!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Με την αγαμία να μείνεις . 
-
Γενιά της Αγαμίας
εχτές όλα καλά; ξαφνικά ούτε φωνή ούτε ακρόαση
Οφείλω να παραδεχτώ ότι κάποτε κάποιους ανθρώπους τους είχα παρεξηγήσει. 
the end
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Ποιους;Πάνας έγραψε: 21 Ιαν 2021, 12:22 Οφείλω να παραδεχτώ ότι κάποτε κάποιους ανθρώπους τους είχα παρεξηγήσει.![]()
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Παλιά ιστορία, αυτοί ξέρουν. Εσύ γράφτηκες σε κανένα ωδείο ή θα μας πάρεις τ' αυτιά;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 21 Ιαν 2021, 13:22Ποιους;Πάνας έγραψε: 21 Ιαν 2021, 12:22 Οφείλω να παραδεχτώ ότι κάποτε κάποιους ανθρώπους τους είχα παρεξηγήσει.![]()
the end
- Γενιά της Αμαρτίας
Τώρα είναι κλειστά. Όταν θα επιστρέψω μουσικά στο πχώρουμ θα είμαι η καλύτερη φωνή.Πάνας έγραψε: 21 Ιαν 2021, 13:29Παλιά ιστορία, αυτοί ξέρουν. Εσύ γράφτηκες σε κανένα ωδείο ή θα μας πάρεις τ' αυτιά;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 21 Ιαν 2021, 13:22Ποιους;Πάνας έγραψε: 21 Ιαν 2021, 12:22 Οφείλω να παραδεχτώ ότι κάποτε κάποιους ανθρώπους τους είχα παρεξηγήσει.![]()
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Έχω μια ελαφριά ζαλάδα, μια πείνα, έναν πόνο στην μέση, μια υπνηλία. Όλα μαζί 
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μπα το αντίθετο, έχουν περάσει οι μέρες και προειδοποιεί ότι έρχεται η κάθοδος
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Γενιά της Αμαρτίας
Έχει σημασία που είναι ΣΚ;
Έτσι κι αλλοιώς δεν μπορείς να κάνεις και πολλά.
Φαντάζομαι καλύτερα από το να είσαι στη δουλειά...
Yippie Kay Yay
Ε ναι, άλλο το σκ. Περισσότερος ελεύθερος χρόνος.Airman68 έγραψε: 22 Ιαν 2021, 15:09Έχει σημασία που είναι ΣΚ;
Έτσι κι αλλοιώς δεν μπορείς να κάνεις και πολλά.
Φαντάζομαι καλύτερα από το να είσαι στη δουλειά...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Γενιά της Αγαμίας
ξυπνάω το πρωί με κάτι μούτρα ναααα για δουλειά και έχω πάθει την πλακάρα μου στα μέσα μαζικής πατριαρχικής μεταφοράς με το πόσοι υπέροχοι πλανόδιοι μικροπωλητές και καλλιτέχνες ομορφαίνουν με τις πολύχρωμες φωνές τους το γύρω μου. Δίνω 20 σεντς σε ένα τσιγγανάκι που μου χαμογελάει αυθόρμητα καθώς βγαίνω από τον συρμό. Οι παραγγελίες σκάνε όλη μέρα ρε φίλεεεεεεεεε και έχω και τον κάθε άσχετο να λέει την αποψάρα του για το πώς θα κάνω εγώ την δουλειά μου: μπακ οφφ μίστερ διαταγές στην πατσαβούρα σου. Ο γλυκούλης μου αφεντικός κοιτάζει πίσω από το τζάμι με ύφος ΘΑΣΟΥΓΑΜΗΣΩΤΟΤΙΜΤΑΡΑΡΑΜΑΝΞΕΧΑΣΕΙΣΤΟΦΑΞΜΟΥ γλυκούλιιιιι δεν θα στο φέρω γω, να κουνηθεί η πατσαβούρα που ήθελες για γραμματέα. Βλέπω μήνυμα στο βάιμπερ ότι θέλει να με ξεσκίσει το βράδυ. Ετοιμάζω μία κειμενάρα που εξηγώ ψύχραιμα και όμορφα ότι αν θέλω φτηνό σεξάκι υπάρχουν και αλλού κοκοράκια και προσθέτω υστερόγραφο ΚΙΟΥΡΙΑ : από κόκορες βαρβάτους ξεμείναμε. Το στέλνω για να εκτονωθώ σε έναν προπροπρώην και στον έτσι μου απαντώ αν είναι καλά στις εφτάμιση. Η ώρα περνάει απελπιστικά αργά ρεεεεε φίλεεεεεε, έχω βάψει νύχια, έχω ξετινάξει το eshop του χόντο και κονταροχτυπηθεί με κάθε σεξιστικό γουρούνι στο φόρουμ. Βλέπω seen στο μήνυμα και 1.δεν απαντάει 2.είχε πει ότι θα κοιμάται επειδή δούλευε βράδυ ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑ 3.μία παραγγελία από χοντο είναι εξαντλημένη και αυτή μου άρεσε βασικά, τα άλλα τα πήρα συνοδευτικά τι θα τα κάνω τώρα ρεεεε φίλεεεε γράφεις διαθέσιμο σε Χ μέρες, το θέλω σε Χ ακριβώς μέρες, πήρες τα ωραία λεφτουδάκια μου; τα νεύρα μου ρε φίλεεε
Ο γλυκούλης μας δίνει το ΟΚ 8 λεπτά νωρίτερα για σχόλασμα, αυτό το μολύβι ματιών σε σκλάβωσε, νομίζεις τυχαία σου πετάω ματιές τόση ώρα? Τρέχω με την ψυχή στο στόμα να προλάβω σούπερ, και ο σύζυγος θα ήθελε να φάει τώρα σαν πασάς το ζεστό φαγάκι και τα παιδιά να γκρινιάζουν και η πεθερά μπάστακας και στην αξιολόγηση της εταιρίας θα σημειωνόταν ότι δέχτηκα να σχολάσω νωρίτερα σαν μείον επειδή είμαι ΓΥΝΑΙΚΑ, νιώθω όλα αυτά να με πιέζουν και ουρλιάζω στο ασανσέρ, όχι ρε φίλεεε δεν θα παίξω το ρολάκι σας. Παίρνω μια έτοιμη σαλάτα και ρύζι και γάλα να φτιάξω μια κοτόσουπα γιάμι. Με παίρνει ο ύπνος στον καναπέ, έχει πάει 7 και δεν έχω ξυρίσει πόδι νασουγαμησωγιαΠαρασκευή. Με ξεπερνάει να δέχεται ώρα συναντησης που ξερει οτι θα καταπιεστώ να προλάβω, ξέρει ότι δεν θα προτείνω αργά, ξέρω ότι ξέρει ότι το ξέρω αλλά δεν ξέρει πώς θα του την βγω εγώ. Αυτό. (συνεχίζεται - μόλις πάει να αρμέξει την σαύρα του)
Ο γλυκούλης μας δίνει το ΟΚ 8 λεπτά νωρίτερα για σχόλασμα, αυτό το μολύβι ματιών σε σκλάβωσε, νομίζεις τυχαία σου πετάω ματιές τόση ώρα? Τρέχω με την ψυχή στο στόμα να προλάβω σούπερ, και ο σύζυγος θα ήθελε να φάει τώρα σαν πασάς το ζεστό φαγάκι και τα παιδιά να γκρινιάζουν και η πεθερά μπάστακας και στην αξιολόγηση της εταιρίας θα σημειωνόταν ότι δέχτηκα να σχολάσω νωρίτερα σαν μείον επειδή είμαι ΓΥΝΑΙΚΑ, νιώθω όλα αυτά να με πιέζουν και ουρλιάζω στο ασανσέρ, όχι ρε φίλεεε δεν θα παίξω το ρολάκι σας. Παίρνω μια έτοιμη σαλάτα και ρύζι και γάλα να φτιάξω μια κοτόσουπα γιάμι. Με παίρνει ο ύπνος στον καναπέ, έχει πάει 7 και δεν έχω ξυρίσει πόδι νασουγαμησωγιαΠαρασκευή. Με ξεπερνάει να δέχεται ώρα συναντησης που ξερει οτι θα καταπιεστώ να προλάβω, ξέρει ότι δεν θα προτείνω αργά, ξέρω ότι ξέρει ότι το ξέρω αλλά δεν ξέρει πώς θα του την βγω εγώ. Αυτό. (συνεχίζεται - μόλις πάει να αρμέξει την σαύρα του)
εχασα φιλο συνομηλικο, απο καρκινο
σκατα.
σκατα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 22 Ιαν 2021, 22:46 ξυπνάω το πρωί με κάτι μούτρα ναααα για δουλειά και έχω πάθει την πλακάρα μου στα μέσα μαζικής πατριαρχικής μεταφοράς με το πόσοι υπέροχοι πλανόδιοι μικροπωλητές και καλλιτέχνες ομορφαίνουν με τις πολύχρωμες φωνές τους το γύρω μου. Δίνω 20 σεντς σε ένα τσιγγανάκι που μου χαμογελάει αυθόρμητα καθώς βγαίνω από τον συρμό. Οι παραγγελίες σκάνε όλη μέρα ρε φίλεεεεεεεεε και έχω και τον κάθε άσχετο να λέει την αποψάρα του για το πώς θα κάνω εγώ την δουλειά μου: μπακ οφφ μίστερ διαταγές στην πατσαβούρα σου. Ο γλυκούλης μου αφεντικός κοιτάζει πίσω από το τζάμι με ύφος ΘΑΣΟΥΓΑΜΗΣΩΤΟΤΙΜΤΑΡΑΡΑΜΑΝΞΕΧΑΣΕΙΣΤΟΦΑΞΜΟΥ γλυκούλιιιιι δεν θα στο φέρω γω, να κουνηθεί η πατσαβούρα που ήθελες για γραμματέα. Βλέπω μήνυμα στο βάιμπερ ότι θέλει να με ξεσκίσει το βράδυ. Ετοιμάζω μία κειμενάρα που εξηγώ ψύχραιμα και όμορφα ότι αν θέλω φτηνό σεξάκι υπάρχουν και αλλού κοκοράκια και προσθέτω υστερόγραφο ΚΙΟΥΡΙΑ : από κόκορες βαρβάτους ξεμείναμε. Το στέλνω για να εκτονωθώ σε έναν προπροπρώην και στον έτσι μου απαντώ αν είναι καλά στις εφτάμιση. Η ώρα περνάει απελπιστικά αργά ρεεεεε φίλεεεεεε, έχω βάψει νύχια, έχω ξετινάξει το eshop του χόντο και κονταροχτυπηθεί με κάθε σεξιστικό γουρούνι στο φόρουμ. Βλέπω seen στο μήνυμα και 1.δεν απαντάει 2.είχε πει ότι θα κοιμάται επειδή δούλευε βράδυ ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑ 3.μία παραγγελία από χοντο είναι εξαντλημένη και αυτή μου άρεσε βασικά, τα άλλα τα πήρα συνοδευτικά τι θα τα κάνω τώρα ρεεεε φίλεεεε γράφεις διαθέσιμο σε Χ μέρες, το θέλω σε Χ ακριβώς μέρες, πήρες τα ωραία λεφτουδάκια μου; τα νεύρα μου ρε φίλεεε
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir