!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ποιός προστατεύει τους βιαστές και τροφοδοτεί την κουλτουρα βιασμού;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
LETO
Phorum.gr user: LETO

Re: Ποιός προστατεύει τους βιαστές και τροφοδοτεί την κουλτουρα βιασμού;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LETO »

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 20 Ιαν 2021, 11:19 ας τα ξαναπουμε.....

https://twitter.com/markos_Teg/status/1 ... 1966210049
εμετικο αλλα να το θεσουμε στη σωστη του διασταση : δεν προαγουν βιασμο, απλα ειναι φουλ τσοντοβιοι για ευνοητους λογους.
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 20 Ιαν 2021, 11:26
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 20 Ιαν 2021, 11:21
Δεν τις θεωρώ υπερβολές , αυτές είναι οι δικές μου απόψεις οι οποίες λύνουν ριζικά τέτοιου είδους προβλήματα
Συχνά οταν εισαι σε έναν χώρο εργασίας έχεις κάποια κοινά χαρακτηριστικά με τους άλλους, πολύ περισσότερο σε ένα πανεπιστήμιο. Δεν ειναι παράλογο να προκύψει κάποιο φλερτ, αν κ προσωπικά πιστεύω οτι θελει πολλή προσοχή, όχι για να μη σε κατηγορήσουν για βιασμό, αυτά είναι κουταμάρες, αλλά γιατί αν χωρίσεις θα τρως τον αλλο στη μαπα μετα κ είναι μαλακια, ειδικά αν παίζουν κουτσομπολιά κ σου πα μου πες. Το να απαγορεύεις το φλερτ είναι ηλίθιο, πουριτανιστικο, απάνθρωπο, δεν είμαστε ρομπότ.
Φυλάς τον κώλο σου γιατί όπως βλέπεις είναι πολύ εύκολο ακόμα και μια εικοσαετία μετά να κατηγορηθείς, να βγει το πρόσωπό σου σε όλα τα κανάλια και μετά άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Υπερβολικό; Προφανώς. Αλλά από ότι βλέπεις υπερβολικό είναι και αυτό που συμβαίνει αυτές τις εποχές οπότε επιβάλλεται η αυτοάμυνα.

Ιδανικά τελείως ξεχωριστοί χώροι εργασίας για άνδρες και γυναίκες σε συνδυασμό με τα παραπάνω μέτρα για μέγιστη εξασφάλιση.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

να πουμε και ενα μπραβο στα νδουλικα (οχι στην ηγεσια)
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Paris
Phorum.gr user: ΜΕΓΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Paris »

Αναμένω τοποθέτηση απο Naida για το φλερτ τις ερωτικές σχέσεις και το σεξ σε χωρους εργασιας
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Awesomatic έγραψε: 20 Ιαν 2021, 12:28
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 20 Ιαν 2021, 11:21
Δεν τις θεωρώ υπερβολές , αυτές είναι οι δικές μου απόψεις οι οποίες λύνουν ριζικά τέτοιου είδους προβλήματα
Συχνά οταν εισαι σε έναν χώρο εργασίας έχεις κάποια κοινά χαρακτηριστικά με τους άλλους, πολύ περισσότερο σε ένα πανεπιστήμιο. Δεν ειναι παράλογο να προκύψει κάποιο φλερτ, αν κ προσωπικά πιστεύω οτι θελει πολλή προσοχή, όχι για να μη σε κατηγορήσουν για βιασμό, αυτά είναι κουταμάρες, αλλά γιατί αν χωρίσεις θα τρως τον αλλο στη μαπα μετα κ είναι μαλακια, ειδικά αν παίζουν κουτσομπολιά κ σου πα μου πες. Το να απαγορεύεις το φλερτ είναι ηλίθιο, πουριτανιστικο, απάνθρωπο, δεν είμαστε ρομπότ.
Φυλάς τον κώλο σου γιατί όπως βλέπεις είναι πολύ εύκολο ακόμα και μια εικοσαετία μετά να κατηγορηθείς, να βγει το πρόσωπό σου σε όλα τα κανάλια και μετά άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Υπερβολικό; Προφανώς. Αλλά από ότι βλέπεις υπερβολικό είναι και αυτό που συμβαίνει αυτές τις εποχές οπότε επιβάλλεται η αυτοάμυνα.

Ιδανικά τελείως ξεχωριστοί χώροι εργασίας για άνδρες και γυναίκες σε συνδυασμό με τα παραπάνω μέτρα για μέγιστη εξασφάλιση.
To θέμα δεν αφορά τόσο συναδέλφους με ίδιο βαθμό όσο υφιστάμενους ή μάλλον υφιστάμενες.Αυτές μπορεί να σε κατηγορήσουν ότι τις εκβίασες να υποκύψουν με μοχλό τη διοικητική εξουσία επ αυτών.Οπότε ας φροντίσει ο καθένας σε παρόμοιες περιπτώσεις να έχει την πόρτα του γραφείου ανοιχτή.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Paris έγραψε: 20 Ιαν 2021, 13:23 Αναμένω τοποθέτηση απο Naida για το φλερτ τις ερωτικές σχέσεις και το σεξ σε χωρους εργασιας
Έχω τοποθετηθεί αρκετές φορές , μακριά από σχέσεις στους εργασιακούς χώρους.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Paris

