!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
εκτός από φορ θα πάρει και χαφ τελικά για την επίθεση. Μάλλον τον Ταμάρι πρώην του ΑΠΟΕΛ που πουλήθηκε φέτος στο Βέλγιο αλλά τα χει σπάσει με τους βέλγους
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- Eθνικοκοινωνιστης
μανατζερομαδα 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
ρε αφήστε τώρα τους δανεισμούς τις μεταγραφές και πείτε μας τι θα κάνετε όταν ο παλέτας στηρίξει Ζαγοράκη για την ΕΠΟ
ξέρουμε, ξέρουμε, θα αρχίσετε το τροπάριο "και για εσάς ψήφισε ο γαύρος να μην πέσετε"...
ξέρουμε, ξέρουμε, θα αρχίσετε το τροπάριο "και για εσάς ψήφισε ο γαύρος να μην πέσετε"...
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Θα κράξουμε βαζελάκο τον παλέτα. Αυτό που δεν κάνατε εσείς όταν ο Αφραγκούζος σαν έφερνε δανεικούς παίχτες από την ομάδα που σας διέλυσε με Κύζα και κουτάκι Ιβιτς.Tarkovsky έγραψε: 21 Ιαν 2021, 18:33 ρε αφήστε τώρα τους δανεισμούς τις μεταγραφές και πείτε μας τι θα κάνετε όταν ο παλέτας στηρίξει Ζαγοράκη για την ΕΠΟ![]()
Ένα αηδιαστικό παρακράτος αρχίζει πλέον και ξετυλίγεται στη Θεσσαλονίκη, η κιτρινόμαυρη εγκληματική συμμορία έκανε το μοιραίο λάθος. Πλέον δεν υπάρχει μόνο η πλεκτάνη με τον Σιαμπάνη αλλά και απόπειρα ανθρωποκτονίας από άνθρωπο της ΠΑΕ που αναγνωρίστηκε από τις αρχές.
Αντε ρε οπαδέ της ομάδας που οπαδοί σου δολοφόνησαν τον Τόσκο μας μιλάς για παρακράτος. Τα τέσσερα πέρυσι και η νίκη φέτος σαν πονούν ακόμα.Maspoli έγραψε: 22 Ιαν 2021, 12:54 Ένα αηδιαστικό παρακράτος αρχίζει πλέον και ξετυλίγεται στη Θεσσαλονίκη, η κιτρινόμαυρη εγκληματική συμμορία έκανε το μοιραίο λάθος. Πλέον δεν υπάρχει μόνο η πλεκτάνη με τον Σιαμπάνη αλλά και απόπειρα ανθρωποκτονίας από άνθρωπο της ΠΑΕ που αναγνωρίστηκε από τις αρχές.
Καλά κάτσε να δούμε τι θα πει η αστυνομία γιατί από διαρροές .Προφανώς λες για το πιστολίδι στο ιπποκράτειοMaspoli έγραψε: 22 Ιαν 2021, 12:54 Ένα αηδιαστικό παρακράτος αρχίζει πλέον και ξετυλίγεται στη Θεσσαλονίκη, η κιτρινόμαυρη εγκληματική συμμορία έκανε το μοιραίο λάθος. Πλέον δεν υπάρχει μόνο η πλεκτάνη με τον Σιαμπάνη αλλά και απόπειρα ανθρωποκτονίας από άνθρωπο της ΠΑΕ που αναγνωρίστηκε από τις αρχές.
Όσο για τον Σιαμπάνη πια πλεκτάνη ; Μόνη σας πάλι καρφώνεστε όπως με την Ξάνθη
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Τελειώνει η πούστρα ο Καρυπίδης
καλά μας έπεισες ιβανακο.
εν τ μεταξύ όλα ρεπορταζ από το εθνός βγαίνουν
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Maspoli έγραψε: 22 Ιαν 2021, 12:54 Ένα αηδιαστικό παρακράτος αρχίζει πλέον και ξετυλίγεται στη Θεσσαλονίκη
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 434 Απαντήσεις
- 15908 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rakomelofronas
-
- 910 Απαντήσεις