Καμία σχέση. Μη τον βγάλεις και Ράμπο τον άνθρωπο...stavmanr έγραψε: 19 Ιαν 2021, 21:07Δηλαδή, αν καταλαβαίνω σωστά κυνήγησε τους νεαρούς, τους έφτασε σε σημείο επαφής και ξαφνικά φοβήθηκε...Πολίτης έγραψε: 19 Ιαν 2021, 21:03Μπορεί. Αλλά όσο περισσότερο βλέπω το βίντεο, μου φαίνεται πως στο 26ο δευτερόλεπτο ο σταθμάρχης έσκυψε από φόβο να μην φάει και δεύτερη μπουνιά, επειδή το έκανε την στιγμή που γυρνά ο νεαρός απότομα προς το μέρος του.
Η συγκεκριμένη κίνηση, είναι κλασική πυγμαχική κίνηση μεταφοράς της κεφαλής από την μία πλευρά στην άλλη προκειμένου να μη δώσεις στατικό στόχο πριν επιτεθείς εσύ.
Δεν υπάρχει πιο κλασική κίνηση μάχης προκειμένου να προσεγγίσεις τον αντίπαλο.
Συνειδητοποιείς τι σημαίνει να κλωτσάς άνθρωπο στο κεφάλι; Σημαίνει πως έχεις τέτοιο μίσος εκείμη την στιγμή που θες κυριολεκτικά να τον αποτελειώσεις. Ο'ΤΙ και να τους είπε, Ο'ΤΙ και να τους έκανε σωματικά (που στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα οτι δεν έκανε τίποτα), ΔΕΝ υπάρχει δικαιολογία να τον κτυπούν στο κεφάλι.
Μεταξύ 15 με 18 ετών, είχα μπλέξει σε καυγάδες με κάτι κωλόπαιδα που πουλούσαν ναρκωτικά στην γειτονιά μου και στο σχολείο μου, και έκαναν bullying σε ανυπεράσπιστα παιδιά. Από μικρός έμαθα πως είναι άγραφος κανόνας πως όσο και να αντιπαθείς κάποιον, αν δεις τον δεις να πέφτει κάτω μετά από μπουνιά σου, ΑΜΕΣΩΣ ελέγχεις άμα έχει κτυπήσει το κεφάλι του από την πτώση. Δεν τον κλώτσας, και μάλιστα στο κεφάλι. Και αυτός ο κανόνας ισχύει όχι επειδή στο λέει κάποιος, αλλά επειδή είσαι άνθρωπος.
Αυτοί οι δύο νεαροί είναι κτήνη, είναι αδικαιολόγητοι, και τους εύχομαι να πάρουν την ποινή που τους αξίζει. Ευτυχώς που έγινε νωρίς αυτό το συμβάν, πριν κάνουν χειρότερα στους οικείους τους αλλά και σε αγνώστους.