με το μεγαλο του σεφ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οικογενειακοί τσακωμοί.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Re: Οικογενειακοί τσακωμοί.
Είναι αυτό που λέμε συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Αργά ή γρήγορα θα βρωμίσει το πράγμα...aljawn έγραψε: 18 Ιαν 2021, 21:57Διαφωνώ ως προς τα σκατά, όσο ζούσε ο πατέρας μου, μια χαρά ήταν η οικογένεια μου.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 18 Ιαν 2021, 21:45 Σκατά είναι οι περισσότερες οικογένειες. Οι καλές είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα.
aljawn, στηρίζω.
Το ότι η μητέρα μου είναι ένα ναρκισσιστικό καθίκι, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Η ίδια γνωστή μου μετέφερε ότι μετακόμισε πλέον σε επαρχιακή πόλη, και δεν σκοπεύει να γυρίσει. Δεν ξέρω αν αυτό έχει σχέση με την αδελφή μου (της έγραψε το σπίτι και πιθανώς να άρχισε να της ζητάει ενοίκιο, ενώ την ξαφρίζει χρόνια τώρα), ή αν είναι πιο κοντά σε συγγενείς (βασικά δεν της μιλάει χρόνια τώρα σχεδόν κανείς) ή το πιο πιθανό, ότι έχει δυο - τρεις γνωστούς γείτονες, οπότε θα την προλάβουν πριν βρωμίσει πολύ.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 18 Ιαν 2021, 21:59
Είναι αυτό που λέμε συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Αργά ή γρήγορα θα βρωμίσει το πράγμα...
My Life had stood, a Loaded Gun
- Γενιά της Αμαρτίας
Γιατί όλες οι οικογένειες έχουν την ίδια πατριαρχική καταπίεση; Γιατί οι γονείς βιάζουν ψυχικά και σε όλα τα επίπεδα τα τέκνα τους; Μήπως φταίει η οικογένεια εξ αρχής;
Το μεγάλο το πριονωτό εγώ. Του το έβαλα στο λαιμό. Πως την είδε ψύχραιμα και δεν με σκότωσε ο άνθρωπος.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μην μπερδεύεσαι, εγώ με την πατριαρχία μια χαρά τα πάω. Την πλαστογραφία δεν ανέχομαιΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 18 Ιαν 2021, 22:03 Γιατί όλες οι οικογένειες έχουν την ίδια πατριαρχική καταπίεση; Γιατί οι γονείς βιάζουν ψυχικά και σε όλα τα επίπεδα τα τέκνα τους; Μήπως φταίει η οικογένεια εξ αρχής;
My Life had stood, a Loaded Gun
- Γενιά της Αμαρτίας
Γενικά ρωτάω, εσύ μπορεί να είσαι φασίστας... ΟΚ.aljawn έγραψε: 18 Ιαν 2021, 22:05Μην μπερδεύεσαι, εγώ με την πατριαρχία μια χαρά τα πάω. Την πλαστογραφία δεν ανέχομαιΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 18 Ιαν 2021, 22:03 Γιατί όλες οι οικογένειες έχουν την ίδια πατριαρχική καταπίεση; Γιατί οι γονείς βιάζουν ψυχικά και σε όλα τα επίπεδα τα τέκνα τους; Μήπως φταίει η οικογένεια εξ αρχής;
-
Γενιά της Αγαμίας
Ναιδα μου, παρόλο που δεν σε διάβαζα και συνεπώς δεν σε ήξερα, με αυτές τις πέντε γραμμές με κέρδισες μία δια παντός.
Σκλάβος σου για πάντα, κούκλα μου.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
εμενα ηταν σε ψυχω φαση ,αλλα ηταν μπερδεμενη και ημουν πολυ ψυχραιμος ,δυσαρεστα πραγματα.
Κι εμείς διανυαμε μαύρη περίοδο. Από τις πιο σκοτεινές περιόδους.perseus έγραψε: 19 Ιαν 2021, 03:54εμενα ηταν σε ψυχω φαση ,αλλα ηταν μπερδεμενη και ημουν πολυ ψυχραιμος ,δυσαρεστα πραγματα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
σε πραγματικό τσακωμό αυτή η σκηνή όχι σε ζουζουνομουτράκια.άσε μας ρε νάιδαNaida έγραψε: 18 Ιαν 2021, 22:04 Το μεγάλο το πριονωτό εγώ. Του το έβαλα στο λαιμό. Πως την είδε ψύχραιμα και δεν με σκότωσε ο άνθρωπος.
-
Γενιά της Αγαμίας
Ζουζουνομουτρακια μπουχαχααααα
Δεν υπήρχε καν τσακωμός εκείνη την ώρα. Ο τσακωμός είχε προηγηθεί ένα 5ωρο πριν. Αυτός έβλεπε τηλεόραση εγώ καθόμουν στην κουζίνα. Πήρα το μαχαίρι και του το έβαλα στον λαιμό. Ούτε ξέρω πως.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ε αυτό λέω.φάση "χιχι παλιόπαιδο θα δεις τώρα,νιαρρρ".δεν θεωρείται τσακωμός αυτό
εγω το ακριβως αντιθετο.Πασιφάη έγραψε: 18 Ιαν 2021, 12:19Γίνεται ένας μικρός χαμούλης, και περνάει το δικό μου..Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 18 Ιαν 2021, 10:53 Πως τους αντιμετωπίζετε;
Κρατάτε κακία; Παίρνετε εκδίκηση;
Έστω ότι κάποιος της άμεσης οικογένειάς σας σας λέει χοντράδες και προσβολές. Τι κάνετε;
Απαντάτε με προσβολές; Σχεδιάζετε εκδίκηση; Κρατάτε μούτρα; Σπάτε νεύρα;
Ή απλά δεν ξαναμιλάτε; Το αφήνετε να περάσει και το ξεχνάτε;
Παίρνετε άλλα μέτρα;
Θα επανέλθω με ανάλυση.![]()
δεν προξενω ποτε χαμουλη. αμα γινει ομως, δεν θα περασει με τιποτα το δικο της.
αμα γινει πολιτισμενη διαφωνια, σχεδον παντα θα περασει το δικο της.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.