δεν υπαρχει κανενας λογος
ελλεηνιδα είναι οποια εχει τρικυμια στον εγκεφαλο και ανικανοτητα λογικης σκεψης συνεχιζοντας την παραδοση της κατινοβλαχας μεγαιρας
Ναι με την κοπέλα τι σχέση έχουν όλα αυτά δεν κατάλαβα. Επειδή πάτησε κάποιος χαχα που δεν ξέρει καν αν όντως είναι ο πρώην της. Συν ότι πολλές φορές μπορεί να πατηθεί κατά λάθος το χαχα.
Naida έγραψε: 21 Ιαν 2021, 15:05Ναι με την κοπέλα τι σχέση έχουν όλα αυτά δεν κατάλαβα. Επειδή πάτησε κάποιος χαχα που δεν ξέρει καν αν όντως είναι ο πρώην της. Συν ότι πολλές φορές μπορεί να πατηθεί κατά λάθος το χαχα.
Μάλλον εγώ δεν έχω καταλάβει σωστά τι έχει συμβεί, μιας και δεν ξέρει καν αν είναι πρώην.Paris έγραψε: 21 Ιαν 2021, 15:15Naida έγραψε: 21 Ιαν 2021, 15:05Ναι με την κοπέλα τι σχέση έχουν όλα αυτά δεν κατάλαβα. Επειδή πάτησε κάποιος χαχα που δεν ξέρει καν αν όντως είναι ο πρώην της. Συν ότι πολλές φορές μπορεί να πατηθεί κατά λάθος το χαχα.Paris έγραψε: 21 Ιαν 2021, 14:31
ελλεηνιδα είναι οποια εχει τρικυμια στον εγκεφαλο και ανικανοτητα λογικης σκεψης συνεχιζοντας την παραδοση της κατινοβλαχας μεγαιρας
δικαιωμα της να ειχε γκομενους
δικαιωμα τυχον πρωην γκομενου να ανεβασει φωτογραφια τους και να γραψει χαχα η χου χου η χεχε η χεσε μας τα ιδια κανεις με ολους
αν ειναι αναληθες η αισθανεται προσβεβλημενη υπαρχει και η προσφυγη στην δικαιοσυνη
το γνωριζουν οι εμπλεκομενοι ( και σιγουρα καποιοι καποιες που τους γνωριζαν αν ισχυει η οχι )Naida έγραψε: 21 Ιαν 2021, 15:21Μάλλον εγώ δεν έχω καταλάβει σωστά τι έχει συμβεί, μιας και δεν ξέρει καν αν είναι πρώην.Paris έγραψε: 21 Ιαν 2021, 15:15Naida έγραψε: 21 Ιαν 2021, 15:05
Ναι με την κοπέλα τι σχέση έχουν όλα αυτά δεν κατάλαβα. Επειδή πάτησε κάποιος χαχα που δεν ξέρει καν αν όντως είναι ο πρώην της. Συν ότι πολλές φορές μπορεί να πατηθεί κατά λάθος το χαχα.
δικαιωμα τυχον πρωην γκομενου να ανεβασει φωτογραφια τους και να γραψει χαχα η χου χου η χεχε η χεσε μας τα ιδια κανεις με ολους
αν ειναι αναληθες η αισθανεται προσβεβλημενη υπαρχει και η προσφυγη στην δικαιοσυνη
Αφού ο Πάνας που μας αναφέρει το στόρι λέει ότι δεν γνωρίζει αν είναι πρώην απλά το υπέθεσε λόγω του χαχα. Εσύ που το ξέρεις;Paris έγραψε: 21 Ιαν 2021, 15:29το γνωριζουν οι εμπλεκομενοι ( και σιγουρα καποιοι καποιες που τους γνωριζαν αν ισχυει η οχι )Naida έγραψε: 21 Ιαν 2021, 15:21Μάλλον εγώ δεν έχω καταλάβει σωστά τι έχει συμβεί, μιας και δεν ξέρει καν αν είναι πρώην.Paris έγραψε: 21 Ιαν 2021, 15:15
αναλογα κανουν τις κινησεις τους
δεν βλεπω τιποτα μεμπτο ΑΝ οντως ηταν γκομενα του και το εγραψε
εσυ βλεπεις ;
μααα δεν το γνωριζωNaida έγραψε: 21 Ιαν 2021, 15:35Αφού ο Πάνας που μας αναφέρει το στόρι λέει ότι δεν γνωρίζει αν είναι πρώην απλά το υπέθεσε λόγω του χαχα. Εσύ που το ξέρεις;Paris έγραψε: 21 Ιαν 2021, 15:29το γνωριζουν οι εμπλεκομενοι ( και σιγουρα καποιοι καποιες που τους γνωριζαν αν ισχυει η οχι )Naida έγραψε: 21 Ιαν 2021, 15:21
Μάλλον εγώ δεν έχω καταλάβει σωστά τι έχει συμβεί, μιας και δεν ξέρει καν αν είναι πρώην.
εσυ βλεπεις ;![]()
Εξαρτάται.Paris έγραψε: 21 Ιαν 2021, 15:52μααα δεν το γνωριζωNaida έγραψε: 21 Ιαν 2021, 15:35Αφού ο Πάνας που μας αναφέρει το στόρι λέει ότι δεν γνωρίζει αν είναι πρώην απλά το υπέθεσε λόγω του χαχα. Εσύ που το ξέρεις;Paris έγραψε: 21 Ιαν 2021, 15:29
το γνωριζουν οι εμπλεκομενοι ( και σιγουρα καποιοι καποιες που τους γνωριζαν αν ισχυει η οχι )
εσυ βλεπεις ;![]()
εγραψα ''τυχον'' '' ΑΝ'' '' το γνωριζουν οι εμπλεκομενοι ''
δεν βλεπω ομως τιποτα κακο αν λεμε ΄΄ την ειχα γκομενα και επαιρνε εκπληκτικες πιπες ''
εκτος αν απαγορευεται να μιλαμε για το παρελθον των κοριτσιωνε
μονο απο το αν αληθευει η οχιNaida έγραψε: 21 Ιαν 2021, 16:00Εξαρτάται.Paris έγραψε: 21 Ιαν 2021, 15:52μααα δεν το γνωριζωNaida έγραψε: 21 Ιαν 2021, 15:35
Αφού ο Πάνας που μας αναφέρει το στόρι λέει ότι δεν γνωρίζει αν είναι πρώην απλά το υπέθεσε λόγω του χαχα. Εσύ που το ξέρεις;![]()
εγραψα ''τυχον'' '' ΑΝ'' '' το γνωριζουν οι εμπλεκομενοι ''
δεν βλεπω ομως τιποτα κακο αν λεμε ΄΄ την ειχα γκομενα και επαιρνε εκπληκτικες πιπες ''
εκτος αν απαγορευεται να μιλαμε για το παρελθον των κοριτσιωνε
εγω δεν καταλαβα τιποτα. καποιοι εκαναν λαικ, μετα καποιος εκανε χαχαχα, ο οποιος μπορει να ηταν η να μην ηταν πρωην, και τελοσπαντων τι σημασια εχουν ολα αυτα;