Ναι μεν αλλαΟΥΤΙΣ έγραψε: 25 Ιαν 2021, 00:57
Η αλήθεια είναι ότι ο Ανδρέας την είχε μεγάλη! Οι Δεξιοί το γνωρίζετε καλά εξάλλου.
https://www.facebook.com/tzizmag/videos ... 056608707/
Ναι μεν αλλαΟΥΤΙΣ έγραψε: 25 Ιαν 2021, 00:57
Η αλήθεια είναι ότι ο Ανδρέας την είχε μεγάλη! Οι Δεξιοί το γνωρίζετε καλά εξάλλου.
Η ριζοσπαστικοποίηση σε μερίδα του Κέντρου είχε γίνει πολύ πιο πριν, με τον Ανδρέα.Beria έγραψε: 25 Ιαν 2021, 00:42
Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της ανώμαλης πολιτικής κατάστασης που έφερε η χούντα.
Ριζοσπαστικοποιησε ένα κομμάτι της κεντρώας παράταξης.
Πες του φτωχομπινε πως οι απαγορεύσεις είναι για τα πειθήνια ανθρωπάκια, όπως τα ρομποτακια του κόμματος.
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Prepon έγραψε: 25 Ιαν 2021, 08:32Πες του φτωχομπινε πως οι απαγορεύσεις είναι για τα πειθήνια ανθρωπάκια, όπως τα ρομποτακια του κόμματος.
Όχι για τους φύσει ελεύθερους

gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ωραία, η Δεξιά τον συκοφάντησε και οι Αμερικάνοι επιρρεάστηκαν απο αυτό. Όλα αυτά δεν θα είχαν αποτέλεσμα εαν αποσαφινιζόταν η ιστορία της βαλίτσας με τα όπλα. Για ποιο λόγο υπήρχε. Το ΠΑΣΟΚ και η Μεταπολίτευση γενικότερα, προτιμούσε να κρύβει την ιστορία κάτω απο το χαλί και να αποδίδει τα πάντα σε "συκοφαντίες της Δεξιάς".Beria έγραψε: 25 Ιαν 2021, 11:06
Ο Φίλης στον αποχαιρετισμό του γράφει ότι ο Βαλυράκης είχε αποδράσει από τη χούντα κολυμπώντας από την Κέρκυρα προς την Αλβανία!
Κι έφυγε από πνιγμό. Παιχνίδια της μοίρας
Πότε θα έπρεπε να το πει κατά τη γνώμη σου και επί ποίου θέματος;Μπίστης έγραψε: 25 Ιαν 2021, 12:02 Δεν ξέρω τι να σκεφτώ γιά τον μακαρίτη.![]()
Σίγουρα είχε κότσια ως νέος.
Αλλά το μεγάλο όχι ή το μεγάλο ναι το είπε ;
Πώς τους πετσοκοψε ετσι ρε μαλακα γαμω την τρέλα μου. Οι σημερινοί επαναστάτες αριστερελ έχουν κάνει ήρωα τον αγιο παστίτσιο κ τον καθε χαζοχαρούμενο μπαφιαρη των Εξαρχείων και συγκρίνουν τη ΓΑΔΑ με το ΕΑΤ-ΕΣΑΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 24 Ιαν 2021, 22:42
Με πρωθιέρεια τη βίβιαν
https://www.facebook.com/vivian.efthimi ... 2926489786
Στην εκτροπή του πασόκ από τον πατριωτισμό.πατησιωτης έγραψε: 25 Ιαν 2021, 12:05Πότε θα έπρεπε να το πει κατά τη γνώμη σου και επί ποίου θέματος;Μπίστης έγραψε: 25 Ιαν 2021, 12:02 Δεν ξέρω τι να σκεφτώ γιά τον μακαρίτη.![]()
Μετά την παραίτηση Παπανδρέου παραγκωνίσθηκε και δεν είχε καμμιά επιρροή.Θεωρήθηκε γραφικός από τους εκσυγχρονιστές.Άρα δεν είχε να πει κανένα μεγάλο όχι γιατί δεν τον άκουγε κανείς.Δεν υπάρχει ως πολιτικός μετά το 1996.Μπίστης έγραψε: 25 Ιαν 2021, 12:09Στην εκτροπή του πασόκ από τον πατριωτισμό.πατησιωτης έγραψε: 25 Ιαν 2021, 12:05Πότε θα έπρεπε να το πει κατά τη γνώμη σου και επί ποίου θέματος;Μπίστης έγραψε: 25 Ιαν 2021, 12:02 Δεν ξέρω τι να σκεφτώ γιά τον μακαρίτη.![]()
Στην νοθεία Σημίτη.
Στον εξαναγκασμό γιά το ευρώ.
Στην βασιλική διαδοχή του υπερΑΜΕΑ Τζέφρυ
Πολλές ευκαιρίες.
Προτίμησε να το παλαίψει από μέσα ;
Δεν έχει σημασία αν ήταν στα αζήτητα. Έπρεπε να καταγγείλει την νοθεία του Σημίτη όπως το "ποντίκι" μας έπρηζε τον πούτσο σε κάθε φύλλο του γιά τα δέντρα που ψήφισαν τον δήθεν εθνάρχη και με χοντρά μπινελίκια να χώσει γιά την βασιλικού τύπου διαδοχή του καθυστερημένου υιού του παπατζή.πατησιωτης έγραψε: 25 Ιαν 2021, 13:05
Μετά την παραίτηση Παπανδρέου παραγκωνίσθηκε και δεν είχε καμμιά επιρροή.Θεωρήθηκε γραφικός από τους εκσυγχρονιστές.Άρα δεν είχε να πει κανένα μεγάλο όχι γιατί δεν τον άκουγε κανείς.Δεν υπάρχει ως πολιτικός μετά το 1996.
Μένει να καθορίσεις κάποια αντιπατριωτική πράξη του Ανδρέα από την οποία θα έπρεπε να πει όχι.
Η δική μου άποψη βέβαια είναι ότι ο πατριωτισμός του ΠΑΣΟΚ ήταν κάτι σαν το αντιμνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ,πυροτεχνήματα εξ αρχής αλλά δεν μετράει η δική μου άποψη.Θέλω να δώ τι άλλοι θεωρούσαν πατριωτικό : μήπως έπρεπε να αποχωρήσει όταν δεν έφυγε από την ΕΟΚ ή όταν υπέγραψε συμφωνία για τις βάσεις;