Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Ιαν 2021, 12:01
Τελικά εμείς οι άνδρες είμαστε έκθετοι στην συκοφαντική δυσφήμιση και εκβιασμό της κάθε γυναίκας η οποία θα έχει την δυνατότητα να μας εκθέτει με ψεύτικες κατηγορίες για τις οποίες δεν τα χρειαστεί να τις αποδεικνύει σε δικαστήριο
Παπαριές μαρίτσαμ.
Πέρα από τις γελοιότητες του "μιτου-είδα φως κι ανέβηκα" η αλήθεια είναι ότι όποιο κοκοράκι ανακατεύεται με τα πίτουρα κάποια στιγμή μπορεί να φαγωθεί από τις κότες.
Έκανε ή όχι ο φερόμενος ως δράστης μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση; Αν όχι, τι περιμένει, να παραγραφεί το αδίκημα;
Και ..είναι υποχρεωμένος κάποιος να κάνει μηνύσεις για να αποδείξει την αθωότητα του ;
Η αντίπαλη πλευρά θα πρέπει να αποδείξει ότι είναι ένοχος ..
Αν κατηγορούμαι για κάτι οι κατήγοροι μου θα πρέπει να αποδείξουν ότι είμαι ένοχος όχι εγώ να αποδείξω ότι είμαι αθώος !!
Ο νόμος δίνει την δυνατότητα να προστατευτούμε από τους κακοήθεις.
Δεν είναι υποχρεωμένος ένας αθώος να αποδείξει ότι είναι αθώος οι κατήγοροι του θα πρέπει να αποδείξουν ότι είναι ένοχος !!
Χωριά που και να κάνω μήνυση στη. "ανεξάρτητη" δικαιοσύνη όταν τα ΜΜΕ και όλος ο πολιτικός κόσμος της χώρας μου κάνει δηλώσεις εναντίον μου προκαταβάλοντας την δικαστική απόφαση είναι μάταιο ..
Δεν υπάρχει δικαστής που θα διαψεύσει τον πρωθυπουργό η την πρόεδρο της Δημοκρατίας ..
Τελικά εμείς οι άνδρες είμαστε έκθετοι στην συκοφαντική δυσφήμιση και εκβιασμό της κάθε γυναίκας η οποία θα έχει την δυνατότητα να μας εκθέτει με ψεύτικες κατηγορίες για τις οποίες δεν τα χρειαστεί να τις αποδεικνύει σε δικαστήριο
Παπαριές μαρίτσαμ.
Πέρα από τις γελοιότητες του "μιτου-είδα φως κι ανέβηκα" η αλήθεια είναι ότι όποιο κοκοράκι ανακατεύεται με τα πίτουρα κάποια στιγμή μπορεί να φαγωθεί από τις κότες.
Πώς λέμε ..πριν είκοσι χρόνια είχα κάνει καμάκι σε μια συμμαθήτριά μου στο σχολείο τώρα που είναι πλούσιος και ισχυρός παράγοντας θα το θυμηθεί για να μου κάνει μήνυση !!
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Ιαν 2021, 12:15
Ολόκληρος ο πολιτικός κόσμος και τα ΜΜΕ κατηγορούν και βρίζουν και θεωρούν ως βιαστή έναν άνθρωπο ο οποίος δεν κατηγορήθηκε καν σε δικαστήριο , για μια υπόθεση η οποία έγινε σκόπιμα ; ,μετά από αρκετά χρόνια αφού είχε παράγραφρι το αδίκημα και από.μια γυναίκα η οποία κάθε άλλο παρά αδικήθηκε από το υποτιθέμενο θύμα (δοξα χρήμα μεγαλεία)
Σιγά τη δόξα, το χρήμα και τα μεγαλεία που απέκτησαν οι γκόμενες σου μεγάλε.
Παπαριές μαρίτσαμ.
Και τα πίτουρα ποια είναι ;
Απαγορευεται το φλερτ και το καμάκι ; (Δεν μιλώ για πραγματικό βιασμό η για εκβιασμό προς σεξ από θέση ισχύος ..)
Ολόκληρος ο πολιτικός κόσμος και τα ΜΜΕ κατηγορούν και βρίζουν και θεωρούν ως βιαστή έναν άνθρωπο ο οποίος δεν κατηγορήθηκε καν σε δικαστήριο , για μια υπόθεση η οποία έγινε σκόπιμα ; ,μετά από αρκετά χρόνια αφού είχε παράγραφρι το αδίκημα και από.μια γυναίκα η οποία κάθε άλλο παρά αδικήθηκε από το υποτιθέμενο θύμα (δοξα χρήμα μεγαλεία)
Σιγά τη δόξα, το χρήμα και τα μεγαλεία που απέκτησαν οι γκόμενες σου μεγάλε.
Μπορούν να κάνουν μυνηση για ..παρενόχληση πριν τριάντα χρόνια ;
Και εάν υπάρχει και οικονομικό κίνητρο πχ ..οικονομική αποζημίωση ..
Και ναι μεν υπάρχουν πολιτικές σκοπιμότητες και τα συναφή , αλλιώς ο πολιτικός κόσμος δεν θα ασχολούνταν αλλά .. ανοίγουν οι ασκοί του Αιόλου για να γίνει χαμός από ψευδείς καταγγελιες και συκοφαντίες ...
Άσε βρε κακομοίρη, που αν δεν έπεφτε το κίτρινο σε επαγγελματία, δεν σας καθόταν ούτε η παλάμη σας. Μεγαλεία λέει ο κασκαντέρ ανθυπόβλαχος του Σίλικον Βάλευ.
Μαζέψτε τους επιτέλους.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άσε βρε κακομοίρη, που αν δεν έπεφτε το κίτρινο σε επαγγελματία, δεν σας καθόταν ούτε η παλάμη σας. Μεγαλεία λέει ο κασκαντέρ ανθυπόβλαχος του Σίλικον Βάλευ.
Μαζέψτε τους επιτέλους.
Μαζέψτε τες (θηλυκού γένους) επιτέλους !!!
Πώς λέμε ..τα έφτιαξε με το αφεντικό της η υπάλληλος και όταν τα χάλασε του έκανε και μήνυση για .. παρενόχληση !!!
Μαζέψτε τους επιτέλους.
Πώς λέμε ..τα έφτιαξε με το αφεντικό της η υπάλληλος και όταν τα χάλασε του έκανε και μήνυση για .. παρενόχληση !!!
Μη μιλάς. Βρωμάν τα χνώτα σου.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Μαζέψτε τους επιτέλους.
Μη μιλάς. Βρωμάν τα χνώτα σου.
Τσιπούρα πίνω σε καφενείο στα ορεινά της Ρούμελης εκεί όπου δεν πρόκειται να με γράψει αστυνομικός για μάσκα και ..παρενοχλω κάτι όμορφα πιπινια
Θα τα βάλω να υπογράψουν κοινή συναίνεση αλλιώς ..για να τις προσλάβω σε εργασία , μάλλον δεν γίνεται ..
Παπαριές μαρίτσαμ.
Απαγορευεται το φλερτ και το καμάκι ; (Δεν μιλώ για πραγματικό βιασμό η για εκβιασμό προς σεξ από θέση ισχύος ..)
Για μένα το θέμα είναι τα μπολντ.
Κι έχω σαφή άποψη και για τα δύο.
Κατά τα άλλα, σαφώς και δεν απαγορεύεται το φλερτ και το καμάκι. Τόσο οι άντρες, όσο και οι γυναίκες και οι γκέι, μπορούν να φλερτάρουν και να καμακώσουν, όπως μπορούν να εκβιάσουν για σεξ από θέση ισχύος.
Για μένα το θέμα είναι τα μπολντ.
Κι έχω σαφή άποψη και για τα δύο.
Κατά τα άλλα, σαφώς και δεν απαγορεύεται το φλερτ και το καμάκι. Τόσο οι άντρες, όσο και οι γυναίκες και οι γκέι, μπορούν να φλερτάρουν και να καμακώσουν, όπως μπορούν να εκβιάσουν για σεξ από θέση ισχύος.
Ζούμε στο 2021 αν δεν το έχεις καταλάβει.
Οποιοδήποτε φλερτ μπορεί να μεταφραστεί σαν σεξουαλική παρενόχληση , ακόμη και το των υστέρων μετά από χρόνια ..
Οποιαδήποτε γυναίκα κοιμηθεί μαζί μου μετά από χρόνια μπορεί να θεωρήσει πως δεν το ήθελε πραγματικά άρα ..βιάστηκε !!
Ο Αυγενάκης πάλι ο αθλητισμου της ΝΔ που δήλωσε ότι το ήξερε εδώ και μήνες;
Το σκεφτόταν ενώ έπινε το φραπογαλο;
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Αυγενάκης δήλωσε ότι έχει γνώση ανάλογων περιστατικών κι από άλλους αθλητές, ενώ τόνισε ότι η κυβέρνηση θα επιδείξει μηδενική ανοχή σε όσους εκμεταλλεύτηκαν θέσεις ισχύος.
«Έχω γίνει αποδέκτης αντίστοιχων περιστατικών πολλών αθλητών και αθλητριών, γιατί έχουμε χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης. Όμως όλα αυτά είναι προσωπικές ιστορίες που δεν μπορώ να διαχειριστώ αν δεν έχω την εξουσιοδότηση από τους άμεσα εμπλεκόμενους», είπε. https://www.naftemporiki.gr/story/16817 ... mpekatorou
.
Αυτή είναι η ηλίθια δικαιολογία για το οτι ενώ έχουν πάει και σε αυτόν και του τα έχουν καταγγείλει, αυτός δεν έκανε τίποτα. Ίσως γιατί οι εμπλεκόμενοι είναι όλοι στελέχη της ΝΔ
Κάποιος προσπαθεί συνεχώς να μας αποδείξει ότι μαλακίζεται..!
.