!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το νόημα της ζωής είναι το πχώρουμ.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Το νόημα της ζωής είναι το πχώρουμ.
Πήρα την απόφαση να μπαίνω 24/7 στο πχώρουμ τουλάχιστον για έναν χρόνο.
Πρόκειται για απόφαση ζωής που θα την τηρήσω εξ ολοκλήρου. Θέλω να ζήσω στο πχώρουμ ως μόνιμος κάτοικος.
Το σκεπτικό που με οδήγησε στο ότι το νόημα της ζωής είναι το πχώρουμ είναι το εξής.
Οποιοσδήποτε ζει, αναπνέει, υπάρχει και είναι άνθρωπος ψάχνει το νόημα της ζωής. Ή τουλάχιστον έχει αναρωτηθεί γι' αυτό.
Μπορεί, τελικά, το νόημα της ζωής να είναι το πχώρουμ. Ένα πράγμα που φαίνεται παράδοξο. Αλλά η ζωή είναι παράδοξη.
Για να το πάμε λίγο φιλοσοφικά.
Οι μηδενιστές φιλόσοφοι λένε ότι το νόημα της ζωής δεν υπάρχει και οι υπαρξιστές λένε ότι δημιουργούμε το νόημα της ζωής μας.
Το νόημα της ζωής μπορεί να είναι εντελώς αυθαίρετο που έχουμε επιλέξει. Εγώ επιλέγω το πχώρουμ. Τι; Όχι;
Αφού είναι αυθαίρετος ο σκοπός και το νόημα, γιατί δεν μπορεί να είναι αυτό το πχώρουμ;
Δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο, κανένας περιορισμός που να απαγορεύει να θέσουμε ως νόημα το ίδιο το πχώρουμ.
Μ' αρέσει το πχώρουμ. Με ταξιδεύει το πχώρουμ. Με πάει παντού το πχώρουμ.
Πρόκειται για απόφαση ζωής που θα την τηρήσω εξ ολοκλήρου. Θέλω να ζήσω στο πχώρουμ ως μόνιμος κάτοικος.
Το σκεπτικό που με οδήγησε στο ότι το νόημα της ζωής είναι το πχώρουμ είναι το εξής.
Οποιοσδήποτε ζει, αναπνέει, υπάρχει και είναι άνθρωπος ψάχνει το νόημα της ζωής. Ή τουλάχιστον έχει αναρωτηθεί γι' αυτό.
Μπορεί, τελικά, το νόημα της ζωής να είναι το πχώρουμ. Ένα πράγμα που φαίνεται παράδοξο. Αλλά η ζωή είναι παράδοξη.
Για να το πάμε λίγο φιλοσοφικά.
Οι μηδενιστές φιλόσοφοι λένε ότι το νόημα της ζωής δεν υπάρχει και οι υπαρξιστές λένε ότι δημιουργούμε το νόημα της ζωής μας.
Το νόημα της ζωής μπορεί να είναι εντελώς αυθαίρετο που έχουμε επιλέξει. Εγώ επιλέγω το πχώρουμ. Τι; Όχι;
Αφού είναι αυθαίρετος ο σκοπός και το νόημα, γιατί δεν μπορεί να είναι αυτό το πχώρουμ;
Δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο, κανένας περιορισμός που να απαγορεύει να θέσουμε ως νόημα το ίδιο το πχώρουμ.
Μ' αρέσει το πχώρουμ. Με ταξιδεύει το πχώρουμ. Με πάει παντού το πχώρουμ.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Re: Το νόημα της ζωής είναι το πχώρουμ.
Βαλε οπου πχώρουμ = ΜΟΥΝΑΡΑ και συμφωνω μαζι σου.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Το νόημα της ζωής είναι υποκειμενικό για τον καθένα αλλά αν εσύ κατέληξες στο πχώρουμ, οκ πάσο.
the end
- Γενιά της Αμαρτίας
Για σένα ισχύει. Δε διαφωνώ. Εγώ έχω το πχώρουμ.
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Γενιά της Αμαρτίας
Ναι. Φυσικά και είναι υποκειμενικό. Γι' αυτό μπορείς να διαλέξεις το πχώρουμ. Προσκαλώ εσένα, τον καθένα και την καθεμία να το δουν όπως το βλέπω ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ.Πάνας έγραψε: 20 Ιαν 2021, 16:50 Το νόημα της ζωής είναι υποκειμενικό για τον καθένα αλλά αν εσύ κατέληξες στο πχώρουμ, οκ πάσο.
Και αντέχουν.
Οτιδήποτε κάνω έξω στην πραγματική ζωή θα είναι για να είμαι καλύτερος στο πχώρουμ.
- Γενιά της Αμαρτίας
Γιατί ρε συ; Δεν είναι και τόσο αστείο. Αλλά είναι δικαίωμά σου να το θεωρείς έτσι.
- Γενιά της Αμαρτίας
Το φιλοσόφησα αρκετά για σήμερα. Είμαι στην πορεία να γίνω Φιλόσοφος.
Πιστεύω ότι όταν πάω στη σχολή, θα είμαι Φιλόσοφος.
Πιστεύω ότι όταν πάω στη σχολή, θα είμαι Φιλόσοφος.
- Γενιά της Αμαρτίας
Πολύ ωραίο νήμα στηρίζω. Καλημέρα
Στηρίζω κριτικά.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- Γενιά της Αμαρτίας
Ευχαριστώ! Με συγκινείτε!
- Γενιά της Αμαρτίας
Θα αρχίσω τον μεγάλο αντιφασιστικό αγώνα. Πολύ με κούρασαν οι φασίστες του πχώρουμ.
Θα σε στηρίξουμε μωρή καριολόπουστα, ευχαρίστως. Θα σε στηρίξω γιατί είσαι γνήσιος ψυχοπαθής που κράζει απεγνωσμένα για βοήθεια. Θα σε στηρίξω γιατί ξέρω τι σημαίνει να είσαι μπουμερ εξηντάρης με υποχρεώσεις μέχρι το λαιμό. Θα σε στηρίξω γιατί ξέρω τι σημαίνει να αδειάζει η τσέπη σου για τα γούστα της εκκολαπτόμενης καριολίτσας κόρης σου, να πληρώνεις σπουδές, γκόμενο, να της ετοιμάζεις φαρμακείο με το σκατό που δίνεις με το φόβο μη σου πάρει πίσω τη θέση το μασονάκι ο πεθερός, που δε σ αφήνει η πούστρα ούτε να πηδήξεις παρά μόνο σε μαγαζιά με χειρομαλάξεις. Θα σε στηρίξω καριολόπουστα φιλαράκι γιατί το να σπουδάζεις στο χαρβαρντ το βλαστάρι σου, κοστίζει. Τέλος, θα σε στηρίξω γιατί αλλαφιάζεις που δεν σου μένει δίφραγκο στην τσέπη να πας μία γκόμενα για καφέ. Εκεί, ναι ρε φίλε, σκυλιάζω, και θέλω ακόμα περισσότερο να σε στηρίξω.
Ναι, θα σε στηρίξω τρελέ κι αδέσποτε πτωχευμένε Ελληνάρα εξηντάρη, που σε έβαλε σε μια δουλίτσα στα νιάτα σου ο πεθερός και του δίνεις το δικαίωμα να σε ελέγχει μέχρι να ψωφίσεις
(για τα μούτρα μου όλα αυτά, στα ίδια είμαι, νιώσε με).
Ναι, θα σε στηρίξω τρελέ κι αδέσποτε πτωχευμένε Ελληνάρα εξηντάρη, που σε έβαλε σε μια δουλίτσα στα νιάτα σου ο πεθερός και του δίνεις το δικαίωμα να σε ελέγχει μέχρι να ψωφίσεις
Raise the urinals
ptomahawk έγραψε: 22 Ιαν 2021, 03:36 Θα σε στηρίξουμε μωρή καριολόπουστα, ευχαρίστως. Θα σε στηρίξω γιατί είσαι γνήσιος ψυχοπαθής που κράζει απεγνωσμένα για βοήθεια. Θα σε στηρίξω γιατί ξέρω τι σημαίνει να είσαι μπουμερ εξηντάρης με υποχρεώσεις μέχρι το λαιμό. Θα σε στηρίξω γιατί ξέρω τι σημαίνει να αδειάζει η τσέπη σου για τα γούστα της εκκολαπτόμενης καριολίτσας κόρης σου, να πληρώνεις σπουδές, γκόμενο, να της ετοιμάζεις φαρμακείο με το σκατό που δίνεις με το φόβο μη σου πάρει πίσω τη θέση το μασονάκι ο πεθερός, που δε σ αφήνει η πούστρα ούτε να πηδήξεις παρά μόνο σε μαγαζιά με χειρομαλάξεις. Θα σε στηρίξω καριολόπουστα φιλαράκι γιατί το να σπουδάζεις στο χαρβαρντ το βλαστάρι σου, κοστίζει. Τέλος, θα σε στηρίξω γιατί αλλαφιάζεις που δεν σου μένει δίφραγκο στην τσέπη να πας μία γκόμενα για καφέ. Εκεί, ναι ρε φίλε, σκυλιάζω, και θέλω ακόμα περισσότερο να σε στηρίξω.
.
Θά τόν κάνεις νά κλάψει τώρα.....
Μή σού πώ οτι θά σού κάνει δώρο μιά Πίπα τής Ειρήνης.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 251 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
-
- 2 Απαντήσεις