εμετικο αλλα να το θεσουμε στη σωστη του διασταση : δεν προαγουν βιασμο, απλα ειναι φουλ τσοντοβιοι για ευνοητους λογους.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 20 Ιαν 2021, 11:19 ας τα ξαναπουμε.....
https://twitter.com/markos_Teg/status/1 ... 1966210049
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιός προστατεύει τους βιαστές και τροφοδοτεί την κουλτουρα βιασμού;
Re: Ποιός προστατεύει τους βιαστές και τροφοδοτεί την κουλτουρα βιασμού;
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Φυλάς τον κώλο σου γιατί όπως βλέπεις είναι πολύ εύκολο ακόμα και μια εικοσαετία μετά να κατηγορηθείς, να βγει το πρόσωπό σου σε όλα τα κανάλια και μετά άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Υπερβολικό; Προφανώς. Αλλά από ότι βλέπεις υπερβολικό είναι και αυτό που συμβαίνει αυτές τις εποχές οπότε επιβάλλεται η αυτοάμυνα.EKPLIKTIKOS έγραψε: 20 Ιαν 2021, 11:26Συχνά οταν εισαι σε έναν χώρο εργασίας έχεις κάποια κοινά χαρακτηριστικά με τους άλλους, πολύ περισσότερο σε ένα πανεπιστήμιο. Δεν ειναι παράλογο να προκύψει κάποιο φλερτ, αν κ προσωπικά πιστεύω οτι θελει πολλή προσοχή, όχι για να μη σε κατηγορήσουν για βιασμό, αυτά είναι κουταμάρες, αλλά γιατί αν χωρίσεις θα τρως τον αλλο στη μαπα μετα κ είναι μαλακια, ειδικά αν παίζουν κουτσομπολιά κ σου πα μου πες. Το να απαγορεύεις το φλερτ είναι ηλίθιο, πουριτανιστικο, απάνθρωπο, δεν είμαστε ρομπότ.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 20 Ιαν 2021, 11:21
Δεν τις θεωρώ υπερβολές , αυτές είναι οι δικές μου απόψεις οι οποίες λύνουν ριζικά τέτοιου είδους προβλήματα
Ιδανικά τελείως ξεχωριστοί χώροι εργασίας για άνδρες και γυναίκες σε συνδυασμό με τα παραπάνω μέτρα για μέγιστη εξασφάλιση.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- Eθνικοκοινωνιστης
να πουμε και ενα μπραβο στα νδουλικα (οχι στην ηγεσια)
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Αναμένω τοποθέτηση απο Naida για το φλερτ τις ερωτικές σχέσεις και το σεξ σε χωρους εργασιας
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
To θέμα δεν αφορά τόσο συναδέλφους με ίδιο βαθμό όσο υφιστάμενους ή μάλλον υφιστάμενες.Αυτές μπορεί να σε κατηγορήσουν ότι τις εκβίασες να υποκύψουν με μοχλό τη διοικητική εξουσία επ αυτών.Οπότε ας φροντίσει ο καθένας σε παρόμοιες περιπτώσεις να έχει την πόρτα του γραφείου ανοιχτή.Awesomatic έγραψε: 20 Ιαν 2021, 12:28Φυλάς τον κώλο σου γιατί όπως βλέπεις είναι πολύ εύκολο ακόμα και μια εικοσαετία μετά να κατηγορηθείς, να βγει το πρόσωπό σου σε όλα τα κανάλια και μετά άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Υπερβολικό; Προφανώς. Αλλά από ότι βλέπεις υπερβολικό είναι και αυτό που συμβαίνει αυτές τις εποχές οπότε επιβάλλεται η αυτοάμυνα.EKPLIKTIKOS έγραψε: 20 Ιαν 2021, 11:26Συχνά οταν εισαι σε έναν χώρο εργασίας έχεις κάποια κοινά χαρακτηριστικά με τους άλλους, πολύ περισσότερο σε ένα πανεπιστήμιο. Δεν ειναι παράλογο να προκύψει κάποιο φλερτ, αν κ προσωπικά πιστεύω οτι θελει πολλή προσοχή, όχι για να μη σε κατηγορήσουν για βιασμό, αυτά είναι κουταμάρες, αλλά γιατί αν χωρίσεις θα τρως τον αλλο στη μαπα μετα κ είναι μαλακια, ειδικά αν παίζουν κουτσομπολιά κ σου πα μου πες. Το να απαγορεύεις το φλερτ είναι ηλίθιο, πουριτανιστικο, απάνθρωπο, δεν είμαστε ρομπότ.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 20 Ιαν 2021, 11:21
Δεν τις θεωρώ υπερβολές , αυτές είναι οι δικές μου απόψεις οι οποίες λύνουν ριζικά τέτοιου είδους προβλήματα
Ιδανικά τελείως ξεχωριστοί χώροι εργασίας για άνδρες και γυναίκες σε συνδυασμό με τα παραπάνω μέτρα για μέγιστη εξασφάλιση.
Έχω τοποθετηθεί αρκετές φορές , μακριά από σχέσεις στους εργασιακούς χώρους.Paris έγραψε: 20 Ιαν 2021, 13:23 Αναμένω τοποθέτηση απο Naida για το φλερτ τις ερωτικές σχέσεις και το σεξ σε χωρους εργασιας
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
δεν υπάρχει σωτηριο μέτρο , αν το θελήσουν μας καταστρεφουνπατησιωτης έγραψε: 20 Ιαν 2021, 13:36To θέμα δεν αφορά τόσο συναδέλφους με ίδιο βαθμό όσο υφιστάμενους ή μάλλον υφιστάμενες.Αυτές μπορεί να σε κατηγορήσουν ότι τις εκβίασες να υποκύψουν με μοχλό τη διοικητική εξουσία επ αυτών.Οπότε ας φροντίσει ο καθένας σε παρόμοιες περιπτώσεις να έχει την πόρτα του γραφείου ανοιχτή.Awesomatic έγραψε: 20 Ιαν 2021, 12:28Φυλάς τον κώλο σου γιατί όπως βλέπεις είναι πολύ εύκολο ακόμα και μια εικοσαετία μετά να κατηγορηθείς, να βγει το πρόσωπό σου σε όλα τα κανάλια και μετά άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Υπερβολικό; Προφανώς. Αλλά από ότι βλέπεις υπερβολικό είναι και αυτό που συμβαίνει αυτές τις εποχές οπότε επιβάλλεται η αυτοάμυνα.EKPLIKTIKOS έγραψε: 20 Ιαν 2021, 11:26
Συχνά οταν εισαι σε έναν χώρο εργασίας έχεις κάποια κοινά χαρακτηριστικά με τους άλλους, πολύ περισσότερο σε ένα πανεπιστήμιο. Δεν ειναι παράλογο να προκύψει κάποιο φλερτ, αν κ προσωπικά πιστεύω οτι θελει πολλή προσοχή, όχι για να μη σε κατηγορήσουν για βιασμό, αυτά είναι κουταμάρες, αλλά γιατί αν χωρίσεις θα τρως τον αλλο στη μαπα μετα κ είναι μαλακια, ειδικά αν παίζουν κουτσομπολιά κ σου πα μου πες. Το να απαγορεύεις το φλερτ είναι ηλίθιο, πουριτανιστικο, απάνθρωπο, δεν είμαστε ρομπότ.
στον υπνο τους να δουν πως του την πέφτουμε είναι σιγουρο αποδεικτικο στοιχείο για τις προθεσεις μας μιας και είναι αλάθητο το ενστικτο τους
Όχι. Δεν ήξερα τις επιπτώσεις όταν τις έμαθα, άρχισα να το τηρώ.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Casper -
"Αν ο άλλος είναι πνιγμένος στην δουλειά και του αρχίζεις τα κοπλιμέντα και τα άκυρα, ειδικά εφόσον βλέπεις πως είναι αλλού, ε είναι λίγο γαϊδουριά, πώς να γίνει. Και φέρνεις και τον άλλον σε δύσκολη θέση. Έχει τύχει να φλερτάρει έντονα μια πρώην φίλη μου τον συνάδελφο στο εστιατόριο που δουλεύαμε. Αυτή ήρθε σαν πελάτης. Αυτός ένιωθε αμήχανα (επειδή την γούσταρε κιόλας, ένας λόγος παραπάνω) και όλο το βράδυ έκανε του κόσμου τα λάθη στις παραγγελίες."
