!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Καταστροφολόγοι

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
Sothan
Phorum.gr user: Galactic DM

Καταστροφολόγοι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sothan »

Είναι παντού πλέον. Μια ματιά να ρίξεις στο φόρουμ και θα φανεί. Είναι άνθρωποι που θα κάνουν μόνο παράπονα. Που τίποτα δεν θα τους είναι αρκετό. Δε θα δουν ποτέ τη θετική πλευρά. Δηλαδή η χώρα μπορεί να ευημερεί, όλοι οι εχθροί μας να έχουν καταστραφεί, να πλέουμε σε μια φεντεραλίστική πορεία και αυτοί να σου λένε ακόμα "ναι αλλά ο πακιστανός βιάζει τη Μυρτώ" ή "στην Αμερική δεν βγήκε αυτός που ήθελα" ή "ναι αλλά οι μπάτσοι...". Δεν θα πάμε ποτέ μπροστά με αυτή τη λογική. Αν ορμώμενοι από της απογοητεύσεις της προσωπικής μας ζωής ξεσπάμε παντού και δεν εκτιμούμε τίποτα. Οι κατ' εξοχήν καταστροφολόγοι είναι οι ΚΚέδες.

Κάτι δεν πρέπει να γίνει μ' αυτό;
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Re: Καταστροφολόγοι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Δεν θα πάμε ποτέ μπροστά με αυτή τη λογική
Μην καταστροφολογεις
Άβαταρ μέλους
Parrot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot »

Sothan έγραψε: 18 Ιαν 2021, 14:00 Είναι παντού πλέον. Μια ματιά να ρίξεις στο φόρουμ και θα φανεί. Είναι άνθρωποι που θα κάνουν μόνο παράπονα. Που τίποτα δεν θα τους είναι αρκετό. Δε θα δουν ποτέ τη θετική πλευρά. Δηλαδή η χώρα μπορεί να ευημερεί, όλοι οι εχθροί μας να έχουν καταστραφεί, να πλέουμε σε μια φεντεραλίστική πορεία και αυτοί να σου λένε ακόμα "ναι αλλά ο πακιστανός βιάζει τη Μυρτώ" ή "στην Αμερική δεν βγήκε αυτός που ήθελα" ή "ναι αλλά οι μπάτσοι...". Δεν θα πάμε ποτέ μπροστά με αυτή τη λογική. Αν ορμώμενοι από της απογοητεύσεις της προσωπικής μας ζωής ξεσπάμε παντού και δεν εκτιμούμε τίποτα. Οι κατ' εξοχήν καταστροφολόγοι είναι οι ΚΚέδες.

Η χώρα δεν ευημερεί, ο κόσμος έχει πτωχεύσει και η "καταστροφολογία" προέρχεται απ' τις εκατέρωθεν πολιτικές παρατάξεις ως εκμετάλλευση πραγματικών δυσάρεστων καταστάσεων.
Τα φορτώνουν ο ένας στον άλλο, οι ίδιοι επιβιώνουν πολιτικά και όλα καλά.
Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας
Phorum.gr user: Γενιά των 700

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας »

Έχεις εθιστεί στο πχώρουμ.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Όσο δεν έχουμε ΜΟΥΝΑΡΕΣ σε αφθονία, αυτά θα συμβαίνουν.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Sothan

Parrot έγραψε: 18 Ιαν 2021, 14:58
Sothan έγραψε: 18 Ιαν 2021, 14:00 Είναι παντού πλέον. Μια ματιά να ρίξεις στο φόρουμ και θα φανεί. Είναι άνθρωποι που θα κάνουν μόνο παράπονα. Που τίποτα δεν θα τους είναι αρκετό. Δε θα δουν ποτέ τη θετική πλευρά. Δηλαδή η χώρα μπορεί να ευημερεί, όλοι οι εχθροί μας να έχουν καταστραφεί, να πλέουμε σε μια φεντεραλίστική πορεία και αυτοί να σου λένε ακόμα "ναι αλλά ο πακιστανός βιάζει τη Μυρτώ" ή "στην Αμερική δεν βγήκε αυτός που ήθελα" ή "ναι αλλά οι μπάτσοι...". Δεν θα πάμε ποτέ μπροστά με αυτή τη λογική. Αν ορμώμενοι από της απογοητεύσεις της προσωπικής μας ζωής ξεσπάμε παντού και δεν εκτιμούμε τίποτα. Οι κατ' εξοχήν καταστροφολόγοι είναι οι ΚΚέδες.

Η χώρα δεν ευημερεί, ο κόσμος έχει πτωχεύσει και η "καταστροφολογία" προέρχεται απ' τις εκατέρωθεν πολιτικές παρατάξεις ως εκμετάλλευση πραγματικών δυσάρεστων καταστάσεων.
Τα φορτώνουν ο ένας στον άλλο, οι ίδιοι επιβιώνουν πολιτικά και όλα καλά.
Εξαρτάται πως μετράς τη φτώχεια. Αν πάρουμε με αρχή των αξόνων το 0 προ Χριστού δεν έχουμε φτάσει στη πλήρη ένδεια ακόμα. Και να σου πω και κάτι: Να κάνεις σα καθυστερημένος που πηδιέται από 'δω και από 'κει δεν βοηθάει. Μου φταίνε οι μπάτσοι, μου φταίει το σύστημα, μου φταίει ο Μπάιντεν, μου φταίει ο Φιντέλ Κάστρο. Εσύ τι κάνεις για τον εαυτό σου. Πως θα αφήσεις το κόσμο ένα καλύτερο μέρος από πριν που γεννήθηκες; Με το να οργίζεσαι και να καταφέρεσαι κατά των πάντων; Οχι. Το έμβολιο για τη λύσσα είναι κάτι που έχει εφευρεθεί άμα λάχει.
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
Άβαταρ μέλους
Parrot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot »

Sothan έγραψε: 18 Ιαν 2021, 15:15 Εξαρτάται πως μετράς τη φτώχεια. Αν πάρουμε με αρχή των αξόνων το 0 προ Χριστού δεν έχουμε φτάσει στη πλήρη ένδεια ακόμα. Και να σου πω και κάτι: Να κάνεις σα καθυστερημένος που πηδιέται από 'δω και από 'κει δεν βοηθάει. Μου φταίνε οι μπάτσοι, μου φταίει το σύστημα, μου φταίει ο Μπάιντεν, μου φταίει ο Φιντέλ Κάστρο. Εσύ τι κάνεις για τον εαυτό σου. Πως θα αφήσεις το κόσμο ένα καλύτερο μέρος από πριν που γεννήθηκες; Με το να οργίζεσαι και να καταφέρεσαι κατά των πάντων; Οχι. Το έμβολιο για τη λύσσα είναι κάτι που έχει εφευρεθεί άμα λάχει.
Έχεις δίκιο, ο καθένας είναι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνος για τον εαυτό του, απλώς η γενικότερη κατάσταση δεν είναι τόσο ευνοϊκή όσο θα έπρεπε να ήταν. Θα μου πεις και πότε ήταν, γενιές και γενιές στο παρελθόν την έβγαλαν μόνο με πολέμους.
Ναι δεν θα διαφωνήσω έτσι όπως το θέτεις, η ψυχολογία του "σκλάβου" βολεύει.
Κάπως το είχε πει ο Νίτσε, αλλά δεν ανακαλώ τώρα καλά.
Άβαταρ μέλους
Sothan

Parrot έγραψε: 18 Ιαν 2021, 15:20
Sothan έγραψε: 18 Ιαν 2021, 15:15 Εξαρτάται πως μετράς τη φτώχεια. Αν πάρουμε με αρχή των αξόνων το 0 προ Χριστού δεν έχουμε φτάσει στη πλήρη ένδεια ακόμα. Και να σου πω και κάτι: Να κάνεις σα καθυστερημένος που πηδιέται από 'δω και από 'κει δεν βοηθάει. Μου φταίνε οι μπάτσοι, μου φταίει το σύστημα, μου φταίει ο Μπάιντεν, μου φταίει ο Φιντέλ Κάστρο. Εσύ τι κάνεις για τον εαυτό σου. Πως θα αφήσεις το κόσμο ένα καλύτερο μέρος από πριν που γεννήθηκες; Με το να οργίζεσαι και να καταφέρεσαι κατά των πάντων; Οχι. Το έμβολιο για τη λύσσα είναι κάτι που έχει εφευρεθεί άμα λάχει.
Έχεις δίκιο, ο καθένας είναι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνος για τον εαυτό του, απλώς η γενικότερη κατάσταση δεν είναι τόσο ευνοϊκή όσο θα έπρεπε να ήταν. Θα μου πεις και πότε ήταν, γενιές και γενιές στο παρελθόν την έβγαλαν μόνο με πολέμους.
Ναι δεν θα διαφωνήσω έτσι όπως το θέτεις, η ψυχολογία του "σκλάβου" βολεύει.
Κάπως το είχε πει ο Νίτσε, αλλά δεν ανακαλώ τώρα καλά.
Δεν είναι ψυχολογία του σκλάβου. Ολοι υπηρετούμε έναν αφέντη μέχρι να γίνουμε αφέντες εμείς οι ίδιοι. Η να πεθάνουμε. Αυτή είναι η δομή του κόσμου. Γι' αυτό εγώ έχω πει πως πρέπει να σέβεσαι και να είσαι ευγενικός. Είναι το καλύτερο που έχεις να κάνεις.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”