Ειχες συμπληρωσει εσυ!Isomnia έγραψε: 12 Απρ 2018, 16:03 Εγώ έστειλα πμ σε 2 ήδη πιστοποιημένους. Πόσους χρειάζομαι ακόμα;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επαλήθευση username!
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Επαλήθευση username!
Ε ναι το πατατακι ειχεςYouOnlyLiveOnce έγραψε: 12 Απρ 2018, 15:51Custom_F έγραψε: 12 Απρ 2018, 15:46YouOnlyLiveOnce έγραψε: 12 Απρ 2018, 15:45 το ιδιο νικ ειχα. και απο οσο θυμαμαι με το ιδιο εμαιλ
που γραφτηκα εδω,ειχα γραφτει και στο αλλο.
Γιολακι σου πατησα μια!!!!!!
(πες το προηγουμενο, ισως το θυμουνται καλυτερα)Αχ σας ευχαριστω , με συγκινησατεwaldorf έγραψε: 12 Απρ 2018, 15:48 Με την επιβεβαίωση της custom (με τόσο θερμό τρόπο),έριξα κι εγώ μία για το καλό!![]()
![]()
Παλιοτερα ειχα νικ πατατακι!
Κι εκανες σ ολες τις πλατφορμες ε μαιλ λογαριασμους για να συμμετέχεις σε παιχνίδια ον λαιν
- Cecily Anne
Ινσομνια, δε χρειάζεσαι τπτ.
Θα περιμένετε να δει ο Σπύρος τις αναφορές και να σας αλλάξει.
Θα περιμένετε να δει ο Σπύρος τις αναφορές και να σας αλλάξει.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Όχι ρε πρέπει πρώτα να ελεγχθούν, θα σου έρθει και ειδοποίηση ότι ελέγχθηκαν.Custom_F έγραψε: 12 Απρ 2018, 16:04 Τρεις με μενα. Γιατι δεν εγινε μπλε; Πρεπει να βγουν και να ξαναμπουν;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Οκ, ευχαριστώ πολύ κύριοι και κυρίες, θα σας θυμηθώ στα ποστς σας!
In romine tirmeno Ne romine to fa maginas per meno per imentira
- YouOnlyLiveOnce
Custom_F έγραψε: 12 Απρ 2018, 15:53Ωωωωω ναι! Ηθελα να το πεις εσυ για επιβεβαιωση! Μεχρι και το αβαταρ θυμαμαι με κεινη την κοπελα! Απο ποια σειρα; ε;ε;ε;εε;ε; Γιαααα πες!!!!![]()
http://www.imdb.com/title/tt1578873/

- Cecily Anne
Όλα τα άπλυτα στη φόρα.bluerose έγραψε: 12 Απρ 2018, 16:05
Κι εκανες σ ολες τις πλατφορμες ε μαιλ λογαριασμους για να συμμετέχεις σε παιχνίδια ον λαιν
Πάω να φάω ψαρόσουπα γιαγιάς.
Μπαιιιι
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- hellegennes
Ο έλεγχος περιλαμβάνει μέτρηση βιομετρικών χαρακτηριστικών; Να στείλω τις διαστάσεις όλων των μελών μου;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- YouOnlyLiveOnce
bluerose έγραψε: 12 Απρ 2018, 16:05
Ε ναι το πατατακι ειχες
που τα θυμαστε ολα καλε; Μπραβο!
YouOnlyLiveOnce έγραψε: 12 Απρ 2018, 16:06Custom_F έγραψε: 12 Απρ 2018, 15:53Ωωωωω ναι! Ηθελα να το πεις εσυ για επιβεβαιωση! Μεχρι και το αβαταρ θυμαμαι με κεινη την κοπελα! Απο ποια σειρα; ε;ε;ε;εε;ε; Γιαααα πες!!!!![]()
![]()
http://www.imdb.com/title/tt1578873/
![]()
Με συνημμένες φωτογραφίες και οι διαστάσεις σε ημπέριαλ.hellegennes έγραψε: 12 Απρ 2018, 16:07 Ο έλεγχος περιλαμβάνει μέτρηση βιομετρικών χαρακτηριστικών; Να στείλω τις διαστάσεις όλων των μελών μου;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Αυτο το σκεφτηκα άφτα.sys3x έγραψε: 12 Απρ 2018, 16:05 Όχι ρε πρέπει πρώτα να ελεγχθούν, θα σου έρθει και ειδοποίηση ότι ελέγχθηκαν.
Cecily Anne έγραψε: 12 Απρ 2018, 16:07Όλα τα άπλυτα στη φόρα.bluerose έγραψε: 12 Απρ 2018, 16:05
Κι εκανες σ ολες τις πλατφορμες ε μαιλ λογαριασμους για να συμμετέχεις σε παιχνίδια ον λαιν![]()
Πάω να φάω ψαρόσουπα γιαγιάς.
Μπαιιιι
Εγω θυμαμε που φρικαρε με τη βομβα στο κορδελιο
Οκ δεν ειχε κι αδικο
Αρα εκει κοντα μενει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bluerose την 12 Απρ 2018, 16:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τι θα γίνει με τον Χέλη ρε παιδιά;hellegennes έγραψε: 12 Απρ 2018, 16:07 Ο έλεγχος περιλαμβάνει μέτρηση βιομετρικών χαρακτηριστικών; Να στείλω τις διαστάσεις όλων των μελών μου;
Για να πάψει να γκρινιάζει, μπορώ να εγγυηθώ κι εγώ. Αυτός είναι! Δεν θα μπορούσε να τον αντιγράψει κανείς!
In romine tirmeno Ne romine to fa maginas per meno per imentira
- hellegennes
Δημόσια; Ντρέπομαι καλέ. Είναι πολύ μεγάλο το μήκος των χεριών μου.sys3x έγραψε: 12 Απρ 2018, 16:08Με συνημμένες φωτογραφίες και οι διαστάσεις σε ημπέριαλ.hellegennes έγραψε: 12 Απρ 2018, 16:07 Ο έλεγχος περιλαμβάνει μέτρηση βιομετρικών χαρακτηριστικών; Να στείλω τις διαστάσεις όλων των μελών μου;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,