Θα χάσουν κάποια προνόμια οι Βρετανοί που είχαν ως μέλη της ΕΕ(π.χ δυνατότητα εύκολης μετακίνησης κτλ) αλλά αυτό ήταν αναμενόμενο.Alphabet έγραψε: 24 Ιαν 2021, 15:04...η ζωή του μέσου Βρετανού πολίτη θα αλλάξει δραματικά ..προς το χειροτερο.Mitharadir έγραψε: 24 Ιαν 2021, 14:31
Αυτές είναι οι δικές σου εκτιμήσεις. Εγώ δεν θεωρώ πως η ζωή του μέσου Βρετανού πολίτη θα αλλάξει δραματικά με το Brexit.Τουλάχιστον όχι περισσότερο απο ότι π.χ του μέσου Γαλου πολίτη.![]()
Ελληνες φιλοι μου που ορισμενοι εχουν ζησει πανω απο 30-40 χρονια στην Αγγλια, (γιατι εχω και εγω σπουδασει και δουλεψει εκει για 15 χρονια) τα μαζευουν και κατεβαινουν Ελλαδα σωρηδον. Ακομα και δυο Αγγλοι φιλοι μου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ηλιθιοι μπρεξιταδες
-
Mitharadir
Re: ηλιθιοι μπρεξιταδες
Και οτι θα τον πιουν ηταν αναμενομενο αλλα αυτο δε σε εμποδιζει να μη θες να το παραδεχτεις.Mitharadir έγραψε: 24 Ιαν 2021, 15:12Θα χάσουν κάποια προνόμια οι Βρετανοί που είχαν ως μέλη της ΕΕ(π.χ δυνατότητα εύκολης μετακίνησης κτλ) αλλά αυτό ήταν αναμενόμενο.Alphabet έγραψε: 24 Ιαν 2021, 15:04...η ζωή του μέσου Βρετανού πολίτη θα αλλάξει δραματικά ..προς το χειροτερο.Mitharadir έγραψε: 24 Ιαν 2021, 14:31
Αυτές είναι οι δικές σου εκτιμήσεις. Εγώ δεν θεωρώ πως η ζωή του μέσου Βρετανού πολίτη θα αλλάξει δραματικά με το Brexit.Τουλάχιστον όχι περισσότερο απο ότι π.χ του μέσου Γαλου πολίτη.![]()
Ελληνες φιλοι μου που ορισμενοι εχουν ζησει πανω απο 30-40 χρονια στην Αγγλια, (γιατι εχω και εγω σπουδασει και δουλεψει εκει για 15 χρονια) τα μαζευουν και κατεβαινουν Ελλαδα σωρηδον. Ακομα και δυο Αγγλοι φιλοι μου.
-
Mitharadir
Επειδή θα χάσουν μερικά προνόμια(π.χ ευκολα ταξίδια στις άλλες χώρες της ΕΕ) αυτό σημαίνει οτι θα τον πιούν;ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 24 Ιαν 2021, 15:36Και οτι θα τον πιουν ηταν αναμενομενο αλλα αυτο δε σε εμποδιζει να μη θες να το παραδεχτεις.Mitharadir έγραψε: 24 Ιαν 2021, 15:12Θα χάσουν κάποια προνόμια οι Βρετανοί που είχαν ως μέλη της ΕΕ(π.χ δυνατότητα εύκολης μετακίνησης κτλ) αλλά αυτό ήταν αναμενόμενο.Alphabet έγραψε: 24 Ιαν 2021, 15:04
...η ζωή του μέσου Βρετανού πολίτη θα αλλάξει δραματικά ..προς το χειροτερο.![]()
Ελληνες φιλοι μου που ορισμενοι εχουν ζησει πανω απο 30-40 χρονια στην Αγγλια, (γιατι εχω και εγω σπουδασει και δουλεψει εκει για 15 χρονια) τα μαζευουν και κατεβαινουν Ελλαδα σωρηδον. Ακομα και δυο Αγγλοι φιλοι μου.![]()
καλοκαιρι ερχεται σε λιγους ... τοτε που θα τους σαλιωνουμε το παπαρι να μας επισκεφτουνε ως τουριστες ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Εκτος απο μερικα "προνομια" αρκετοι θα χασουν και τις δουλειες τους.Mitharadir έγραψε: 24 Ιαν 2021, 17:18Επειδή θα χάσουν μερικά προνόμια(π.χ ευκολα ταξίδια στις άλλες χώρες της ΕΕ) αυτό σημαίνει οτι θα τον πιούν;ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 24 Ιαν 2021, 15:36Και οτι θα τον πιουν ηταν αναμενομενο αλλα αυτο δε σε εμποδιζει να μη θες να το παραδεχτεις.Mitharadir έγραψε: 24 Ιαν 2021, 15:12
Θα χάσουν κάποια προνόμια οι Βρετανοί που είχαν ως μέλη της ΕΕ(π.χ δυνατότητα εύκολης μετακίνησης κτλ) αλλά αυτό ήταν αναμενόμενο.![]()
![]()
-
Mitharadir
Αυτο μένει να το δούμε.Τα περισσότερα απο όσα είναι να γίνουν θα γίνουν σε ενα χρόνο.Εδώ θα είμαστε και αρχές του 2022 να τα ξαναλέμε επι αυτού για να φανεί ποιος έπεσε μέσα και ποιος έξω.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 24 Ιαν 2021, 17:36Εκτος απο μερικα "προνομια" αρκετοι θα χασουν και τις δουλειες τους.Mitharadir έγραψε: 24 Ιαν 2021, 17:18Επειδή θα χάσουν μερικά προνόμια(π.χ ευκολα ταξίδια στις άλλες χώρες της ΕΕ) αυτό σημαίνει οτι θα τον πιούν;ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 24 Ιαν 2021, 15:36
Και οτι θα τον πιουν ηταν αναμενομενο αλλα αυτο δε σε εμποδιζει να μη θες να το παραδεχτεις.![]()
![]()
- Dwarven Blacksmith
Τίποτα δεν θα φανεί, όσοι είναι υπερ θα συνεχίσουν να επαναλαμβάνουν ρομποτικά ότι ο γκοτζίλα δεν ήρθε.Mitharadir έγραψε: 24 Ιαν 2021, 17:41Αυτο μένει να το δούμε.Τα περισσότερα απο όσα είναι να γίνουν θα γίνουν σε ενα χρόνο.Εδώ θα είμαστε και αρχές του 2022 να τα ξαναλέμε επι αυτού για να φανεί ποιος έπεσε μέσα και ποιος έξω.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 24 Ιαν 2021, 17:36Εκτος απο μερικα "προνομια" αρκετοι θα χασουν και τις δουλειες τους.Mitharadir έγραψε: 24 Ιαν 2021, 17:18
Επειδή θα χάσουν μερικά προνόμια(π.χ ευκολα ταξίδια στις άλλες χώρες της ΕΕ) αυτό σημαίνει οτι θα τον πιούν;![]()
Θα συνεχίζουν να αγνοούν τους ειδικούς που αναλύουν τι εμπόριο έχασε η Αγγλία, τι χειρότερες εμπορικές συμφωνίες έκανε, τι παραγωγική βάση έχασε κλπ και θα λένε ότι "απλά δεν μπορούν να πάνε ταξιδάκι στο Παρίσι".
Και αυτό είναι ΟΚ γιατί δεν χρειάζεται να πεισθεί κανείς. Τα γεγονότα αργά ή γρήγορα θα διαμορφώσουν με τη σειρά τους τις απόψεις όσων δεν έχουν επενδύσει συναισθηματικά σε αυτό το ζήτημα.
-
Mitharadir
Μια χαρα θα φανεί σε επίπεδο ζωής του μέσου πολίτη.Θα δούμε εκεί αν η ζωή του έγινε καλύτερη ή χειρότερη.Τόσες έρευνες και δημοσκοπήσεις γίνονται κάθε λίγο για ένα σωρό θέματα συνεπώς αν υπάρξει επιδείνωση της ζωής του μέσου βρετανού πολίτη θα το μάθουμε.Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Ιαν 2021, 17:45Τίποτα δεν θα φανεί, όσοι είναι υπερ θα συνεχίσουν να επαναλαμβάνουν ρομποτικά ότι ο γκοτζίλα δεν ήρθε.Mitharadir έγραψε: 24 Ιαν 2021, 17:41Αυτο μένει να το δούμε.Τα περισσότερα απο όσα είναι να γίνουν θα γίνουν σε ενα χρόνο.Εδώ θα είμαστε και αρχές του 2022 να τα ξαναλέμε επι αυτού για να φανεί ποιος έπεσε μέσα και ποιος έξω.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 24 Ιαν 2021, 17:36
Εκτος απο μερικα "προνομια" αρκετοι θα χασουν και τις δουλειες τους.
Θα συνεχίζουν να αγνοούν τους ειδικούς που αναλύουν τι εμπόριο έχασε η Αγγλία, τι χειρότερες εμπορικές συμφωνίες έκανε, τι παραγωγική βάση έχασε κλπ και θα λένε ότι "απλά δεν μπορούν να πάνε ταξιδάκι στο Παρίσι".
Και αυτό είναι ΟΚ γιατί δεν χρειάζεται να πεισθεί κανείς. Τα γεγονότα αργά ή γρήγορα θα διαμορφώσουν με τη σειρά τους τις απόψεις όσων δεν έχουν επενδύσει συναισθηματικά σε αυτά το ζήτημα.
-
talaipwros
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος talaipwros την 24 Ιαν 2021, 22:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
talaipwros
αρχιμπρεξιτικο ζωο πηρε χαμπαρι οτι καταστρεφεται λογω του μπρεξιτ
https://twitter.com/WritesBright/status ... 7857566722
https://twitter.com/WritesBright/status ... 7857566722
Εκτός από τους παραπάνω που είναι προφανές ότι πλήττονται ιδιαίτερα, υπάρχει κάποιος τομέας που να τα πηγαίνει καλύτερα από ότι πριν;
-
talaipwros
οχι, κανεναςST48410 έγραψε: 24 Ιαν 2021, 22:07Εκτός από τους παραπάνω που είναι προφανές ότι πλήττονται ιδιαίτερα, υπάρχει κάποιος τομέας που να τα πηγαίνει καλύτερα από ότι πριν;
-
talaipwros
- EKPLIKTIKOS
Ο τομέας της ψωρουπερηφάνειας πιάνεται;ST48410 έγραψε: 24 Ιαν 2021, 22:07Εκτός από τους παραπάνω που είναι προφανές ότι πλήττονται ιδιαίτερα, υπάρχει κάποιος τομέας που να τα πηγαίνει καλύτερα από ότι πριν;
Αυτό συγκεκριμένα πρέπει να είναι μεγάλο πλήγμα στην περηφάνεια τους.
edit: με πρόβαμε ο εκπληκτικός από πάνω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ST48410 την 24 Ιαν 2021, 22:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 36 Απαντήσεις
- 978 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
-
- 27 Απαντήσεις