Ωραίο περιβάλλον, όμορφα σπίτια
Η καλύτερη θάλασσα δεν φτάνει μια μέτρια ελληνική
Ωραίο περιβάλλον, όμορφα σπίτια
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
μπορεί να μην ήταν θέμα χρημάτων αλλά να μην είχε διάθεση ρε Πολ.αμέσως για διακοποδάνεια να πείς!!
Εγώ βέβαια έχω μεγαλώσει τα καλοκαίρια στην Χαλκιδική και έχω καλομαθει τόσο πολύ που κάθε καλοκαίρι βουτάω στην άδεια γιατί δεν καταδέχομαι τις ακτές της Αθήνας.... οπότε οι Γάλλοι Ριβιεριώτες θα αντιμετωπίσουν σκληρή κριτική.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
πρώτα εισιτήρια, μετά ξενοδοχείο.Ορέστης 35 έγραψε: 26 Ιούλ 2018, 16:55 Τα εισητηρια τα κλεινετε αφου κλεισετε ξενοδοχειο; Ειναι ολες οι ακτοπλοικες καλες;
Ερμής έγραψε: 26 Ιούλ 2018, 17:05πρώτα εισιτήρια, μετά ξενοδοχείο.Ορέστης 35 έγραψε: 26 Ιούλ 2018, 16:55 Τα εισητηρια τα κλεινετε αφου κλεισετε ξενοδοχειο; Ειναι ολες οι ακτοπλοικες καλες;
Εξαρτάται. Σε εποχές μεγάλης πληρότητας, πρώτα ξενοδοχείο. Γιατί σε ορισμένα μέρη οι τιμές γίνονται απαγορευτικές αν περιμένεις πολύ, αν και υπάρχουν και οι ευκαιρίες της τελευταίας στιγμής κάποιες φορές. Για τους μεγάλους προορισμούς και αν δεν έχεις αυτοκίνητο, δεν ανησυχώ. Για παν ενδεχόμενο μπαίνω στα σάιτ για να δω πώς κινούνται οι πληρότητες στα δρομολόγια πριν κλείσω ξενοδοχείο. Αν βρεις θέση, βρήκες, οι τιμές δεν παίζουν πολύ εκεί. Για ταξίδια εξωτερικό, πρώτα αεροπορικά, γιατί εκεί οι τιμές παίζουν πάρα μα πάρα πολύ στο αεροπορικό και λιγότερο στα καταλύματα.Ορέστης 35 έγραψε: 26 Ιούλ 2018, 18:51Ερμής έγραψε: 26 Ιούλ 2018, 17:05πρώτα εισιτήρια, μετά ξενοδοχείο.Ορέστης 35 έγραψε: 26 Ιούλ 2018, 16:55 Τα εισητηρια τα κλεινετε αφου κλεισετε ξενοδοχειο; Ειναι ολες οι ακτοπλοικες καλες;![]()
Θα πρεπει να τσεκαρω και τις ημερομηνιες τηλεφωνικα.
Απο ποιο σαιτ κλεινεις εισιτηρια για πλοιο;Athina__P έγραψε: 26 Ιούλ 2018, 19:01Εξαρτάται. Σε εποχές μεγάλης πληρότητας, πρώτα ξενοδοχείο. Γιατί σε ορισμένα μέρη οι τιμές γίνονται απαγορευτικές αν περιμένεις πολύ, αν και υπάρχουν και οι ευκαιρίες της τελευταίας στιγμής κάποιες φορές. Για τους μεγάλους προορισμούς και αν δεν έχεις αυτοκίνητο, δεν ανησυχώ. Για παν ενδεχόμενο μπαίνω στα σάιτ για να δω πώς κινούνται οι πληρότητες στα δρομολόγια πριν κλείσω ξενοδοχείο. Αν βρεις θέση, βρήκες, οι τιμές δεν παίζουν πολύ εκεί. Για ταξίδια εξωτερικό, πρώτα αεροπορικά, γιατί εκεί οι τιμές παίζουν πάρα μα πάρα πολύ στο αεροπορικό και λιγότερο στα καταλύματα.
