!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μια αγριόγατα στο χαλάκι της πόρτας μου.
Re: Μια αγριόγατα στο χαλάκι της πόρτας μου.
Βάλε κανένα κρεβατάκι-τσουβάλι.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Έχω μια μαξιλάρα που πάει εκεί και κάθεται γιατί κρατάει ζέστη από κάτω, είναι πιο χοντρό από το πατάκι και θα βάλω γύρω γύρω μια μάλλινη κουβέρτα που είχα για την σκυλίτσα μου. Την έχω πλύνει 2 φορές ελπίζω να μην έχει μείνει μυρουδιά.
the end
Αν μπορείς να γεμίσεις κάτι σαν τσουβάλι με χόρτα (ξερά) ή κάτι παρόμοιο (σκισμένα χαρτόνια, κλπ) η γατούλα θα χωθεί μέσα για να ζεσταθεί.Πάνας έγραψε: 20 Ιαν 2021, 15:55 Έχω μια μαξιλάρα που πάει εκεί και κάθεται γιατί κρατάει ζέστη από κάτω, είναι πιο χοντρό από το πατάκι και θα βάλω γύρω γύρω μια μάλλινη κουβέρτα που είχα για την σκυλίτσα μου. Την έχω πλύνει 2 φορές ελπίζω να μην έχει μείνει μυρουδιά.
Κι εγώ τα βράδια που πηγαίνω να πετάξω τα σκουπίδια, έρχονται δίπλα μου τρία καφετιά γατάκια, και φέρνω κροκέτες ή βρασμένη πέτσα (οχι καυτή) από κοτόπουλο και τους δίνω. Το ένα είναι πολύ ντροπαλό, και με κοιτάει μ' ένα ύφος σα να λέει "παρακαλώ μήπως υπάρχει και λίγο φαγάκι για 'μενα?"
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Γενιά της Αγαμίας
Kauldron έγραψε: 20 Ιαν 2021, 16:05Αν μπορείς να γεμίσεις κάτι σαν τσουβάλι με χόρτα (ξερά) ή κάτι παρόμοιο (σκισμένα χαρτόνια, κλπ) η γατούλα θα χωθεί μέσα για να ζεσταθεί.Πάνας έγραψε: 20 Ιαν 2021, 15:55 Έχω μια μαξιλάρα που πάει εκεί και κάθεται γιατί κρατάει ζέστη από κάτω, είναι πιο χοντρό από το πατάκι και θα βάλω γύρω γύρω μια μάλλινη κουβέρτα που είχα για την σκυλίτσα μου. Την έχω πλύνει 2 φορές ελπίζω να μην έχει μείνει μυρουδιά.
Κι εγώ τα βράδια που πηγαίνω να πετάξω τα σκουπίδια, έρχονται δίπλα μου τρία καφετιά γατάκια, και φέρνω κροκέτες ή βρασμένη πέτσα (οχι καυτή) από κοτόπουλο και τους δίνω. Το ένα είναι πολύ ντροπαλό, και με κοιτάει μ' ένα ύφος σα να λέει "παρακαλώ μήπως υπάρχει και λίγο φαγάκι για 'μενα?"
Εγώ κατάφερα να δαμάσω έναν άγριο γάτο, τον κοιτούσα και με κοιτούσε για ώρα. Μετά εξέτεινα το χέρι μου και με πλησίασε να το μυρίσει.
Γατοτροφή δεν έτρωγε, προτιμούσε να πιάνει τις ακρίδες στην αυλή μου και να τις τρώει.
Γατοτροφή δεν έτρωγε, προτιμούσε να πιάνει τις ακρίδες στην αυλή μου και να τις τρώει.
Υποθετω αγορινα, εσυ δεν την εξυνες με τα νυχια σου, ουτε ειχες την περιεργεια να δαγκωσεις το καλωδιο.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Αυτό θα πρέπει να είναι το πιο έξυπνο, δεν σε τούμπαρε ακόμα να το πάρεις;Kauldron έγραψε: 20 Ιαν 2021, 16:05Αν μπορείς να γεμίσεις κάτι σαν τσουβάλι με χόρτα (ξερά) ή κάτι παρόμοιο (σκισμένα χαρτόνια, κλπ) η γατούλα θα χωθεί μέσα για να ζεσταθεί.Πάνας έγραψε: 20 Ιαν 2021, 15:55 Έχω μια μαξιλάρα που πάει εκεί και κάθεται γιατί κρατάει ζέστη από κάτω, είναι πιο χοντρό από το πατάκι και θα βάλω γύρω γύρω μια μάλλινη κουβέρτα που είχα για την σκυλίτσα μου. Την έχω πλύνει 2 φορές ελπίζω να μην έχει μείνει μυρουδιά.
the end
Ρε σεις συνέλθετε, τα άγρια ζώα δεν παίζουν σε τέτοιες συνθήκες, όσο για τα νύχια (για ασφάλεια στο δικό μας μυαλό) είπαμε ειδικό πατάκι με άλλο πατάκι από πάνω και στο φούλ....
the end
Δε μ' αφήνει καν να το πλησιάσω. Έρχεται και κάθεται πιο πέρα, πάω και του τα αφήνω, αφού βάλω πρώτα στ' άλλα 2 για να μην του τα φάνε. Περιμένω μέχρι να το δώ να τρώει, και μετά φεύγω.Πάνας έγραψε: 20 Ιαν 2021, 16:10Αυτό θα πρέπει να είναι το πιο έξυπνο, δεν σε τούμπαρε ακόμα να το πάρεις;Kauldron έγραψε: 20 Ιαν 2021, 16:05Αν μπορείς να γεμίσεις κάτι σαν τσουβάλι με χόρτα (ξερά) ή κάτι παρόμοιο (σκισμένα χαρτόνια, κλπ) η γατούλα θα χωθεί μέσα για να ζεσταθεί.Πάνας έγραψε: 20 Ιαν 2021, 15:55 Έχω μια μαξιλάρα που πάει εκεί και κάθεται γιατί κρατάει ζέστη από κάτω, είναι πιο χοντρό από το πατάκι και θα βάλω γύρω γύρω μια μάλλινη κουβέρτα που είχα για την σκυλίτσα μου. Την έχω πλύνει 2 φορές ελπίζω να μην έχει μείνει μυρουδιά.
Το διαμέρισμά μου είναι πολύ μικρό, δεν ξέρω αν θα ένιωθε άνετα μια γάτα που έχει μάθει έξω.
Πρόσεχε μην καταλήξεις όπως κατέληξε αυτός με τα ρακούν:
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
εγω σημερα γυρισα σπιτι και ηταν τρια μικρα απο απεναντι στα σκαλια (τα βλεπει ο ηλιος) δεν ηξεραν που να πανε ,το ενα ειναι και τυφλο αυτο ηταν τελειως χαμενο .
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
και εγω την επεφτα εκει.Πάνας έγραψε: 20 Ιαν 2021, 17:21 Σήμερα θα την περιμένει αυτό εκτός από το χαλάκι, για να δούμε που θα πάει.
[img]https://i.postimg.cc/mDBvWHbh/Cam1 ... .jpg[/img]
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Πες της μόνο Honda για να σε εμπιστευτεί τελείως 
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Κι εγώ το είχα κάνει αυτό μια φορά. Ήταν ένα αγριόγατι, καθόμασταν απέναντι και κοιταζομασταν δήθεν αδιάφορα. Μετά από ώρα ερχόταν πιο κοντά. Έκοβε βόλτες, έπαιζε με ένα λουλούδι, εγώ δεν του έδινα σημασία, ούτε του έκανα ψι ψι. Μετά από λίγη ώρα ήρθε και κουλουριαστηκε δίπλα μου.1451 έγραψε: 20 Ιαν 2021, 16:09 Εγώ κατάφερα να δαμάσω έναν άγριο γάτο, τον κοιτούσα και με κοιτούσε για ώρα. Μετά εξέτεινα το χέρι μου και με πλησίασε να το μυρίσει.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
Γενιά της Αγαμίας
τσέκαρες φύλο; ενδέχεται να πρόκειται περί πατριαρχικής επιβολής ισχύοςNaida έγραψε: 20 Ιαν 2021, 17:43Κι εγώ το είχα κάνει αυτό μια φορά. Ήταν ένα αγριόγατι, καθόμασταν απέναντι και κοιταζομασταν δήθεν αδιάφορα. Μετά από ώρα ερχόταν πιο κοντά. Έκοβε βόλτες, έπαιζε με ένα λουλούδι, εγώ δεν του έδινα σημασία, ούτε του έκανα ψι ψι. Μετά από λίγη ώρα ήρθε και κουλουριαστηκε δίπλα μου.1451 έγραψε: 20 Ιαν 2021, 16:09 Εγώ κατάφερα να δαμάσω έναν άγριο γάτο, τον κοιτούσα και με κοιτούσε για ώρα. Μετά εξέτεινα το χέρι μου και με πλησίασε να το μυρίσει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 219 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi