ακριβως. επισης ειναι συζητησιμο ποιο ειναι το πραγματικα καλο για τα παιδια σου, και ποιο ειναι αυτο που νομιζεις εσυ οτι ειναι το καλο.EKPLIKTIKOS έγραψε: 18 Ιαν 2021, 22:29Εγώ έχω. Μεγάλα λόγια δε λέω, αυτό που λέω είναι ότι η ατάκα "θα κάνω τα πάντα για τα παιδιά μου" είναι άξια χλευης, ροχαλας, ωμής κουραδας κ εμετου. Εξηγω: ΟΛΟΙ θα κάναμε τα πάντα για τα παιδιά μας. Ενας έμπορος ηρωίνης μπορεί ωραιότατα να σου πει εεεμ ξέρεις μωρε πουλάω πρέζα στα παιδιά σου γιατί εχμμμ κρίμα αλλα έχω κ 3 στόματα να θρεψω, καταλαβαίνεις.. Πώς σου φαίνεται;nostromos έγραψε: 18 Ιαν 2021, 22:18 καλο ειναι να μιλανε για ανατροφη μονο οσοι εχουμε παιδια ... και καλο ειναι ποτε να μην λεμε μεγαλα λογια για ανατροφη επιπεδο κτλ ... οι φυλακες ειναι γεματες με τα καλυτερα παιδια ...ποτε δεν ειχανε δωσει δικαιωμα![]()
στην προκειμενη περιπτωση, οι γονεις κανουν κακο.
ειχα την ατυχια μια περιοδο της ζωης μου, να εχω επαφες με οικογενειες που ειχαν παιδι πρεζακια. 2 απο τους καλυτερους γονεις, εκαναν απο μονοι τους καταγελια στον εισαγγελεα, και εστειλαν τα παιδια τους στη φυλακη.
ενας αλλος, δολοφονησε το παιδι του. ακομη κι αυτος, δεν εκανε τοσο κακο, οσο αλλοι που τους εδιναν λεφτα για πρεζα, και φροντιζαν να καλυπτουν τις παρανομιες τους.