Μου φαινεται οτι εχουν δικιο οσοι λενε οτι πολλα απο τα εσοδα της ΠΑΕ πανε στο γηπεδο, δεν εχουν άλλη εξηγηση οι μεταγραφικοι στοχοι που κοιταζει η ομαδα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΑΕΚ
Re: ΑΕΚ
Μπράβο στον κύριο Μελισσανίδη που διέγνωσε έγκαιρα το πρόβλημα που εχει η κούλα στην άμυνα και προχωρά άμεσα στην ενίσχυση της ομάδος, ασυμβίβαστος κι ανυποχώρητος στις λαϊκιστικές κραυγές ενός θρασυδειλου μεγαλοϊδεατισμού, πιστός στο μεγάλο όραμα να φτιάξει έναν νοικοκυρεμένο σύλλογο. Διπλό μπράβο στον ευπατρίδη που ανοίγει την αγκάλη του σε Έλληνες ποδοσφαιριστές. Οι εθνικές ομάδες χρειάζονται μια επαγγελματική ομάδα όπου θα δοκιμάζονται συγκεντρώνουν πολύτιμες εμπειρίες διάφοροι φερελπιδες ποδοσφαιριστές ώστε να δείχνουν αν μπορούν να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους.
φτιαχνει και δευτερο γηπεδο ο μεγαλος τιγρης;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Επρεπε να παει στον μπασκετικο παοκακο ο Αγγελοπουλος να γινει ελληνας κροισος
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Παει το καψε ο παγουρας 
Τρώει παιδάκια κι αυτός; Σαν τον Εσιτι;jason0 έγραψε: 21 Ιαν 2021, 18:06 Αυτόν τον λατσι ο καραφλός θα του παρει και το σκαλπ αφού τον δει μέσα στα δίχτυα
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Στο λόγο μου, αυτό σκεφτόμουν κι εγώ σήμερα το πρωί.Orion22 έγραψε: 21 Ιαν 2021, 17:58 σιμάνσκι θέλω να τον δω σε τριάδα με σίμο και γαλανό (πολύ όργωμα γηπέδου και απ τους τρείς)
Στην Τούμπα πρέπει να παίξουν
4 πίσω και μετά
Σιμοες
Σιμανσκι - Γαλανό
Λιβαι - Λιβάγια - Μανταλος
Με 3 τρεχαντήρια δλδ απέναντι στις αργοκουρουτες του ΠΑΟΚ και χωρίς καθαρό φορ, με ψευτοεννιαρι
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Παντως ο Λιβαγια μια χαρα μπορει να παιξει 9αρι. Ειναι δυνατος, κραταει μπαλα, ανεβαζει την ομαδα, εχει εφεση στο σκοραρισμα, ειναι πιο γρηγορος στην εκτελεση απο τον Ολιβειρα.Prepon έγραψε: 21 Ιαν 2021, 21:00Στο λόγο μου, αυτό σκεφτόμουν κι εγώ σήμερα το πρωί.Orion22 έγραψε: 21 Ιαν 2021, 17:58 σιμάνσκι θέλω να τον δω σε τριάδα με σίμο και γαλανό (πολύ όργωμα γηπέδου και απ τους τρείς)
4 πίσω και μετά
Σιμοες
Σιμανσκι - Γαλανό
Με 3 τρεχαντήρια δλδ απέναντι στις αργοκουρουτες του ΠΑΟΚ και χωρίς καθαρό φορ, με ψευτοεννιαρι
Winter is coming
Δεν είναι κλασικό εννιάρι.Lestat έγραψε: 21 Ιαν 2021, 21:05Παντως ο Λιβαγια μια χαρα μπορει να παιξει 9αρι. Ειναι δυνατος, κραταει μπαλα, ανεβαζει την ομαδα, εχει εφεση στο σκοραρισμα, ειναι πιο γρηγορος στην εκτελεση απο τον Ολιβειρα.Prepon έγραψε: 21 Ιαν 2021, 21:00Στο λόγο μου, αυτό σκεφτόμουν κι εγώ σήμερα το πρωί.Orion22 έγραψε: 21 Ιαν 2021, 17:58 σιμάνσκι θέλω να τον δω σε τριάδα με σίμο και γαλανό (πολύ όργωμα γηπέδου και απ τους τρείς)
4 πίσω και μετά
Σιμοες
Σιμανσκι - Γαλανό
Δεν του αρέσει κιόλας να παίζει μες στο κουτί, έτσι έχει δηλώσει.
Αλλά για το συγκεκριμένο ματς νομίζω ταιριάζει απόλυτα. Να αφήσουμε τους βαρελοισλανδους να κοιτιουνται μόνοι τους στην περιοχή τους και οι δικοί μας , ουσιαστικά έξι χαφ , να είναι απέξω και να περιμένουν την ευκαιρία να χτυπήσουμε σαν το φίδι
https://m.youtube.com/watch?v=dPQZuP1CFvs
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- Obi Wan Iakobi
Θα τιναξει τη μπανκα στον αεραOrion22 έγραψε: 22 Ιαν 2021, 09:57
Τσάλεντζ αξεπτεντ
https://www.enwsi.gr/946185/aek/aek-pod ... me_section
![]()
![]()
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Eθνικοκοινωνιστης
με 3 6αρια απλα η ομαδα θα ειναι κομμενη στα δυο και θα ξεκινας σιγουρα οτι εσυ δεν προκειται να σκοραρεις χωρις να ειναι σιγουρο οχι δεν θα φαςPrepon έγραψε: 21 Ιαν 2021, 21:00Στο λόγο μου, αυτό σκεφτόμουν κι εγώ σήμερα το πρωί.Orion22 έγραψε: 21 Ιαν 2021, 17:58 σιμάνσκι θέλω να τον δω σε τριάδα με σίμο και γαλανό (πολύ όργωμα γηπέδου και απ τους τρείς)
4 πίσω και μετά
Σιμοες
Σιμανσκι - Γαλανό
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα