έτσι!
μην ακουμπάτε τον π/θ
κατάλαβαν το μέγεθος της καταστροφής τους
δες εδώ σημερινό πρωτοσέλιδο

έτσι!

μαζί θα πάνε φυλακή αυτοίMaspoli έγραψε: 25 Ιούλ 2018, 22:39Γιατί ο Ηλίας Ψινάκης γονάτισε στα πόδια της Ρένας Δούρου
https://www.protothema.gr/life-style/ar ... as-dourou/
Σαν τις καλύτερες στιγμές της Αυριανής όταν στήριζε Σημίτη
Κανείς δεν πάει φυλακή στο φαιδρότοποLugozzi έγραψε: 25 Ιούλ 2018, 22:41μαζί θα πάνε φυλακή αυτοίMaspoli έγραψε: 25 Ιούλ 2018, 22:39Γιατί ο Ηλίας Ψινάκης γονάτισε στα πόδια της Ρένας Δούρου
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
εντάξει εξαγοράσιμη θα είναιBeria έγραψε: 25 Ιούλ 2018, 22:42Κανείς δεν πάει φυλακή στο φαιδρότοποLugozzi έγραψε: 25 Ιούλ 2018, 22:41μαζί θα πάνε φυλακή αυτοίMaspoli έγραψε: 25 Ιούλ 2018, 22:39Γιατί ο Ηλίας Ψινάκης γονάτισε στα πόδια της Ρένας Δούρου
Ίσως έχεις ξεχάσειAthina__P έγραψε: 25 Ιούλ 2018, 22:03Εννοάς αυτόν που τα μποτς τονε καταδικάζανε προσωπικά για τον αποτυχία της Ρόδας στο Σύνταγμα κάτι Χριστούγεννα; Γιατί τόσα χρόνια δεν είχαν βρει κάτι άλλο να πιαστούν και να αφηνιάσουν για το συγκεκριμένο πρόσωπο; Αφού ούτε μνια ρόδα δεν ήταν ικανος να στήσει!NikosVy έγραψε: 25 Ιούλ 2018, 21:58 Όσο και αν σας στενοχωρεί, ακροδεξιοί, ο Γ. Καμίνης έκανε επιδέξια μια πετυχημένη εκκένωση παιδικών κατασκηνώσεων του Αγίου Ανδρέα (αρμοδιότητάς σας).
Στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές οι Καμίνης-Μπουτάρης θα είναι ο τάφος των εθνικών ιδεωδών και φιλοδοξιών. Τελευταίες ευκαιρίες ήταν να έβγαινε Δήμαρχος Αθήνας ο Κασιδιάρης και να πλησίαζε τον Καμίνη ο κύριος Εγέρθητος (τον οποίο κόλλησαν στον τοίχο οι αστυνομικοί και εκείνος ούρλιαζε "Αφήστε με".
Άσχετα με τα παραπάνω θέματα, όλοι άφαντοι ήταν, δεν εμφανίστηκαν προσωπικά, η Δούρου και ο Ψινάκης σε κανα νησάκι θα'τανε, όμως έπρεπε να είχαν αφήσει σοβαρούς ανθρώπους στο πόδι τους. Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να είναι μια καθημερινή απόγευμα τέλη Ιουλίου στο γραφείο του για να εμφανιστεί άμεσα στα κανάλια να δείξει ότι ΔΙΟΙΚΕΙ.

iliaspsinakis@kyriakos_ Επιτέλους ένας πολιτικός που πριν του πω τι θέλω, μου είπε ότι δεν μπορεί να μου αρνηθεί τίποτα...!!!
οι κατοικοι ελεγαν οτι αυτος τους ειπε να μην πανε πουθενα και οτι δεν υπαρχει προβλημα.απολογείτο και τους ενημέρωνε μέσα από τις κάμερες/ραδιόφωνα ! γιατί ως γνωστόν διαχρονικά τα μμε ειναι η "επικοινωνία" του πολίτη με το κράτος ! ο ψινάκης ούτε καν αυτό ...
Μερικοι θεωρουν οτι η νοημοσυνη μας ειναι μηδεν.Διαβαζω στην εφημεριδα περι δασικων δρομων και αντιπυρικων ζωνω που ηταν στην αρμοδιοτητα της δασοπυροσβεστικης που την καταργησε ο Σημιτης.Τωρα ποιος ειναι αρμοδιος να τα φτιαξει με το κονδυλια με τι προσωπικο? Και κανενας δεν δινει απαντηση.
Ε, εντάξει και οι φωτό που είχαν βγάλει κατά το παρελθόν Βαρουφάκηδες, Ζωές και Σία με άλλους δίπλα ψαλιδίστηκαν, μην το κάνουμε θέμα τώρα...Maspoli έγραψε: 25 Ιούλ 2018, 22:44iliaspsinakis@kyriakos_ Επιτέλους ένας πολιτικός που πριν του πω τι θέλω, μου είπε ότι δεν μπορεί να μου αρνηθεί τίποτα...!!!
Very impressed... #marathonfoundation#amphictyonyofancientgreekcities
![]()
Αυτο με τους δηθεν δασικους δρομους ειναι μεγαλη πουστια. Γιατι δεξια και αριστερα 4 στρεμματα εκτος σχεδιου δομηση, και να το επομρνο ματι
Εσυ τι ερωτα εχεις με τον καμινη, τι καμινισμος ειναι αυτος;Athina__P έγραψε: 25 Ιούλ 2018, 22:51Ε, εντάξει και οι φωτό που είχαν βγάλει κατά το παρελθόν Βαρουφάκηδες, Ζωές και Σία με άλλους δίπλα ψαλιδίστηκαν, μην το κάνουμε θέμα τώρα...Maspoli έγραψε: 25 Ιούλ 2018, 22:44iliaspsinakis@kyriakos_ Επιτέλους ένας πολιτικός που πριν του πω τι θέλω, μου είπε ότι δεν μπορεί να μου αρνηθεί τίποτα...!!!
Very impressed... #marathonfoundation#amphictyonyofancientgreekcities
![]()