Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 22 Ιαν 2021, 20:14
Καλά και σε εμένα όποια γυναίκα δεν μου λέγει ξεκάθαρα ναι σε όλα ...δεν έχει κέρασμα μπουκάλι ουίσκι στα μπουζούκια !!
Άμεσος και σαφής εκβιαστική η στάση μου
Δεν μου κάθεσαι ..δεν σε κερνάω !!
δεν εχω κερασει ποτε μπουκαλι στα μπουζουκια, η οτιδηποτε αλλο προκειμενου να γαμησω. ουτε εχω εκβιασει πηδημα με οποιονδηποτε τροπο.
ζουμε σε διαφορετικους κοσμους.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 22 Ιαν 2021, 20:14
Καλά και σε εμένα όποια γυναίκα δεν μου λέγει ξεκάθαρα ναι σε όλα ...δεν έχει κέρασμα μπουκάλι ουίσκι στα μπουζούκια !!
Άμεσος και σαφής εκβιαστική η στάση μου
Δεν μου κάθεσαι ..δεν σε κερνάω !!
δεν εχω κερασει ποτε μπουκαλι στα μπουζουκια, η οτιδηποτε αλλο προκειμενου να γαμησω. ουτε εχω εκβιασει πηδημα με οποιονδηποτε τροπο.
ζουμε σε διαφορετικους κοσμους.
Σημασία έχει το αποτέλεσμα
Το εάν γ-μ-ς με μέσο την ομορφιά του η άλλο τρόπο είναι αδιάφορο .
Naida έγραψε: 22 Ιαν 2021, 20:12
Δεν πήγαινε για σεξ. Δεν ήταν αγόρι της κάποιος από τους δυο. Πήγαν βόλτα και τους ακολούθησε στο σπίτι.
Η διαφορά είναι ότι η Τοπαλουδη δολοφονήθηκε. Αν δεν την σκότωναν μπορεί και να μην έκανε καταγγελία. Οπότε ξαναγυρίζω στο ερώτημα. Πήγαινε γυρεύοντας;
δε θυμαμαι απεξω την ιστορια. αν πριν πει στο σπιτι τους της ειχαν κανει σαφεις τις προθεσεις τους (προσπαθωντας να τη φιλησουν ας ποιυμε) και ενω δε ηθελε, πηγε, τοτε ναι, πηγαινε γυρευοντας. αν την κοροιδεψαν με καποια αλλη αφορμη να παει, οχι.
δω λεμε ξεκαθαρα εδειξε ο αλλος προθεση ηταν απολυτα σαφης στο τι θελει. δεν ειναι δειγμα αρχικης συναινεσης οτι πηγε στο δωματιο του;
να ξαναπω οτι το "πηγαινε γυρευοντας" δεν αθωωνει τον βιαστη ετσι; οποια στιγμη μπαινει φρενο πρεπει να γινεται δεκτο.
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 22 Ιαν 2021, 20:17
Το φλερτ και το καμάκι είναι πόλεμος κυριαρχίας
Κάθε γυναίκα βλέπει τον εαυτό της σαν φρούριο που ένας άντρας θα πρέπει να αγωνιστεί να το κυριέψει
Καμία γυναίκα δεν λέγει ξεκάθαρα ναι ακόμη και εάν σε θέλει σαν τρελή για να μην την περάσεις για εύκολη και ανήθικη
δεν ξερω τι γυναικες συναναστρεφεσαι.
σε εμενα ολες ξεκαθαρα εχουν μιλησει. καμμια δεν εχει κανει το φρουριο, ουτε πολεμους και μαλακιες.
ακομη και δωμεσα, (στο παλιο) εχω λαβει πμ που ελεγε στα ισια, ακριβως αυτο, να κανουμε σεξ. ντομπρα, μπεσα, χωρις φιοριτουρες.
Naida έγραψε: 22 Ιαν 2021, 20:12
Δεν πήγαινε για σεξ. Δεν ήταν αγόρι της κάποιος από τους δυο. Πήγαν βόλτα και τους ακολούθησε στο σπίτι.
Η διαφορά είναι ότι η Τοπαλουδη δολοφονήθηκε. Αν δεν την σκότωναν μπορεί και να μην έκανε καταγγελία. Οπότε ξαναγυρίζω στο ερώτημα. Πήγαινε γυρεύοντας;
δε θυμαμαι απεξω την ιστορια. αν πριν πει στο σπιτι τους της ειχαν κανει σαφεις τις προθεσεις τους (προσπαθωντας να τη φιλησουν ας ποιυμε) και ενω δε ηθελε, πηγε, τοτε ναι, πηγαινε γυρευοντας. αν την κοροιδεψαν με καποια αλλη αφορμη να παει, οχι.
δω λεμε ξεκαθαρα εδειξε ο αλλος προθεση ηταν απολυτα σαφης στο τι θελει. δεν ειναι δειγμα αρχικης συναινεσης οτι πηγε στο δωματιο του;
να ξαναπω οτι το "πηγαινε γυρευοντας" δεν αθωωνει τον βιαστη ετσι; οποια στιγμη μπαινει φρενο πρεπει να γινεται δεκτο.
Μάλιστα, ήσουν σαφέστατος.
ναι, ημουν, αλλα με ολοκληρο το κειμενο, μαζι με τα σβησμενα.
λεει ΑΝ.
ΑΝ ΔΕΝ, τοτε οχι, δεν πηγαινε γυρευοντας.
μη γινεσαι στραβμαρ.
Niki έγραψε: 22 Ιαν 2021, 19:59
Η εκμετάλλευση θέσης εξουσίας για σεξουαλική χειραγώγηση /καταπίεση εδώ και λίγα χρόνια την λέμε Ζαχοπούλεια και κάπου εκεί έπρεπε να σταματήσει αλλά δυστυχώς συνεχίζεται.
Συναλλαγη λεγεται και ειναι ενας απο τους δυο πυρηνες του λιμπεραλισμου. 1. Ολα ειναι προς πωληση/συναλλαγη και 2. η αυξηση του κερδους. Ετσι ακριβως ειδαμε και τον Ζαχοπουλο με την γυναικα που εκανε συναλλαγη για μια θεση στο δημοσιο. Αλλη/αλλος εκανε συναλλαγη για ενα μεταλλιο, για μια θεση στο σινεμα, στο θεατρο, για ενα ρετιρε, για χρημα, για ενα αυτοκινητο, για luxury διακοπες κοκ....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Καμία γυναίκα δεν λέγει ξεκάθαρα ναι ακόμη και εάν σε θέλει σαν τρελή για να μην την περάσεις για εύκολη και ανήθικη
Αυτά έχουν αλλάξει πια. Δεν θα σε κυνηγήσει κιόλας οκ, αλλά θα σου δείξει ότι ενδιαφέρεται. Ξέρω άντρες που πραγματικά δεν νιώθουν ακόμα και με τα όχι. Χτίζουν μια φαντασίωση στο κεφάλι τους, αρνούνται να δεκτούν την απόρριψη και συνεχίζουν να ενοχλούν. Ξεκόλλα ρε μλκ δεν σε θέλει - με θέλει απλά το παίζει δύσκολη. Ε τρώνε το μπλοκ τους από παντού και μετά βρίζουν.
Γενικά συμφωνώ με τη στρατηγική των από πάνω. Όταν λένε όχι πάμε παρακάτω, υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές. Αν λέει όχι και εννοεί ναι, έπαιξε και έχασε.
Niki έγραψε: 22 Ιαν 2021, 19:59
Η εκμετάλλευση θέσης εξουσίας για σεξουαλική χειραγώγηση /καταπίεση εδώ και λίγα χρόνια την λέμε Ζαχοπούλεια και κάπου εκεί έπρεπε να σταματήσει αλλά δυστυχώς συνεχίζεται.
Συναλλαγη λεγεται και ειναι ενας απο τους δυο πυρηνες του λιμπεραλισμου. 1. Ολα ειναι προς πωληση/συναλλαγη και 2. η αυξηση του κερδους. Ετσι ακριβως ειδαμε και τον Ζαχοπουλο με την γυναικα που εκανε συναλλαγη για μια θεση στο δημοσιο. Αλλη/αλλος εκανε συναλλαγη για ενα μεταλλιο, για μια θεση στο σινεμα, στο θεατρο, για ενα ρετιρε, για χρημα, για ενα αυτοκινητο, για luxury διακοπες κοκ....
