Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Σοβαρά τώρα, αν βρείς άνδρα ο οποίος να συμφωνεί μαζί σου, δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι άνδρας.
Δεν το λέω για να σε μειώσω, απλά οι άνδρες, οι κανονικοί άνδρες, ΔΕΝ σκέφτονται όπως εσύ.
Τι εννοείς;
Θυμάσαι που σου είχα πεί οτι θεωρώ πως είσαι κάπως αφελής? Ε, αυτό. Έχει πολλές προεκτάσεις.
μονο αφελής δεν ειναι
γνωριζει πολυ καλα τα χαρακτηριστικα που θέλει να εχει το ιδανικο της ταιρι
Δεν φωτογράφισε το υποτιθέμενο "κελεπούρι"... αλλά τον κυνηγό.
Εγώ είμαι ο κυνηγός;
Ό,τι κελεπούρι και να βρεις ξέρεις πολύ καλά πως θα το κρατήσεις. Αυτό έλαβα από τα λόγια του Άγη και την στιχομυθία. Αν αυτό εσύ το θεωρείς δεδομένο και προχωράς στο τι θες εσύ... αλλάζει.
απο μονη της μια συνταξη όσο μεγάλη και να ειναι δεν θα σε ενδιεφερε
Αλλά τι θα με ενδιέφερε;
αυτα που εγραψες στα μνμτα σου
Ότι θέλω έναν άνθρωπο χαλαρό, να περνάμε καλά και να γελάμε να αράξουμε και να γεράσουμε μαζί ; αυτό θέλω όντως. Όχι τωρα όμως σε καμια 15ρια χρόνια. Δεν ξέρω γιατί αυτό συνάδει με "θέλεις μπαμπά νο2". Μόνο το μυαλό σου ξέρει.
Δεν φωτογράφισε το υποτιθέμενο "κελεπούρι"... αλλά τον κυνηγό.
Εγώ είμαι ο κυνηγός;
Ό,τι κελεπούρι και να βρεις ξέρεις πολύ καλά πως θα το κρατήσεις. Αυτό έλαβα από τα λόγια του Άγη και την στιχομυθία. Αν αυτό εσύ το θεωρείς δεδομένο και προχωράς στο τι θες εσύ... αλλάζει.
Πως θα το κρατήσω το κελεπούρι; βασικά πως και που βρίσκουμε κελεπούρια;
Ενίοτε είμαστε όλοι κυνηγοί και θηράματα, ανάλογα με την περίπτωση και οι όροι δεν είναι πάντα σταθεροί από κυνηγός μπορεί να γίνεις θρύμμα και το ανάποδο.
Αν δεις τώρα κάποιον που θέλει να το παίξει κυνηγός (πηροί τις προϋποθέσεις) και δεν το 'χει θα τον αφήσεις, δεν θα γίνεις κυνηγός;
stergiosbik έγραψε: 22 Ιαν 2021, 14:20
Που βλεπετε ρε την ομορφια στην Συνατσακη;
Εχει το σαγονι του Γιατσεκ Γκμοχ,ασχημο στομα και ειναι και φαντασμενο βουρλο.
Ουτε για ψυχικο δεν εμπαινα.