Εντάξει, μεταξύ μας, είμαι ο ορισμός της τραμπάθειας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πόσο υγιές είναι να ασχολείσαι 24/7 με τα social media?
- Cecily Anne
Re: Πόσο υγιές είναι να ασχολείσαι 24/7 με τα social media?
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- Δημοκρατικός
Να ανοίγεις τα παράθυρα 3 φορές την ημέρα για τουλάχιστον 15 λεπτά, να ξεβρωμίζει κάπως η τραμπίλα.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Ξεκίνησα ένα νήμα για να καταδείξω πόσο ψυχοφθόρο είναι το να ασχολείσαι διαρκώς με το διαδίκτυο. Αν σε ενοχλεί ο χαρακτήρας μου απ'την άλλη, ξεκαθάρισα απόλυτα το τι μπορείς να κάνεις. Σ'ευχαριστώ θερμά για την '' καίρια'' συμβολή σου στο θέμα, αλλά δεν χρειάζομαι ψυχογράφημα. Ότι έχω γράψει για το ποιόν που μου βγάζεις εδώ μέσα είναι η πικρή αλήθεια που αρνείσαι να δεις. Ίσως γιατί κανείς δεν στα έχει χώσει όπως πρέπει, για να μπεις στη θέση σου.stavmanr έγραψε: 20 Ιαν 2021, 13:32Ξεκίνησες ένα νήμα για τον εαυτό σου και βρίσκεις "μουλωχτό" κάποιον που σου γράφει επάνω σε αυτό, ιδιαίτερα ευγενικά, χωρίς ίχνος προσβολής;Πασιφάη έγραψε: 20 Ιαν 2021, 13:18Ξεκίνησα ένα νήμα και είπα πως επί 12 συναπτά έτη ασχολούμουν νυχθημερόν, με πράγματα που εντέλει με έφθειραν. Ίσως ήταν και οι συνθήκες που περνούσα. Ίσως το οτιδήποτε.stavmanr έγραψε: 20 Ιαν 2021, 13:11
Ξεκίνησες ένα νήμα για να γράψεις πόσο δεν θέλεις να μαλώνεις στο διαδίκτυο και μας έχεις πεθάνει στα μπινελίκια.
Αυτό σου δείχνω.
Δεν σε έκρινα, δεν σε έβρισα, δεν σε απαξίωσα. Απλές παραθέσεις δικών σου κειμένων είναι.
Γενική κουβέντα ανέκαθεν ήμουν αυτός ο χαρακτήρας. Αν δε σ'αρέσει βάλε με στο ιγκνόρ, διότι εγώ δεν αλλάζω τρόπο έκφρασης. Ή αν το θες κι αλλιώς, επιλέγω που θα μιλήσω ''σωστά'', εφόσων με σέβονται. Κι εσύ δεν σέβεσαι. Είσαι μουλωχτός ρε μαν κι έμενα τέτοιοι τύποι, μου κάθονται στο λαιμό.
Δεν σε καταλαβαίνω.
Υποστηρίζεις ότι το διαδίκτυο σε έφθειρε και σου δείχνω ότι ναι, σε έφθειρε. Δεν ξέρω αν είναι το διαδίκτυο η αιτία που επιτίθεσαι σε κάθε ποστ, αλλά σε έφθειρε. Συμφωνούμε. Δεν σε απαξιώνω. Όλοι φθείρονται, κουράζονται, όχι μόνο στο διαδίκτυο, αλλά και σε κάθε κοινωνική ή μαζική συναναστροφή.
Δεν είσαι μόνη.
Επίσης για να λήγουμε και το θέμα περί μπινελικίων. Άνθρωποι που δεν σέβονται το λόγο μου, με ειρωνεύονται και προσπαθούν να κοροϊδέψουν με τρόπο ανήθικο όσα πρεσβεύω, λαμβάνουν τα ανάλογα. Και η ανηθικότητα δεν είναι απαραίτητο να συνοδεύεται από χυδαίες λέξεις. Οι άνθρωποι που είναι ανήθικοι, είναι χυδαίοι, δίχως να χρησιμοποιήσουν λιμανίσια διάλεκτο.
Δεν θα ασχοληθώ ξανά._
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Μα το ίδιο αναδεικνύουμε.Πασιφάη έγραψε: 22 Ιαν 2021, 12:04Ξεκίνησα ένα νήμα για να καταδείξω πόσο ψυχοφθόρο είναι το να ασχολείσαι διαρκώς με το διαδίκτυο. Αν σε ενοχλεί ο χαρακτήρας μου απ'την άλλη, ξεκαθάρισα απόλυτα το τι μπορείς να κάνεις. Σ'ευχαριστώ θερμά για την '' καίρια'' συμβολή σου στο θέμα, αλλά δεν χρειάζομαι ψυχογράφημα.stavmanr έγραψε: 20 Ιαν 2021, 13:32Ξεκίνησες ένα νήμα για τον εαυτό σου και βρίσκεις "μουλωχτό" κάποιον που σου γράφει επάνω σε αυτό, ιδιαίτερα ευγενικά, χωρίς ίχνος προσβολής;Πασιφάη έγραψε: 20 Ιαν 2021, 13:18
Ξεκίνησα ένα νήμα και είπα πως επί 12 συναπτά έτη ασχολούμουν νυχθημερόν, με πράγματα που εντέλει με έφθειραν. Ίσως ήταν και οι συνθήκες που περνούσα. Ίσως το οτιδήποτε.
Γενική κουβέντα ανέκαθεν ήμουν αυτός ο χαρακτήρας. Αν δε σ'αρέσει βάλε με στο ιγκνόρ, διότι εγώ δεν αλλάζω τρόπο έκφρασης. Ή αν το θες κι αλλιώς, επιλέγω που θα μιλήσω ''σωστά'', εφόσων με σέβονται. Κι εσύ δεν σέβεσαι. Είσαι μουλωχτός ρε μαν κι έμενα τέτοιοι τύποι, μου κάθονται στο λαιμό.
Δεν σε καταλαβαίνω.
Υποστηρίζεις ότι το διαδίκτυο σε έφθειρε και σου δείχνω ότι ναι, σε έφθειρε. Δεν ξέρω αν είναι το διαδίκτυο η αιτία που επιτίθεσαι σε κάθε ποστ, αλλά σε έφθειρε. Συμφωνούμε. Δεν σε απαξιώνω. Όλοι φθείρονται, κουράζονται, όχι μόνο στο διαδίκτυο, αλλά και σε κάθε κοινωνική ή μαζική συναναστροφή.
Δεν είσαι μόνη.
Γράφεις πόσο ψυχοφθόρο είναι το διαδίκτυο και σου γράφω ότι μας έχεις πεθάνει στα μπινελίκια, δείχνοντας παραδείγματα.
Δεν σου κάνω ψυχογράφημα. Δεν σε κρίνω. Δεν σε βρίζω.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Πασιφάη έγραψε: 22 Ιαν 2021, 12:04Ξεκίνησα ένα νήμα για να καταδείξω πόσο ψυχοφθόρο είναι το να ασχολείσαι διαρκώς με το διαδίκτυο. Αν σε ενοχλεί ο χαρακτήρας μου απ'την άλλη, ξεκαθάρισα απόλυτα το τι μπορείς να κάνεις. Σ'ευχαριστώ θερμά για την '' καίρια'' συμβολή σου στο θέμα, αλλά δεν χρειάζομαι ψυχογράφημα. Ότι έχω γράψει για το ποιόν που μου βγάζεις εδώ μέσα είναι η πικρή αλήθεια που αρνείσαι να δεις. Ίσως γιατί κανείς δεν στα έχει χώσει όπως πρέπει, για να μπεις στη θέση σου.stavmanr έγραψε: 20 Ιαν 2021, 13:32Ξεκίνησες ένα νήμα για τον εαυτό σου και βρίσκεις "μουλωχτό" κάποιον που σου γράφει επάνω σε αυτό, ιδιαίτερα ευγενικά, χωρίς ίχνος προσβολής;Πασιφάη έγραψε: 20 Ιαν 2021, 13:18
Ξεκίνησα ένα νήμα και είπα πως επί 12 συναπτά έτη ασχολούμουν νυχθημερόν, με πράγματα που εντέλει με έφθειραν. Ίσως ήταν και οι συνθήκες που περνούσα. Ίσως το οτιδήποτε.
