!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μενιοφοβικοί χρήστες

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Re: Μενιοφοβικοί χρήστες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Προσωπικά θέλω να συμμορφωθώ με τις οδηγίες της κυβέρνησης στο συγκεκριμένο ζήτημα. Και το ίδιο συστήνω και για σας.

Για αυτό κορίτσια κοιτάξτε κι εσείς να κάνετε τα κουμάντα σας.

Εικόνα
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Θέλω πέρμαμπαν , δε σας αντέχω άλλο.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

αυτά είναι
Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκρατικός »

Στύγιος έγραψε: 24 Ιαν 2021, 00:47 Θέλω πέρμαμπαν , δε σας αντέχω άλλο.
A, δεν είναι τίποτε, καμία ανησυχία, την 1η δόση θες να στανιάρεις

Εικόνα
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

Yochanan έγραψε: 24 Ιαν 2021, 00:45 Προσωπικά θέλω να συμμορφωθώ με τις οδηγίες της κυβέρνησης στο συγκεκριμένο ζήτημα. Και το ίδιο συστήνω και για σας.

Εικόνα
:smt005: γελάω ρε
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Γενιά της Αγαμίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αγαμίας »

Στύγιος έγραψε: 24 Ιαν 2021, 00:42 Mενιοκούγια , δε γαμιέσαι ν' ασπρίσεις;
τώρα αυτό πάει σε stavmanr ή 2σε1 ; :-?
τι έπαθες πάλι; τελειώνει η αναρρωτική άδεια και ξενέρωσες; :-?
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

Εγω βλεπω μονο κατι γεροντια, χαμενα στην γεροντιαση τους, ο ενας με ψεκασμενες θεωριες για σατανικους κυκλους που κυβερνανε τον κοσμο, και η αλλη σ ενα παραληρημα αρχαιομαλακιας, τιγκα αντιδραστικοι και οι δυο, να ζητανε θανατικες καταδικες και τετοια, αλλα να νομιζουν πως ειναι κατα καποιον τροπο προχω επειδη ακουνε μια υπερτιμημενη χιππικη μπαντα η οποια, προς τιμην της, φανταζομαι πως ουτε μιση ροχαλα δε θα σπαταλουσε για την ψεκασμενη και αντιδραστικη παρτη τους.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Γενιά της Αγαμίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αγαμίας »

Yochanan έγραψε: 24 Ιαν 2021, 00:45 Προσωπικά θέλω να συμμορφωθώ με τις οδηγίες της κυβέρνησης στο συγκεκριμένο ζήτημα. Και το ίδιο συστήνω και για σας.