Απ' όλο αυτό που έγραψα δηλαδή ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πως έβγαλες το συμπέρασμα ότι ήμουν υπέρ αυτής της κατάστασης.
(Πωω τα σκάτωσα. Πήγα να απομονώσω αυτό το κομμάτι για να το ξαναβάλω και σβήστηκαν τα υπόλοιπα).
Απ' όλο αυτό που έγραψα δηλαδή ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πως έβγαλες το συμπέρασμα ότι ήμουν υπέρ αυτής της κατάστασης.
(Πωω τα σκάτωσα. Πήγα να απομονώσω αυτό το κομμάτι για να το ξαναβάλω και σβήστηκαν τα υπόλοιπα).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος - Casper - την 20 Ιαν 2021, 14:31, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Απο την απάντηση Ναιδας και το μηνυμα της Κασπερ ειναι πασιφανές πως είναι γυναικειο ...προνόμιο το πέσιμο σε χωρους εργασιας και απαγορευμένο για τους αντρες
-
- Casper -
Ορίστε;Paris έγραψε: 20 Ιαν 2021, 13:50 Απο την απάντηση Ναιδας και το μηνυμα της Κασπερ ειναι πασιφανές πως είναι γυναικειο ...προνόμιο το πέσιμο σε χωρους εργασιας και απαγορευμένο για τους αντρες
Τι εννοείς απαγορευμένο για τους άντρες αποκλειστικά; Για την φίλη μου μίλησα πως τον έφερε σε δύσκολη θέση.
ακριβως- Casper - έγραψε: 20 Ιαν 2021, 13:52Ορίστε;Paris έγραψε: 20 Ιαν 2021, 13:50 Απο την απάντηση Ναιδας και το μηνυμα της Κασπερ ειναι πασιφανές πως είναι γυναικειο ...προνόμιο το πέσιμο σε χωρους εργασιας και απαγορευμένο για τους αντρες
Τι εννοείς απαγορευμένο για τους άντρες αποκλειστικά; Για την φίλη μου μίλησα πως τον έφερε σε δύσκολη θέση.
δεν ειχες θέμα με το πεσιμο αλλα με τον τροπο και βοηθησες την κατάσταση
Πέσιμο μπορεί να κάνει οποιοσδήποτε, οπουδήποτε εάν έχει διακριτικό τρόπο και με σεβασμό στο άτομο που έχει απέναντι του και με σεβασμό στην διάθεση του. Αυτή ήταν, είναι και θα είναι η θέση μου. Αυτές τις μαλακίες που αναπαράγεις να τις κόψεις.Paris έγραψε: 20 Ιαν 2021, 13:50 Απο την απάντηση Ναιδας και το μηνυμα της Κασπερ ειναι πασιφανές πως είναι γυναικειο ...προνόμιο το πέσιμο σε χωρους εργασιας και απαγορευμένο για τους αντρες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 20 Ιαν 2021, 13:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Casper -
Έχω θέμα όταν γίνεται ΕΝ ΩΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. Εκτός, ή όταν σχολάτε, ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Εν ώρα εργασίας τι να βοηθήσω; Την δουλειά μου έκανα. Τώρα αν είστε σε μια δουλειά χαλαροί και οι 2 και η κατάσταση το επιτρέπει, ε συμφωνώ πως είναι παράλογο να το "απαγορεύσεις".Paris έγραψε: 20 Ιαν 2021, 13:54ακριβως- Casper - έγραψε: 20 Ιαν 2021, 13:52Ορίστε;Paris έγραψε: 20 Ιαν 2021, 13:50 Απο την απάντηση Ναιδας και το μηνυμα της Κασπερ ειναι πασιφανές πως είναι γυναικειο ...προνόμιο το πέσιμο σε χωρους εργασιας και απαγορευμένο για τους αντρες
δεν ειχες θέμα με το πεσιμο αλλα με τον τροπο και βοηθησες την κατάσταση
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 120 Απαντήσεις
- 3012 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ksk
-