Δεν σε καταλαβαίνω.
Δεν είσαι μόνη.
Επίσης για να λήγουμε και το θέμα περί μπινελικίων. Άνθρωποι που δεν σέβονται το λόγο μου, με ειρωνεύονται και προσπαθούν να κοροϊδέψουν με τρόπο ανήθικο όσα πρεσβεύω, λαμβάνουν τα ανάλογα. Και η ανηθικότητα δεν είναι απαραίτητο να συνοδεύεται από χυδαίες λέξεις. Οι άνθρωποι που είναι ανήθικοι, είναι χυδαίοι, δίχως να χρησιμοποιήσουν λιμανίσια διάλεκτο.
Δεν θα ασχοληθώ ξανά._
Καθόλου τοξική περσόνα
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Με πληγώνεις βαθειά..Θες να φύγω απ'το φόρουμ; Να εξαφανιστώ για να μη με βλέπεις; Να απαρνηθώ την πχωρουμική γνησιότητα ετων για πάρτη σου; Πες μου τι θες, Προς το παρόν θα πνίξω τον πόνο μου στο πιώμα..
- Γενιά της Αμαρτίας
Δεν μπορείς να φύγεις απ' το πχώρουμ. Δε σου ζητάω το αδύνατο.Πασιφάη έγραψε: 22 Ιαν 2021, 22:06Με πληγώνεις βαθειά..Θες να φύγω απ'το φόρουμ; Να εξαφανιστώ για να μη με βλέπεις; Να απαρνηθώ την πχωρουμική γνησιότητα ετων για πάρτη σου; Πες μου τι θες, Προς το παρόν θα πνίξω τον πόνο μου στο πιώμα..![]()
Αν μου το ζητήσεις, ίσως κάμω την καρδιά μου πέτρα.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 22 Ιαν 2021, 22:11Δεν μπορείς να φύγεις απ' το πχώρουμ. Δε σου ζητάω το αδύνατο.Πασιφάη έγραψε: 22 Ιαν 2021, 22:06Με πληγώνεις βαθειά..Θες να φύγω απ'το φόρουμ; Να εξαφανιστώ για να μη με βλέπεις; Να απαρνηθώ την πχωρουμική γνησιότητα ετων για πάρτη σου; Πες μου τι θες, Προς το παρόν θα πνίξω τον πόνο μου στο πιώμα..![]()
- Γενιά της Αμαρτίας
Και που θα διοχετεύεις την τοξικότητά σου; Άσε, καλύτερα εδώ.Πασιφάη έγραψε: 22 Ιαν 2021, 22:13Αν μου το ζητήσεις, ίσως κάμω την καρδιά μου πέτρα.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 22 Ιαν 2021, 22:11Δεν μπορείς να φύγεις απ' το πχώρουμ. Δε σου ζητάω το αδύνατο.Πασιφάη έγραψε: 22 Ιαν 2021, 22:06
Με πληγώνεις βαθειά..Θες να φύγω απ'το φόρουμ; Να εξαφανιστώ για να μη με βλέπεις; Να απαρνηθώ την πχωρουμική γνησιότητα ετων για πάρτη σου; Πες μου τι θες, Προς το παρόν θα πνίξω τον πόνο μου στο πιώμα..![]()
![]()
Μα θα γίνει έκρηξις..Πώς θ'αντέξω τόσα θύματα εδώ μέσα; Δεν μου πάει καρδιά ρε Γενιά..Βοήθα με ν'αλλάξω, να γίνω σωστή γυναίκα, καθώς πρέπει..Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 22 Ιαν 2021, 22:14Και που θα διοχετεύεις την τοξικότητά σου; Άσε, καλύτερα εδώ.Πασιφάη έγραψε: 22 Ιαν 2021, 22:13Αν μου το ζητήσεις, ίσως κάμω την καρδιά μου πέτρα.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 22 Ιαν 2021, 22:11
Δεν μπορείς να φύγεις απ' το πχώρουμ. Δε σου ζητάω το αδύνατο.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις
- 750 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Andromachi
-