Η ταινία σχετικά με τον Joe Meek είναι και γαμώ - την είχα δει αρκετά χρόνια πριν - ο πρωταγωνιστής τον υποδύθηκε τέλεια.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 19 Ιαν 2021, 00:57Υπαχει και ενα ωραιο ταινιακι για τον meek.
Οντως. Ολοι πολυ καλοι.Jolly Roger έγραψε: 19 Ιαν 2021, 00:32 αν πιάσουμε παραγωγούς, δε γίνεται να μη γίνει αναφορά σε Butch Vig, Rick Rubin (πριν αρχίσει να κωλοβαράει και μεταβληθεί σε glorified ηχολήπτη), Brian Eno, Sam Phillips, Quincy Jones (που εκτός από τις δισκάρες Thriller και Bad, εκτός από το Soul Bossa Nova, μας έδωσε και αυτό), Giorgio Moroder, Mike Chapman, Jim Steinman και (κυρίως) Nile Rodgers.
BTW, αν σας ενδιαφερει υπαρχει ενα ωραιο βιβλιο με διαφορες ιστοριες του Phill Brown. Πολυ ευκολοδιαβαστο. Απλες ιστοριουλες αλλα ωραιες ιστοριες
http://www.phillbrown.net/phill-brown-a ... ll-rolling
![]()
Μιλάμε για την απαρχή σχεδόν του Αγγλικού ροκ'ν'ρολ - και μόνο να σκεφτείς ότι υπό την αιγίδα του είχε κόσμο σαν τους Ritchie Blackmore,Clem Cattinni,Heinz και λοιπούς.
Ίσως,από την άποψη αυτή,να είναι το ίδιο σημαντικός με τον George Martin,στο πως διαμορφώθηκε ο βρεττανικός ήχος.
Το βιβλίο που προτείνεις το έχω και το συνιστώ και εγώ με τη σειρά μου σε όλους όσους γουστάρουν να διαβάζουν τέτοιου είδους ιστορίες