!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το αθλιο τέλος του Game of Thrones
Re: Το αθλιο τέλος του Game of Thrones
Το τελος της σειρας ακυρωνει ολη την διαδρομη των σημαντικοτερων χαρακτηρων. Βεβαια αυτη η αποκαθηλωση δεν συγκρινεται με τιποτα με την σουπα που φαγαμε στην 5η και 6η σεζον του Lost.
Winter is coming
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Εχει τεραστιες ευθηνες και ο RR Martin για αυτο. Πολλες επιλογες του δεν μου αρεσαν. Πχ ειχε νοημα να βαλεις τον Τζειμι και την Σερσει να κανουν σεξ? Βγαζει νοημα η ιστορια του Μπραν? Θελει να μας πει οτι εγινε possessed απο τον three eyed raven και για αυτο του δωσανε τον θρονο? Ενας δαιμονισμενος Μπραν δηλαδη ειναι ασφαλης επιλογη για κυβερνητης του Γουεστερος? Και τι παιζει με αυτην την πολιτικη κορεκτιλα επιτελους? Ενας αναπηρος για βασιλιας, μια γυναικα για πρωτη φορα κυβερνητης του Βορρα, μια λεσβια γινετε η ηγετης των Γκρειτζοι, ενας χοντρος γινετε ξαφνικα grand mayster, ενας μπασταρδος σωζει το westeros κτλπ κτλπ. Οκ ειπαμε καμια φορα ο outsider κερδιζει αλλα εδω ο outsider εγινε ο κανονας...
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Αυτό συμβαίνει επειδή ο χοντρός έχει γράψει μόνο 5 βιβλία, με το 5ο να τελειώνει με 3 cliff hangers. Εδώ και 10-15 χρόνια δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα το 6ο και μάλλον δε θα το κάνει ποτέ, αλλά τέλος πάντων σχεδιάζει να γράψει το 6ο που κλείνει αμέσως-αμέσως τα cliff hangers και ένα τελευταίο, 7o που θα τελειώνει ολόκληρη τη σειρά. Όπως είπα ο χοντρός είναι μαλάκας, σιγά μη γράψει 3000 σελίδες στα 80 του τη στιγμή που για τις 1000 που υποτίθεται ότι θα έχει το 6ο έχει κάνει δέκα χρόνια.George_V έγραψε: 19 Ιαν 2021, 14:21 Eψαχνα να βρώ νημα για τη σειρα αλλα δεν βρηκα-μπορει να μου διεφυγε-οποτε ανοιγω αυτο.
Η τελευταια σεζον ηταν η αθλιοτέρα ολων. Υπάρχουν σειρες και ταινίες που μολις τελειωσουν συζητουνται για μηνες και για χρόνια. Αυτη η συγκεκριμένη ψόφησε μαζι με το τελευταιο επεισόδιο και θαφτηκε στη ληθη της μνημης. Γιατι? Γιατι ηταν απαίσια.
Ενω ξεκίνησε με αριστους οιωνους και μεχρι 3-4η σεζον γαμουσε κι εδερνε απο την 5η και μετα αρχισε να παιρνει την κατω βολτα και εφτασε στην 8η που ηταν απαισια και εντελως ασχετη, λες και οι παραγωγοι ηθελαν να την κλεισουν με το ζόρι και οπως οπως παρατώντας τα παντα μετέωρα.
Οι παραγωγοί όμως θέλανε να βγάλουνε λεφτά κι έτσι από την 6η σεζόν και μετά ανέθεσαν το σενάριο σε δούλους με βάση τα ΠΡΟΣΧΕΔΙΑ για το 6ο και 7ο βιβλίο και δεύτερον το τέντωσαν μέχρι την 8η σεζόν.
Εγώ έχω διαβάσει τα πρώτα 3 και έχω πάρει το 4ο, δεν ξέρω αν θα το διαβάσω όμως γιατί ξενέρωσα κάργα που ο χοντρός δεν έχει ολοκληρώσει τη σειρά και επιπλέον με αρρώστησε η εμμονή με τους βιασμούς επί 650 σελίδες από τα μισά του 2ου βιβλίου μέχρι τα μισά του 3ου. Θεωρώ πως ο χοντρός έχει σοβαρότατο πρόβλημα.
Από τη σειρά δεν έχω δει ούτε ένα δευτερόλεπτο ούτε πρόκειται από τη στιγμή που αρέσει στην αδερφή μου.
Υπάρχουν κάποια trade-offs, είναι η α-λήθεια, αλλά όχι και unrewarding, εγώ δε σε έβρισα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Καταρχήν είσαι μλκς που δεν βλεπεις τέτοιο τηλεοπτικό αριστούργημα για οποιονδήποτε λόγο και σίγουρα 8 φορές ακόμη περισσότερο μλκς για τους συγκεκριμένους λόγους. Όλη η σειρά αξίζει για τον 5ο κύκλο και το υπεργαμάτο ending του, μην ακούς τι λένε οι υπόλοιποι μλκς, είναι μλκς.foscilis έγραψε: 20 Ιαν 2021, 23:16Αυτό συμβαίνει επειδή ο χοντρός έχει γράψει μόνο 5 βιβλία, με το 5ο να τελειώνει με 3 cliff hangers. Εδώ και 10-15 χρόνια δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα το 6ο και μάλλον δε θα το κάνει ποτέ, αλλά τέλος πάντων σχεδιάζει να γράψει το 6ο που κλείνει αμέσως-αμέσως τα cliff hangers και ένα τελευταίο, 7o που θα τελειώνει ολόκληρη τη σειρά. Όπως είπα ο χοντρός είναι μαλάκας, σιγά μη γράψει 3000 σελίδες στα 80 του τη στιγμή που για τις 1000 που υποτίθεται ότι θα έχει το 6ο έχει κάνει δέκα χρόνια.George_V έγραψε: 19 Ιαν 2021, 14:21 Eψαχνα να βρώ νημα για τη σειρα αλλα δεν βρηκα-μπορει να μου διεφυγε-οποτε ανοιγω αυτο.
Η τελευταια σεζον ηταν η αθλιοτέρα ολων. Υπάρχουν σειρες και ταινίες που μολις τελειωσουν συζητουνται για μηνες και για χρόνια. Αυτη η συγκεκριμένη ψόφησε μαζι με το τελευταιο επεισόδιο και θαφτηκε στη ληθη της μνημης. Γιατι? Γιατι ηταν απαίσια.
Ενω ξεκίνησε με αριστους οιωνους και μεχρι 3-4η σεζον γαμουσε κι εδερνε απο την 5η και μετα αρχισε να παιρνει την κατω βολτα και εφτασε στην 8η που ηταν απαισια και εντελως ασχετη, λες και οι παραγωγοι ηθελαν να την κλεισουν με το ζόρι και οπως οπως παρατώντας τα παντα μετέωρα.
Οι παραγωγοί όμως θέλανε να βγάλουνε λεφτά κι έτσι από την 6η σεζόν και μετά ανέθεσαν το σενάριο σε δούλους με βάση τα ΠΡΟΣΧΕΔΙΑ για το 6ο και 7ο βιβλίο και δεύτερον το τέντωσαν μέχρι την 8η σεζόν.
Εγώ έχω διαβάσει τα πρώτα 3 και έχω πάρει το 4ο, δεν ξέρω αν θα το διαβάσω όμως γιατί ξενέρωσα κάργα που ο χοντρός δεν έχει ολοκληρώσει τη σειρά και επιπλέον με αρρώστησε η εμμονή με τους βιασμούς επί 650 σελίδες από τα μισά του 2ου βιβλίου μέχρι τα μισά του 3ου. Θεωρώ πως ο χοντρός έχει σοβαρότατο πρόβλημα.
Από τη σειρά δεν έχω δει ούτε ένα δευτερόλεπτο ούτε πρόκειται από τη στιγμή που αρέσει στην αδερφή μου.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Εμένα μου αρεσε το τέλος. Αμα το αφηναν στον συγγραφέα, θα βιαζε ο δράκος την Καλισα την ώρα που ο Γιαννάκης του χιονια θα του έγλειφε τα αρχιδια. Ειναι τέρμα ανώμαλος ο τύπος.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Καλά, μη νομίζεις, από ένα σημείο και μετά τα πολλά γαμήσια και οι διαστροφές είναι υποκατάστατο για την αδυναμία σύνταξης ενδιαφέρουσας πλοκής.Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Ιαν 2021, 01:02 Εμένα μου αρεσε το τέλος. Αμα το αφηναν στον συγγραφέα, θα βιαζε ο δράκος την Καλισα την ώρα που ο Γιαννάκης του χιονια θα του έγλειφε τα αρχιδια. Ειναι τέρμα ανώμαλος ο τύπος.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση