτε κι εγω καταλαβαινω πολλα απο τα παραληρηματα της ΓΑΛΗΣ, και οφειλω να ομολογησω ελαχιστα απο τα δικα σου γραπτα. Συμπαθα μεbluerose έγραψε: 24 Ιαν 2021, 15:55 Δε καταλαβαίνω τίποτα!
Αλήθεια τώρα, δε μπορεί... υπάρχει κι άλλος που δεν καταλαβε;
Σα θεωρία ακαταλαβίστικα αυτοί οι δυο
Τι στο καλό, ελληνικά ξερω![]()
Είτε χρησιμοποιείτε τον φερόμενο ως ορθό λόγο με αποκλίσεις από 45 και κάτω μοιρών (βαστάτε ρε οργισμένοι ή θλιμμένοι Καραβάγγοι το αντιφασιστικό δοκάρι γιατί θα μας πλακώσει) είτε τον αεράτο πλάγιο λόγο.
Και στη μία και στην άλλη περίπτωση, ο λόγος σας δεν είναι ούτε αρσενικός ούτε θηλυκός.
Εκπέμπει πάντα μια αύρα θηλυκότητας, ακόμη και όταν εκφράζεται από τυπάκια που δηλώνουν στρέιτ.
Και ακριβώς γι' αυτό σας έχω καταχωρήσει στο κουτάκι με τους ευάλωτους συνομιλητές.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Βλέπω θυληκό/θυληκότητα για σένα σημαίνει ευάλωτο άτομο. Απλά ήθελα να σου πω ότι οι ωοθήκες έχουν εξίσου βαρύτητα με τα @@.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιαν 2021, 18:43Εγώ αντιθέτως καταλαβαίνω πλήρως τις δικές σας τσαχπινιές, τρεντοκούταβα.John Brown Gun Club έγραψε: 24 Ιαν 2021, 17:29ουτε κι εγω καταλαβαινω πολλα απο τα παραληρηματα της ΓΑΛΗΣ, και οφειλω να ομολογησω ελαχιστα απο τα δικα σου γραπτα. Συμπαθα μεbluerose έγραψε: 24 Ιαν 2021, 15:55 Δε καταλαβαίνω τίποτα!
Αλήθεια τώρα, δε μπορεί... υπάρχει κι άλλος που δεν καταλαβε;
Σα θεωρία ακαταλαβίστικα αυτοί οι δυο
Τι στο καλό, ελληνικά ξερω![]()
Είτε χρησιμοποιείτε τον φερόμενο ως ορθό λόγο με αποκλίσεις από 45 και κάτω μοιρών (βαστάτε ρε οργισμένοι ή θλιμμένοι Καραβάγγοι το αντιφασιστικό δοκάρι γιατί θα μας πλακώσει) είτε τον αεράτο πλάγιο λόγο.
Και στη μία και στην άλλη περίπτωση, ο λόγος σας δεν είναι ούτε αρσενικός ούτε θηλυκός.
Εκπέμπει πάντα μια αύρα θηλυκότητας, ακόμη και όταν εκφράζεται από τυπάκια που δηλώνουν στρέιτ.
Και ακριβώς γι' αυτό σας έχω καταχωρήσει στο κουτάκι με τους ευάλωτους συνομιλητές.![]()
Θέλω να πω μην τα βάζεις σε τόσο μεγαλύτερη αξία.
Την ίδια βαρυτητα με τις ωοθήκες έχουν. Και προς Θεού μην νιώθεις ευάλωτη επειδή είσαι γυναίκα!
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Γενιά της Αγαμίας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γενιά της Αγαμίας την 25 Ιαν 2021, 19:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
αρχιζω να πιστευω πως αιτια θανατου μου θα ειναι τα ατελειωτα γέλια
Δεν κατάλαβες τι έγραψα αλλά τέσπα. Μπορείς να το δεις, ως παραλήρημα ή γρίφο, κανένα πρόβλημα.Naida έγραψε: 25 Ιαν 2021, 19:02Βλέπω θυληκό/θυληκότητα για σένα σημαίνει ευάλωτο άτομο. Απλά ήθελα να σου πω ότι οι ωοθήκες έχουν εξίσου βαρύτητα με τα @@.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιαν 2021, 18:43Εγώ αντιθέτως καταλαβαίνω πλήρως τις δικές σας τσαχπινιές, τρεντοκούταβα.John Brown Gun Club έγραψε: 24 Ιαν 2021, 17:29
ουτε κι εγω καταλαβαινω πολλα απο τα παραληρηματα της ΓΑΛΗΣ, και οφειλω να ομολογησω ελαχιστα απο τα δικα σου γραπτα. Συμπαθα με![]()
Και ακριβώς γι' αυτό σας έχω καταχωρήσει στο κουτάκι με τους ευάλωτους συνομιλητές.![]()
Την ίδια βαρυτητα με τις ωοθήκες έχουν. Και προς Θεού μην νιώθεις ευάλωτη επειδή είσαι γυναίκα!
Κατά τα άλλα ποτέ δεν δήλωσα ευάλωτη επειδή είμαι γυναίκα. Αντιθέτως. Γουστάρω που είμαι γυναίκα.
Και από τη στιγμή που ζω σε ένα δυτικό πλαίσιο, θεωρώ αυτονόητο το ότι είναι στο δικό μου χέρι η διαχείριση της ισονομίας και ισοτιμίας.
Συν Αθηνά και χείρα κίνει.
Το να περιμένω από τους αρσενικούς να λύσουν τα δικά μου υπαρξιακά προβλήματα, το βλέπω ως ένα είδος επαιτείας.
Ε, αυτήν την άτυπη επαιτεία που πότε εκφράζεται με επιθετικές κραυγές και πότε με κλάματα, δεν την θεωρώ ως και την καλύτερη απόδειξη ισοτιμίας αλλά ως μια έμμεση παραδοχή αδυναμίας του φύλου μου.
Και σαφώς δεν πρόκειται να την υποστηρίξω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Φυσικά και δεν περιμένει κάποια να της λύσουν τα προβλήματα οι άνδρες. Αλίμονο αν εξαρτιωμασταν από άνδρες. Συμφωνείς;ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιαν 2021, 19:19
Δεν κατάλαβες τι έγραψα αλλά τέσπα. Μπορείς να το δεις, ως παραλήρημα ή γρίφο, κανένα πρόβλημα.![]()
Κατά τα άλλα ποτέ δεν δήλωσα ευάλωτη επειδή είμαι γυναίκα. Αντιθέτως. Γουστάρω που είμαι γυναίκα.
Και από τη στιγμή που ζω σε ένα δυτικό πλαίσιο, θεωρώ αυτονόητο το ότι είναι στο δικό μου χέρι η διαχείριση της ισονομίας και ισοτιμίας.
Το να περιμένω από τους αρσενικούς να λύσουν τα δικά μου υπαρξιακά προβλήματα, το βλέπω ως ένα είδος επαιτείας.
Ε, αυτήν την άτυπη επαιτεία που πότε εκφράζεται με επιθετικές κραυγές και πότε με κλάματα, δεν την θεωρώ ως και την καλύτερη απόδειξη ισοτιμίας αλλά ως μια έμμεση παραδοχή αδυναμίας του φύλου μου.
Και σαφώς δεν πρόκειται να την υποστηρίξω.![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εμένα ρωτάς; Αυτές που βασίζονται στο χαρτζηλίκι των πατεράδων τους ή των αντρών τους και συγχρόνως παραπονιούνται για την πατριαρχία, ρώτα.Naida έγραψε: 25 Ιαν 2021, 19:21Φυσικά και δεν περιμένει κάποια να της λύσουν τα προβλήματα οι άνδρες. Αλίμονο αν εξαρτιωμασταν από άνδρες. Συμφωνείς;ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιαν 2021, 19:19
Δεν κατάλαβες τι έγραψα αλλά τέσπα. Μπορείς να το δεις, ως παραλήρημα ή γρίφο, κανένα πρόβλημα.![]()
Και σαφώς δεν πρόκειται να την υποστηρίξω.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Μωρέ μια χαρά κατάλαβε και σε ταπωσε βρε γατούλα...ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιαν 2021, 19:19Δεν κατάλαβες τι έγραψα αλλά τέσπα. Μπορείς να το δεις, ως παραλήρημα ή γρίφο, κανένα πρόβλημα.Naida έγραψε: 25 Ιαν 2021, 19:02Βλέπω θυληκό/θυληκότητα για σένα σημαίνει ευάλωτο άτομο. Απλά ήθελα να σου πω ότι οι ωοθήκες έχουν εξίσου βαρύτητα με τα @@.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιαν 2021, 18:43
Εγώ αντιθέτως καταλαβαίνω πλήρως τις δικές σας τσαχπινιές, τρεντοκούταβα.
Την ίδια βαρυτητα με τις ωοθήκες έχουν. Και προς Θεού μην νιώθεις ευάλωτη επειδή είσαι γυναίκα!![]()
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Αν κάνεις μια στατιστική, θα δείς ότι αυτοί που χρησιμοποιούν συχνά τον όρο τάπωμα, δεν έχουν ιδέα από βόλει ή μπάσκετ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κουτσοί, στραβοί στον Άη Παντελεήμονα των παίκτουρων.
Όλοι έχουν δικαίωμα στη φαντασίωση, δε λέω.
Όλοι έχουν δικαίωμα στη φαντασίωση, δε λέω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 316 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-