Stalker έγραψε: 21 Ιαν 2021, 09:36
Που νταξ, κατανοώ ότι είναι πρόλογος για να μαλακώσεις τυχόν ελαφρόμυαλους αναγνώστες μήπως και καταπιούν
αμάσητη την ψευτιά στο τέλος για ψηφοφορίες που σταμάτησαν με 5 και 6 τοις εκατό ακαταμέτρητο και τον τραμπ μπροστά, αλλά και πάλι...
Προσπερναω τα υπόλοιπα γιατί απλά δεν αξίζουν απάντησης, αλλά θα σταθώ στο παραπάνω πρώτον γιατί είναι εξωφρενικό και δεύτερον γιατί θέλω να επιβραβευσω το γεγονός ότι έσπασες τα ταμπού και έδωσες δομημένη απάντηση.
1. Όσοι βλέπαμε live τα αποτελέσματα όλο το βράδυ, είδαμε ακριβώς αυτό: ότι ενώ υπήρχε κανονική ροή στις 3 αυτές πολιτείες, συνέβη όντως αυτό:
Michigan κολλημένο στο 94% για τουλάχιστον 4-5 ώρες.
Wisconsin και Georgia το ίδιο ακριβώς.
Pennsylvania, κόλλησε στο 68% με διάφορα άνω των 200.000 ψήφων.
Η Arizona, από την άλλη, κυριολεκτικά σταμάτησε την καταμέτρηση και την ξαναξεκινησε το αργά το βράδυ (Αμερικής).
Οι στοιχηματικές δίνουν την νίκη Τραμπ 1.10 (Stoiximan), ενώ όσο όσο περνάνε οι ώρες που όλα είναι παγωμένα φτάνει στο 1.45.
Αφού έχουν περάσει τουλάχιστον 2 ώρες από το πάγωμα των πολιτειών παραπάνω, στην πρώτη εκπομπή πρωινή του ΣΚΑΙ, είναι σαν κλάμενα αιδοια. Εκεί καλεσμένος ήταν ο Συρίγος και είπε ότι σε αυτά τα ποσοστά και με αυτές τις διαφορές η νίκη του Τραμπ είναι σχεδόν δεδομένη.
Τα υπόλοιπα είναι ιστορία.
2. Το γεγονός λοιπόν ότι κάτι τόσο προφανές, εξωφθαλμο, κάτι που ο οποιοσδήποτε που παρακολουθούσε live είδε, εσύ το λες ψέμα αποδεικνύει περίτρανα ότι είσαι μυρωδιάς που απλά σπαμαρει ότι δει μπροστά του στο feed.
Ακριβώς όπως ο Ταλαίπωρος που έγραφε ότι η Κινα χαιρόταν που θα βγει ο Τραμπ ενώ οι αγορές εκεί σπαρταραγαν μόλις φάνηκε ότι κερδίζει και άρχισαν να ανακάμπτουν μόλις φάνηκε ότι θα κερδίσει ο Μπάιντεν ή τέλος πάντων ότι δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα.
Κάνε μου την χάρη λοιπόν, πριν μου ξαναχρεωσεις ψέμα, να είσαι καλύτερα ενημερωμένος.