..και άλλες γυναίκες για ένα μπουκάλι ουίσκι στα μπουζούκια πρώτη πίστα ..
Το φλερτ και το καμάκι είναι πόλεμος κυριαρχίας
Κάθε γυναίκα βλέπει τον εαυτό της σαν φρούριο που ένας άντρας θα πρέπει να αγωνιστεί να το κυριέψει
δεν ξερω τι γυναικες συναναστρεφεσαι.
σε εμενα ολες ξεκαθαρα εχουν μιλησει. καμμια δεν εχει κανει το φρουριο, ουτε πολεμους και μαλακιες.
ακομη και δωμεσα, (στο παλιο) εχω λαβει πμ που ελεγε στα ισια, ακριβως αυτο, να κανουμε σεξ. ντομπρα, μπεσα, χωρις φιοριτουρες.
και μετά και μετά;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Αυτά έχουν αλλάξει πια. Δεν θα σε κυνηγήσει κιόλας οκ, αλλά θα σου δείξει ότι ενδιαφέρεται. Ξέρω άντρες που πραγματικά δεν νιώθουν ακόμα και με τα όχι. Χτίζουν μια φαντασίωση στο κεφάλι τους, αρνούνται να δεκτούν την απόρριψη και συνεχίζουν να ενοχλούν. Ξεκόλλα ρε μλκ δεν σε θέλει - με θέλει απλά το παίζει δύσκολη. Ε τρώνε το μπλοκ τους από παντού και μετά βρίζουν.
Γενικά συμφωνώ με τη στρατηγική των από πάνω. Όταν λένε όχι πάμε παρακάτω, υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές. Αν λέει όχι και εννοεί ναι, έπαιξε και έχασε.
Οι καταστάσεις στην Ελλάδα ΔΕΝ έχουν αλλάξει
Μια Ελληνίδα το παίζει δύσκολη γιατί έτσι νιώθει ότι δεν θα θεωρηθεί εύκολη και ανήθικη εάν πει αμέσως και ξεκάθαρσ ναι
Και οι περισσότερες γυναίκες είναι της αρχής
Τραβάμε και ας κλαίω ..ώστε όταν πέσω δεν θα έχω ενοχές ότι είμαι εύκολη
Ασέβαστος έγραψε: 22 Ιαν 2021, 20:34
ναι, ημουν, αλλα με ολοκληρο το κειμενο, μαζι με τα σβησμενα.
λεει ΑΝ.
ΑΝ ΔΕΝ, τοτε οχι, δεν πηγαινε γυρευοντας.
μη γινεσαι στραβμαρ.
Φυσικά και ήσουν σαφής. Καμία σημασία δεν έχει το υπόλοιπο κείμενο. Σημασία έχει αυτό το πήγαινε γυρεύοντας Φυσικά επειδή δολοφονήθηκε ήταν όντως βιασμος. Αν γλιτωνε αυτό το παιδί μπορεί να μη το κατήγγειλε. Και ο λόγος είσαι εσύ. Που για να πειστείς ότι ήταν βιασμος πρέπει να δολοφονηθεί η γυναίκα ή να ξυλοξοπηθεί, να της σκίσει τα ρούχα, να είναι σε άθλια κατάσταση, να αυτοκτονήσει. Να φανεί ρε αδερφέ ότι πάλεψε. Αλλιώς το όχι της δεν ήταν και τόσο ισχυρό μάλλον ήθελε, μάλλον του κουνήθηκε. Γενικά ρε παιδί μου πήγαινε γυρευοντας. Για αυτό αναρτήσεις σαν την παρακάτω ρίχνει ροχάλα στους χυδαιους άντρακλες κατευθείαν στα μούτρα. Όπως τους πρέπει
Οι καταστάσεις στην Ελλάδα ΔΕΝ έχουν αλλάξει
Μια Ελληνίδα το παίζει δύσκολη γιατί έτσι νιώθει ότι δεν θα θεωρηθεί εύκολη και ανήθικη εάν πει αμέσως και ξεκάθαρσ ναι
Και οι περισσότερες γυναίκες είναι της αρχής
Τραβάμε και ας κλαίω ..ώστε όταν πέσω δεν θα έχω ενοχές ότι είμαι εύκολη