Δεν το έχω πολυψάξει, αλλά το viva χρησιμοποιώ. Έχει τις ίδιες τιμές με τις ακτοπλοϊκές. Εκεί μπορείς να δεις τα δρομολόγια για τις πιο βασικές ακτοπλοϊκές, όσον αφορά αναχωρήσεις και τιμές και μπορεις να δεις αν τυχόν παίζουν εκπτώσεις, προσφορές στις ακτοπλοϊκές. Χλωμό για αυτό το διάστημα, αλλά έχω διάφορα παράξενα ψάχνοντας. Αν ένα δρομολόγιο έχει πληρότητα, εμφανίζεται αλλά με ειδική επισήμανση, πιο αχνό.Ορέστης 35 έγραψε: 26 Ιούλ 2018, 19:04Απο ποιο σαιτ κλεινεις εισιτηρια για πλοιο;Athina__P έγραψε: 26 Ιούλ 2018, 19:01Εξαρτάται. Σε εποχές μεγάλης πληρότητας, πρώτα ξενοδοχείο. Γιατί σε ορισμένα μέρη οι τιμές γίνονται απαγορευτικές αν περιμένεις πολύ, αν και υπάρχουν και οι ευκαιρίες της τελευταίας στιγμής κάποιες φορές. Για τους μεγάλους προορισμούς και αν δεν έχεις αυτοκίνητο, δεν ανησυχώ. Για παν ενδεχόμενο μπαίνω στα σάιτ για να δω πώς κινούνται οι πληρότητες στα δρομολόγια πριν κλείσω ξενοδοχείο. Αν βρεις θέση, βρήκες, οι τιμές δεν παίζουν πολύ εκεί. Για ταξίδια εξωτερικό, πρώτα αεροπορικά, γιατί εκεί οι τιμές παίζουν πάρα μα πάρα πολύ στο αεροπορικό και λιγότερο στα καταλύματα.
Σε ευχαριστω.Athina__P έγραψε: 26 Ιούλ 2018, 19:13Ορέστης 35 έγραψε: 26 Ιούλ 2018, 19:04Απο ποιο σαιτ κλεινεις εισιτηρια για πλοιο;Athina__P έγραψε: 26 Ιούλ 2018, 19:01
Εξαρτάται. Σε εποχές μεγάλης πληρότητας, πρώτα ξενοδοχείο. Γιατί σε ορισμένα μέρη οι τιμές γίνονται απαγορευτικές αν περιμένεις πολύ, αν και υπάρχουν και οι ευκαιρίες της τελευταίας στιγμής κάποιες φορές. Για τους μεγάλους προορισμούς και αν δεν έχεις αυτοκίνητο, δεν ανησυχώ. Για παν ενδεχόμενο μπαίνω στα σάιτ για να δω πώς κινούνται οι πληρότητες στα δρομολόγια πριν κλείσω ξενοδοχείο. Αν βρεις θέση, βρήκες, οι τιμές δεν παίζουν πολύ εκεί. Για ταξίδια εξωτερικό, πρώτα αεροπορικά, γιατί εκεί οι τιμές παίζουν πάρα μα πάρα πολύ στο αεροπορικό και λιγότερο στα καταλύματα.
Δεν το έχω πολυψάξει, αλλά το viva χρησιμοποιώ. Έχει τις ίδιες τιμές με τις ακτοπλοϊκές. Εκεί μπορείς να δεις τα δρομολόγια για τις πιο βασικές ακτοπλοϊκές, όσον αφορά αναχωρήσεις και τιμές και μπορεις να δεις αν τυχόν παίζουν εκπτώσεις, προσφορές στις ακτοπλοϊκές. Χλωμό για αυτό το διάστημα, αλλά έχω διάφορα παράξενα ψάχνοντας. Αν ένα δρομολόγιο έχει πληρότητα, εμφανίζεται αλλά με ειδική επισήμανση, πιο αχνό.
Ε, ναι. Αν έχω σίγουρες ημερομηνίες, δεν υπάρχει λόγος να μην κλείσω. Αλλά είμαστε εργαζόμενοι. Έχει τύχει να ακούσω και άλλους που πήγαιναν πιο στην τύχη και διάλεγαν επι τόπου, σε εποχή με χαμηλές πληρότητες, κατέβαιναν Πειραιά και έλεγαν πού να πάω σήμερα; Α, Πάρο! Και εκεί έκαναν μια βόλτα και διάλεγαν από αυτά που έβλεπαν, τι τους άρεσε, η θέα ας πούμε; Αλλά αυτά Ιούνιο και όχι κάθε Ιούνιο και σε κάθε μέρος με μεγάλη πληρότητα, τώρα δεν παίζουν.Ορέστης 35 έγραψε: 26 Ιούλ 2018, 19:20Σε ευχαριστω.Athina__P έγραψε: 26 Ιούλ 2018, 19:13
Δεν το έχω πολυψάξει, αλλά το viva χρησιμοποιώ. Έχει τις ίδιες τιμές με τις ακτοπλοϊκές. Εκεί μπορείς να δεις τα δρομολόγια για τις πιο βασικές ακτοπλοϊκές, όσον αφορά αναχωρήσεις και τιμές και μπορεις να δεις αν τυχόν παίζουν εκπτώσεις, προσφορές στις ακτοπλοϊκές. Χλωμό για αυτό το διάστημα, αλλά έχω διάφορα παράξενα ψάχνοντας. Αν ένα δρομολόγιο έχει πληρότητα, εμφανίζεται αλλά με ειδική επισήμανση, πιο αχνό.
Με επιστροφη κλεινεις ετσι;