!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νιξ φαϊ για τους μπρέξηδες !
- wooded glade
Νιξ φαϊ για τους μπρέξηδες !
Πάνε για food shortage οι μπρέξηδες !
https://www.independent.co.uk/news/busi ... 36296.html
Οι μπρέξηδες νομίζανε ότι είναι μάου-μάου τα γιουρόπια και θα βγάζανε τα καθρεφτάκια μετά.
https://www.independent.co.uk/news/busi ... 36296.html
Οι μπρέξηδες νομίζανε ότι είναι μάου-μάου τα γιουρόπια και θα βγάζανε τα καθρεφτάκια μετά.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Re: Νιξ φαϊ για τους μπρέξηδες !
Με τα χρήματα λύνεται το θέμα. Μπορεί να βγει λίγο πιο ακριβό αλλά δεν θα λείψει. Προσφορά και ζήτηση.
Ο λαός μίλησε, δουλειά των πολιτικών είναι να προχωρήσουν για το καλύτερο σύμφωνα με την βούληση του λαού αλλιώς να παραιτηθούν.
Ο λαός μίλησε, δουλειά των πολιτικών είναι να προχωρήσουν για το καλύτερο σύμφωνα με την βούληση του λαού αλλιώς να παραιτηθούν.
- wooded glade
Ένα μεγάλο τμήμα αυτού του λαού παραμυθιάστηκε άγαρμπα.ksmyrn έγραψε: 25 Ιούλ 2018, 18:51 Με τα χρήματα λύνεται το θέμα. Μπορεί να βγει λίγο πιο ακριβό αλλά δεν θα λείψει. Προσφορά και ζήτηση.
Αλλά εδώ που τα λέμε παραμυθιαζ'ομαστε εμείς για Κωνσταντινούπολη-μαρμαρωμένο βασιλιά-Σικελία-Σαρδηνία, δεν θα παραμυθιαστούν οι Άγγλοι ;
Γιατί λες παραμυθιαστήκανε; Αν ένιωθαν καλά δεν θα επηρεάζονταν, αν έχουν κάπου πρόβλημα επηρεάστηκαν. Να μην είχανε πρόβλημα να μην ψήφιζαν εκτός. Αυτό είναι Δημοκρατία, δυστυχώς.
- wooded glade
Για το μπέοφ έχει γίνει το μπρέξι.ksmyrn έγραψε: 25 Ιούλ 2018, 19:01 Γιατί λες παραμυθιαστήκανε; Αν ένιωθαν καλά δεν θα επηρεάζονταν, αν έχουν κάπου πρόβλημα επηρεάστηκαν. Να μην είχανε πρόβλημα να μην ψήφιζαν εκτός. Αυτό είναι Δημοκρατία, δυστυχώς.
- metaxoskolikas
το μπρεξιτ έχει καταντήσει κωμωδία
περισσότερο λανθασμένους χειρισμούς δε θα μπορούσαν να κάνουν
περισσότερο λανθασμένους χειρισμούς δε θα μπορούσαν να κάνουν
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
μα δεν υπαρχει καποιος συντονιστης να τον μπαναρει? μας εχει πρηξει στην μαλακια.
- wooded glade
Τον independent ή εμένα ;perseus έγραψε: 25 Ιούλ 2018, 21:14 μα δεν υπαρχει καποιος συντονιστης να τον μπαναρει? μας εχει πρηξει στην μαλακια.
Εάν δεν ρυθμιστεί η νομοθεσία υπάρχει ασάφεια νόμου και πρόβλημα στο εμπόριο. Κανείς δεν ρισκάρει να παρανομήσει οποτε όσα και να δίνεις προιόν δεν παίρνειςksmyrn έγραψε: 25 Ιούλ 2018, 18:51 Με τα χρήματα λύνεται το θέμα. Μπορεί να βγει λίγο πιο ακριβό αλλά δεν θα λείψει. Προσφορά και ζήτηση.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
'
Ότι δεν κατάφεραν τα γερμανικά υποβρύχια στον Β'ΠΠ θα το καταφέρει το brexit ρε σοφέ νηματοθέτα;
.
Ότι δεν κατάφεραν τα γερμανικά υποβρύχια στον Β'ΠΠ θα το καταφέρει το brexit ρε σοφέ νηματοθέτα;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- wooded glade
Δεν το λέω εγώ.Nandros έγραψε: 25 Ιούλ 2018, 23:20 '
Ότι δεν κατάφεραν τα γερμανικά υποβρύχια στον Β'ΠΠ θα το καταφέρει το brexit ρε σοφέ νηματοθέτα;![]()
.
Η Τ(ροτ)έζα το λέει.
Η Διαμαντοπούλου τι λέει ;
- Nandros
Ρώτα την, εγώ δεν την ξέρω!wooded glade έγραψε: 25 Ιούλ 2018, 23:23Δεν το λέω εγώ.Nandros έγραψε: 25 Ιούλ 2018, 23:20Ότι δεν κατάφεραν τα γερμανικά υποβρύχια στον Β'ΠΠ θα το καταφέρει το brexit ρε σοφέ νηματοθέτα;![]()
Η Τ(ροτ)έζα το λέει.
Η Διαμαντοπούλου τι λέει ;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
- wooded glade
Καλά, οι μεγάλοι έρωτες και τα μεγάλα συνάχια δεν κρύβονται.Nandros έγραψε: 25 Ιούλ 2018, 23:30Ρώτα την, εγώ δεν την ξέρω!wooded glade έγραψε: 25 Ιούλ 2018, 23:23Δεν το λέω εγώ.Nandros έγραψε: 25 Ιούλ 2018, 23:20Ότι δεν κατάφεραν τα γερμανικά υποβρύχια στον Β'ΠΠ θα το καταφέρει το brexit ρε σοφέ νηματοθέτα;![]()
Η Τ(ροτ)έζα το λέει.
Η Διαμαντοπούλου τι λέει ;![]()
.
- wooded glade
Εδώ λέει και για φάρμακα:
https://www.bbc.co.uk/news/uk-politics-44946819
Να είναι κωλοτουμπική προπαγάνδα της Τ(ροτ)έζας λέτε ;
https://www.bbc.co.uk/news/uk-politics-44946819
Να είναι κωλοτουμπική προπαγάνδα της Τ(ροτ)έζας λέτε ;
- Nandros
Μετά από Φωφη-κός και Σημιτη-κός και -ζαίος, έγινα τώρα και Διαμαντοπουλι-κός!wooded glade έγραψε: 25 Ιούλ 2018, 23:31Καλά, οι μεγάλοι έρωτες και τα μεγάλα συνάχια δεν κρύβονται.Nandros έγραψε: 25 Ιούλ 2018, 23:30Ρώτα την, εγώ δεν την ξέρω!wooded glade έγραψε: 25 Ιούλ 2018, 23:23Δεν το λέω εγώ.
Η Τ(ροτ)έζα το λέει.
Η Διαμαντοπούλου τι λέει ;![]()
Οι συνεχείς παπαρολογίες σου δεν κρύβονται!
.