πατησιωτης έγραψε: 20 Ιαν 2021, 13:36
Awesomatic έγραψε: 20 Ιαν 2021, 12:28

To θέμα δεν αφορά τόσο συναδέλφους με ίδιο βαθμό όσο υφιστάμενους ή μάλλον υφιστάμενες.Αυτές μπορεί να σε κατηγορήσουν ότι τις εκβίασες να υποκύψουν με μοχλό τη διοικητική εξουσία επ αυτών.Οπότε ας φροντίσει ο καθένας σε παρόμοιες περιπτώσεις να έχει την πόρτα του γραφείου ανοιχτή.
δεν υπάρχει σωτηριο μέτρο , αν το θελήσουν μας καταστρεφουν
στον υπνο τους να δουν πως του την πέφτουμε είναι σιγουρο αποδεικτικο στοιχείο για τις προθεσεις μας μιας και είναι αλάθητο το ενστικτο τους
Άβαταρ μέλους
Paris

Naida έγραψε: 20 Ιαν 2021, 13:39
Paris έγραψε: 20 Ιαν 2021, 13:23 Αναμένω τοποθέτηση απο Naida για το φλερτ τις ερωτικές σχέσεις και το σεξ σε χωρους εργασιας
το οποίο φαντάζομαι πως το εχεις τηρησει
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Paris έγραψε: 20 Ιαν 2021, 13:43
Naida έγραψε: 20 Ιαν 2021, 13:39
το οποίο φαντάζομαι πως το εχεις τηρησει
Όχι. Δεν ήξερα τις επιπτώσεις όταν τις έμαθα, άρχισα να το τηρώ.

Que Sera, Sera...
- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - »

"Αν ο άλλος είναι πνιγμένος στην δουλειά και του αρχίζεις τα κοπλιμέντα και τα άκυρα, ειδικά εφόσον βλέπεις πως είναι αλλού, ε είναι λίγο γαϊδουριά, πώς να γίνει. Και φέρνεις και τον άλλον σε δύσκολη θέση. Έχει τύχει να φλερτάρει έντονα μια πρώην φίλη μου τον συνάδελφο στο εστιατόριο που δουλεύαμε. Αυτή ήρθε σαν πελάτης. Αυτός ένιωθε αμήχανα (επειδή την γούσταρε κιόλας, ένας λόγος παραπάνω) και όλο το βράδυ έκανε του κόσμου τα λάθη στις παραγγελίες."

Απ' όλο αυτό που έγραψα δηλαδή ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πως έβγαλες το συμπέρασμα ότι ήμουν υπέρ αυτής της κατάστασης.

(Πωω τα σκάτωσα. Πήγα να απομονώσω αυτό το κομμάτι για να το ξαναβάλω και σβήστηκαν τα υπόλοιπα).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος - Casper - την 20 Ιαν 2021, 14:31, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Paris

Απο την απάντηση Ναιδας και το μηνυμα της Κασπερ ειναι πασιφανές πως είναι γυναικειο ...προνόμιο το πέσιμο σε χωρους εργασιας και απαγορευμένο για τους αντρες
- Casper -

Paris έγραψε: 20 Ιαν 2021, 13:50 Απο την απάντηση Ναιδας και το μηνυμα της Κασπερ ειναι πασιφανές πως είναι γυναικειο ...προνόμιο το πέσιμο σε χωρους εργασιας και απαγορευμένο για τους αντρες
Ορίστε;

Τι εννοείς απαγορευμένο για τους άντρες αποκλειστικά; Για την φίλη μου μίλησα πως τον έφερε σε δύσκολη θέση.
Άβαταρ μέλους
Paris

- Casper - έγραψε: 20 Ιαν 2021, 13:52
Paris έγραψε: 20 Ιαν 2021, 13:50 Απο την απάντηση Ναιδας και το μηνυμα της Κασπερ ειναι πασιφανές πως είναι γυναικειο ...προνόμιο το πέσιμο σε χωρους εργασιας και απαγορευμένο για τους αντρες
Ορίστε;

Τι εννοείς απαγορευμένο για τους άντρες αποκλειστικά; Για την φίλη μου μίλησα πως τον έφερε σε δύσκολη θέση.
ακριβως
δεν ειχες θέμα με το πεσιμο αλλα με τον τροπο και βοηθησες την κατάσταση
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Πέσιμο μπορεί να κάνει οποιοσδήποτε, οπουδήποτε εάν έχει διακριτικό τρόπο και με σεβασμό στο άτομο που έχει απέναντι του και με σεβασμό στην διάθεση του. Αυτή ήταν, είναι και θα είναι η θέση μου. Αυτές τις μαλακίες που αναπαράγεις να τις κόψεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 20 Ιαν 2021, 13:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Que Sera, Sera...
- Casper -

Paris έγραψε: 20 Ιαν 2021, 13:54
- Casper - έγραψε: 20 Ιαν 2021, 13:52
Ορίστε;

ακριβως
δεν ειχες θέμα με το πεσιμο αλλα με τον τροπο και βοηθησες την κατάσταση
Έχω θέμα όταν γίνεται ΕΝ ΩΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. Εκτός, ή όταν σχολάτε, ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Εν ώρα εργασίας τι να βοηθήσω; Την δουλειά μου έκανα. Τώρα αν είστε σε μια δουλειά χαλαροί και οι 2 και η κατάσταση το επιτρέπει, ε συμφωνώ πως είναι παράλογο να το "απαγορεύσεις".
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”