Εγγυημένα αποτελέσματα εκατο τοις εκατό , μιλώ με συγκεκριμένα επιτυχημένα παραδείγματα στην περιοχή μου
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΏΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΉ ΣΑΣ ..
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΏΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΉ ΣΑΣ ..
..απλά βάζετε τους Αλβανούς η Πακιστανούς η άλλες εθνοτικές ομάδες που έχουν κόντρα αυτούς να κάνουν αντί για εσάς αυτή την βρώμικη δουλειά !!!
Εγγυημένα αποτελέσματα εκατο τοις εκατό , μιλώ με συγκεκριμένα επιτυχημένα παραδείγματα στην περιοχή μου
Re: ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΏΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΉ ΣΑΣ ..
Τελικά σαν Έλληνες κάτοικοι αυτού τού τόπου , μόνον με έναν τρόπο μπορούμε να έχουμε την πρωτοκαθεδρία σε όλα αυτά τα έθνη και φυλές που πλημμύρισαν την χώρα μας
Μόνο με το διαιρεί και βασίλευε ..
Να συγκρούονται για το ποιοι θα έρθουν για εργάτες στα χωράφια μας
Και μετά πώς διώχνεις τους Αλβανούς και τους Πακιστανούς;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Ιαν 2021, 21:37 ..απλά βάζετε τους Αλβανούς η Πακιστανούς η άλλες εθνοτικές ομάδες που έχουν κόντρα αυτούς να κάνουν αντί για εσάς αυτή την βρώμικη δουλειά !!!![]()
Τους βάζεις να μαλώνουν μεταξύ τους για τα μεροκάματα στα χωράφιαaxilmar έγραψε: 20 Ιαν 2021, 09:42Και μετά πώς διώχνεις τους Αλβανούς και τους Πακιστανούς;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Ιαν 2021, 21:37 ..απλά βάζετε τους Αλβανούς η Πακιστανούς η άλλες εθνοτικές ομάδες που έχουν κόντρα αυτούς να κάνουν αντί για εσάς αυτή την βρώμικη δουλειά !!!![]()
Και μετα πως διωχνεις τους νικητες;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 20 Ιαν 2021, 09:44Τους βάζεις να μαλώνουν μεταξύ τους για τα μεροκάματα στα χωράφιαaxilmar έγραψε: 20 Ιαν 2021, 09:42Και μετά πώς διώχνεις τους Αλβανούς και τους Πακιστανούς;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Ιαν 2021, 21:37 ..απλά βάζετε τους Αλβανούς η Πακιστανούς η άλλες εθνοτικές ομάδες που έχουν κόντρα αυτούς να κάνουν αντί για εσάς αυτή την βρώμικη δουλειά !!!![]()
Εγγυημένα αποτελέσματα εκατο τοις εκατό , μιλώ με συγκεκριμένα επιτυχημένα παραδείγματα στην περιοχή μου![]()
φέρνεις γύφτους, δεν τελειώνει ποτέ
Ο μοναδικός τρόπος για να επιβιώσουμε έναντι λοιπών φύλων είναι να είμαστε καλοί εραστές και να ικανοποιούμε σεξουαλικά τις γυναίκες των.
Μόνο έτσι θα επιβιώσουμε.
Μόνο έτσι θα επιβιώσουμε.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Είσαι άξιο τέκνο του ΠΑΣΟΚ που είναι κόπια του Δημοκρατικού Κόμματος Αμερικής που θα αναλάβει σε λίγο πάλι την προεδρία.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Ιαν 2021, 21:39 Τελικά σαν Έλληνες κάτοικοι αυτού τού τόπου , μόνον με έναν τρόπο μπορούμε να έχουμε την πρωτοκαθεδρία σε όλα αυτά τα έθνη και φυλές που πλημμύρισαν την χώρα μας
Χωρίζεις τον πληθυσμό σε αλληλομαχόμενες ομάδες και εσύ είσαι ο διαιτητής στη μάχη των καταπιεζομένων μειονοτήτων.Εκεί βεβαια οι μειονότητες δεν είναι μόνο φυλετικές αλλά και σεξουαλικές (ομοφυλόφιλοι,τραβεστί,φεμινίστριες κτλ) και πολλά άλλα και υπάρχει πολλή δουλειά για αυτούς που διορίζουν καταπιεσμένους.
Και οι Βυζαντινοί κάπως έτσι την πάτησαν. Καλούσαν τους Τούρκους σαν μισθοφόρους για να τους βοηθήσουν στις μεταξύ τους διαμάχες. Για να μην πούμε για τους ορίτζιναλ Ρωμαίους, που προσλάμβαναν Γερμανούς μισθοφόρους για να αποκρούσουν άλλους Γερμανούς εισβολείς.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Ιαν 2021, 21:37 ..απλά βάζετε τους Αλβανούς η Πακιστανούς η άλλες εθνοτικές ομάδες που έχουν κόντρα αυτούς να κάνουν αντί για εσάς αυτή την βρώμικη δουλειά !!!![]()
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Πολύ έξυπνη ιδέα. Και όταν οι νικητές μπούνε στο σπίτι σου θα βγεις να σκουζεις φανταζομαι
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
- Dwarven Blacksmith
Προσπάθησα να το εφαρμόσω αλλά έχω μία απορία. ΠΩΣ ΔΙΑΟΛΟ ΘΑ ΠΕΙΣΩ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ;
Διαφημίσεις με φυλλάδια; Google ads ; Πρέπει να τους επιδοτήσω το νοίκι; Τι θα μου κοστίσει αυτό το social engineering;
Διαφημίσεις με φυλλάδια; Google ads ; Πρέπει να τους επιδοτήσω το νοίκι; Τι θα μου κοστίσει αυτό το social engineering;
-
Γενιά της Αγαμίας
Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Ιαν 2021, 14:28 Προσπάθησα να το εφαρμόσω αλλά έχω μία απορία. ΠΩΣ ΔΙΑΟΛΟ ΘΑ ΠΕΙΣΩ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ;

- Eθνικοκοινωνιστης
οτι δεν μπορεις να το αντιπαλεψεις αγκαλιασε το
αυτο δεν σας διδασκουν οι φιλελε?
αυτο δεν σας διδασκουν οι φιλελε?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 41 Απαντήσεις
- 1189 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος