Μπορείτε να κάνετε έναν αποταμιευτικό κοινό σαφώς, αλλά οι επαγγελματικοί λογαριασμοί είναι επαγγελματικοί, αυτό σου εξηγώ. Πρακτικά είναι μαλακία και θα μπλέξεις. Αν κάνει αγορά πχ με την κάρτα μου και κόψει τιμολόγιο και το δελτίο αποστολής είναι στο όνομά του, αμέσως αμέσως, αν με ψάξουν, θα φάω πρόστιμο.Naida έγραψε: 23 Ιαν 2021, 22:01Τι σχέση έχει αυτό;Cecily Anne έγραψε: 23 Ιαν 2021, 22:00Το πώς διαχειρίζονται τα χρήματά τους είναι άλλη συζήτηση, ξαναλέω. Το ότι στον δικό μου εταιρικό λογαριασμό, δεν μπορεί να μπει ο άντρας μου, είναι ξεκάθαρα ΠΡΑΚΤΙΚΟ ζήτημα.Naida έγραψε: 23 Ιαν 2021, 21:55
Τι εννοείς; δηλαδή αν παίρνει ο καθένας από 1500 και τα έξοδα του σπιτιού είναι 2000 μπορούν να βάζουν από 300 στον κοινό και τα υπόλοιπα ότι γουστάρει ο καθένας.για κοινό λογαριασμό λέω.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ομολογία-σοκ του προπονητή ιστιοπλοΐας της 11χρονης: Δεν ήταν βιασμός -Ηθελα να την παντρευτώ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Cecily Anne
Re: Ομολογία-σοκ του προπονητή ιστιοπλοΐας της 11χρονης: Δεν ήταν βιασμός -Ηθελα να την παντρευτώ
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
Γενιά της Αγαμίας
Re: Ομολογία-σοκ του προπονητή ιστιοπλοΐας της 11χρονης: Δεν ήταν βιασμός -Ηθελα να την παντρευτώ
είστε σίγουρα μαθηματικός;Naida έγραψε: 23 Ιαν 2021, 21:55
Τι εννοείς; δηλαδή αν παίρνει ο καθένας από 1500 και τα έξοδα του σπιτιού είναι 2000 μπορούν να βάζουν από 300 στον κοινό και τα υπόλοιπα ότι γουστάρει ο καθένας.
Μα οι μισθοδοσίας ούτως ή άλλως δεν μπορούν να είναι κοινοί. Νομίζω. Οι εταιρικοί από την άλλη νομίζω έχει να κάνει με την μορφή της εταιρίας. Τα έχω λίγο θολά στο μυαλό μου όμως ακριβώς τι ισχύει.Cecily Anne έγραψε: 23 Ιαν 2021, 22:04Μπορείτε να κάνετε έναν αποταμιευτικό κοινό σαφώς, αλλά οι επαγγελματικοί λογαριασμοί είναι επαγγελματικοί, αυτό σου εξηγώ. Πρακτικά είναι μαλακία και θα μπλέξεις. Αν κάνει αγορά πχ με την κάρτα μου και κόψει τιμολόγιο και το δελτίο αποστολής είναι στο όνομά του, αμέσως αμέσως, αν με ψάξουν, θα φάω πρόστιμο.Naida έγραψε: 23 Ιαν 2021, 22:01Τι σχέση έχει αυτό;Cecily Anne έγραψε: 23 Ιαν 2021, 22:00
Το πώς διαχειρίζονται τα χρήματά τους είναι άλλη συζήτηση, ξαναλέω. Το ότι στον δικό μου εταιρικό λογαριασμό, δεν μπορεί να μπει ο άντρας μου, είναι ξεκάθαρα ΠΡΑΚΤΙΚΟ ζήτημα.για κοινό λογαριασμό λέω.
Ναι αν κάνει αγορά με την κάρτα σου και κόψει τιμολόγιο θα έχει θέμα. Θα πρέπει η αγορά να γίνει από λογαριασμό με την επωνυμία του εφόσον κόβει τιμολόγιο και γίνεται διασταύρωση. Δεν θα το φας εσύ ως ιδιώτης το πρόστιμο, αυτός θα το φάει ως επαγγελματίας.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Χι ,χι , δεν πρόκειται να κάνετε οικογένεια ΠΟΤΕ.
Αυτό που νομίζω ότι εννοεί η Naida πιο πολύ είναι αν ο καθένας διατηρεί διαφορετικούς λογαριασμούς όπου μόνο εκείνος ξέρει τι γίνεται.
αυτο είναι που δεν θέλει με τιποταST48410 έγραψε: 23 Ιαν 2021, 22:18 Αυτό που νομίζω ότι εννοεί η Naida πιο πολύ είναι αν ο καθένας διατηρεί διαφορετικούς λογαριασμούς όπου μόνο εκείνος ξέρει τι γίνεται.
να ρωτησω
σε τι χρησιμευει ο κοινος λογαριασμος ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Paris την 23 Ιαν 2021, 22:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δνε γίνεται να είστε οικογένεια και να έχετε ξεχωριστούς λογαριασμούς. Κατά τη γνώμη μου πάντα.ST48410 έγραψε: 23 Ιαν 2021, 22:18 Αυτό που νομίζω ότι εννοεί η Naida πιο πολύ είναι αν ο καθένας διατηρεί διαφορετικούς λογαριασμούς όπου μόνο εκείνος ξέρει τι γίνεται.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Γενιά της Αγαμίας
γιατί το λες αυτό κλώνε;
γιατι δεν γινεται ;
τι προβλημα υπαρχει ;
Στο να υπάρχει μια οικονομική ασφάλεια πχ για ένα ιατρικό θέμα,να κάνουν μια αγορά, για μια αναπάντεχη κατάσταση που μπορεί να προκύψει κτλ.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Γιατί δεν έχει λογική.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Για πες..
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
talaipwros
υπαρχουν οικογενειες με χωριστους λογαριασμους; τι διαολο;
αν θέλουμε παραδειγμα να κανουμε μια αγορα τι προβλημα υπάρχει το να βγαλουμε απο τους λογαριασμους μας ισα ποσα ;Naida έγραψε: 23 Ιαν 2021, 22:24Στο να υπάρχει μια οικονομική ασφάλεια πχ για ένα ιατρικό θέμα,να κάνουν μια αγορά, για μια αναπάντεχη κατάσταση που μπορεί να προκύψει κτλ.
το ιδιο ισχυει για οποιαδηποτε περιπτωση
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 316 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-