Εικόνα
:smt005:
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

John Brown Gun Club έγραψε: 24 Ιαν 2021, 01:08 Εγω βλεπω μονο κατι γεροντια, χαμενα στην γεροντιαση τους, ο ενας με ψεκασμενες θεωριες για σατανικους κυκλους που κυβερνανε τον κοσμο, και η αλλη σ ενα παραληρημα αρχαιομαλακιας, τιγκα αντιδραστικοι και οι δυο, να ζητανε θανατικες καταδικες και τετοια, αλλα να νομιζουν πως ειναι κατα καποιον τροπο προχω επειδη ακουνε μια υπερτιμημενη χιππικη μπαντα η οποια, προς τιμην της, φανταζομαι πως ουτε μιση ροχαλα δε θα σπαταλουσε για την ψεκασμενη και αντιδραστικη παρτη τους.
Εγώ πάλι βλέπω έναν παπάρα κομπλεξικό που το παίζει ειδήμων επί παντός επιστητού κι αν σκύψει να δει τ'αρχίδια του, θα συνειδητοποιήσει πως έχουν σαπίσει απ'το πολύ κούνημα πέρα δώθε. Και να ήταν για να τ'αερίσει, πάει στα διάλα. Αλλά τα κουνάει για να το παίξει μάγκας και αφεντικό σε όσους διαφωνούν με την ανεξέλεγκτη παρλαπίπα, που ουσία δεν έχει.
Μπορεί το λοιπόν να πάψει να ασχολείται με μας που μας θεωρεί γκαγκά και ενίοτε σκατόψυχους, όπως έγραψε κάπου, και να προσπαθήσει να βρει νόημα στη ζωή του, εμπλουτίζοντας την σε κάτι πιο κοντινό βάσει του ανύπαρκτου περιεχομένου του εγκεφάλου του.
Άντε χρυσό μου να παίξεις παραπέρα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Πασιφάη έγραψε: 24 Ιαν 2021, 01:23
John Brown Gun Club έγραψε: 24 Ιαν 2021, 01:08 Εγω βλεπω μονο κατι γεροντια, χαμενα στην γεροντιαση τους, ο ενας με ψεκασμενες θεωριες για σατανικους κυκλους που κυβερνανε τον κοσμο, και η αλλη σ ενα παραληρημα αρχαιομαλακιας, τιγκα αντιδραστικοι και οι δυο, να ζητανε θανατικες καταδικες και τετοια, αλλα να νομιζουν πως ειναι κατα καποιον τροπο προχω επειδη ακουνε μια υπερτιμημενη χιππικη μπαντα η οποια, προς τιμην της, φανταζομαι πως ουτε μιση ροχαλα δε θα σπαταλουσε για την ψεκασμενη και αντιδραστικη παρτη τους.
Εγώ πάλι βλέπω έναν παπάρα κομπλεξικό που το παίζει ειδήμων επί παντός επιστητού κι αν σκύψει να δει τ'αρχίδια του, θα συνειδητοποιήσει πως έχουν σαπίσει απ'το πολύ κούνημα πέρα δώθε. Και να ήταν για να τ'αερίσει, πάει στα διάλα. Αλλά τα κουνάει για να το παίξει μάγκας και αφεντικό σε όσους διαφωνούν με την ανεξέλεγκτη παρλαπίπα, που ουσία δεν έχει.
Μπορεί το λοιπόν να πάψει να ασχολείται με μας που μας θεωρεί γκαγκά και ενίοτε σκατόψυχους, όπως έγραψε κάπου, και να προσπαθήσει να βρει νόημα στη ζωή του, εμπλουτίζοντας την σε κάτι πιο κοντινό βάσει του ανύπαρκτου περιεχομένου του εγκεφάλου του.
Άντε χρυσό μου να παίξεις παραπέρα.
Σκατοψυχη εισαι αντικειμενικα, το διαπιστωνει κανεις οταν ανοιγεις το στομα σου και αναδυεται μια αποφορα βοθρου, εστω και με την μορφη λεξεων, οπως και μια εγγενης χυδαιοτητα που αποκαλυπτει βαθια χωριατιλα και αγροτοποιμενικη ανατροφη με σφαλιαρες και χριστοπαναγιες, και ολη αυτη η φτηνια και η μονιμη ζοχαδιαση καλη μου δεν καλυπτεται με την σουπερκιτσαρια της αρχαιολατρειας ουτε με το να κανεις καταχρηση της μουσικης των Ντορς για να το παιξεις προχω.
Και βρες να κανεις μαθημα για το νοημα της ζωης σε καναν αλλον, οταν αντι ν ασχολεισαι με τα εγγονια σου η να φτιαχνεις σπανακοπιτες, οπως καθε κυρια της ηλικιας σου, εισαι στο φορουμ δυο το πρωι να ανεβαζεις βιντεο των Ντορς και να σε ξεφτυλιζουν ατομα νεοτερα απο σενα κατα δεκαετιες.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

νύχτα έγραψε: 24 Ιαν 2021, 01:01 :smt005: γελάω ρε
:003:
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail »

John Brown Gun Club έγραψε: 24 Ιαν 2021, 00:19 Ποτε δε μ αρεσαν οι Ντορς και ολη η φαση γυρω απο αυτους, οι φανς τους κλπ. Η κατεξοχην μπουμερ μπαντα.
όσο κι αν συμφωνώ με άλλα που λες, δεν έχεις γούστο στην μουσική. καλοί είναι οι ντορς.

nick έγραψε: 23 Ιαν 2021, 00:32 Ο γενιάς είναι ο 42 από το παλιό;
o 42 περιμένει την Πασιφάη ακόμα στο Χασομέρι.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

the comet the course the tail έγραψε: 24 Ιαν 2021, 02:03
John Brown Gun Club έγραψε: 24 Ιαν 2021, 00:19 Ποτε δε μ αρεσαν οι Ντορς και ολη η φαση γυρω απο αυτους, οι φανς τους κλπ. Η κατεξοχην μπουμερ μπαντα.
όσο κι αν συμφωνώ με άλλα που λες, δεν έχεις γούστο στην μουσική. καλοί είναι οι ντορς.
Διαφωνω, οι Doors ηταν η πιο υπερτιμημενη μπαντα της εποχης τους, εαν οχι ολων των εποχων. Εκαναν μονο δυο καλα αλμπουμ και ηταν αποδοτικοι μονο για δυο χρονια και εαν ο Μορισσον δεν ηταν τοσο μουναρος και δεν φροντιζε να πεθανει την καταλληλη στιγμη, κανεις δεν θα ασχολουταν μαζι τους τωρα, γιατι απο καποια στιγμη και μετα, ειχε χασει την φωνη του και η μπαντα δεν μπορουσε καν να παιξει και κανεις δεν ηθελε να δουλεψεi μαζι τους. Στα τελειωματα εγραφαν οτι να ναι, απο βαρετα μπλουζ ως χαζοχαρουμενα ποπ η ακομα χειροτερα, ο Μορισον απαγγειλε ποιηση και η μπαντα πεταγε καμια νοτα για συνοδεια. Ετσι κι αλλιως ποτε δεν ηταν καλος τραγουδιστης και οσο για την ποιηση του...ας το αφησουμε καλυτερα. Διαβαζεις τους στιχους του The End και ειναι πραγματικα ανοητοι, χοντροκομενοι και χωρις καθολου χιουμορ. Ειναι επισης ενα μυστηριο για μενα πως τσιμπησε ολη η Αμερικη στο κολπο ενος λευκου μιντλ κλας γιου αξιωματικου του ναυτικου που αυτοανακυρηχθηκε μυημενος σαμανος που ειχε το πνευμα των ιθαγενων της Αμερικης.

John Brown Gun Club έγραψε: 24 Ιαν 2021, 02:40
the comet the course the tail έγραψε: 24 Ιαν 2021, 02:03
Διαφωνω, οι Doors ηταν η πιο υπερτιμημενη μπαντα της εποχης τους, εαν οχι ολων των εποχων. Εκαναν μονο δυο καλα αλμπουμ και ηταν αποδοτικοι μονο για δυο χρονια και εαν ο Μορισσον δεν ηταν τοσο μουναρος και δεν φροντιζε να πεθανει την καταλληλη στιγμη, κανεις δεν θα ασχολουταν μαζι τους τωρα, γιατι απο καποια στιγμη και μετα, ειχε χασει την φωνη του και η μπαντα δεν μπορουσε καν να παιξει και κανεις δεν ηθελε να δουλεψεi μαζι τους. Στα τελειωματα εγραφαν οτι να ναι, απο βαρετα μπλουζ ως χαζοχαρουμενα ποπ η ακομα χειροτερα, ο Μορισον απαγγειλε ποιηση και η μπαντα πεταγε καμια νοτα για συνοδεια. Ετσι κι αλλιως ποτε δεν ηταν καλος τραγουδιστης και οσο για την ποιηση του...ας το αφησουμε καλυτερα. Διαβαζεις τους στιχους του The End και ειναι πραγματικα ανοητοι, χοντροκομενοι και χωρις καθολου χιουμορ. Ειναι επισης ενα μυστηριο για μενα πως τσιμπησε ολη η Αμερικη στο κολπο ενος λευκου μιντλ κλας γιου αξιωματικου του ναυτικου που αυτοανακυρηχθηκε μυημενος σαμανος που ειχε το πνευμα των ιθαγενων της Αμερικης.
μην το αναλύεις τόσο πολύ. έχουν πει μερικά πολύ καλά τραγούδια. αρκεί. κάτι υπήρχε, έστω για λίγο. οι υπόλοιπες λεπτομέρειες τι να λένε; δε γαμιέται; συγχωρεμένοι. εδώ βλέπεις νέα παιδιά, μορφωμένα, σαν τον Γενιά της Αγαμίας και είναι ημιαβγά. τι ψάχνεις να βρεις; γάμησέ το.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”