!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Το νόημα της ζωής είναι το πχώρουμ.

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας
Phorum.gr user: Γενιά των 700

Re: Το νόημα της ζωής είναι το πχώρουμ.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας »

ptomahawk έγραψε: 22 Ιαν 2021, 03:36 Θα σε στηρίξουμε μωρή καριολόπουστα, ευχαρίστως. Θα σε στηρίξω γιατί είσαι γνήσιος ψυχοπαθής που κράζει απεγνωσμένα για βοήθεια. Θα σε στηρίξω γιατί ξέρω τι σημαίνει να είσαι μπουμερ εξηντάρης με υποχρεώσεις μέχρι το λαιμό. Θα σε στηρίξω γιατί ξέρω τι σημαίνει να αδειάζει η τσέπη σου για τα γούστα της εκκολαπτόμενης καριολίτσας κόρης σου, να πληρώνεις σπουδές, γκόμενο, να της ετοιμάζεις φαρμακείο με το σκατό που δίνεις με το φόβο μη σου πάρει πίσω τη θέση το μασονάκι ο πεθερός, που δε σ αφήνει η πούστρα ούτε να πηδήξεις παρά μόνο σε μαγαζιά με χειρομαλάξεις. Θα σε στηρίξω καριολόπουστα φιλαράκι γιατί το να σπουδάζεις στο χαρβαρντ το βλαστάρι σου, κοστίζει. Τέλος, θα σε στηρίξω γιατί αλλαφιάζεις που δεν σου μένει δίφραγκο στην τσέπη να πας μία γκόμενα για καφέ. Εκεί, ναι ρε φίλε, σκυλιάζω, και θέλω ακόμα περισσότερο να σε στηρίξω.
Ναι, θα σε στηρίξω τρελέ κι αδέσποτε πτωχευμένε Ελληνάρα εξηντάρη, που σε έβαλε σε μια δουλίτσα στα νιάτα σου ο πεθερός και του δίνεις το δικαίωμα να σε ελέγχει μέχρι να ψωφίσεις
(για τα μούτρα μου όλα αυτά, στα ίδια είμαι, νιώσε με).
Να πας σε ψυχοθεραπευτή.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Εμένα με έπεισε. Θα κλίνω το γόνυ σε κάθε δημοσίευσή του. Πλέον είμαι ένα μαζί του. :102: :romance-hearteyes:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
ptomahawk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ptomahawk »

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 22 Ιαν 2021, 04:33
ptomahawk έγραψε: 22 Ιαν 2021, 03:36 Θα σε στηρίξουμε μωρή καριολόπουστα, ευχαρίστως. Θα σε στηρίξω γιατί είσαι γνήσιος ψυχοπαθής που κράζει απεγνωσμένα για βοήθεια. Θα σε στηρίξω γιατί ξέρω τι σημαίνει να είσαι μπουμερ εξηντάρης με υποχρεώσεις μέχρι το λαιμό. Θα σε στηρίξω γιατί ξέρω τι σημαίνει να αδειάζει η τσέπη σου για τα γούστα της εκκολαπτόμενης καριολίτσας κόρης σου, να πληρώνεις σπουδές, γκόμενο, να της ετοιμάζεις φαρμακείο με το σκατό που δίνεις με το φόβο μη σου πάρει πίσω τη θέση το μασονάκι ο πεθερός, που δε σ αφήνει η πούστρα ούτε να πηδήξεις παρά μόνο σε μαγαζιά με χειρομαλάξεις. Θα σε στηρίξω καριολόπουστα φιλαράκι γιατί το να σπουδάζεις στο χαρβαρντ το βλαστάρι σου, κοστίζει. Τέλος, θα σε στηρίξω γιατί αλλαφιάζεις που δεν σου μένει δίφραγκο στην τσέπη να πας μία γκόμενα για καφέ. Εκεί, ναι ρε φίλε, σκυλιάζω, και θέλω ακόμα περισσότερο να σε στηρίξω.
Ναι, θα σε στηρίξω τρελέ κι αδέσποτε πτωχευμένε Ελληνάρα εξηντάρη, που σε έβαλε σε μια δουλίτσα στα νιάτα σου ο πεθερός και του δίνεις το δικαίωμα να σε ελέγχει μέχρι να ψωφίσεις

.

Θά τόν κάνεις νά κλάψει τώρα.....

Μή σού πώ οτι θά σού κάνει δώρο μιά Πίπα τής Ειρήνης..... :g094:

.

Δέκα γραμμές στήριξης ήταν χωρίς καμία πρόθεση να τον κάνω να κλάψει. Κάθε ποστ του ένα μανιφέστο, μία κατάθεση ψυχής, μία καθημερινή αγωνιώδης μάχη να αντέξει την απώλεια, τη συρρίκνωση, τον περιορισμό, τη μάχη με το ψυχικό νόσημα. Μία κραυγή αγωνίας που δεν πρέπει να αφήνει κανέναν συνάνθρωπό μας αδιάφορο. Κραυγή αγωνίας ενός ανθρώπου που ίσως δεν έλαβε ποτέ βοήθεια από πουθενά αλλού.
Όποια και να ναι τα βαθύτερα αίτια αυτής της απελπισίας, είμαι, είμαστε όλοι εδώ.
Για την ιστορία, δεν ξέρω αν άξιζα μία Πίπα. Δεκτή όμως.
Raise the urinals
Γενιά της Αγαμίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αγαμίας »

θέλω συνταγή γιατρού για αντιβίωση αν έχω πρησμένο ούλο;
ptomahawk

Για πρησμένα γάγγλια ξέρω. Για ούλο θα σε γελάσω
Raise the urinals
Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Phorum.gr user: Σπυρος1
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος »

Πρέπει να μοχθήσεις πολύ για να μετασχηματιστείς από Γενιά της Αμαρτίας σε Γενιά της Απαρτίας.
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
ptomahawk

Μη του δίνεις ιδέες θα πιάσει πάλι τα νταούλια ο καριολόπουστας (με αγάπη το λέω ε;, τον πειράζω)
Raise the urinals
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”