τύπε, έκανες το εμβόλιο;Feindflug έγραψε: 22 Ιαν 2021, 21:17Τύπε, ότι μουσική και να ακούς, τα μπάσσα τα ρυθμίζεις με αυτό και μόνον
Εάν δε πρόκειται για ηχοσύστημα αυτοκινήτου, επιβάλλονται κατεβασμένα παράθυρα, οδήγηση μόνο με το αριστερό ψηλά στο τιμόνι, κορμός γερμένος δεξιά και χαζεύεις ύποπτα πάνω από τον αριστερό σου ώμο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πρόβλημα με αναπαραγωγή ήχου σε 5.1 ηχεία
-
Γενιά της Αγαμίας
Re: Πρόβλημα με αναπαραγωγή ήχου σε 5.1 ηχεία
Όχι. δικέ μου. Εσύ;Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 22 Ιαν 2021, 21:32τύπε, έκανες το εμβόλιο;Feindflug έγραψε: 22 Ιαν 2021, 21:17Τύπε, ότι μουσική και να ακούς, τα μπάσσα τα ρυθμίζεις με αυτό και μόνον
Εάν δε πρόκειται για ηχοσύστημα αυτοκινήτου, επιβάλλονται κατεβασμένα παράθυρα, οδήγηση μόνο με το αριστερό ψηλά στο τιμόνι, κορμός γερμένος δεξιά και χαζεύεις ύποπτα πάνω από τον αριστερό σου ώμο.![]()
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
Γενιά της Αγαμίας
εγώ δικέ μου χρειάζομαι δραστικότερες λύσειςFeindflug έγραψε: 22 Ιαν 2021, 21:34Όχι. δικέ μου. Εσύ;Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 22 Ιαν 2021, 21:32τύπε, έκανες το εμβόλιο;Feindflug έγραψε: 22 Ιαν 2021, 21:17
Τύπε, ότι μουσική και να ακούς, τα μπάσσα τα ρυθμίζεις με αυτό και μόνον
Εάν δε πρόκειται για ηχοσύστημα αυτοκινήτου, επιβάλλονται κατεβασμένα παράθυρα, οδήγηση μόνο με το αριστερό ψηλά στο τιμόνι, κορμός γερμένος δεξιά και χαζεύεις ύποπτα πάνω από τον αριστερό σου ώμο.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση