σε ολα μεσα επεσεςPapa John έγραψε: 23 Ιαν 2021, 23:41Εν ολίγοις,το προαπαιτούμενο για σένα,σύμφωνα με τα γραφόμενά σου,είναι να παντρευτεί κανείς με σκοπό το προσωπικό κέρδος,το κεράτωμα και τον εξευτελισμό του/της πρώην συζύγου.Paris έγραψε: 23 Ιαν 2021, 23:38
οπως θα ζησει σημερα ο αγαπησιαρης αφελης αν η καψουρεμενη με τον γκομενο γυναικα του του δωσει παπουτσια στο χερι και ο κοινος λογαρισαμος ειναι αδειος
Δεν ρωτάω αν είσαι παντρεμένος,έχω ήδη καταλάβει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ομολογία-σοκ του προπονητή ιστιοπλοΐας της 11χρονης: Δεν ήταν βιασμός -Ηθελα να την παντρευτώ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ομολογία-σοκ του προπονητή ιστιοπλοΐας της 11χρονης: Δεν ήταν βιασμός -Ηθελα να την παντρευτώ
-
Γενιά της Αγαμίας
Re: Ομολογία-σοκ του προπονητή ιστιοπλοΐας της 11χρονης: Δεν ήταν βιασμός -Ηθελα να την παντρευτώ
τώρα εξηγούνται όλαΔημοκρατικός έγραψε: 23 Ιαν 2021, 23:43Ναι, εγώ είμαι.Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 23 Ιαν 2021, 23:40υπήρχε ένα μέλος lolek; bolek; που 9 στα 10 ποστ έλεγε κάφρικα για γυναίκες, σε αυτό το στυλ που παρέθεσα μόλις, κάργα εφηβικό-παιδικό, χωρίς την πικρία που βγάζουν Μένιος/Άγις και πολλοί πολλοί άλλοι***, και κανένας δεν τον παρεξηγούσε, γελούσαν και γυναίκες συχνάΔημοκρατικός έγραψε: 23 Ιαν 2021, 23:11
![]()
Πιο αηδία μυρωδιά μετά που πήγε γυναίκα τουαλέτα δια το χονδρό, δεν υπάρχει.
έχετε καμία σχέση;
***αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν και άδικο
bolek έγραψε: 30 Ιουν 2020, 21:37 αν δεν το ξερετε, σε καταστασεις πανικου φοβου πολεμους βομβαρδισμους κτλ κτλ κτλ οι γυναικες σχεδον παντα χεζονται πανω τους. ειναι αποδεδειγμενο δηλαδη δεν κανω πλακα.
Σε αυτό το φόρουμ, όλοι ξέρουν αν οι άλλοι είναι παντρεμένοι, αν έχουν πτυχία, αν κοιμούνται από τη δεξιά πλευρά, αν ροχαλίζουν...
- Δημοκρατικός
Εμμένω στις απόψεις μου.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
εγω εγω κυριαΕ καλά δεν είναι κανένας ηλιθιος να του αδειάσουν τον λογαριασμό και να μη πάρει χαμπάρι. Εκτός κι αν εννοείς κινηματογραφικες καταστάσεις. Αλλά αν είναι να σκέφτεσαι έτσι, ποιος ο λόγος να κάνεις οικογένεια; κάτσε μόνος σου και φάτα στραγάλια.
Εγώ μόνο φουντουνια του ζητάω δε ξερω για σας τι ζητάτε τι σας ζητανε
Σήμερα έδωσα 54 για weekend Burberry speedex κι ένα ευρώ φιλοδώρημα
Αυριο η φωτο τώρα βαριέμαι
eau de perfume και φθηνό ήταν
Σήμερα έδωσα 54 για weekend Burberry speedex κι ένα ευρώ φιλοδώρημα
Αυριο η φωτο τώρα βαριέμαι
eau de perfume και φθηνό ήταν
Μα η Αγάπη μένει.
Εδώ να πω και κάτι σχετικό-άσχετο με το θέμα : κάτι που έχουν παρεξηγήσει ακόμη και οι "σκληροπυρηνικοί" Χριστιανοί,είναι ότι ο Γάμος,γίνεται για την τεκνοποίηση.
Not.
Ο Γάμος είναι μία Ιερή Ένωση δύο ψυχών και δύο σωμάτων,που σκοπό έχει την πνευματική και ηθική τελειοποίηση των συμμετεχόντων.
Αυτό που ο μυστηριακός Χριστιανισμός αποκαλεί Αγιοποίηση του ζευγαριού.
Εάν έρθουν τα παιδιά,καλώς έχει και οφείλουμε να τα αγαπήσουμε σαν παιδιά μας.Αλλά,δεν πρέπει να περιμένουμε ανταπόδοση αυτής της αγάπης από αυτά προς εμάς. ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ θα μας αγαπήσουν.Αντιθέτως,αν πρέπει να αγαπήσεις μέχρι τέλους έναν άνθρωπο,αυτός πρέπει να είναι το έτερον ήμισυ.Με αυτόν τον άνθρωπο δεθήκαμε σωματικά και πνευματικά,όχι με τα παιδιά μας.
Ο Γάμος δεν είναι αστεία υπόθεση και λυπάμαι πολύ που διαβάζω τέτοιες "μοντέρνες" (στην πραγματικότητα,οπισθοδρομικές) απόψεις,εδώ,στο φόρουμ.
Είμαι σίγουρη πως δεν είναι ακριβώς έτσι.perseus έγραψε: 23 Ιαν 2021, 23:48εγω εγω κυριαΕ καλά δεν είναι κανένας ηλιθιος να του αδειάσουν τον λογαριασμό και να μη πάρει χαμπάρι. Εκτός κι αν εννοείς κινηματογραφικες καταστάσεις. Αλλά αν είναι να σκέφτεσαι έτσι, ποιος ο λόγος να κάνεις οικογένεια; κάτσε μόνος σου και φάτα στραγάλια.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Naida έγραψε: 23 Ιαν 2021, 23:43Η αγάπη είναι σχετικό Papa John. Τα πάντα ρει Papa John.Papa John έγραψε: 23 Ιαν 2021, 23:36Εκεί δεν θα υπήρχε αγάπη εξ' αρχής βρε Νάιδα.Naida έγραψε: 23 Ιαν 2021, 23:31
Ο πατέρας σου απέναντι στην μητέρα σου ήταν σωστός όπως λες.
Αν ήταν κανένας που στα 50 του την έβλεπε ερωτύλος και σηκωνόταν και έφευγε. Τι θα γινόταν αυτή η γυναίκα; πως θα ζούσε;
Δεν υπάρχει περίπτωση ένα old skool αγαπημένο ζευγάρι να βρεθεί προ τέτοιων καταστάσεων.
Ε καλά δεν είναι κανένας ηλιθιος να του αδειάσουν τον λογαριασμό και να μη πάρει χαμπάρι. Εκτός κι αν εννοείς κινηματογραφικες καταστάσεις. Αλλά αν είναι να σκέφτεσαι έτσι, ποιος ο λόγος να κάνεις οικογένεια; κάτσε μόνος σου και φάτα στραγάλια.Paris έγραψε: 23 Ιαν 2021, 23:38οπως θα ζησει σημερα ο αγαπησιαρης αφελης αν η καψουρεμενη με τον γκομενο γυναικα του του δωσει παπουτσια στο χερι και ο κοινος λογαρισαμος ειναι αδειοςNaida έγραψε: 23 Ιαν 2021, 23:31
Ο πατέρας σου απέναντι στην μητέρα σου ήταν σωστός όπως λες.
Αν ήταν κανένας που στα 50 του την έβλεπε ερωτύλος και σηκωνόταν και έφευγε. Τι θα γινόταν αυτή η γυναίκα; πως θα ζούσε;
-
Γενιά της Αγαμίας
δεν έχουν μαγικές ικανότητες, κουτσομπόληδες είναιstavmanr έγραψε: 23 Ιαν 2021, 23:47 Σε αυτό το φόρουμ, όλοι ξέρουν αν οι άλλοι είναι παντρεμένοι, αν έχουν πτυχία, αν κοιμούνται από τη δεξιά πλευρά, αν ροχαλίζουν...
αλλά ντάξει μερικά είναι φως φανάρι
πχ αν κάποιος είναι ασκούμενος ακόμα και φέρνει τους καφέδες στον κανονικό δικηγόρο....
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
γιατι εισαι σιγουρη?Naida έγραψε: 23 Ιαν 2021, 23:51Είμαι σίγουρη πως δεν είναι ακριβώς έτσι.perseus έγραψε: 23 Ιαν 2021, 23:48εγω εγω κυριαΕ καλά δεν είναι κανένας ηλιθιος να του αδειάσουν τον λογαριασμό και να μη πάρει χαμπάρι. Εκτός κι αν εννοείς κινηματογραφικες καταστάσεις. Αλλά αν είναι να σκέφτεσαι έτσι, ποιος ο λόγος να κάνεις οικογένεια; κάτσε μόνος σου και φάτα στραγάλια.
Κάτι άλλοι ξέρουν ότι οι σταθμάρχες του μετρό φταίνε για όλα.stavmanr έγραψε: 23 Ιαν 2021, 23:47 Σε αυτό το φόρουμ, όλοι ξέρουν αν οι άλλοι είναι παντρεμένοι, αν έχουν πτυχία, αν κοιμούνται από τη δεξιά πλευρά, αν ροχαλίζουν...
Μύλος σου λέω.
Ναι αυτό είναι το ιδανικό. Εκτός αυτού όμως παίζει και ο ανθρώπινος παράγοντας που είναι απρόβλεπτος.Papa John έγραψε: 23 Ιαν 2021, 23:51Μα η Αγάπη μένει.
Εδώ να πω και κάτι σχετικό-άσχετο με το θέμα : κάτι που έχουν παρεξηγήσει ακόμη και οι "σκληροπυρηνικοί" Χριστιανοί,είναι ότι ο Γάμος,γίνεται για την τεκνοποίηση.
Not.
Ο Γάμος είναι μία Ιερή Ένωση δύο ψυχών και δύο σωμάτων,που σκοπό έχει την πνευματική και ηθική τελειοποίηση των συμμετεχόντων.
Αυτό που ο μυστηριακός Χριστιανισμός αποκαλεί Αγιοποίηση του ζευγαριού.
Εάν έρθουν τα παιδιά,καλώς έχει και οφείλουμε να τα αγαπήσουμε σαν παιδιά μας.Αλλά,δεν πρέπει να περιμένουμε ανταπόδοση αυτής της αγάπης από αυτά προς εμάς. ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ θα μας αγαπήσουν.Αντιθέτως,αν πρέπει να αγαπήσεις μέχρι τέλους έναν άνθρωπο,αυτός πρέπει να είναι το έτερον ήμισυ.Με αυτόν τον άνθρωπο δεθήκαμε σωματικά και πνευματικά,όχι με τα παιδιά μας.
Ο Γάμος δεν είναι αστεία υπόθεση και λυπάμαι πολύ που διαβάζω τέτοιες "μοντέρνες" (στην πραγματικότητα,οπισθοδρομικές) απόψεις,εδώ,στο φόρουμ.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 316 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-