Το BSG διέφερε ως προς το πως χειρίστηκε το τέλος από την άποψη ότι δεν ακύρωσε τους μισούς χαρακτήρες για να βγει φινάλε ανάλογα με την δημοτικότητα των πρωταγωνιστών, ήταν το ίδιο το σέττινγκ που κατέρρευσε σε ασυναρτησίες με τους συγγραφείς απλά να τα παρατάνε και να σου λένε ότι
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το αθλιο τέλος του Game of Thrones
Re: Το αθλιο τέλος του Game of Thrones
To BSG σίγουρα είχε αρκετά μεγαλύτερη απήχηση από ότι έχει το Expanse σήμερα αλλά νταξ την πολιτιστική διείσδυση του GoT λίγα πράγματα την φτάνουν, επίπεδα Breaking Bad και Lost.
Το BSG διέφερε ως προς το πως χειρίστηκε το τέλος από την άποψη ότι δεν ακύρωσε τους μισούς χαρακτήρες για να βγει φινάλε ανάλογα με την δημοτικότητα των πρωταγωνιστών, ήταν το ίδιο το σέττινγκ που κατέρρευσε σε ασυναρτησίες με τους συγγραφείς απλά να τα παρατάνε και να σου λένε ότι
Από την άλλη πλευρά στο GoT οι χαρακτήρες είτε χαζοποιούνται είτε ξεχνάνε ολόκληρο το αρκ τους χάριν συμπίεσης και επίσπευσης, με αποτέλεσμα τελευταία σαιζόν χωρίς προσχήματα, όπου η κάθε σκηνή βγάζει νόημα μόνο από μόνη της, επειδή το ζητούμενο είναι να δείξουμε την πιο εντυπωσιακή φάντασι μάχη στην ιστορία της τηλεόρασης, όχι να έχει την ελάχιστη συνοχή η πλοκή.
η πλοκή ήταν θέλημα θεού
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Γω το έβλεπα και για την Τρίσια

-
Γενιά της Αγαμίας
που έχεις χαθεί, πόσα γραπτά σε φορτώσανε; στον παλαίουρα ρε αυτά; μήπως πρέπει να τους κόψεις τον βήχα;
ΓΓ ,κάνε ένα ριστάρτ ,έχεις αρκετά ποστ 
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Πάει γέρασε εκεί αν και πάλι έμπαινα αντίστοιχο που επιτρέπεται πλέον 
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Άθλιο.stergiosbik έγραψε: 19 Ιαν 2021, 14:34 Νωρις θυμηθηκες να σχολιασεις το τελος του GOT.
Να μας πεις και την αποψη σου για το τελος του "Οσα παιρνει ο ανεμος".
Τα τελευταία 10' ειδικά,λες και ήθελαν να το ξεπετάξουν μπαμ-μπαμ.
Θα ήθελα και τη γνώμη σας για το τέλος του Εργαστηρίου του Δρ. Καλιγκάρι.
Λαμβάνοντας λοιπόν υπόψιν τα μεγέθη, μπορείς να με πεις αντίστοιχου μεγέθους τηλεοπτική παραγωγή που δε σε χάλασε το τελείωμα;Stalker έγραψε: 19 Ιαν 2021, 20:26sys3x έγραψε: 19 Ιαν 2021, 19:38Ίσως ότι πιο επικό έχει γυριστεί ποτέ σε τηλεοπτική σειρά - παραγωγή, τώρα, χωρίς να επιθυμώ το παρών ποστ να αποτελέσει πηγή για μιά νέα δυνατή παγκόσμια θεωρία ξες, συνωμοσίας, σε ερωτώ, μπορείς να ονοματίσεις μία (1) ακριβή τηλεοπτική παραγωγή που το τελείωμα της να σε γέμισε;
Ρωτώ ήρεμα.οι περισσότερες που έκατσα να δω μέχρι το τέλος μου άρεσαν, δεν ξέρω αν θα ξεχώριζα κάποια ως προς το φινάλε.
Γενικά το να είναι επαρκείς στη δουλειά τους οι συγγραφείς και να μην είναι χάλια το τέλος δεν είναι τόσο αξιομνημόνευτο όσο το αντίθετο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Πες με την αλήθεια Στυξ, με το χέρι στη καρδγιά, εμπ1ς;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
ΝΑΙ ,πανηγυρικά και ασκαρδαμυκτί 
To Rome παρόλο που τελείωσε πριν την ώρα του κράτησε επίπεδο στο τέλος, αλλά δε μου έρχεται άλλη σειρά με μπάτζετ κλίμακας game of thrones. To Sense8 νομίζω ήταν πανάκριβο και παρόλο που αναγκάστηκε να συντομεύσει επίσης κατάφερε να τελειώσει την ιστορία κουτσά στραβά χωρίς να αυτοπυρποληθεί.sys3x έγραψε: 20 Ιαν 2021, 18:52Λαμβάνοντας λοιπόν υπόψιν τα μεγέθη, μπορείς να με πεις αντίστοιχου μεγέθους τηλεοπτική παραγωγή που δε σε χάλασε το τελείωμα;Stalker έγραψε: 19 Ιαν 2021, 20:26sys3x έγραψε: 19 Ιαν 2021, 19:38
Ίσως ότι πιο επικό έχει γυριστεί ποτέ σε τηλεοπτική σειρά - παραγωγή, τώρα, χωρίς να επιθυμώ το παρών ποστ να αποτελέσει πηγή για μιά νέα δυνατή παγκόσμια θεωρία ξες, συνωμοσίας, σε ερωτώ, μπορείς να ονοματίσεις μία (1) ακριβή τηλεοπτική παραγωγή που το τελείωμα της να σε γέμισε;
Ρωτώ ήρεμα.οι περισσότερες που έκατσα να δω μέχρι το τέλος μου άρεσαν, δεν ξέρω αν θα ξεχώριζα κάποια ως προς το φινάλε.
Γενικά το να είναι επαρκείς στη δουλειά τους οι συγγραφείς και να μην είναι χάλια το τέλος δεν είναι τόσο αξιομνημόνευτο όσο το αντίθετο.
Τι συμπέρασμα βγάζεις από αυτή την απάντηση, ότι είμαι ύποπτα προκατειλημμένος με σόου που τα κόβουν στη δεύτερη σαιζόν;
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση