Ναι αυτό το τελευταίο και εμένα με εξέπληξε που το ανέφερε.John Brown Gun Club έγραψε: 23 Ιαν 2021, 16:15Και μπολικη υποκρισια πως ταχαμ κοπτεται για τα δικαιωματα των γυναικων. Ετσι ειναι, μαζι πανε αυτα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπεκατώρου & Μπικοφ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Μπεκατώρου & Μπικοφ
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Φυσικα και κοπτομαι, εχω συζυγο, δυο αδερφες, ανηψιες, ξαδερφες. Τον ρατσισμο και τον σεξισμο σας τον γυριζω. Μιολις διαβασετε αυτα που ειπα θα δειτε σε ποιες χωρες οι γυναικες ειναι 3ης κατηγοριας ανθρωποι.John Brown Gun Club έγραψε: 23 Ιαν 2021, 16:15Και μπολικη υποκρισια πως ταχαμ κοπτεται για τα δικαιωματα των γυναικων. Ετσι ειναι, μαζι πανε αυτα.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Σε άλλες χώρες υπάρχουν άλλοι νόμοι που εκφράζουν άλλες αντιλήψεις άλλων λαώνtalaipwros έγραψε: 23 Ιαν 2021, 16:02Στην Ελλάδα βιασμος και ποινικα κολασιμη σεξουαλικη παρενοχληση/δραστηριότητα ειναι αυτό που οριζει η Ελληνικη πολιτεια και οι νομοι ως τετοιοΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 23 Ιαν 2021, 16:01Υπάρχει διαφορά αντίληψης από λαό σε λαό και από εποχή σε εποχή για το πώς ορίζεται ο βιασμός και η σεξουαλική παρενοχλησηNostalgia έγραψε: 23 Ιαν 2021, 15:57 Εχουμε ενα νημα για τον βιασμο της Μπεκατωρου, αλλα επι της ουσιας ο Σταυρακας η Ναιδα και μερικοι ακομα βιαζουν την λογικη μας.
Καλο θα ηταν πριν ξεκινησουν την υπερασπιση των αδυναμων μεταναστων να εχουν διαβασει για τον GII (Gender Inequality Index), GGG (Global Gender Gap) κλπ. Δεν ειναι ολοι οι αντρες βιαστες οπως δεν ειναι και ολοι οι πακιστανοι βιαστες, αλλα οπως ακριβως θα συναντησεις πιο ευκολα βιαστη αντρα απο οτι γυναικα, ετσι ειναι πιο ευκολο να συναντησεις πακιστανο βιαστη απο οτι Καναδο. Το rape culture ειναι απειρως πιο εντονο στο Πακισταν απο οτι στην Αυστρια για παραδειγμα. Οποιος δεν το κατανοει αυτο παιζει πολυ υποπτο και εγκληματικο παιγνιδι απεναντι στο γυναικειο φυλο.
Αρνουμενος/η να το αποδεχτει ριχνει νερο στον μυλο του rape culture.
Υπάρχει αυτό που λέμε διαφορά κουλτούρας και νοοτροπίες οι οποίες δεν αλλάζουν από την μια ημέρα στην άλλη
Nostalgia έγραψε: 23 Ιαν 2021, 16:17Διοτι οπως προειπα και σε αλλα μηνυματα για το δικο μου μυαλο μερικα πραγματα ειναι ακατανοητα. Η δικαιολογια οτι δεν το ειπε για την αθλητικη της καριερα ειναι ντροπη προς το γυναικειο φυλο. Ειναι αποδοχη μιας καταπτυστης λιμπεραλ νοοτροπιας οπου ολα γινονται για την προσωπικη ανελιξη. Σορρυ αλλα αυτη η νοοτροπια με πληγωνει να την βλεπω σε ανθρωπους, πολυ περισσοτερο στις γυναικες που τις εχω ψηλα. Επισης με ενοχλει αφανταστα η σιωπη, διοτι θα ειχαν σωθει πολυ περισσοτερες γυναικες απο αυτον.Naida έγραψε: 23 Ιαν 2021, 16:05Ναι αλλά βλέπουμε μια ανακολουθία από μέρους σου. Ενώ για την rape culture των αλλοδαπών κοπτεσαι, για την περίπτωση πχ της Μπεκατωρου που πήρε την απόφαση και μίλησε έστω μετά από τόσα χρόνια και έγινε αφορμή να αρχίσουν να μιλάνε πολλές κοπέλες και να βγαίνουν στη φόρα πράγματα, δείχνεις να έχεις αρνητικές έως απαξιωτικές διαθέσεις θα έλεγα. Ο λόγος αυτής της διαφορετικής αντιμετώπισης;Nostalgia έγραψε: 23 Ιαν 2021, 15:57 Εχουμε ενα νημα για τον βιασμο της Μπεκατωρου, αλλα επι της ουσιας ο Σταυρακας η Ναιδα και μερικοι ακομα βιαζουν την λογικη μας.
Καλο θα ηταν πριν ξεκινησουν την υπερασπιση των αδυναμων μεταναστων να εχουν διαβασει για τον GII (Gender Inequality Index), GGG (Global Gender Gap) κλπ. Δεν ειναι ολοι οι αντρες βιαστες οπως δεν ειναι και ολοι οι πακιστανοι βιαστες, αλλα οπως ακριβως θα συναντησεις πιο ευκολα βιαστη αντρα απο οτι γυναικα, ετσι ειναι πιο ευκολο να συναντησεις πακιστανο βιαστη απο οτι Καναδο. Το rape culture ειναι απειρως πιο εντονο στο Πακισταν απο οτι στην Αυστρια για παραδειγμα. Οποιος δεν το κατανοει αυτο παιζει πολυ υποπτο και εγκληματικο παιγνιδι απεναντι στο γυναικειο φυλο.
Αρνουμενος/η να το αποδεχτει ριχνει νερο στον μυλο του rape culture.
Εσυ που εισαι αγωνιστρια υπερ των δικαιωματων των γυναικων, γιατι δεν σε ακουσαμε ποτε να μιλας για το Κονγκο και το Πακισταν; Αρα η ανακολουθια ειναι απο το δικο σου μερος, διοτι εκει που υπαρχει πιο εντονα και το rape culture και η ανισοτητα μεταξυ των δυο φυλων, κανεις μοκο λογω των ιδεολογικων σου αγκυλωσεων. Επι της ουσιας δεν σε ενδιαφερει λοιπον η ισοτητα των γυναικων, απλα προσπαθεις να περασεις μια υποπτη ατζεντα που σιγουρα η βαση δεν ειναι η ευημερια του γυναικειου φυλου, αλλιως οριστε ο δρομος.....
Φυσικα και είμαι εναντίον κάθε μορφής σεξισμού, μισογυνισμού, ρατσισμού από όπου κι αν προέρχεται. Για αυτό και θεωρώ άνθρωποι που έρχονται από χώρες με τέτοιες νοοτροπίες να καταβάλλουμε μεγαλύτερες προσπάθειες να τους ενσωματώσουμε, να τους διδάξουμε αν θες πιο σωστές νοοτροπίες. Και αυτό γίνεται μέσω της εκπαίδευσης.
Στα δικά μας τώρα αν δεν κάνω λάθος αμφισβήτησες το γεγονός ότι έχει βιασθεί, δεν λαμβάνεις καν υπόψη τον ψυχολογικό παράγοντα και το ρίχνεις στην καριέρα. Επίσης από ότι καταλαβαίνω θα προτιμούσες να το είχε αποσοωπησει για πάντα το γεγονός εφόσον δεν το κατήγγειλε τότε;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
γιατι δεν συγκατοικείτε ;Naida έγραψε: 23 Ιαν 2021, 16:18Ναι αυτό το τελευταίο και εμένα με εξέπληξε που το ανέφερε.John Brown Gun Club έγραψε: 23 Ιαν 2021, 16:15Και μπολικη υποκρισια πως ταχαμ κοπτεται για τα δικαιωματα των γυναικων. Ετσι ειναι, μαζι πανε αυτα.
Με τον Nostalgia; είναι παντρεμένοςParis έγραψε: 23 Ιαν 2021, 16:27γιατι δεν συγκατοικείτε ;Naida έγραψε: 23 Ιαν 2021, 16:18Ναι αυτό το τελευταίο και εμένα με εξέπληξε που το ανέφερε.John Brown Gun Club έγραψε: 23 Ιαν 2021, 16:15
Και μπολικη υποκρισια πως ταχαμ κοπτεται για τα δικαιωματα των γυναικων. Ετσι ειναι, μαζι πανε αυτα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Σεξισμός τι είναι τελικά ς
Που μπαίνει μαζί με τον ρατσισμο και μισογυνισμό ;
Που μπαίνει μαζί με τον ρατσισμο και μισογυνισμό ;
Ειδες που τελικα δεν σε νοιαζει για τις γυναικες; Αντι να πεις να οτι η κατασταση πρεπει να αλλαξει στο Πακισταν και στο Κονγκο μου λες για ενσωματωση εδω, οι γυναικες στο πακισταν στις ωοθηκες σου.Naida έγραψε: 23 Ιαν 2021, 16:25Nostalgia έγραψε: 23 Ιαν 2021, 16:17Διοτι οπως προειπα και σε αλλα μηνυματα για το δικο μου μυαλο μερικα πραγματα ειναι ακατανοητα. Η δικαιολογια οτι δεν το ειπε για την αθλητικη της καριερα ειναι ντροπη προς το γυναικειο φυλο. Ειναι αποδοχη μιας καταπτυστης λιμπεραλ νοοτροπιας οπου ολα γινονται για την προσωπικη ανελιξη. Σορρυ αλλα αυτη η νοοτροπια με πληγωνει να την βλεπω σε ανθρωπους, πολυ περισσοτερο στις γυναικες που τις εχω ψηλα. Επισης με ενοχλει αφανταστα η σιωπη, διοτι θα ειχαν σωθει πολυ περισσοτερες γυναικες απο αυτον.Naida έγραψε: 23 Ιαν 2021, 16:05
Ναι αλλά βλέπουμε μια ανακολουθία από μέρους σου. Ενώ για την rape culture των αλλοδαπών κοπτεσαι, για την περίπτωση πχ της Μπεκατωρου που πήρε την απόφαση και μίλησε έστω μετά από τόσα χρόνια και έγινε αφορμή να αρχίσουν να μιλάνε πολλές κοπέλες και να βγαίνουν στη φόρα πράγματα, δείχνεις να έχεις αρνητικές έως απαξιωτικές διαθέσεις θα έλεγα. Ο λόγος αυτής της διαφορετικής αντιμετώπισης;
Εσυ που εισαι αγωνιστρια υπερ των δικαιωματων των γυναικων, γιατι δεν σε ακουσαμε ποτε να μιλας για το Κονγκο και το Πακισταν; Αρα η ανακολουθια ειναι απο το δικο σου μερος, διοτι εκει που υπαρχει πιο εντονα και το rape culture και η ανισοτητα μεταξυ των δυο φυλων, κανεις μοκο λογω των ιδεολογικων σου αγκυλωσεων. Επι της ουσιας δεν σε ενδιαφερει λοιπον η ισοτητα των γυναικων, απλα προσπαθεις να περασεις μια υποπτη ατζεντα που σιγουρα η βαση δεν ειναι η ευημερια του γυναικειου φυλου, αλλιως οριστε ο δρομος.....
Φυσικα και είμαι εναντίον κάθε μορφής σεξισμού, μισογυνισμού, ρατσισμού από όπου κι αν προέρχεται. Για αυτό και θεωρώ άνθρωποι που έρχονται από χώρες με τέτοιες νοοτροπίες να καταβάλλουμε μεγαλύτερες προσπάθειες να τους ενσωματώσουμε, να τους διδάξουμε αν θες πιο σωστές νοοτροπίες. Και αυτό γίνεται μέσω της εκπαίδευσης.
Στα δικά μας τώρα αν δεν κάνω λάθος αμφισβήτησες το γεγονός ότι έχει βιασθεί, δεν λαμβάνεις καν υπόψη τον ψυχολογικό παράγοντα και το ρίχνεις στην καριέρα. Επίσης από ότι καταλαβαίνω θα προτιμούσες να το είχε αποσοωπησει για πάντα το γεγονός εφόσον δεν το κατήγγειλε τότε;
Θα προτιμουσα να το ειχε πει τοτε, αυτο ειναι το σωστο απο ολες τις αποψεις.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Δεν είναι λίγο ...ρατσιστικό το να θέλουμε να ενσωματωθούν οι ξένοι μετανάστες στην δική μας κυρίαρχη κουλτούρα ;Nostalgia έγραψε: 23 Ιαν 2021, 16:30Ειδες που τελικα δεν σε νοιαζει για τις γυναικες; Αντι να πεις να οτι η κατασταση πρεπει να αλλαξει στο Πακισταν και στο Κονγκο μου λες για ενσωματωση εδω, οι γυναικες στο πακισταν στις ωοθηκες σου.Naida έγραψε: 23 Ιαν 2021, 16:25Nostalgia έγραψε: 23 Ιαν 2021, 16:17
Διοτι οπως προειπα και σε αλλα μηνυματα για το δικο μου μυαλο μερικα πραγματα ειναι ακατανοητα. Η δικαιολογια οτι δεν το ειπε για την αθλητικη της καριερα ειναι ντροπη προς το γυναικειο φυλο. Ειναι αποδοχη μιας καταπτυστης λιμπεραλ νοοτροπιας οπου ολα γινονται για την προσωπικη ανελιξη. Σορρυ αλλα αυτη η νοοτροπια με πληγωνει να την βλεπω σε ανθρωπους, πολυ περισσοτερο στις γυναικες που τις εχω ψηλα. Επισης με ενοχλει αφανταστα η σιωπη, διοτι θα ειχαν σωθει πολυ περισσοτερες γυναικες απο αυτον.
Μαλλον αναφερεσαι στον τζων Μπραουν
Ενώ εσύ έχεις καημό για τις γυναίκες στο Πακιστάν αλλά όταν εδώ τολμάνε να μιλήσουν για τον βιασμό τους καλύτερα να βγάζουν τον σκασμό γιατί άργησαν.Nostalgia έγραψε: 23 Ιαν 2021, 16:30
Ειδες που τελικα δεν σε νοιαζει για τις γυναικες; Αντι να πεις να οτι η κατασταση πρεπει να αλλαξει στο Πακισταν και στο Κονγκο μου λες για ενσωματωση εδω, οι γυναικες στο πακισταν στις ωοθηκες σου.
Και για να απαντήσω στην ερώτηση σου, το πιο ρεαλιστικό είναι να αλλάξουν νοοτροπία όσοι έρχονται εδώ και όχι όσοι ζουν εκεί. Και μέσω αυτού να αρχίσουν να αλλάζουν και οι εκεί.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν είναι λίγο ρατσιστικο το να θέλουμε να ενσωματωθούν οι ξένοι μετανάστες στην δική μας κυρίαρχη κουλτούρα;Naida έγραψε: 23 Ιαν 2021, 16:34Ενώ εσύ έχεις καημό για τις γυναίκες στο Πακιστάν αλλά όταν εδώ τολμάνε να μιλήσουν για τον βιασμό τους καλύτερα να βγάζουν τον σκασμό γιατί άργησαν.Nostalgia έγραψε: 23 Ιαν 2021, 16:30
Ειδες που τελικα δεν σε νοιαζει για τις γυναικες; Αντι να πεις να οτι η κατασταση πρεπει να αλλαξει στο Πακισταν και στο Κονγκο μου λες για ενσωματωση εδω, οι γυναικες στο πακισταν στις ωοθηκες σου.
Και για να απαντήσω στην ερώτηση σου, το πιο ρεαλιστικό είναι να αλλάξουν νοοτροπία όσοι έρχονται εδώ και όχι όσοι ζουν εκεί. Και μέσω αυτού να αρχίσουν να αλλάζουν και οι εκεί.
Γιατι δεν συγκατοικούμε; τι να σου λέω και σένα τώρα..
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...